NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha már bilibe lógatjuk a kezünket, akkor legyen meg az idény első nullázása. 😊 Akkor a döntetlen már garantált. 😀 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A Falcons és a Titans O is jobb mint a Ravensé. Ha őket megfogta a D, akkor ez sem okozhat nagy gondot.Bizonyos, hogy a Tampa vasárnapi futójátékait egész héten elemzik a Hollók, hogy meglephessenek minket. Ezeket az elemzéseket azonban a Heinz Fielden is elvégzik, hogy még egy szúnyogseggnyi rés se maradjon a védelmünkön. Meglepni egyik fél sem tudja a másikat, mert mi meg elsütöttük már az előző meccseken a hosszú passzokat, amit senki sem várt tőlünk BB eltiltása alatt, tehát most már arra is készülnek a tollasok. Ez egy tipikus Steelers-Ravens rangadó lesz, kevés ponttal, késhegyig folyó küzdelemmel, és eszméletlen nagy zúzáspkkal.Red StarKomolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.SoldadosAzért ne felejtsd el, hogy ha jól emlékszem CJ futott ellenünk egy hosszút, amit holding miatt visszafújtak és a TB is igen jó átlaggal futott ellenünk (igaz keveset). Ráadásul ha jól rémlik, ott is volt egy hosszú játék, amit szintén holding miatt nulláztak le a sporik. Alapvetően egyet értek veled, de nehogy meglepődjünk. De a lényeg a TB konzisztensen tudott jókat futni ellenünk. Igaz volt hozzá egy jó faluk és egy underrated futójuk.Szokol
Simán nyerünk, 7-6-ra. 😊
több mint 14 éve
Essex és Hoke nem edzett tegnap. Többiek igen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
szavazz Mandy-re Fedex GROUND playersoftheweek!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
... Randle El TD-passzal 😀Bizonyos, hogy a Tampa vasárnapi futójátékait egész héten elemzik a Hollók, hogy meglephessenek minket. Ezeket az elemzéseket azonban a Heinz Fielden is elvégzik, hogy még egy szúnyogseggnyi rés se maradjon a védelmünkön. Meglepni egyik fél sem tudja a másikat, mert mi meg elsütöttük már az előző meccseken a hosszú passzokat, amit senki sem várt tőlünk BB eltiltása alatt, tehát most már arra is készülnek a tollasok. Ez egy tipikus Steelers-Ravens rangadó lesz, kevés ponttal, késhegyig folyó küzdelemmel, és eszméletlen nagy zúzáspkkal.Red StarKomolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.SoldadosAzért ne felejtsd el, hogy ha jól emlékszem CJ futott ellenünk egy hosszút, amit holding miatt visszafújtak és a TB is igen jó átlaggal futott ellenünk (igaz keveset). Ráadásul ha jól rémlik, ott is volt egy hosszú játék, amit szintén holding miatt nulláztak le a sporik. Alapvetően egyet értek veled, de nehogy meglepődjünk. De a lényeg a TB konzisztensen tudott jókat futni ellenünk. Igaz volt hozzá egy jó faluk és egy underrated futójuk.Szokol
több mint 14 éve
Red Star
206
Bizonyos, hogy a Tampa vasárnapi futójátékait egész héten elemzik a Hollók, hogy meglephessenek minket. Ezeket az elemzéseket azonban a Heinz Fielden is elvégzik, hogy még egy szúnyogseggnyi rés se maradjon a védelmünkön. Meglepni egyik fél sem tudja a másikat, mert mi meg elsütöttük már az előző meccseken a hosszú passzokat, amit senki sem várt tőlünk BB eltiltása alatt, tehát most már arra is készülnek a tollasok. Ez egy tipikus Steelers-Ravens rangadó lesz, kevés ponttal, késhegyig folyó küzdelemmel, és eszméletlen nagy zúzáspkkal.Komolyan vki még elhiszi, hogy lehet majd futni ellenünk? Teljesen lényegtelen, hogy Rice játszik-e vagy sem. Így sem fog menni, úgy sem menne.SoldadosAzért ne felejtsd el, hogy ha jól emlékszem CJ futott ellenünk egy hosszút, amit holding miatt visszafújtak és a TB is igen jó átlaggal futott ellenünk (igaz keveset). Ráadásul ha jól rémlik, ott is volt egy hosszú játék, amit szintén holding miatt nulláztak le a sporik. Alapvetően egyet értek veled, de nehogy meglepődjünk. De a lényeg a TB konzisztensen tudott jókat futni ellenünk. Igaz volt hozzá egy jó faluk és egy underrated futójuk.Szokol
