NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
48
12
23:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 559
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
2004, azaz Ben draftolása óta dominál a mostani Steelers.7 év, 0 negatív szezon, 5 PO, 4 div. győzelem, 4 konf. döntő, 3 SB, 2 SB-győzelem, 10-2-es PO-mutató.
WOW.
A mostani győzelemmel az SB-érában a Steelers-nek van a legtöbb W a PO-ban. Ezzel már csak egyetlen PO-statban van előttünk a Cowboys, mégpedig az SB-részvétel. Ezenkívül minden más PO-mutatóban a Steelers a legjobb. Azért az is döbbenetes, hogy 45 év alatt 15 konf. döntőben volt a csapat. 45 idényből 8-szor eljutottunk SB-ra...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Wáhá, mekkora meccs volt 😀Igazából én az első félidei Jetst vártam, a 2. rendesen rám ijesztett, de reméltem, hogy 24 pontos előnyt nem baszunk el (majdnem sikerült).
több mint 14 éve
Megvan, de nem ma lettünk sok semleges számára szimpatikus csapat. 😊 A SB-on a sérülések miatt nem magunkat látom egyelőre esélyesnek, és bár idáig szerencsénk volt az ellenfelekel (mind a Ravens, mind a Jets jobban fekszik nekünk, mint a Colts és a Patriots), most a Packers személyében most onnan a lehető legkedvezőtlenebb ellenfél következik (még a Saints és talán az Eagles nem feküdt volna hasonlóan). Mindegy, úgy fogom fel, hogy ez már ajándék, bónusz. :cool:
több mint 14 éve
Soldi, azért hmm, oké, goal line stand. Persze, igaából Dudli eldobta az INT-et, a futás leöltük, szóval picsanagy volt tényleg, de azért kellett a Jets is hozzá. Mondjuk ez a mi kritikusainkat se szokta soha érdekelni😛PPPkishasziMire gondolsz? A szar playcallingjukra abban a szituban? Ez is benne van, de a D csak azt a playt tudja megfogni, amit hívnak ellene. 😊
Pats ellen 28 pontot csinált a Jets, ellenünk 17-et (ha a safetyt nem veszem). Ahogy a beharangozóban írtam, a bűvös határ a 20 pont, ha ezt eléri az O, akkor 90%-ra megvan a meccs, 25-nél 98%, mert ez a D arra van kalibrálva, hogy 20 pont alatt tud tartani közel bárkit.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldi, azért hmm, oké, goal line stand. Persze, igaából Dudli eldobta az INT-et, a futás leöltük, szóval picsanagy volt tényleg, de azért kellett a Jets is hozzá. Mondjuk ez a mi kritikusainkat se szokta soha érdekelni😛PPP
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Azért rettenet ijesztő lesz ez az O-line, ha Puncit nem tudják megszögelni, van rá 2hét...Ha BB az irányítód. 😊 Ez csak vele lehetséges, mert iszonyat fizikális és mentálisan iszonyat módon ott van a kulcsszitukban.
Bár sajnos nem egy kis bibinek tűnik 😕
Tök jó lenne ha új trendet teremtenénk a ligában, hogy elég egy okádék fal is, azzal is lehet legalább SB-ba jutni 😂The terrible towel

több mint 14 éve
Egy ki fun fact: Roethlisberger's 35.5 passer rating & 22.6 in SB XL make him 2nd QB in NFL history to win 2 playoff games with sub-40 rating (craig morton)deny79Igor már be is véste a falba valszeg. Meg még egy-két szimpatikus okostojás a fórumról.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem tudok mást mondani, mint "Defense wins the Championship!" Az a goal line stand mindent elárult erről az egységről. Steel Curtain 2.0 - méltán rászolgáltak erre a névre, korszakosan fantasztikus védelem. (Erre ott vannak az alapszakasz végén általam összeszedett mutatók)Mendy A+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
BB - szar volt, szar volt, de ez az ember megint megcsinálta a playt, amikor a végén nagyon kellett. Plusz amikor ment a szekér, ő is jól nyomta, bár most elsősorban lábon. 😊
Brown - akkor csinált nagy returnt amikor nagyon kellett és a legfontosabb elkapást is ő csinálta meg. WOW, megint kibaszott jó újonc WR-eink vannak.
Miller - nagyszerű blokkok, fontos elkapások.
Pouncey hiányát viszont láthattuk. Nem feltétlen BB, vagy Legu tehet róla, egész egyszerűen nincsenek összeszokva, ez pedig ilyen hibákhoz vezet.
Kb ugyanaz a meccs volt, mint a Ravens elleni, csak most mi szereztünk hatalmas előnyt. A különbség az, hogy mi is ugyan az öltözőben maradtunk, de még ilyen mentálisan legalja állapotban is jók voltunk arra, hogy legalább az órát öljük. Ennyit kellett volna a Ravens-nek is tenni, de ők erre is képtelenek voltak. A másik nagy különbség a Defense. 😊 Az a goal line stand... Istenem, de sokszor fogom még megnézni azt a 4 playt. A Jetsnek pont az az 5 pont hiányzott. Ez a Defense. :cool:

több mint 14 éve
Egy ki fun fact: Roethlisberger's 35.5 passer rating & 22.6 in SB XL make him 2nd QB in NFL history to win 2 playoff games with sub-40 rating (craig morton)
több mint 14 éve
Azért rettenet ijesztő lesz ez az O-line, ha Puncit nem tudják megszögelni, van rá 2hét...Bár sajnos nem egy kis bibinek tűnik 😕
Tök jó lenne ha új trendet teremtenénk a ligában, hogy elég egy okádék fal is, azzal is lehet legalább SB-ba jutni 😂
több mint 14 éve
Aaron Smith is megkapja a SB gyűrűt, ha megnyeritek?Puncival mi a helyzet?aztecPersze. Aaron is játszott az évben 6 meccset és reményeink szerint az SB-n is fog, ugyanis nincs IR-en, ezért hagytuk rosteren, hogy esetleg az SB-n visszatérhessen.

