Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
aki látta a rookie évben és azóta az tudja miről beszélek, az ember sunyi módon (nyilván pályafutása során először) egy védtelen rookie zúzott porrá, nem az álkpocscsont-törés a lényeg. a másik meg egy elborult pillanatában, nem gondolkodva cselekedett.

az a baj Soldi, hogy 4000 éve arról híres / abból él a ti franchise-otok, hogy gecikeményen zúz le mindenkit. aztán egyszer van egy olyan pillanat amikor vki azt mondja, hogy talán ezt már nem kellett volna akkor megvagyunk sértődve és futballhalált vizionálunk.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 693 — Steelers fan
Haszi!

Én ebbe nem megyek bele!
Ha nem látod, hogy milyen "lény" lett abból a srácból, akit mind imádtunk, akkor valószínűleg nem ugyanúgy látunk bizonyos dolgokat, és nincs nagyon mit mondanom. 😊 Kérlek, ezért tényleg ne orrolj meg rám!

Ten Orcs, Szesze köszönöm, sajnos a Bills topic nem túl bőkezű e téren 😊Helmut Zimmer
Oké, csak nem értem.
Az emberi dolgokra gondolsz?
Ha arra gondolsz, hogy volt 2 nőügye, és akkor utálnunk kéne...?! Mint embert.
Játékost és tudását kivesszük a kalapból, de utáljuk, mint játékost. Nekem ez nem tiszta annyira.
Oké. Farokhuszár, és nem egy észlény...
Mondjuk még mindig olyan, aki nem basz le másokat, nem keni másokra még az olyan egyértelmű hibákat se, amik nem az ő sara, hanem magára vállalja a hibákat és a gyenge szereplést.- Olyan sokat nem változott. Szvsz.
Ettől még utálhatja tőlem más, de jól emlékszem, hogy Te írtad a fórum előző verziójában még, hogy Peyton mekkora egy beképzelt, beszólogatós (Bradynek) kis sutyerák volt - nem ezekkel a szavakkal -, ugyanúgy utálod akkor őt is? Vagy hogy van ez?

Az biztos, hoyg még 1 dobása van BB-nek, de szerintem nem csak nálunk, hanem az egész NFL-ben...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi ezt a Vick témát már egyszer kitárgyaltuk, ne menjünk megint bele.tenorx
Sajnálom, én már csak ilyen vagyok, nem bírok elmenni szó nélkül az emberi gyökérség és szűklátókörűség mellett, mert kiráz a hideg az ilyen elborult, beteges gondolatoktól.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 474 — Wrath of Khan
Soldi ezt a Vick témát már egyszer kitárgyaltuk, ne menjünk megint bele.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
pl kieth rivers.

hát az agyi kapacitásomról nem tehetek, de majd reklamálok fateréknál.gabtsi
Tönkretette volna? Én úgy tudom, most is kezdő nálatok... Azért direkt állkapocscsonttörést sztem nem lehet okozni egy hittel, de mindegy. Leütközte, sajnos peche volt Rivers-nek. De nem tette tönkre a pályáját. De akkor gondolom LT-t is utálod, mert ő viszont tényleg nem egy QB pályáját tette tönkre...

De nem fura, hogy BigSeyt véded, aminek ugyancsak lehetett volna pl arccsonttörés a vége, de Ward egy blokkért már egy IR-re való féreg. Érdekes, elborult egy látásmód...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
pl kieth rivers.

hát az agyi kapacitásomról nem tehetek, de majd reklamálok fateréknál.

több mint 14 éve
vszleg azért mert egy colts bengals v pats playa sem tette tönkre egy steelers karrierjét sem, és nem ezen csapatok játékosai miatt találnak ki újabb és újabb szabályokat a biztonság érdekében.

ezt mér lemeccseltük egyszer privátban, nem fogok beírni ide is, pontosan ismered a véleményemet. és ha ettől én emberileg nulla vagyok hát istenem. van aki nem így gondolja.

kár hogy olyan geci magas lovon ültök ahonnan más vélemény már nem hallható.

kéremkapcsoljaki.gabtsi
Megkérdezném, kinek is tette tönkre a karrierjét?

