Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Hát azt nem tudom, max csak 1X játssza le azt talán még megy 😀
Én is imádom és engem nem zavar.
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
http://steelers.hu/troy-polamalu-uzenete-a-vilag-diakjainak/polamalu
Én nagyon bírom a Polamalu songot, de nem lehet valahogy kikapcsolni? 😀
több mint 14 éve
http://steelers.hu/troy-polamalu-uzenete-a-vilag-diakjainak/
több mint 14 éve
Ma ünnpli 25. születésnapját Timmons. Isten éltesse.
http://steelers.hu/happy-birthday-timmons/
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
b,) cirka 100 ember nézett volna teljesen elmebetegnek 😀tenorx
Mi az a plusz száz Neked, az eddigi sokasághoz! 😛 (Ma Rád szálltam. 😊 )tomi-tomi
Jól van, jól van 😀
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mi az a plusz száz Neked, az eddigi sokasághoz! 😛 (Ma Rád szálltam. 😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Tényleg nem én voltam, de én is láttam már az aluljáróban, pont a draft utáni szerdán asszem. Erősen gondolkoztam, hogy rákiáltok, hogy CAMERON HEYWAAAAAARD!, csak:
a,) a barátnőjével volt
😀 😀 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Tényleg nem én voltam, de én is láttam már az aluljáróban, pont a draft utáni szerdán asszem. Erősen gondolkoztam, hogy rákiáltok, hogy CAMERON HEYWAAAAAARD!, csak:
a,) a barátnőjével volt
b,) cirka 100 ember nézett volna teljesen elmebetegnek 😀
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
BME + Steelers póló = csak tenorx lehetett 😊Rataxes
őt felismerném 😊

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 216 — Eagles fan
BME + Steelers póló = csak tenorx lehetett 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
lehetséges, hogy egy fórumtársat láttam ma negyed2 körül a 4/6-os megállót és a BME IQ-t/ELTE D-i épületet összekötő úton? (Steelers-póló)

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
- Art Rooney II. részt vesz jövő héten a CBA mediációs megbeszélésein.

- Kordell Stewartot letartóztatták, mert felfüggesztett jogsival vezetett.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 978 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Köszönjük Alan!!! Meg lesz az a HoF 😊Haggans
Sosem felejtem el neki azt a kulcsblokkot, aminek következtében Willie végignyargalhatott az SB-k történetének leghosszabb futott TD-jével, s ezzel igazán felénk billenteni a mérleg nyelvét az SB XL-en. Micsoda blokk volt! :rolleyes:Soldados
Bizony,bizony és Willie mekkorát futott belőle 😊...hej de jó is ezekre vissza emlkékezni 😊

több mint 14 éve
Hölgyeim, Uraim!

Kérném, hogy aki szeretne eljönni a Steelers Family Day-re az a honlapon iratkozzon fel. Az étel mennyiség valamint a helyszín pontos kiválasztása miatt lenne jó tudnunk, hogy hány fővel számolhatunk. Természetesen akinek nincs családja és egyedül jönne azt is várjuk, mert ott a helyszínen együtt lesz a Magyar Steelers Család.

Köszönöm
több mint 14 éve
El is készültem:
http://steelers.hu/egy-szogreakasztott-cipo-margojara/
több mint 14 éve
Azt hiszem ma írok is egy cikket róla a visszavonulás margójára. Ezzel megköszönve amit a Steelers családért tett.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Köszönjük Alan!!! Meg lesz az a HoF 😊Haggans
Sosem felejtem el neki azt a kulcsblokkot, aminek következtében Willie végignyargalhatott az SB-k történetének leghosszabb futott TD-jével, s ezzel igazán felénk billenteni a mérleg nyelvét az SB XL-en. Micsoda blokk volt! :rolleyes:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 978 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Köszönjük Alan!!! Meg lesz az a HoF 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nem csak hogy 9x Pro Bowler, de 9xAll-Pro is, ami azért nagyon durva. Szerintem meglesz neki a hely a Hall of Fameben.
több mint 14 éve
Faneca visszavonul, remélem visszaigazoljuk majd egy napra, hogy Steelersként vonuljon vissza.tenorx
😕

A Steelers történetének legjobb guardja. Remélem 9 Pro Bowllal bekerül egyszer majd a Hall of Fame-be. Megérdemelné.

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Faneca visszavonul, remélem visszaigazoljuk majd egy napra, hogy Steelersként vonuljon vissza.
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Rooneyék lettek az ESPN szerint a legjobb tulajok, maximálisan megérdemelten: http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/27448/rooney-family-steelers-have-special-culture
több mint 14 éve
Ezen behaltam 😀:

"To go from the dirtie...st player in football to being compared to Gene Kelly and Fred Astaire" - Ward a Facebook profilján.

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 082 — Steelers fan
"Hines Ward, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers szélső elfogója."

Ezt a nso.hu-ról másoltam be, nem is tudtam, hogy szegény Ward - akit bírok - nem elkapó hanem elfogó.ThundersNFL
Legalább nem kapust írtak. Ez sztem rendben van.ulpianus
Ok mondjuk legyen csak nekem olyan furán hangzik.... elfogó....ThundersNFL
Még mindig jobb, mintha jelfogót írtak volna😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 787
Valamivel jobb, mint az amerikai focis filmek magyar szinkronnal. Ott vannak még csodálatos nevek 😊 Pl.: irányító=hátvédlaby
Igen, ott aztán tudnak alkotni. Az irányító volt már átívelő is, azt hiszem a Legyőzhetetlenben, de ez még mindig csak két példa a sok közül.

NSO-nak én se rónám fel, szerintem csak elírás.