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Menjen, de ez így béndzsó😀Amíg nem ment le az első meccs, addig nem értem ezt a répaméregetést megint, hogy ki mit hogyan fog csinálni a másik xyzs-jével... Szerintem kicsit bárgyú ez a fajta szájkarate. Sőt, igazából a 2. meccsen se lesz majd szvsz jelentősége mi volt az elsőn, mert minden meccs új kihívás és sok víz folyik le addig is, bármi történhet közben, ami változást hozhat, itt is, ott is.kishaszite mit ettél reggelire? xanaxot? hadd mennyen má a ZRI, ez benne van a csatában :cool:sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem érzem sokkal jobbnak az offense-tek, mint ahogy az a Bengals ellen ki is derült. 😊 A védelmük viszont határozottan jobb (jelenleg) mint a tietek. Én a jelenről beszélek, nem megyek bele olyan teoretikus vitákba, hogy a tietek majd összeáll... Ilyen alapon a Cincy O is összeállhat.Én meg fordítva látom, a Ravensben nem érzem a PO-t. Az a Bengals D - na most megköveznek a Madarak - jobb, mint a Ravens D és ez döntő lesz ebben a csoportban, sokkal inkább döntő, minthogy kinek van jobb támadósora. SoldadosSoldi: mondj annyit, hogy Jehova, es mar jovok/jovunk is 😊
Sztem szoros a D-k osszehasonlitasa, most meg talan a CIN-e jobb.. de ev vegere jobban osszeall a banda, es a mienk lesz jobb (Bungles szet fog esni, as usual) - es a tamadosorunk sokkal jobb. 😉
Tovabbra sem ertem, miert tetszik neked ennyire ez a Bengals.. secondaryjuk jo ezt alairom. De a front sevenjuk mar tulertekelt, es ez ki fog jonni kesobb sztem. Az offense pedig atlag alatti - futojatek gyenge (Benson one-year wonder volt), a passzjatek szinten, mert Palmerrel kezodik es vegzodik... o meg szegeny sosem lesz mar olyan mint volt anno.
Ravens+Steelers PO-ba, Bengals 6-8 gyozelem.Igor
több mint 14 éve
Én meg fordítva látom, a Ravensben nem érzem a PO-t. Az a Bengals D - na most megköveznek a Madarak - jobb, mint a Ravens D és ez döntő lesz ebben a csoportban, sokkal inkább döntő, minthogy kinek van jobb támadósora. SoldadosSoldi: mondj annyit, hogy Jehova, es mar jovok/jovunk is 😊
Sztem szoros a D-k osszehasonlitasa, most meg talan a CIN-e jobb.. de ev vegere jobban osszeall a banda, es a mienk lesz jobb (Bungles szet fog esni, as usual) - es a tamadosorunk sokkal jobb. 😉
Tovabbra sem ertem, miert tetszik neked ennyire ez a Bengals.. secondaryjuk jo ezt alairom. De a front sevenjuk mar tulertekelt, es ez ki fog jonni kesobb sztem. Az offense pedig atlag alatti - futojatek gyenge (Benson one-year wonder volt), a passzjatek szinten, mert Palmerrel kezodik es vegzodik... o meg szegeny sosem lesz mar olyan mint volt anno.
Ravens+Steelers PO-ba, Bengals 6-8 gyozelem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Én meg fordítva látom, a Ravensben nem érzem a PO-t. Az a Bengals D - na most megköveznek a Madarak - jobb, mint a Ravens D és ez döntő lesz ebben a csoportban, sokkal inkább döntő, minthogy kinek van jobb támadósora.Na azért az durva lenne, ha ebből a csoportból mindössze a győztes lenne PO-s.És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknakÉs szted az Eastben és South-ban nem veszik el ugyanennyi W? 😉 Dehogynem. Ezekben is 3 csapat megy a PO-ért.
elég W.. vagy én tévedek? 😀Collapo
A Westről ne beszéljünk, mert habcsók csoport.Soldados
Szerintem az kizárt. Elég nagy körbeverések vannak idén mindenhol.