Lehet hogy ez geci magas ló, de van olyan vélemény, amit elfogadhatatlannak tartok. Ilyen az, ha egy sportolónak bárki komoly sérülést kíván. Szánalomra méltó és igen szegényes belsőt és agyi kapacitást feltételez.

(A személyeskedő HSZ-ért megint lehet utálkozni, de attól még ez a véleményem erről a gondolkodásról)

több mint 14 éve
vszleg azért mert egy colts bengals v pats playa sem tette tönkre egy steelers karrierjét sem, és nem ezen csapatok játékosai miatt találnak ki újabb és újabb szabályokat a biztonság érdekében.

ezt mér lemeccseltük egyszer privátban, nem fogok beírni ide is, pontosan ismered a véleményemet. és ha ettől én emberileg nulla vagyok hát istenem. van aki nem így gondolja.

kár hogy olyan geci magas lovon ültök ahonnan más vélemény már nem hallható.

kéremkapcsoljaki.

több mint 14 éve
Igen szánalomra méltónak tartom, ha bárki IR-t kíván egy játékosnak. Egyrészt megmutatja, hogy emberileg nulla, másrészt, hogy semmi, de semmi köze nincs a sporthoz és hogy igen beteg elme...

És gabtsi (és Te is tenorx) mélyen szálljatok magatokba sztem, mert ez nagyon sötét éjszaka, ami nálatok honol... Szomorú, ha 2 ilyen klasszis pályájából nektek annyi marad meg, hogy bárcsak vki tolószékbe kényszerítené őket. Mert gondolom ha már IR, akkor legyen inkább sztetek career ending nem? És igen gabtsi, hidd el, általam utált playának sem kívánok ilyet. Számomra sokkal jobb érzés, ha egy Ochót leszednek a pályáról és látom hisztizni, számomra sokkal jobb érzés, ha Brady 3. sackje után hisztispicsaként ordibál az OL-lal és bírókkal, hogy miért nem dobnak zászlót. Én ezt kívánom az általam nem kedvelt játékosoknak, hogy játszuk le őket a pályáról. Na az gecijó érzés, pl amikor a Bengals nagypofájú bohóctársulatát levertük 2005-ben, és mehetett haza TJ lábtörlő köcsög vagyok Husi. De sajnáltam, hogy nem Palmerrel kényszerítettünk titeket kétvállra. Boldog voltam, hogy a nagyképű, "this is our year" Coltsot elvertük az otthonukban, méghozzá bírói csalás ellenére a teljes harcidíszükben pompázva. Boldog voltam, amikor Cedric Wilson (who? 😊) átbaszta a nagy Champ Baileyt az AFC-döntőben. Örültem 2008-ban, hogy A KÖCSÖG-öt jópárszor becsomagoltuk, hogy Woodley földhöz baszta és örültem, hogy a nagy Chargers vele együtt volt rohadt impotens ellenünk mindkétszer. Ellenben sajnáltam, hogy 2008-ban nem a Brady az Isten PAts O-t b.sztuk agyon, így nem az igazi volt az a siker. Nem, én egyetlen sérülésnek sem tudok örülni, akár utálom, akár szeretem az adott játékost. Ezek a fiúk egytől egyig az életüket teszik a pályára hétről hétre, s aki bárkinek IR-t kíván az azt hiszem igen szegényes lelki világgal rendelkezik, továbbá igen kevés fogalommal bír erről a játékről és hogy mit állnak ki ezek a fiúk hétről hétre...

