NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Keisel tuti nem vonul vissza.

A draftmágusoktól annyit kérnék, hogy legalább a Super Bowlt várjuk meg. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tehát, szerintem a futás renben van, plussz még ugye ott tartjuk Jonatánt. TE szintén pipa. Ha vesszük a nyilatkozatokat akkor Ward??? Aa.Smith??? Keisel??? - gyűrűzés esetén valószinűleg léc. Valaszra az égbolt szakad rá, s akkor az első három körül köll egy pikk. Valamint tutti szintén a kézi utódlás és Ziggy túloldala.
Másrészt szezonok óta darálják nekünk az O-fal húzásokat, s lám Kuglerrel és ifjú emberekkel lehet csodát csinálni, úgyhogy mindenképp húzingálni Tekkölt, a többször átrágott Punci-témát meg csak úgy nem fogom elhagyni ( főleg Höri beirta bengáliába :o )
LB-be bővelkedünk, széfti is akad, nevelkedik.
A korner megmondom öszintén akkora homály, hogy nem mászok inkább bele - rengeteg cetlit húztunk, most már valakinek igazán be kellene jönnie. Nézegettem Ájkot, szerintem ő nem sokat öregedik, egyszerűen nincs benne adrenalin 😂 - ugyhogy lehet vele még menni néhány kört. Plussz ugye valami gyenge pontot is haggyunk már az ellennek.

Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorx
Én nem mondtam olyat, hogy tilos lenne Pouncey-picket jósolni. Csak arra céloztam, hogy milyen vitákat generált ez korábban.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.

vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.
több mint 14 éve
1. Jimmy Smith, CB, Coloradotenorx
Megadtad magad? 😊

2. Mike Pouncey, G, Floridatenorx
Ne kezdjétek megint... 😊
több mint 14 éve
Ez körökre bontva?

Mert Taylor nem lesz bent az 5. körben, valszeg a 2. elején kimegy. Ziemba nagyon-nagyon nem tetszik nekem a Senior Bowlos practiceok alapján.

Nyomok én is egyet 😛

1. Jimmy Smith, CB, Colorado
2. Mike Pouncey, G, Florida
3. Ahmad Black, S, Florida
4. James Carpenter, OT, Alabama
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ilyet szültem még az adás megzavarására (nincs benn CB! se WR! :cool: )

1.Mike
sutianap
Te most direkt Soldi idegeire utazol? 😊 (Ez milyen hülye szó, így leírva!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
YES, de azt is irtad hogy nem tecc

ilyet szültem még az adás megzavarására (nincs benn CB! se RB! :cool: )

1.Mike
2.Ziemba OT, Auburn
3.McPhee (Nanny 😛 ) DE, Missisipi
4.Salas WR, Hawaii
5.PhilTaylor DT, Baylor-PennS

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
melyik tört el, 9 csont van a bokában?
simán tud játszani, mint BB, vagy Favre - rögzitik az izületet, mer ugye nem művészitornázikkk 😛 - s lehet tényleg jobban járt vele a játék szempontjából, mint egy szalagsérülésselsutianap
Mint írtam, a csonttörés KEVÉSBÉ zavarja, mint a szintén meglévő szalagsérülés, tehát utóbbi is van

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
melyik tört el, 9 csont van a bokában?
simán tud játszani, mint BB, vagy Favre - rögzitik az izületet, mer ugye nem művészitornázikkk 😛 - s lehet tényleg jobban járt vele a játék szempontjából, mint egy szalagsérüléssel

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81df541f/Top-10-Beards?module=HP_headlines

:cool:
több mint 14 éve
Nem tetszik ez nekem. :/ Pounceyról kiderült, hogy mégis eltört egy csont a bokájában is... Bár állítólag az kevésbé zavarja és gátja a játékának, mint a bokaszalag-húzódás...

Will Allen, McFadden, Troy, Pouncey, Emmanuel Sanders, Jonathan Scott all did not practice. Aaron Smith was limited...

Amúgy a kérdés mindegy, hogy mit szeretnénk, a GB a zöldet választotta, így mi fehérben leszünk.

több mint 14 éve
chvs 86
Az már megvan, ki akartok kapni? 😊tomi-tomi
ezt benéztem :rolleyes:
akkor meg azt mondom, javítsunk az SB/ nyertSB statunkon, fel kéne tornázni 87,5%ra 😀
több mint 14 éve
Van valami konkrét infó arról hogy milyen mezben nyomjuk a SB-on?
Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)Jan
Ha a GB lesz a "hazai" csapat akkor szinte biztos,hogy zöldben lesznek így ti fehérben.
Hogy legyen min agyalni:
Ha feketében játszotok a SB-n akkor a győzelem/vereség arány: 3-1
Ha fehérben játszotok akkor:3-0
Na melyik lenne a jó? 😊Greengo
bár nekem a fekete tetszik jobban, azt mondom javítsunk egy kicsit ezen a fontos statisztikán, nagyon kéne az a 3 győztes SB fehér mezben 😀chvs
Az már megvan, ki akartok kapni? 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
chvs 86
Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)Jan
Ha a GB lesz a "hazai" csapat akkor szinte biztos,hogy zöldben lesznek így ti fehérben.
Hogy legyen min agyalni:
Na melyik lenne a jó? 😊Greengo
bár nekem a fekete tetszik jobban, azt mondom javítsunk egy kicsit ezen a fontos statisztikán, nagyon kéne az a 3 győztes SB fehér mezben 😀
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 272 — Eagles fan
Hogy legyen min agyalni:
Na melyik lenne a jó? 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nekem most se kér, jó cikk 😊tenorx
akkor mégsem törlöm. 😀
nekem is tetszett, de a technika ördöge... 😂Gergőbácsi
Az elején nem kér reg-et, csak ha néhány oldalt elolvastál. Ha kihagysz utána 8-10 órát megint olvasgathatsz újabb 4-5 oldalt. Vagy regelsz. 😊