Én PO-t látok nagyon a PITben, és meglepődnék ha a Ravens nem ugyan ez a sors várna.
Jelen állás szerint a Bengals aki éppen hogy le fog maradni, de természetesen ez még változhat.Darth
több mint 14 éve
Na essen szó a sérültekről is:Essex-et nem kommentálom.
Sérülésel küzd Dennis Dixon, Trai Essex (ankle sprain), Will Allen (ankle sprain), Ziggy Hood (ankle sprain) és Anthony Madison (hamstring) és Chris Hoke.
Elvileg Dixonon kívül egyik játéka sem kizárt. Essexről is úgy nyilatkoztak, hogy sztem valószínű a játéka, talán Hoke a legkérdésesebb. Ami fontos lenne, hogy Hood és Hoke közül legalább az egyik ott legyen a pályán és Allenre, Madisonra is nagy szükség lenne.Soldados
Hood vagy Hoke nagyon kellene a pihentetés végett.
Allan és Madison ők azért nagyon kellenének a specteam-be szerintem nélkülük azért az egység is jóval gyengébb.
több mint 14 éve
Na azért az durva lenne, ha ebből a csoportból mindössze a győztes lenne PO-s.És szted az Eastben és South-ban nem veszik el ugyanennyi W? 😉 Dehogynem. Ezekben is 3 csapat megy a PO-ért.Meglepne. Az AFC North a liga egyik legerősebb csoportja lett azzal, hogy a Bengals felfejlődött.És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknak
Itt 3 qrva jó csapat van, amelyből 1-2 akár elit is lehet.Soldados
Szerintem az kizárt. Elég nagy körbeverések vannak idén mindenhol.
Én PO-t látok nagyon a PITben, és meglepődnék ha a Ravens nem ugyan ez a sors várna.
Jelen állás szerint a Bengals aki éppen hogy le fog maradni, de természetesen ez még változhat.
több mint 14 éve
Na essen szó a sérültekről is:Sérülésel küzd Dennis Dixon, Trai Essex (ankle sprain), Will Allen (ankle sprain), Ziggy Hood (ankle sprain) és Anthony Madison (hamstring) és Chris Hoke.
Elvileg Dixonon kívül egyik játéka sem kizárt. Essexről is úgy nyilatkoztak, hogy sztem valószínű a játéka, talán Hoke a legkérdésesebb. Ami fontos lenne, hogy Hood és Hoke közül legalább az egyik ott legyen a pályán és Allenre, Madisonra is nagy szükség lenne.
több mint 14 éve
Amíg nem ment le az első meccs, addig nem értem ezt a répaméregetést megint, hogy ki mit hogyan fog csinálni a másik xyzs-jével... Szerintem kicsit bárgyú ez a fajta szájkarate. Sőt, igazából a 2. meccsen se lesz majd szvsz jelentősége mi volt az elsőn, mert minden meccs új kihívás és sok víz folyik le addig is, bármi történhet közben, ami változást hozhat, itt is, ott is.kishaszite mit ettél reggelire? xanaxot? hadd mennyen má a ZRI, ez benne van a csatában :cool:
több mint 14 éve
Amíg nem ment le az első meccs, addig nem értem ezt a répaméregetést megint, hogy ki mit hogyan fog csinálni a másik xyzs-jével... Szerintem kicsit bárgyú ez a fajta szájkarate. Sőt, igazából a 2. meccsen se lesz majd szvsz jelentősége mi volt az elsőn, mert minden meccs új kihívás és sok víz folyik le addig is, bármi történhet közben, ami változást hozhat, itt is, ott is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
semmi mást nem kell csak futnunk, beszoptatok 130y-t meccsenként, oszt még semmilyen TOP-közeli futót nem láttatok, najó Hillis-en kivül 😛 és most rátok eresztyük Mandy-t ozt nézegethetitek testközelből, Falkó-Palkó meg kénytelen lesz dobálni az INT-eket. ordithat egész meccsen Ray de ettül csak majd egy Charles nevű pasasra fog hasonlitni, ennyit a Révenszrőőőő
több mint 14 éve
Ezzel sajnos egyenlőre nem tudok vitatkozni,de lassú víz partot mos.komoly esélyessé léptünk elő. sokkal komolyabbá, mint amilyen az idény előtt kikiáltott Ravens. 😛SoldadosSoldadoskátrány
Egyenlőre,ami szerintem működteti a D-t ,amitől jobb az átlagnál a Ray-Reed-Suggs-Ngata-Gregg top 5-ös fogat.
