Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Más.2 LeBeau idézet erre.
Elnézve a D idei tevékenységét, olyan érzésem támadt, hogy kevesebb a sack a korábbiakhoz képest. Mintha nem a QB lepusztítása lenne az elsődleges cél, hanem inkább a megzavarása, hibára kényszerítése, ezáltal nagyobb esély az int-re... szóval a ne engedjük eldobni/dobja el rosszul közül inkább az utóbbit preferálnák. Vagy egyszerűen csak jobb O falakkal találkoztunk?
Nem néztem a statokat, lehet hogy mást mutatnak, de időnként úgy éreztem hogy nem támadták max nyomással a QB-t. (nem pont Youngra gondolok 😉 )Jan
"The zone blitz is pressure, but not maximum pressure"
És válasz arra a kérdésre, hogy mi a fontosabb a sack vagy a nyomás: The Pressure".
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Más.Elnézve a D idei tevékenységét, olyan érzésem támadt, hogy kevesebb a sack a korábbiakhoz képest. Mintha nem a QB lepusztítása lenne az elsődleges cél, hanem inkább a megzavarása, hibára kényszerítése, ezáltal nagyobb esély az int-re... szóval a ne engedjük eldobni/dobja el rosszul közül inkább az utóbbit preferálnák. Vagy egyszerűen csak jobb O falakkal találkoztunk?
Nem néztem a statokat, lehet hogy mást mutatnak, de időnként úgy éreztem hogy nem támadták max nyomással a QB-t. (nem pont Youngra gondolok 😉 )
több mint 14 éve
Aki itt védi a büntetett játékosokat az nézzen meg egy két Ronnie Lott meccset, ott meglátja hogyan lehet keményen és mégis szabályosan ütközni...Számomra az eshetőleges szándék mindig benne van, aki a fejét előreviszi ütközésnél... mit gondol? megérteném egy 165 centis játékosnál aki csak mellbe tudná ütni a másikat a fejével, de nem erről van szó.
Ez nem a foci puhulása sztem, hanem a játékosok megvédése jogosan. Lázadozhat Harrison, vonuljon is vissza, ha nem tud a szabályok adta kereteken belül játszani. NHL-ben már régóta járnak ilyenkért több meccses eltiltások.
egy kérdésem lenne: Jobb lenne ha mondjuk 10 év múlva Hines Ward olyan üres fejjel ülne a tolószékben, hogy a nyálát kellene törölni az öltönyéről, mert a sok hit után az agyában csak tejbegríz maradt?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Nem feltetlen erre gondoltam (ezer szazalek, hogy jobban ert hozza..), hanem arra, hogy o is a clutch SB teljesitmenye miatt lett hires, es egyes korokben talan kicsit overrated QB.Mennyivel kevésbé autentikus az ő véleménye, mitn a tiéd?kishaszihttp://sportsillustrated.cnn.com/danpatrick/blog/131541/index.htmlMondja ezt Phil Simms 😂Igor
hö-hüö-hükishaszi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Én örülnék ha a Dallasban csak egy ilyen hardhitter is lenne,RW kb 4 éve volt ilyen formában,azóta senki...ez egy ilyen sport,és ezek ilyen játékosok,akiket csak az adott csapat szurkolói szeretnek,de ettől még nem lesznek dirty playak,ennyi.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Valszeg ha oda kerülhetnénk mi is ilyen kigyúrt állatok lennénk ami azért kicsit jobb esélyeket ad 😀Szintén egyetértek...Na azt azért nem. 😉 Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy beálljak egy ilyen Harrison vagy Lewis féle kigyúrt nagy bengával szembe.Jan
...
Asszem ennek ellenére sokan cserélnénk velük 😊Rataccess
Amúgy tényleg nem értem egy-két embert érvelését. Nekünk is azt tanítják, hogy úgy üssünk, hogy fájjon.
több mint 14 éve
Szintén egyetértek...Na azt azért nem. 😉 Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy beálljak egy ilyen Harrison vagy Lewis féle kigyúrt nagy bengával szembe.
...
Asszem ennek ellenére sokan cserélnénk velük 😊Rataccess
több mint 14 éve
Ha nem előzől meg Helmut én is írom, hogy nem stílusos bannal fejezni be a vitát 😛Nem, ő 10-ből 7x bicskát nyit, de történetesen tényleg igaza van, más kérdés, hogy aki akar úgyis bekeköt.
Amúgy Soldi stílusa tényleg kinyitja néha az ember zsebében a bicskát, de most történetesen és kivételesen egyetértek vele.tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mennyivel kevésbé autentikus az ő véleménye, mitn a tiéd?http://sportsillustrated.cnn.com/danpatrick/blog/131541/index.htmlMondja ezt Phil Simms 😂Igor
hö-hüö-hükishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Bad31:Pont ezt mondom, szándékos persze, az ütközés, de nem úgy megy oda, hogy én most el akarom törni a csontját... stb.
