Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Tibi: soha ne add fel, ez a Steelers! 😉Big W!
Woodleynak sztem semmi baja, Aaron Smith-nek pedig remélem semmi baja.
A többit holnap.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hú b+, lenulláztam az idegszálaimat!Nagy W, de kérdéses véggel, szerintem a héten most erről fog folyni a fika a topicunkban 😕
Sajnálom a Miamit azért, mert így leszívni nem egyszerű.
De mellette kurvára örülök 😀
Viszont a D megint nyalta a yardokat, szerencsére azért amikor kellett odarakták magukat!
Aaron remélem nem lesz súlyos 😕
több mint 14 éve
fontos győzelem volt.csak A. Smith sérülése ne legyen komoly.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
NO, akkor jól sejtettem, nem sokban maradnak le úgy látom.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nagyon meleg meccs lesz. Igazából nem sok csapat futójátékától tartok, de az egyik a Miami, mert nekik 2 jó futójuk van, így frissek maradhatnak, ráadásul mi csak 5 DL-emberrel megyünk.AMiben bízhatunk, hogy szét tudjuk szedni a Fins secet, de ehhez most jó pass prot kell, mert nem tetszik az OT-OLB matchup, bár nem is annyira vészes mintha a Colts ellen nyomnánk. Sztem a futás nem lesz eementális, azt 3-as átlag körül tartja majd a Fins, úgyhogy a siker azon múlik, hogy BB mennyire rázódott bele.
Ja és Henne szokott hibázni, így hát benne azért bízhatunk, no meg a D-ben, hogy ebben segít neki. 😊
De meleg meccs lesz, kicsit tartok tőle.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldados, előrejelzés?😊modom én,
Nem sokat láttam a májámiból idén eddig, mi várható? (statokat megnéztem, de az kevés)kishaszi
1. még nem nyertek otthon az idén, és múlthéten behúzták a Grinbéj meccset - gecinehéz lesz
2. ha fogjuk a futást, Henye nem fog nagy dobálózásba belemenni
3. fogjuk a futást ozt nyerünk
4. ST pléjekre nagyon figyelnünk kell, mer ott is szophatunk
5. egy reményük van: PatWhite - höhö 😂 remember of the monster's
6. nem kéne a végin kiengednie a D-nek, tipikus felszijjuk a fikát csapat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Harcra fel, nyerni kell!!!!! 😊
több mint 14 éve
Jack Lambert - # 29 from Top 100 Greatest Playershttp://www.youtube.com/watch?v=pNOyW6LCxAQ
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Soldados, előrejelzés?😊Nem sokat láttam a májámiból idén eddig, mi várható? (statokat megnéztem, de az kevés)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Így van. KRbe olyan ember kell, akinek a végsebessége nagy, van idő felgyorsulni. És jól kell tudni a blokkokkal játszani. Be kell futni a blokk mögé jó irányba, egy jó KR esetén alig van miss tackle. Sebesség+ jó helyzetfelismerés + villám irányváltás kell ide.PRbe viszont nem a sebesség a döntő, bár gyorsnak kell lenni. Itt sokkal több a break tackling, és az ezeket elkerülő mozdulatok, cselek (Juke, Spin, sima átütése a taklinak izomból ha nem elég pontos, stb.), és itt rövid a táv, nem lehet felgyorsulni, az arcodba vannak első lépéstől. Vagyis itt jó ütésállóság is kell. Ez nem feltétlen jelent nagyobb tömegű embert, van aki bírja, van aki nem. Tehát ide gyors de inkább extra robbanékony és jó labdabiztonságú, ütésálló ember kell. Itt is lehet a blokkokra játszani ,de kevésbé, túl nagy a tömeg (egyszerre érnek oda a PR elé sokan, nem oszlanak el mélységben annyira). Így inkább a pillanatnyi apró cseleken múlik minden. Nagyjából ennyi jutott most eszembe.
De például nálunk a Chiefsben is így van ez leosztva. Annyit érdekességként, hogy a töpszli villám McCluster viszi a hosszú PR-t is. Mert az már inkább KRnek számít. (PR Arenas). És a liga egyik legjobb duóját alkotják. Szóval semmi nem szentírás, lehet variálni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
AFC North figyelő - 6. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1531
több mint 14 éve
Mért van az hogy a kickoff returner meg a punt returner a legtöbb csapatnál más ember?? Ugyan azok a tulajdonságok kellenek oda is.labycsak a legtöbb visszahordás nem TD-vel, fair catch-el, letérdeléssel vagy esetleg oldalra kifutással zárul, hanem úgy, hogy a szemből érkező védők valamelyike (vagy éppen több egyszerre) izomból letarolja a returnert, ami elég durván amortizálja az adott játékosokat
és az sem teljesen igaz, hogy ugyanolyan tulajdonságok kellenek, KR-nél általában nagyobb terep juthat, ide szokták a robbanékonyabb, PR-be a gyors, de masszívabb embereket tenni (hangsúlyozom, általában)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mért van az hogy a kickoff returner meg a punt returner a legtöbb csapatnál más ember?? Ugyan azok a tulajdonságok kellenek oda is.
