Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
ohohóóóóóó meggyött a régi lengyel-zsidó haverom, Na, hogyishívják?Megvan!
Simowskie Liebowitz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
John Elway who made his professional debut in the 1983 season opener at Three Rivers Stadium.Elway completed 1 of 8 passes for 14 yards and an interception in that game before being replaced by veteran Steve DeBerg.
He was sacked by Jack Lambert and later said: "He had no teeth, and he was slobbering all over himself," John Elway would say later of Jack Lambert. "I'm thinking, 'You can have your money back. Just get me out of here. Let me go be an accountant ...' "
Wellcome Colt :cool: !!!
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Inaktívok: CB Lewis, RB Dwyer, CB Butler, T Hills, G Essex, WR Brown, OLB Gibson. Batch is the No. 3 QBEz annyit jelent, hogy Lefty a 2. számú QB és Big Ben visszatérése miatt inkább Sanders kap szerepet jobb elkapói képessége miatt Brown helyett és lehet, hogy a returneri szerepet is átveszi.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az én érzésem szerint 27-13-ra hozzuk a meccset. Big Bennek jó lesz belerázódni, de félek, hogy egy INT benne lesz. Ráadásul a spec. teamjük is képes megviccelni minket, úgyhogy se nem sima se nem nyögvenyelős.....
több mint 14 éve
Nemtom én valahogy nem várok sima meccset 😀Mondjuk ez lehet a 'kincstári pesszimizmusomból' fakad 😀
több mint 14 éve
Az én tippem 27-0, 3 McCoy pickkel és olyan 3-4 sackkel.Ha megver minket a Browns McCoy vezetésével akkor franchise QB, kész 😀
több mint 14 éve
Remélhetőleg minél hamarabb eldől a mi meccsünk és akkor én is váltok a Pats-Ravensre, jó lenne, ha ezt már a szünetben megtehetném.Én olyan 24-3 körüli eredményt várok, és szivem szerint nullázásnak örülnék igazán. A futást nekünk kötelező megfogni egy rookie pedig nehogy már élete első meccsén ellenünk vezessen normális drive-okat. Bár az ilyen kevés ponthoz az is kell, hogy ne adjuk el a labdát saját térfélen, tehát ez nemcsak a védelmen múlik.SoldadosSajna nem látom a meccseteket mert egyszerre lesz a miénkkel 😕 (bár a Ravens-Pats-et még jobban sajnálom). Tippelek én is: 17-6Szesze
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Én olyan 24-3 körüli eredményt várok, és szivem szerint nullázásnak örülnék igazán. A futást nekünk kötelező megfogni egy rookie pedig nehogy már élete első meccsén ellenünk vezessen normális drive-okat. Bár az ilyen kevés ponthoz az is kell, hogy ne adjuk el a labdát saját térfélen, tehát ez nemcsak a védelmen múlik.SoldadosSajna nem látom a meccseteket mert egyszerre lesz a miénkkel 😕 (bár a Ravens-Pats-et még jobban sajnálom). Tippelek én is: 17-6
több mint 14 éve
Én olyan 24-3 körüli eredményt várok, és szivem szerint nullázásnak örülnék igazán. A futást nekünk kötelező megfogni egy rookie pedig nehogy már élete első meccsén ellenünk vezessen normális drive-okat. Bár az ilyen kevés ponthoz az is kell, hogy ne adjuk el a labdát saját térfélen, tehát ez nemcsak a védelmen múlik.
több mint 14 éve
A Browns fala azért igen jó, én nem várok ekkora alázást, inkább szenvedős meccset. Bár ha megy a futás akkor nem igazán lehet gondotok mondjuk.
több mint 14 éve
4 TD 4x7=28Tipp:Ehhez már nem is kell odarakja magát a def túlzottan. A 35 pontnál kevesebbet, ha az offense még turn overt sem ad, kényelmesen tudnak hozni. Bár hogy 34, akkor egy XP missed benne van úgy látom. De akkor is.ulpianus
Mendenhall parádézni fog 150+ yard, 2 TD
Bigben: 2 td 0 int 200-300 yard
Wallace: 100+ yard TD 😊
Defense meg oda rakja szokás szerint magát.
34-10 győzelem
ui.:1000. hsz a topicba remélem méltó lesz és bejönnek a tippek 😊laby
2 FG 2x3=6
Tehát így jött ki nálam a 34
több mint 14 éve
Peter King is pont 34-10et tippelt 😛 😀De remélem bejön, bár igazából a W az ami számít 😊
több mint 14 éve
Tipp:Ehhez már nem is kell odarakja magát a def túlzottan. A 35 pontnál kevesebbet, ha az offense még turn overt sem ad, kényelmesen tudnak hozni. Bár hogy 34, akkor egy XP missed benne van úgy látom. De akkor is.