Én ilyeneket kívánok az általam nem kedvelt játékosoknak. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a példákban szereplő játékosok jó része nem tartozik az általam nem kedvelt játékosok közé, csak a példa kedvéért szerepelnek a felsorolásban. 😉

több mint 14 éve
nyilván nem véletlenül írtam. tisztában vagyok vele 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
érdekes módon normálisan meg tudtál nyilvánulni - bár a kérdés nem erre vonatkozott -ellentétben a mai első beböfögéseddel.
1. ne általánosits vagy olvass előtte utánna,
2. én a BB leütését "dicsöitö" hsz-edre reagáltam, hiába okoskodsz itt a nagy sportmultaddal.Chrisdol
1, én a véleményemet írtam le, az hogy téged ez sért/nem értesz vele egyet, pont nemérdekel.
2, sajnos nincs nagy sportmúltam, bár talán lehetett volna, de a lényege arról szólt, hogy miután én megvetem az embert örültem neki, hogy megtette vki azt, amit ha tehetném én tennék meg, ha nem is állandóan de évenként kettő hétfő reggelen biztos.

szal lehet itt álszenteskedni, hogy te nem látnál ilyet szívesen általad nem kedvelt pojácán, max senki nem hisz neked.

"ward IR-re számítok." (ez egy régebbi volt)

Ha neked ez okoz kielégülést....kittli
bocs, igazad van, a remélek jobb kifejezés lett volna.gabtsi
jól van, nehogy véletlen átláss a saját sötétségeden 😊
a mai első hsz-edből, egy dolog mindenképpen stimmel.
több mint 14 éve
Erre most azért nem írok semmit, mert ugyanezt adtam elő a Phili topicban, csak BB helyett Vickkel.
több mint 14 éve
érdekes módon normálisan meg tudtál nyilvánulni - bár a kérdés nem erre vonatkozott -ellentétben a mai első beböfögéseddel.
2. én a BB leütését "dicsöitö" hsz-edre reagáltam, hiába okoskodsz itt a nagy sportmultaddal.Chrisdol
1, én a véleményemet írtam le, az hogy téged ez sért/nem értesz vele egyet, pont nemérdekel.
2, sajnos nincs nagy sportmúltam, bár talán lehetett volna, de a lényege arról szólt, hogy miután én megvetem az embert örültem neki, hogy megtette vki azt, amit ha tehetném én tennék meg, ha nem is állandóan de évenként kettő hétfő reggelen biztos.

szal lehet itt álszenteskedni, hogy te nem látnál ilyet szívesen általad nem kedvelt pojácán, max senki nem hisz neked.

Ha neked ez okoz kielégülést....kittli
bocs, igazad van, a remélek jobb kifejezés lett volna.

több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 525 — Steelers fan
én - bár paraszt vagyok - felállva tapsoltam, és komolyan úgy gondolom h seymour több millió ember vágyálmát valósította meg.gabtsi

Ha neked ez okoz kielégülést....

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 514 — ...nade ki volt dande1...?!
Majd lesz jövőre Harrison klauzula, ahogy volt Kimo féle is 2006-ban.
Mi már csak ilyen geci csapat vagyunk, gyártatjuk a szabálymódosításokat.
Ja Kimo az egyik kedvencem volt😀Tibi76
Van egy pár ilyen. 😊

Mel Blount Rule (DPI), Jerome Bettis Rule (hosszabbítások pénzfeldobása), Hines Ward Rule (Keith Rivers-eset). Mit számít eggyel több vagy kevesebb. 😊Soldados
De ha egyszer a Steelers a legjobb... 😊 😀
több mint 14 éve
Ja Kimo az egyik kedvencem volt😀Tibi76
Van egy pár ilyen. 😊

Mel Blount Rule (DPI), Jerome Bettis Rule (hosszabbítások pénzfeldobása), Hines Ward Rule (Keith Rivers-eset). Mit számít eggyel több vagy kevesebb. 😊

több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 729 — Steelers fan
Ja Kimo az egyik kedvencem volt😀

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Te sportot szerető embernek tartod magad.... gratulálok.
Chrisdol
hol olvastál ilyet tőlem ?