Nélkülük bármely átlag 4-3 formáció,de nem topközeli.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Nincs kizárva... és a 3-1et én is boritékolnám...Én se feltétlen a Jetsre veszem a vereséget, hanem átlagra mondom a 3-1-et. Lehet mi a Finstől fogunk kikapni (de lehet ez akár a Pats is). A lényeg, hogy a 3-1 meglegyen. A div-ben 4-2-t várok (és akkor nagyon objektív maradtam, hogy 1-1-re vettem a Bengals Ravens párharcot is.) Ergó ott állunk 3 vereséggel az NFC South előtt, ami legyen szintén 3-1. Plusz még 2 AFC (nekünk Titans, Raiders), ez 2-0 és máris kijött egy kényelmes 12-4. 😊
Ha az egy L az a NYJ, akkor a 4-0 is jó, de sztem nekünk a NE nem fekszik igazán...
Bár tavaly a PO-ban nem volt gond... de sztem az... nem a default eredmény...
merthát Welker ugye nem volt... ami sokat számított...Collapo
Én a Ti helyetekben is hasonló teljesítményt várnék a csapatomtól. 😊 Persze ezt így megtervezni sokkal könnyebb, mint a pályán végrehajtani. 😀
több mint 14 éve
Nincs kizárva... és a 3-1et én is boritékolnám...Ha az egy L az a NYJ, akkor a 4-0 is jó, de sztem nekünk a NE nem fekszik igazán...
Bár tavaly a PO-ban nem volt gond... de sztem az... nem a default eredmény...
merthát Welker ugye nem volt... ami sokat számított...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Én speciel a Jetset tartom nagyon jónak, a Patset és a Fins-t "csak" PO-ba igyekvőnek. Alapesetben 3-1-gyel számolom az Eastet. Egyébként a South sztem sokkal durvább lenne, mint az East.Valami ilyesmi a lényeg...És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknakÉs szted az Eastben és South-ban nem veszik el ugyanennyi W? 😉 Dehogynem. Ezekben is 3 csapat megy a PO-ért.
Ha idén a csoportellenfél a West lenne, nem mondanám a PO-s dolgot,
de most a csoportellenfél az East.
Könnyen el lehet szórni a szükséges győzelmeket...Collapo
több mint 14 éve
Valami ilyesmi a lényeg...És szted az Eastben és South-ban nem veszik el ugyanennyi W? 😉 Dehogynem. Ezekben is 3 csapat megy a PO-ért.Meglepne. Az AFC North a liga egyik legerősebb csoportja lett azzal, hogy a Bengals felfejlődött.És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknak
Ha idén a csoportellenfél a West lenne, nem mondanám a PO-s dolgot,
de most a csoportellenfél az East.
Könnyen el lehet szórni a szükséges győzelmeket...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
És szted az Eastben és South-ban nem veszik el ugyanennyi W? 😉 Dehogynem. Ezekben is 3 csapat megy a PO-ért.És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknakhogy PO csak a győztesnek lesz...CollapoMeglepne. Az AFC North a liga egyik legerősebb csoportja lett azzal, hogy a Bengals felfejlődött.
A Westről ne beszéljünk, mert habcsók csoport.
több mint 14 éve
És ha szépen körbeverjük egymást, akkor elég sok W veszhet el, hogy ne legyen a csapatoknakhogy PO csak a győztesnek lesz...CollapoMeglepne. Az AFC North a liga egyik legerősebb csoportja lett azzal, hogy a Bengals felfejlődött.
elég W.. vagy én tévedek? 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
hogy PO csak a győztesnek lesz...CollapoMeglepne. Az AFC North a liga egyik legerősebb csoportja lett azzal, hogy a Bengals felfejlődött.
Itt 3 qrva jó csapat van, amelyből 1-2 akár elit is lehet.