több mint 14 éve
A Fins ellen is Sanders lesz aktív, azaz ő lesz kickoff returner is, míg a puntokat Randle El hordja majd vissza. Ami érdekes, hogy Keisel kiesése ellenére nem lesz rosterváltozás, azaz ezúttal 5 DL-játékossal vágunk neki a meccsnek.Soldadoswuh - visz az offense, na akkor kirándulni viszik a D tagjait, kijárt nekik 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A Fins ellen is Sanders lesz aktív, azaz ő lesz kickoff returner is, míg a puntokat Randle El hordja majd vissza. Ami érdekes, hogy Keisel kiesése ellenére nem lesz rosterváltozás, azaz ezúttal 5 DL-játékossal vágunk neki a meccsnek.
több mint 14 éve
Red Star
206
Előbb csak bosszantott, de most már kifejezetten untat, hogy a fair play önkezűleg felkent bajnokai iderohannak sírni, hogy mi csak játszogattunk a rózsaszín labdácskánkkal, amikor az a csúnya nagy erőszakos fekete fiú beletiport a lelkivilágunkba! Akinek ilyen cizellált az ízlése, az béreljen díványt a pszichológusnál, az ilyen hosszadalmas sírás-rívásra még árkedvezményt is kaphat.Félreértések elkerülése végett talán tanácsos lenne figyelmeztetni a hozzászólókat, hogy itt a férfiak sportjáról van szó.meddig fog még pörögni ez a szar?egyetértek...nagyonHaggans
még mindig nem jött le egy-két embernek, hogy itt senki nem fogja elítélni Harrisont?
persze minden nap lehet jönni hisztizni, csak kurva unalmas.Tibi76
És most már valóban jó lenne, ha végre a delfinekre tudnánk koncentrálni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
LaMarr már hangolja magát a Miami ellen, mivel ezúttal nem lesz piros trikó Hennen 😊 Képeket kért a fanoktól, most egy ilyet posztolt ki 😛több mint 14 éve
Ok, kátrány értjük, csak most volt egy meccs, amikor Harrison sérülést okozott, erre beállítjátok úgy, mintha jégcsákánnyal verné fejbe minden ütközésnél az ellenfelet Harrison----konkrét esetről beszélünk,legalábbis énHidd el, Harrison se mindig sisakkal megy. 😉SoldadosNa de ez az bazdmeg. Erről jártatom a pofámat, illetve ugye itt az okostojások azt akarják bemagyarázni, hogy Harrison mindig így ütközik. Aztán beraknak xy-tól szabályos hitet. Én meg mindjárt idemásolom nagyanyám receptjét, az ugyanúgy perdöntő az ügyben.kishaszi
utolsó volt....kátrány
több mint 14 éve
Mutassak olyat, amikor ray sisakkal ment? Ezért szánalmas ez az egész. Bármelyik hard-hittertől tudok olyan videót mutatni, amikor sisakkal ment, és olyat, amikor nem. Legyen az Harrison, Lott, vagy éppen Ray.konkrét esetről beszélünk,legalábbis énHidd el, Harrison se mindig sisakkal megy. 😉SoldadosNa de ez az bazdmeg. Erről jártatom a pofámat, illetve ugye itt az okostojások azt akarják bemagyarázni, hogy Harrison mindig így ütközik. Aztán beraknak xy-tól szabályos hitet. Én meg mindjárt idemásolom nagyanyám receptjét, az ugyanúgy perdöntő az ügyben.kishaszi
utolsó volt....kátrány
több mint 14 éve
konkrét esetről beszélünk,legalábbis énHidd el, Harrison se mindig sisakkal megy. 😉SoldadosNa de ez az bazdmeg. Erről jártatom a pofámat, illetve ugye itt az okostojások azt akarják bemagyarázni, hogy Harrison mindig így ütközik. Aztán beraknak xy-tól szabályos hitet. Én meg mindjárt idemásolom nagyanyám receptjét, az ugyanúgy perdöntő az ügyben.kishaszi
utolsó volt....
