NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
első dühből írt vélemény: REED a kurva anyád!!!!HaggansAzért Reed nyakába varrni a vereséget hülyeség. Mind a két esetet megelőzte egy jó pozícióban történő labdaszerzés amelyből emlékeim szerint egyetlen egy yardot sem tudtunk megtenni. Akkor kellett volna begyalogolni TD-re, Flacco kész volt, látszott rajta, hogy végigsöpört rajta a világvége érzés. Nem jött össze.
Különösebb baj szerintem nincs, BB nélkül hoztuk a 3-1-et. Kis pihi, és jön a zúzás.
több mint 14 éve
Nem, nem azt nehéz elviselni, inkább talán azt, ahogy kialakult ez az eredmény. Ha már volt akkora szerencsénk, hogy gyenge játék, kihagyott lehetőségek után esélyünk volt mégis a meccs megnyerésére, akkor nyerjük is már meg. 😊 Egyébként nincs semmi tragédia, amennyiben a Ravensnél nem lesz változás, formajavulás, akkor bizony idén is 1-1 lesz az egymás elleni mérlegünk, úgy érzem. 😉 Ezt a sebzett Steelerst egy Ravens (papíron) erősségű csapatnak sokkal simábban kellett volna vernie. Ehelyett lett egy kínszenvedéses, sok hibával tarkított, hatalmas küzdelem, és egy győzelem - némi szerencsével. Én elégedett vagyok, PO-esélyeink továbbra is állnak. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Blablabla... a sportban nincs ha. Miért ilyen nehéz elviselni hogy most jobb volt a ravens?
több mint 14 éve
Ha itt van BB nem lett volna ilyen vége, alapból nem faszkodjuk el és nem adjuk vissza a labdát a Ravensnek pl.A második mondatra értettem természetesen... Lehet hogy nyertetek volna BBvel, de az, h vele ez egy sima W mindenképp botorság kijelenteni. A Ravens game winning drive mindenképp elgondolkodtató. Sőt tulképp az egész meccsen nem volt jó a védelmetek, igazából ezen a meccsen sokkal jobb volt a Ravens sztem.SzeszeBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊SzeszeEzt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.tenorx
Sajnálom, hogy kikaptunk, de nem bánom. Először is leáll az amerikai hype gépezet, másodszor meg BBvel mint már mondtam egyszerűbb lesz egy fokkal 😊
több mint 14 éve
BB mondjuk az első sikeres passzát nem a harmadik negyedben dobja, kibaszott nagy király a R. offense, kinek a firstdown-ok 20-30%-át megcsinálják a birók, kb. ugyanennyi P.I. volt a tizenhetesen is és még igyis leszivtak volna ha eza balfasz nem haggya ki a két FG-t, én ezt láttam nem PM-et meg TB-t, kettő ez tényleg a Steelers topic, a Varjakat vajazd a sajátjukban 😛hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.SzeszeBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szeszete mit néztél drágaság??????????sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
hát ezek szerint nem azt amit ti... de hagyjuk, nem akarok itt harcolni a Ravensért, én csak elmondtam a véleményem.te mit néztél drágaság??????????sutianapNincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
A második mondatra értettem természetesen... Lehet hogy nyertetek volna BBvel, de az, h vele ez egy sima W mindenképp botorság kijelenteni. A Ravens game winning drive mindenképp elgondolkodtató. Sőt tulképp az egész meccsen nem volt jó a védelmetek, igazából ezen a meccsen sokkal jobb volt a Ravens sztem.Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.tenorxNincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.Tibi76Összességében egyetértek,látatlanban aláírtam volna, hogy 3-1el kezdünk, jah és úgy ,hogy 1 percen múlt a 4-0....nah mindegy jön Ben és jobbak leszünk Oban is!!!!😊
" class="embed">
több mint 14 éve
te mit néztél drágaság??????????Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
Ezt fejtsd ki bővebben. Annyi volt a gond, hogy Mendenhallon kívül nincs offense. BB egy átlagos napon passzol 200 yardot, az most pont elég lett volna. Nem volt rossz a Ravens D, de különösebben átlagon felüli se. A mi defenseünk megint tetszett, még Taylor illetve Gay volt, annyi volt a gáz, hogy gyakorlatilag végig ők voltak pályán.Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊Szesze
több mint 14 éve
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.tenorxBocs, de ez azért marha nagy hülyeség 😊
több mint 14 éve
Nincs gáz, annyi volt, hogy Batch mégsem olyan jó egy normális csapat ellen. BBvel ez egy sima W lett volna.