én csak a kettős mérce, felesleges hangulatkeltés és hiszti ellen vagyok.

nemtudom sportoltál-e életetben, különösen akkor amikor nagy verést kapsz - és talán nem erre számítasz -, ... és igen van olyan pillanat amikor lehúzzák a rolót és idegből cselekszel. annyit mondtam, hogy én nem csodálom hogy egy ilyen pojáca miatt egy amúgy idegileg nem biztos h toppon lévő embernek elszállt az agya. én is ilyen típus vagyok és voltam is a pályán is anno. emiatt bűnhődtem is sokat. ezért mondom, hogy mindenképpen jogos lett volna az eltiltás mert ilyet nem lehet. de aki azon csodálkozik, hogy ilyen megtörténik az még nem látott sportot.

a probléma onnan jön, hogy a Ti mentalitásotok az, hogy a steelers über alles, és dögöljön meg a szomszéd kurvaanyja is, mert persze harrisont egyből keresztrefeszítették, és micsoda dolog az hogy mást nem.

azon lehet és érdemes vitázni, hogy melyik milyen súlyú büntetést érdemel. de az hogy beárullak apukámnak mert ő más büntetést kapott az közröhej.

(nem akarok feleslegesen hangulatot kelteni, ha akarja vki folytatni, pm-ben kifejtem - bár lehet nem leszek ennyire sem szalonképes)gabtsi
2. én a BB leütését "dicsöitö" hsz-edre reagáltam, hiába okoskodsz itt a nagy sportmultaddal.
több mint 14 éve
3T, igazat is adnék Neked, ha eddig is erről beszéltél volna, mert egyébként amit most leírtál az úgy nagyon korrekt.
Attól függetlenül még mindig áll, hogy egy vétlen hth-ért 75K jár, akkor egy szándékosan elkövetett, playen kívüli SISAK alá, a nyakra bevitt ütésért arányosan kéne büntetni. Itt a történet lényege. Nem pedig azon, hogy Harrison milyen ember, vagy milyen a pályán...

kishaszi
Ez is plusz 1.

Tetszett volna erről beszélni eddig is. 😉 De ettől még aránytalan a Harrison és Seymour bünti. Az egyik hozzátartozik a játékhoz (sajnos), hiába veszélyes, a másik viszont nem. És inkább legyen vki kis Harrison, legyen ő a példaképe a h2h hittel együtt, mert sportolóként sok példamutató dolgot láthat tőle, minthogy kis Seymour, aki azt látja, hogy ha vmi nem tetszik, akkor lezúzok egyet az arcnak. Ez mentalitásbeli különbség.

Vannak dolgok amivel nem értek egyet. De ez korrekt HSZ volt Tibi. Ilyen például a játékosok véleménye. Azok alapján, amiket olvastam, Duntáét és Harrisonét a játékosok döntő többsége legálisnak vélte, egyedül Butavödöréről olvastam több olyan véleményt, hogy nem volt az. A játékosok és ebbe a támadók is beletartoznak, többségében úgy foglaltak állást, hogy hülyeség, amit a liga csinál. Továbbá arra a kérdésre ez nem válasz, hogy vétlen, véletlen dolgokért, balesetekért nem szabad büntetni, főleg nem ilyen mértékben. Mert mit tehet arról a védő, hogy az ütés közeledtét észlelve a támadó az utolsó pillanatban összehúzza magát, lehajtja a fejét, vagy ne adj Isten irányt vált, hátha ki tudja még kerülni az ütközést, és így máris nem mellkason találja el a védő, vagy nem vállal ütközik, hanem h2h lesz. Erről a védő tehet? Nem hinném, már nem tud változtatni a mozgásán. Ez ugyanaz, mint a roughing the passer. Mit kéne csinálnia egy levegőben úszó 120 kilós tömegnek, hogy megálljon? Már semmit, nem tud megállni. És ezekért is röpködnek a 20k-k. És ez nem válasz arra, hogy egyszer majd kitörik Harrison nyakát egy ilyen nyaknál fogva visszarántásnál. Ezeket miért nem bünteti a liga? A védőknek nem jár védelem? Ezek igazságtalan dolgok. És én ezt teszem szóvá. Lehet büntetni Harrisont, de akkor ennek megfelelő büntetés legyen másra is másért is, például a védőkre sérülésveszélyes megmozdulásokra. Ezek mégsincsenek. De a h2h túlzott büntetésével "alig várom", hogy a védők elkezdjenek lábra utazni és mondjuk CJ2K-nek így törjék ketté a csodás karrierjét... Akkor majd a kutya a saját farkába harap?