Nekem anno az edzőm megmondta, hogy a védőnek az a dolga, hogy az első percben olyat odapakoljon a csatárnak, hogy tudja kivel áll szemben. A kapusnak azt tanítják, hogy ha felugrik a labdáért a csatárral, akkor a térdét emleje. Mindegyikben ott a sérülés lehetősége, de egyik se arra irányul, hogy sérülést akarjon az ember szándékosan okozni. Ez így megy mióta foci van pl. Ez a psort mentális része, a lelki nyomásgyakorlás. Elmegy az ember önbizalma, ha tudja, hogy sok jóra nem számíthat az ellenféltől. Aki ezt nem érti, nem tetszik neki, az nézzen bugyirózsaszín műsorokat.
- még mindig nem értem, hogy pl. a te hsz-edre se tudok válaszolni, mert nincs ott a Jelent és Válasz lehetőség, ehhez képest más hsz-eknél meg ott van. Mi a lófasz ez?
több mint 14 éve
inkább ezt nyomjuk-e:http://www.youtube.com/watch?v=nxww_TQJkA8&feature=related
Ha mégecce hozzányúsz a sipi-sapimhó, agyonbaszlak, Teeeeeee?!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
James Harrison-interjú a Busszal: http://www.youtube.com/watch?v=_38nMadnpt0
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
😂 😂Rágondoltam a lázadásra, és 20 másodpercig nem jött be az oldal mysql hiba miatt 😕tenorxHa nem előzől meg Helmut én is írom, hogy nem stílusos bannal fejezni be a vitát 😛Ne lázadj Sold zsarnoki hatalma ellen!!! Hódolj!!!! 😀Helmut Zimmer
Amúgy Soldi stílusa tényleg kinyitja néha az ember zsebében a bicskát, de most történetesen és kivételesen egyetértek vele.tenorx
A sötét erő ideát van. 😉 Még a gondolataidra is vigyázz! 😛
több mint 14 éve
Rágondoltam a lázadásra, és 20 másodpercig nem jött be az oldal mysql hiba miatt 😕Ha nem előzől meg Helmut én is írom, hogy nem stílusos bannal fejezni be a vitát 😛Ne lázadj Sold zsarnoki hatalma ellen!!! Hódolj!!!! 😀Helmut Zimmer
több mint 14 éve
Szintén egyetértek... Tudom hatalmas közhely, sokan leírták már, de ezek a fickók azért keresnek ekkora pénzeket, mert benne van a kockázat, hogy akár maradandó sérüléseket szenvedjenek. Asszem ennek ellenére sokan cserélnénk velük 😊RataccessJó azért ez sem igaz teljesen, legalábbis én nem tudom elfogadni, de ez szubjektív.
több mint 14 éve
Szintén egyetértek... Tudom hatalmas közhely, sokan leírták már, de ezek a fickók azért keresnek ekkora pénzeket, mert benne van a kockázat, hogy akár maradandó sérüléseket szenvedjenek. Asszem ennek ellenére sokan cserélnénk velük 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Soldi!😊
Azzal, hogy kitiltottad elvetted az esélyt, hogy visszaüssön, hogy olyan keményen játszon... ahogy ezt Pittben elvárják a szurkolók. 😊
persze nem beszélek komolyanHelmut Zimmer
Csak hogy tiszta legyen a kép. Küldtem neki PM-et az első, igen velős, egyúttal primitív megnyilvánulása után:
Szia!
Az ilyen szintű nyílt személyeskedés tilos ezen a fórumon, mellesleg sosem volt szokás itt. A következő ilyennél kapsz egy párnapos figyelmeztető bant.
Üdv, Soldi
Engem nem zavar, ha vki lehülyéz az érvelés közben, van az úgy, hogy az ember elragadtatja magát egy vita során, vagy kissé indulatosabb. De az ilyen értelmetlen HSZ-eknek itt nincs helye. Erre ez volt a válasza...
Én korrektül figyelmeztettem, hogy a következő playben telibe verem és hát helmet to helmet lett belőle, melynek eredménye 1 week out. 😊 Azt hozzátenném, hogy több éves adminságom alatt mindössze a 3. banolásom volt...
több mint 14 éve
Ha nem előzől meg Helmut én is írom, hogy nem stílusos bannal fejezni be a vitát 😛Ne lázadj Sold zsarnoki hatalma ellen!!! Hódolj!!!! 😀
több mint 14 éve
Ha nem előzől meg Helmut én is írom, hogy nem stílusos bannal fejezni be a vitát 😛Amúgy Soldi stílusa tényleg kinyitja néha az ember zsebében a bicskát, de most történetesen és kivételesen egyetértek vele.
