NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 469
44
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Első injury reportok már szállingóznak, bár még nagyon messze a meccs. http://www.macsfootballblog.com/2011/01/steelers-packers-super-bowl-injury.html
több mint 14 éve
Ami viszont fontos.LeBeau kijelentette, ha folytatja az edzősködést (erre már tett utalást a PO előtt), akkor azt kizárólag a Steelers-nél teszi.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
chvs
86
köszi szépenhttp://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81de591c/Is-Roethlisberger-underrated?module=HP_cp2Arról szól, hogy alulértékelt-e Big Ben. Torry Holt egyértelműen azt mondja, hogy igen, mert igazi playmaker, a nagy meccsek nagy embere, aki akkor csinálja meg a playt, amikor a legjobban kell, illetve a 7 év alatt 3 SB önmagáért beszél. Sapp szintén elismeri, de kevesli a yardokat és a TD-ket.Soldados
nem tudok nfl.com-os videókat lejátszani, akit esetleg érdekel, és megnézte az elmondaná a lényeget?chvs
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81de591c/Is-Roethlisberger-underrated?module=HP_cp2Arról szól, hogy alulértékelt-e Big Ben. Torry Holt egyértelműen azt mondja, hogy igen, mert igazi playmaker, a nagy meccsek nagy embere, aki akkor csinálja meg a playt, amikor a legjobban kell, illetve a 7 év alatt 3 SB önmagáért beszél. Sapp szintén elismeri, de kevesli a yardokat és a TD-ket.
nem tudok nfl.com-os videókat lejátszani, akit esetleg érdekel, és megnézte az elmondaná a lényeget?chvs

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
chvs
86
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81de591c/Is-Roethlisberger-underrated?module=HP_cp2nem tudok nfl.com-os videókat lejátszani, akit esetleg érdekel, és megnézte az elmondaná a lényeget?
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek, továbbá remélem, hogy a két éve lefektetett új D tovább erősödik, és akkor, ha továbbra is mentálisan erősek tudunk maradni, akkor fényes jövőnk lehet. Egyébként ez a mentális erő szimpatikus a Steelersben.Először is: nagy gratula a csapatnak, kitüntetés lesz a SB-ban játszanunk, az utóbbi évtized születő dinasztiájával szemben. :cool:Igazán a Steelersen kívül kevés csapat van, amivel valamennyire szimpatizálnék, de a GB pont ilyen. 😊
Másodszor: olvastam egy Packers fórumon egy hsz-t (vagy cikkidézet volt már, nem emlékszem pontosan) már jó pár hónapja, mely szerint a Steelers az illető számára az AFC Packerse. A történelmi háttérrel, a sikerességgel, az ún blue collar társadalmi háttérrel, a legendás játékosokkal indokolta e véleményét. Ti mennyire értetek egyet ezzel, mennyire állja meg a helyét érzésetek szerint?Gergőbácsi
A háttér, a legendás arcok, a sikeres múlt mind stimmel. Csak a játékfefogás az, amiben szerintem markáns különbség van a két csapat között. A Packers szerintem nem azt a kifejezett smashmout footballt játssza, ott hangsúlyos az O, volt/van egy sztár QB, akire építik a csapatot, aki kimondottan a legfontosabb ember.
Pittsburghben nem így működik. BB és Bradshaw közötti időben nem is volt igazán nagy QB egyéniség, és az idei szezon elején is sokan (játékosok is) lenyilatkozták, hogy BB fontos játékos, de ő is csak egy csavar a gépezetben.
A Steelers egy D központú csapat, a Packers szerintem O központú, viszont a kiváló O mellé most odaraktak egy hasonló D-t is, és ezzel a SB esélyesei lettek.
Szóval nekem szimpatikus a GB, de szvsz teljesen más footballt játszanak mint a Steelers.Jan
Ja és egy kép ha nem gond és nem volt még:
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
akkor gyorsan el is jutottunk a lényegigEGYGYŰRŰMINDFELETT! 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Én úgy emlékszem a szőrös a szörnyeteg. De aztán lehull a szőr és Ő is szép lesz. 😊😊 És melyikük a beauty?Shilkorszabadagazda, csak indoklással!sutianap
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
😊 És melyikük a beauty?Shilkorszabadagazda, csak indoklással!