Mendenhall parádézni fog 150+ yard, 2 TD
34-10 győzelem
ui.:1000. hsz a topicba remélem méltó lesz és bejönnek a tippek 😊laby
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Tipp:Mendenhall parádézni fog 150+ yard, 2 TD
34-10 győzelem
ui.:1000. hsz a topicba remélem méltó lesz és bejönnek a tippek 😊
több mint 14 éve
Sack parádé sztem sem lesz, pláne nem jobb oldalról. Harrison-nak nem szokott menni Thomas ellen, asszem egy fél sack-je van ellene 2007 óta. McCoy amúgy is szabadulni akar majd a labdától mihamarabb, nehogy legyilkoljuk.Nem baj, ha nagyon szabadulni akar abból lesz az INT 😀
A futás megölése szinte egyértelmű, itt elvileg csak Cribbs kavarhatna be. Inkább rövidebbet de kurva magasakat rúgjunk..
Ha nem nézzük le őket akkor kétség sem férhet a győzelemhez!Chrisdol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sack parádé sztem sem lesz, pláne nem jobb oldalról. Harrison-nak nem szokott menni Thomas ellen, asszem egy fél sack-je van ellene 2007 óta. McCoy amúgy is szabadulni akar majd a labdától mihamarabb, nehogy legyilkoljuk.A futás megölése szinte egyértelmű, itt elvileg csak Cribbs kavarhatna be. Inkább rövidebbet de kurva magasakat rúgjunk..
Ha nem nézzük le őket akkor kétség sem férhet a győzelemhez!
több mint 14 éve
Azért elég jó fal vigyáz rá, úgyhogy nem csodálkoznék ha nem lenne sack-parádé ellenük.Csak nyomás legyen, annyi a lényeg 😀
És mocsok kíváncsi vagyok az O produkciójára 😊
Nyerni kell, nincs mese!
több mint 14 éve
GAMEDAY!!!:cool: Vagány srácnak tűnik..., de remélem nem ma bizonyít! És remélem nem is megy el a kedve a Barnáknak már kéne egy QB, inkább nekik, mint a Bohócoknak cinciben :cool:
WELCOME ROOKIE!!! :cool:
Remélem összejön a siker.Nem irigylem szerencsétlen McCoyt. Azért élete első NFL meccsén a Heinz Fielden kb 70.000 rettenetes törölköző ellen szemben vele,meg a liga talán legjobb D-je.Hát nem egy irigylésre méltó helyzet...milyen érzés lehet, hogy életed első NFL meccsén megkapod Harrisont és Woodleyt a nyakadba,jah és, ha sikerül is eldobnod a labdát,akkor Troy Polamalu vadászik rá...komolyan nem irigylem a srácot...
GO STEELERS!!!!!Haggans
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
GAMEDAY!!!WELCOME ROOKIE!!! :cool:
Remélem összejön a siker.Nem irigylem szerencsétlen McCoyt. Azért élete első NFL meccsén a Heinz Fielden kb 70.000 rettenetes törölköző ellen szemben vele,meg a liga talán legjobb D-je.Hát nem egy irigylésre méltó helyzet...milyen érzés lehet, hogy életed első NFL meccsén megkapod Harrisont és Woodleyt a nyakadba,jah és, ha sikerül is eldobnod a labdát,akkor Troy Polamalu vadászik rá...komolyan nem irigylem a srácot...
GO STEELERS!!!!!
" class="embed">
több mint 14 éve
QBs Delhomme and Wallace, starting DE Robair Smith and starting T John St. Clair are doubtful; three other starters -- DE Coleman, G Womack, RB Hillis -- plus NT Shaun Rogers are all questionable.For the Steelers, Essex to be replaced by Legursky at RG.
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/18948/steelers-are-nfls-lone-dominant-teamSzívet melengető ilyet olvasni 😊
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok már erre a Browns meccsre 😀
több mint 14 éve
Egyértelmű, Lebau is ezt mondta és azt is vártam, hogy ez lesz a válasza Woodsonnak😊kishaszi😊
Nagyon jó az az interjú. Idetartozik az is, amikor Sabollal ül le az öreg. Azt kérdezi tőle, hogy miként definiálná "gyermekét", a zone blitz-et. Erre ezt mondja: It's pressure, but not maximum pressure.
több mint 14 éve
Egyértelmű, Lebau is ezt mondta és azt is vártam, hogy ez lesz a válasza Woodsonnak😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ezzel nekem az a bajom Soldi, hogy Harrison-Woodley-Timmons mintha közelébe nem ért volna Flakonnak se, pedig egyesek ugye várták, hogy majd rommá törik.kishasziFlaccót ne hasonlítsuk egy élete első NFL-meccsére készülő rookie-hoz.
Egész egyszerűen túl komplex a Steelers védelme nemhogy egy rookie-nak, sokszor még egy veteránnak is (lásd Vince Young első meccse a Steelers ellen). Fogalma sem lesz, honnan jön a nyomás, mert nem fogja tudni olvasni a védelmet, de nem is a sackek a lényeg, hanem a nyomás! A nyomás szül hibákat, tehát lehet mindössze 1-2 sack és nagy nyomás, az jobb, mint az 5 sack, de azon kívül nulla nyomás a QB-n.
Ha nyomás alatt lesz, hibázni fog, vagy a sackeket nyeli be akkor, vagy az INT-eket dobálja majd.
több mint 14 éve
Ezzel nekem az a bajom Soldi, hogy Harrison-Woodley-Timmons mintha közelébe nem ért volna Flakonnak se, pedig egyesek ugye várták, hogy majd rommá törik.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."