több mint 14 éve
Egyébként McBright papa ugyan kijelentette legutóbb, hogy a Bears után Steelers, de most megint ugyanazt a csalódottságot érezni a hangján, mint Holmes TD-je után a SB-n. Nem tudom milyen szmájlit tegyek😛
több mint 14 éve
Hatalmas meccs volt, végére tele volt a gatya. Nem értem ezt a 2. félidőt amúgy de a lényeg hogy megvan.Troy felé nem nagyon mertek játszani ez tetszett.
A védelem király volt szokás szerint.
Mendenhall hihetetlen volt, hány - yardos futásból hozott ki 5-10 yardokat...Nagyon jól nyomta.
Pouncey-nál rosszabb dolog nem sok történhetett volna, a sok sebből vérző offense falból még a talpon maradt értelmes játékosok közül is egy kulcsember kiesik.
BigBen pár kacska dobást leszámítva nekem tetszett és a kulcs play-eken megint előhozta azt amiért imádjuk mindannyian 😊
Offense fal jól összekapta magát szerintem, SB-be nélkülözhetetlen lenne egy jó O-Line.
Óriási volt 😊
több mint 14 éve
Aaron come back!!! :cool: :cool: Imádom ezt a csapatot!!! 😀
több mint 14 éve
Aaron Smith is megkapja a SB gyűrűt, ha megnyeritek?Puncival mi a helyzet?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Na srácok SB úgy, hogy IR Colon kezdetnek, majd Starks, IR Aaron Smith, Keisel 6 meccset hagyott ki.BB-nek egy sütőtök van a lába helyén, 4 meccsre eltiltották, eltörték az orrát a Ravens ellen, de behúzta azt a meccset is, fal nincs előtte.
Punci kidőlt az AFC döntőn.
Már nem lehetünk elégedetlenek!
több mint 14 éve
Azon agyaltam, hogy ha Scott annyira sz@r lesz, hogy a meccs múlhat rajta, végső esetben be lehetne áldozni egy plusz embert, aki végig ott marad mögötte/mellette, védeni azt az oldalt. Bár a Jets D ellen nagy luxus lenne, ha valamelyik TE végig csak blokkolni lenne fent... :/
Szerencsére ez nem az én gondom, Tomlinék meg majd csak megoldják valahogy.
több mint 14 éve
Reméljük valahogy a jobbik lábukkal kelt ma fel az O-line, vagy feltuningolták magukat sok-sok sajtospufival 😊 Nem vagyok nyugodt, mondjuk ebben semmi újdonság nincs 😀
Zúzni kell nincs mese!!
több mint 14 éve
Foster/Legu hibridMúlt héten Ellis Connoly-t verte meg mindkét sackjénél. Nem tudom, a Steelersnél ki lesz a RG, de ott lehet baj.GogoMúlt héten Brady sackelték vagy ötször, meg azonkívül is megkergették párszor.Igen, és az ötből 1 volt Pace, mint OLB. A másik négy Coleman, Ellis x2 meg Pouha volt. Ellistől fosok is rendesen.tenorx
Lehet hogy a statok szerint gyenge a passrush, de valójában akkor mentek át a Pats falon, amikor akartak (kis túlzással persze). És ez nekünk nem túl jó előjel, szerintem.Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Egyébként így van. 2008-ban is az volt a kérdés, hogy meddig lehet olyan foscsi fallal jutni. Az biztos, hogy a SB elérhetetlen ócska fallal szvsz, kellett Starksék feljavulása. Nem lettek jók ,viszont olyan mélyről javultak épp eleget, hogy az már alaphangnak megfelelt BB képességeivel - mondjuk a döntőben volt gond, ugyebár a first down helyett holding, nullás vonal, majd safety . . . .ha Foster, akkor bachatjuk azt a párosítást iskishasziNe mondjunk már most véleményt, hátha angyal szállta meg és most hatalma sjátékot fog nyomni. Eddig titkolta a képességeit.polamalu
több mint 14 éve
Múlt héten Ellis Connoly-t verte meg mindkét sackjénél. Nem tudom, a Steelersnél ki lesz a RG, de ott lehet baj.Múlt héten Brady sackelték vagy ötször, meg azonkívül is megkergették párszor.Igen, és az ötből 1 volt Pace, mint OLB. A másik négy Coleman, Ellis x2 meg Pouha volt. Ellistől fosok is rendesen.tenorx
Lehet hogy a statok szerint gyenge a passrush, de valójában akkor mentek át a Pats falon, amikor akartak (kis túlzással persze). És ez nekünk nem túl jó előjel, szerintem.Jan
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ha Foster, akkor bachatjuk azt a párosítást iskishasziNe mondjunk már most véleményt, hátha angyal szállta meg és most hatalma sjátékot fog nyomni. Eddig titkolta a képességeit.
több mint 14 éve
ha Foster, akkor bachatjuk azt a párosítást isKemo vagy Foster.Igen, és az ötből 1 volt Pace, mint OLB. A másik négy Coleman, Ellis x2 meg Pouha volt. Ellistől fosok is rendesen.tenorxNeki ki lesz az embere, Pouncey?Jan
Pounceynak Pouhát kell leszednie a pályáról.tenorx
több mint 14 éve
A Penguins nyert ez az álmos könyvek szerint jó előjel általában. Csak a pozitívum kedvéért.