több mint 14 éve
😊 És melyikük a beauty?ShilkorKey-sull😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
😊 És melyikük a beauty?
több mint 14 éve
The beauthy and the beast?!kishaszi

több mint 14 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szia!PFF összefoglaló a meccsünkről:Szia!
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/01/25/re-focused-afc-championship-game/tenorx
Gyorsan el tudnád magyarázni vagy bárki (csak az alapokat), hogy mégis mi alapján jönnek ki az egyének értékelésénél a +- mutatók és a számok? Nagyon megköszönném, mert a vizsgák után el vagyok szívva mint állat, és fáradt vagyok angolul olvasni meg értelmezni...
Vagy egy kövér link megfelel végül is, majd elolvasom, ha már lesz erőm! 😊
Előre is köszönöm szépen!marescha
http://www.profootballfocus.com/about/grading/
Itt egy cikk róla, a lényeg az, hogy minden playt végignéznek, és értékelik az embereket.
több mint 14 éve
PFF összefoglaló a meccsünkről:Szia!
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/01/25/re-focused-afc-championship-game/tenorx
Gyorsan el tudnád magyarázni vagy bárki (csak az alapokat), hogy mégis mi alapján jönnek ki az egyének értékelésénél a +- mutatók és a számok? Nagyon megköszönném, mert a vizsgák után el vagyok szívva mint állat, és fáradt vagyok angolul olvasni meg értelmezni...
Vagy egy kövér link megfelel végül is, majd elolvasom, ha már lesz erőm! 😊
Előre is köszönöm szépen!
több mint 14 éve
PFF összefoglaló a meccsünkről:http://www.profootballfocus.com/blog/2011/01/25/re-focused-afc-championship-game/
több mint 14 éve
ja nem akartam itt a nagy örömbe belerondítani mert igazatok van, kurva jó playa, de azért kiolvasható egy kis homer mentalitás (amivel nincs is semmi baj).Nem hiszem, hoyg belerondítottál volna. Elég sokat van ő ekézve az idények közben, bőven, szóval most itt a SB-ba jutás idején nem várható más, minthogy legyen egy kis polírozás is😀
árnyaltabb a kép az itt lefestettnél, az biztos h ő a tökéletes ember, a megfelelő helyre.
(és már nem is utálom)gabtsi
több mint 14 éve
hát a pöcsét nem kell mossa egy darabig BB, fényesre lett szopkodva 😊gabtsija aztán tavasszal megin emegy azagya, oszt küdhettyük el, aproró Palmi?? szabad lesz?? 😂 :cool: 😉

több mint 14 éve
ja nem akartam itt a nagy örömbe belerondítani mert igazatok van, kurva jó playa, de azért kiolvasható egy kis homer mentalitás (amivel nincs is semmi baj).árnyaltabb a kép az itt lefestettnél, az biztos h ő a tökéletes ember, a megfelelő helyre.
(és már nem is utálom)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
hát a pöcsét nem kell mossa egy darabig BB, fényesre lett szopkodva 😊gabtsiEzt lájkolni kellett. Qrva jót röhögtem. Sőt még most is. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
hát a pöcsét nem kell mossa egy darabig BB, fényesre lett szopkodva 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
igen, emlékszem, hogy szerinted az volt a legjobb teljesítménye a rating ellenére, bár a Giants ellen volt vitánk😛, mert én ott az 1 TD - 4 INT ellenére mondtam, hogy nem rajta ment el a meccs, mert abból 3 int nem az övé volt szvsz.Az 500+ yardot nem a Green Bay ellen passzolta tavaly? 😊JanDe.
Ami vicces, hogy 2008-ban szar ratingje volt, de szvsz qrva nagyot játszott egész évben, miközben agyba-főbe verték minden meccsen. 5 GW-drive-ot vezetett az alapszakaszban. Hány és hány meccset hozott vissza a sírból. Na ott meg voltam győződve, hogy SB-t nyerhetünk. És ha vmi miatt bíztam abban az utolsó 2 perces drive-ban, az ő volt és a 2008-as fantasztikus comebackjei. Meg is csinálta megint. 😊Soldados
több mint 14 éve
Az 500+ yardot nem a Green Bay ellen passzolta tavaly? 😊JanDe.
Ami vicces, hogy 2008-ban szar ratingje volt, de szvsz qrva nagyot játszott egész évben, miközben agyba-főbe verték minden meccsen. 5 GW-drive-ot vezetett az alapszakaszban. Hány és hány meccset hozott vissza a sírból. Na ott meg voltam győződve, hogy SB-t nyerhetünk. És ha vmi miatt bíztam abban az utolsó 2 perces drive-ban, az ő volt és a 2008-as fantasztikus comebackjei. Meg is csinálta megint. 😊

több mint 14 éve
chvs
86
Az 500+ yardot nem a Green Bay ellen passzolta tavaly? 😊Jandede, azaz utolsó másodperces TD jól jellemzi őt, múltkor megnéztem újra a meccset, és a GW drive-nál, a 20 yard körül kiírták, h 400 yardot passzolt, na mondom ebből hogy lesz 500 yard? roszzul emlékszem vagy mi... De szerencsére a zebrák befújtak pár holdingot, így meg lett 😀 😀 😀
kishaszi: egyetértek, csak úgy érdekességnek írtam.
Amúgy azt a Ravens elleni meccset már nagyon régóta meg akarom szerezni, TYT nem seedelik, ha valaki tudja hol lehetne megszerezni, az írjon rám, köszönöm.