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
Valahol azt hallottam, hogy a GB zöldben lesz. (tehát mi fehérben, mint legutóbb)
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
Nekem most se kér, jó cikk 😊tenorx
akkor mégsem törlöm. 😀
nekem is tetszett, de a technika ördöge... 😂

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Nekem most se kér, jó cikk 😊
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
Greg A. Bedard (ex-Milwaukke Journal Sentinel, korábbi "Pack-writer") cikke a Super Bowl matchupról:
http://www.boston.com/sports/football/articles/2011/01/25/yardsticks/?page=1

"It seems like destiny that the Packers and Steelers will meet in Super Bowl XLV a week from Sunday.
Sure, they’re two of the most historic and successful franchises in NFL history.
But more than that, they’re practically blood brothers. Or second cousins."

szerk.: Bocsánat mindenkitől, amikor linkeltem, még nem kért reget.Valamiért kicseszett velem. :/ Nemsokára törlöm a hsz-t.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Wexell szerint a Cardinals elviszi Butlert (és el is engedjük), ha LeBeau marad. Szerintem korrekt, már elég régóta vár a DC posztunkra. Mondjuk mi megszívjuk, mert ha később meg visszavonul Coach Dad, akkor ki lesz helyette?tenorx
Majd visszahozzuk. 😊 De ez várható volt, hogy Butlert vki elviszi, már tavaly is hívták. Az meg extra mód várható volt, hogy a Cards, sok régi ismerős az edzőknél és játékosoknál is.

több mint 14 éve
Wexell szerint a Cardinals elviszi Butlert (és el is engedjük), ha LeBeau marad. Szerintem korrekt, már elég régóta vár a DC posztunkra. Mondjuk mi megszívjuk, mert ha később meg visszavonul Coach Dad, akkor ki lesz helyette?
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Na ezért lenne katasztrofális veszteség ha mindhárom visszavonulna, mert betölthetetlen űrt hagynának maguk után a csapatban.Soldados
Erre azért fel kell készülnünk lélekben, hogy bármikor megtörténhet, és hogy utána sok idő lesz mire újra contender csapatunk lehet. Abból meg bőven van apasztalatunk, hogy 1-2 szerencsétlen dologgal milyen rohadt mélyre eshet egy csapat bajnoki cím után. Nálunk, ami lehetett össze is jött ilyen szitukban a fostartályból.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Fura ez. Nem tudom mi "szól" a csapatnak, és mi az amit valójában gondolnak. De legegyértelműbb választ Smith adott, hogy ő még élvezi a footballt és vállalná a következő évet. De persze kategorikus igen nem hangzott el.

Ward korábban azt mondta, hogy 3. gyűrű esetén visszavonul. De most mégis azt mondta, hogy nem akar emocionális alapon dönteni. Ez inkább arra utal, hogy folytatná.

LeBeau egyszer már lenyilatkozta, hogy szívesen vállalni még egy évet. De most, amikor szóba került a neve a Cards-nál, ezen finomítva csak annyit mondott, hogy ha folytatja, azt csak a Steelers-ben teszi.

Smith maradását én inkább LeBeau maradásában látom. Wardot nem tudom hova tenni. De nagyon szomorú lennék, ha nem látnám többet őket a pályán és a pálya szélén.

Érdekes lesz. De felőlem ez a 3 ember addig marad, amíg csak akar. Sőt, én mint szurkoló azt szeretném, hogy mindhárom maradjon. Ők egyértelműen vezérei a csapatnak. És ha elmennek, akkor lehet nem isa pályán hiányoznak majd, hanem az öltözőből, amít a háttérben nyújtanak. Azt hiszem, nélkülük - egy ideig - nem lesz SB-esélyes csapatunk és nem a pályán, hanem az öltöző miatt. Hihetetlen mennyit számít ez. Miért is hoztuk vissza idén B-Macet, Foote-t és Randle Elt? Kimondva az öltözői hangulat miatt. Megérte és nem a pályán látottak miatt. Na ezért lenne katasztrofális veszteség ha mindhárom visszavonulna, mert betölthetetlen űrt hagynának maguk után a csapatban.