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Hidd el, Harrison se mindig sisakkal megy. 😉SoldadosNa de ez az bazdmeg. Erről jártatom a pofámat, illetve ugye itt az okostojások azt akarják bemagyarázni, hogy Harrison mindig így ütközik. Aztán beraknak xy-tól szabályos hitet. Én meg mindjárt idemásolom nagyanyám receptjét, az ugyanúgy perdöntő az ügyben.
több mint 14 éve
Vérmérsékletem szerint okoskodok(próbálok 😊 ) a témához.Arra céloztam,hogy lehet úgy tackle-t csinálni,hogy fájjon,mint az állat,de ne legyen,szinte garantált sérülés.http://www.youtube.com/watch?v=JthXa87W24IKét szitu tök más. Nem lehet összehasonlítani. De ne gondold, hogy Ray nem okozott még agyrázkódást... 😉Soldados
http://www.youtube.com/watch?v=mXdKh9QOjDk
Láttok különbséget,mert én igen.
Az egyik első szándékból a sérülést keresi a sisakhasználattal,a másiknál járulékos ,peches része a kemény tackle-nek a sérülés.
De lehet az életet is másként látjuk...kátrány
http://www.youtube.com/watch?v=ZsxaNLKybyM
http://www.youtube.com/watch?v=Ac-JYp25Bx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_ZoDDYkoKi4
Ezek qrva kemény szerelések,de még sincs kódolva az agyrázkódás vagy egyéb törés.
http://www.youtube.com/watch?v=vz9eZM_FcoQ
Nekem ez pl.nem vicces és férfias és kemény,gyenge hasonlattal élve nem mindegy ,hogy egy vitát úgy döntesz el,hogy kicsit "férfiasabban"megbeszélitek vagy kivered v.ki fél fogsorát és ,hogy alig látna a fél szemére. 😕 Ennyi.
Ray-t annyiból kevertem most bele,hogy a tackle kemény volt,viszont a sérülés a dolog szerencsétlen része volt,nem maga a szándék. Nehezen hiszem,hogy a tudatos és kemény Harrison nem számol egy sisak ütközésnél,hogy a nála 30kg-ak kisebb WR-nek akár maradandó sérülést okoz.
Szubjektív vélemény,ennyi volt,nem több.
Ui: skatulya > skatuja 😛
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
meddig fog még pörögni ez a szar?egyetértek...nagyon
még mindig nem jött le egy-két embernek, hogy itt senki nem fogja elítélni Harrisont?
persze minden nap lehet jönni hisztizni, csak kurva unalmas.Tibi76
" class="embed">
több mint 14 éve
A nyilatkozata nagy reszevel nincs baj.. ez zavar. "If they really cared about us, they should give us health care for life. But you know that's not going to happen"
Az old school playerek, akik az 50-60-70-es evekben jatszottak es nem kerestek ekkora osszegeket (megjegyzem ott is persze eleg sokan elpartiztak/feleltek a penzt) - ott megertem a health care problemakort.
De a mai jatekosok, akik osszehasonlithatatlanul tobbet keresnek, azoknak sztem nincs joguk ilyen juttatasokert sirni.. milyen alapon kovetelnek ingyenes orvosi ellatast egesz eletre? :/
Ez maszlag NFLPA duma..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ezt most nem igazán értem, de mindegy.Ward sok okosat mond ebben. Beszél mindhárom büntetett tackle-ről, beszél arról, hogy aki ezt játssza, mint tudja, hogy milyen kockázatot vállal, stb.Nee, Soldi... ezt ne. Kiprovokalod.
Hogy csak egyet kiemeljek:
"They say they care about the players' safety and they want to add two games?" he asked. "If they really cared about us, they should give us health care for life. But you know that's not going to happen."
http://www.post-gazette.com/pg/10295/1097187-87.stm#ixzz1360s4FofSoldados
A kemeny fiuknak nem all jol a hiszti 😛 Es ez megint a szakszervezet sirasa, adjatok manit, meg-meg-meg..
Ak dollarszazezreket/milliokat keres, nem igaz, hogy nem tud penzt (evente nehany ezer dollart) felretenni az orvosra... inkabb vesz belole maganak millios hazat, meg 18 kocsit, meg ilyeneket, tudod.Igor
Szerencsére Rooney is kiállt Harrison mellett és ennek már tekintélye van. Emlékezzünk, Big Ben eltiltását maximálisan támogatta a csapat is, de most viszont határozottan kiáll Harrison mellett az egész klub, még a legnagyobb feje, az NFL-ben igen befolyásos Rooney is. Ez is sokat mondó.