És azt azért szögezzük le, hogy itt sokan félreértették, de nem homerségről van szó. Többen leírtuk, hogy Sanders ne kapjon büntit a h2h hitért, amit Ward kapott. Tehát itt a többség konzekvensen úgy gondolja, hogy ezt nem kellene, vagy legalábbis messze nem ilyen mértékben kellene sújtani, legyen ez akkor is így, ha Steeler adja és akkor is, ha Steeler kapja. Ez a XX. és XXI. század gladiátorsportja. Aki ezt űzi, az tudja, hogy ez mivel jár, mivel járhat, és ezt a játékosok is lenyilatkozták sok esetben, mióta kirobbant az ügy.

De mondom, sok minden mással egyetértek, amit leírtál, pl a nyilatkozatokról, Tomlinról és még megannyi másról. De engem az védőket érő hátrányos megkülönböztetés igazságtalansága, az emiatt bekövetkező puhulás és a következetlen döntések zavarnak.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 117 — #neverpunt
Úgy látszik tényleg nem vagyok érthető. Én adom azt, amit Tibi mond, és igaza is van, nem is azzal van a baj, hogy megbüntették Harrisont.
Viszont a büntetés aránya Seymouréhoz képest, az már egy más tészta. Arról nem is beszélve, hogy Harrison szerelése valamilyen szinten benne van a játékban, míg sípszó után fejbebaszni a QBt teljesen más tészta.
tenorx
Ha a 75K annyira Harrison ellen szólt volna, akkor ugyanazon a héten nem mérnek ki 50 rugót a Harrisonhoz képest kezesbárány Robinsonra. Aki ráadásul nem azzal kezdte a nyilatkozatát az eset után, hogy ő szeret fájdalmat okozni, hanem a szándékosság teljes hiányát hangsúlyozta.

több mint 14 éve
Úgy látszik tényleg nem vagyok érthető. Én adom azt, amit Tibi mond, és igaza is van, nem is azzal van a baj, hogy megbüntették Harrisont.
Viszont a büntetés aránya Seymouréhoz képest, az már egy más tészta. Arról nem is beszélve, hogy Harrison szerelése valamilyen szinten benne van a játékban, míg sípszó után fejbebaszni a QBt teljesen más tészta.
Jah és lehet mondani, hogy Harrisont visszaeső, de mint már korábban írtam, Seymourt is büntették már meg 2szer, és pont ugyanilyen dolgokért, sípszó utáni verekedésért.tenorx
Nem, egyszer azért, mert megráncigálta Ryan Clady haját, azért csak 7500 járt. 😀Döme
Én Jerome Harrisont meg valami Colts Ol ember taposát olvastam.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jah és lehet mondani, hogy Harrisont visszaeső, de mint már korábban írtam, Seymourt is büntették már meg 2szer, és pont ugyanilyen dolgokért, sípszó utáni verekedésért.tenorx
Nem, egyszer azért, mert megráncigálta Ryan Clady haját, azért csak 7500 járt. 😀Döme
igen az csodálatos volt. Le is vágatta miatt a dreadlockst. Viszont jóval szarabb is lett
Ergo: Clady = Sámson 😛
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 757 — Sworn to the Black
Nem, egyszer azért, mert megráncigálta Ryan Clady haját, azért csak 7500 járt. 😀
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 514 — ...nade ki volt dande1...?!
Haszi!

Én ebbe nem megyek bele!
Ha nem látod, hogy milyen "lény" lett abból a srácból, akit mind imádtunk, akkor valószínűleg nem ugyanúgy látunk bizonyos dolgokat, és nincs nagyon mit mondanom. 😊 Kérlek, ezért tényleg ne orrolj meg rám!

Ten Orcs, Szesze köszönöm, sajnos a Bills topic nem túl bőkezű e téren 😊
több mint 14 éve
Jah és lehet mondani, hogy Harrisont visszaeső, de mint már korábban írtam, Seymourt is büntették már meg 2szer, és pont ugyanilyen dolgokért, sípszó utáni verekedésért.