több mint 14 éve
amúgy meg nincs gond, a cinci kikapott barnában, mi meg majd visszavágunk hollóéknál.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
A GW driveot azért illet volna megfogniuk ezt lásssuk be, ha már elit Dről beszélünk,mert egyébként az a D20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.marescha
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
" class="embed">
több mint 14 éve
első dühből írt vélemény: REED a kurva anyád!!!! azért ha berúgja azt akét FGt akkor és itt most huszadlagos, hogy volt egy elbaszott FGje a hollóknak is ,akkor adott esetben a végén 20-10 van és csinálhatnak amit akarnak....én amúgy azt mondom inkább szopjunk most mint majd az AFC döntőben meg a SB-on 😀....a D azért benne van a zakóban vastagon most...most be jött az amit Soldi mondott amúgy, ha a D nem teljesen hozza azt amit tud akkor pokoli nehéz dolgunk lesz és buktázhatunk,hát ez most bejött.Amúgy én minden zakó után egyre jobban imádom ezt a csapatot,már hogyha lehet ezt még fokozni 😀
GO STEELERS!!!
" class="embed">
több mint 14 éve
marescha
121
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Ne a védelmet bántsuk már, amikor ezt is majdnem lehozták... 210 yard az offense-ünktől összesen-visszasan, egy csöppet karcsú.
Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...Spy
több mint 14 éve
marescha
121
Majdnem nyertünk.... 😕 . Big Bennel más lesz a helyzet a szezon hátra lévő részében, talán ő majd passzol 250 yardot egy meccsen.. Pont jókor van a kis szusszanóhetünk. Egyébként meg 3-1-re állni több, mint remek irányító nélkül 😊 .Egyébként személy szerint többet izgultam eddig a négy meccsen, mint tavaly egész évben....
A végén kikészültem agyilag....
több mint 14 éve
Spy
2 337
20yardon múlt...jött is a 10yard amikor a legjobban kellett, csak az előjel nem stimmelt,+10 helyett -10, first down helyett punt az endzone-ból. De az esély legalább megvolt. A meccs képe alapján nem hittem volna, hogy egyáltalán lesz.Batch azért nagyot küzdött a két meccsen...
több mint 14 éve
Na hát grat a Varnyaknak, szoros volt pont ahogy számította rá mindenki 😊Sajnos szar végeredménnyel 😕
Flakon gw drive, D-nk beaszalt abban a drive-ban úgyhogy döngethetik a mellüket.
Nekünk meg vissza kell szállni a földre szépen, illetve pontosabban a sajtónak.
Semmi nincs veszve, BigBen is visszatér ráadásul 😊
Jah, és Reed... nem olyan gáz szerintem, 45+os fg-kat hagyott ki, egyik ráadásul kapufáról jött le.
Nem az ő nyakába varnám, ezt a D baszta el, bármennyire is volt fos az O, de erre mindenki számított 😊
több mint 14 éve
Nah, a playcallingra inkább nem mondok semmit. Most😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Reed menjen a picsába.szar volt az O nem mondom, de be kellett volna lőni a két FG-t te szar.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
pontosanNálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggansott a pont Májszter! respect, not lovesutianap
" class="embed">
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.Haggansott a pont Májszter! respect, not love
több mint 14 éve
Nálam a tisztelet azt jelenti, hogy elismerem az eredményeit amiket eddig elért,de ez számomra nem egyenlő azzal, hogy szeretem őket.
" class="embed">
több mint 14 éve
Azé mondtam h váratlant😊Én zakót érzek ma, ellenben egy nagyon nagy meccset. Mendenhall szerintem nem fog sok yardot futni, mert folyamatosan 6-8 játékos lesz a boxban, mivel negyedik számú irányítóval játszunk. A D-n múlik ma is minden!SzokolÜdv mindenkinek !!! Várom a meccset !!! 😊 Jó vételt mindenkinek!!! Lesz eredmény követő ???Steelers-NationTermészetesen lesz.
Mendenhalltól várok valami váratlant megmondom őszintén. A Ravens nem fog olyan TD-ket engedni, mint múlt héten a Bucs - Wallacenak.kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."