több mint 14 éve
Soldi! Azzal, hogy kitiltottad elvetted az esélyt, hogy visszaüssön, hogy olyan keményen játszon... ahogy ezt Pittben elvárják a szurkolók. 😊
persze nem beszélek komolyan
több mint 14 éve
Uhh... Nagyon tudom fogni a fejem olyankor, amikor valaki azt hiszi, hogy a + x év élettapasztalat mindenképp + bölcsességgel párosul. Az igazság az, hogy attól hogy te 30 évvel idősebb vagy, nem biztos hogy jobban is értessz mindenhez - sőt az is lehet, a Te hozzáállásoddal van a probléma, hiszen rögtön személyeskedsz ilyen "te egy barom vagy" hozzászólásokkal (és utána próbálsz "észérvekkel" hatni, amikor gyakorlatilag már saját magadat minősítetted a megnyilvánulásaiddal).Vedd már észre magad... Soldadost szólod le, hogy Ő megfellebezhetetlen kijelentéseket tesz, miközben Te nem hogy lebarmozod azért, mert Neked nem tetszik a véleménye, hanem rögtön le "hajbókoló lúzerezed" azt, aki esetleg vele egyetért... Sajnos lehet be kell látnod, hogy Neked már nem fog megjönni az eszed, és nem fogsz azon elgondolkodni, hogy más vélemény is létezik, ami talán számít annyit mint a Tiéd.
Ehh, látom tiltásra került közben a júzer, remélem azért a ban lejártával visszaolvas, és nem fölöslegesen írtam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nem, nem hiszem. Véleményem van, mint mindenkinek, amit kijelentő módban írok le. 😊 Az ostobaságokat viszont nehezen viselem. Könnyen meggyőzhető nem vagyok, de egy kérdés megbeszélése számomra nem is a meggyőzésről szól, hanem a másik érvrendszerének megismeréséről. Ennek megfelelően elfogadni sok véleményt el tudok, s erre igen sok példa van - főleg itt az AFC Northos szurkolói közegben. 😉Nézz krikettet. 😊SoldadosAz NFL-nél maradok.
Mivel legalább 30 év korkülönbség van közöttünk, ezért csak egy megjegyzés:
Olvasva a hozzászólásaidat, egy dolog világos, te szilárdan hiszed hogy te vagy ennek a fórumnak az atyaúristene.
Nem vitázol hanem megfellebbezhetetlen kijelentéseket teszel.
A sok lúzer meg hajbókol neked.
De ne aggódj, idővel meg fog jönni az eszed és elkezdesz gondolkodni azon hogy más vélemény is létezik, ami talán számít annyit mint a tied.
Ha mégsem jönne meg, akkor igen szomorú élet áll előtted, ugyanis maradsz ezen a satnya szellemi szinten ahol most vagy.szf61
Mindenesetre érdekes, más nem ragadtatta magát olyan primitív hozzászólásra magát, mint Te. Ezen gondolkozz el egy hétig. 😉 Ha hozzá akarsz szólni egy témához, akkor érvelj. Ha érvelés közben kicsit személykedésbe hajlasz, az nem érdekel. 😉 De az eféle értelmetlen HSZ-ekre nincs szükség, amely kizárólag egy másik fórumozó fikázása.
Jó éjt!
több mint 14 éve
igazából az a barom aki nem bírja megérteni h a foci nem erről a baromságról szól, h jaj megne sérüljön...persze sajnálatos ha megtörténik...de ugy nem lehet játszani h arra figyelj csak h ne sérüljön meg...egyszer vegyetek fel szerkót és próbáljátok ki...(akin meg már volt/van,és annak ellenére ezt mondja azt sajnálom)
több mint 14 éve
Nézz krikettet. 😊SoldadosAz NFL-nél maradok.
Mivel legalább 30 év korkülönbség van közöttünk, ezért csak egy megjegyzés:
Olvasva a hozzászólásaidat, egy dolog világos, te szilárdan hiszed hogy te vagy ennek a fórumnak az atyaúristene.
Nem vitázol hanem megfellebbezhetetlen kijelentéseket teszel.
A sok lúzer meg hajbókol neked.
De ne aggódj, idővel meg fog jönni az eszed és elkezdesz gondolkodni azon hogy más vélemény is létezik, ami talán számít annyit mint a tied.
Ha mégsem jönne meg, akkor igen szomorú élet áll előtted, ugyanis maradsz ezen a satnya szellemi szinten ahol most vagy.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Nézz krikettet. 😊Te egy barom vagy és az is maradsz.szf61finomodik a liga (foleg Goodell alatt - es ha ezt kritizalod, azt elfogadom)Így van. Ezt kritizálom. A védő dolga, hogy levigye a labdás embert. Nem kíméletesen, hanem ahogy csak bírja. Puhul a focsi és ez nem tetszik.
Igor
A másik amit mondok, hogy az én szememben az egy fasz szabály, ami olyat tilt, ami véletlenül is előfordulhat, sőt legtöbbször úgy fordul elő. Erre jó példa a h2h és a horse collar közti különbség. De az amit most a liga csinál, az számomra még inkább elfogadhatatlan, a futball megcsúfolása. Én nem flag footballt akarok, az irány márpedig ez.Soldados