Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Gondolom arról mindenki értesült, hogy se Bettis, se Dermontti Dawson nem került be a Hírességek Csarnokába. Bettisben biztos voltam, hogy elsőre nem kerülhet be, mert Deion, Faulk és Roaf is elsőéves volt, ebben a listában nem ő van elől, ez egyértelmű volt. Én Dermonttit sajnálom, nagyon megérdemelné már, kora legjobb centere volt, szvsz ő jövőre, amikor gyengébb lesz az elsőéves class, be fog kerülni, Bettis viszont szvsz jövőre is necces lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Pounceyt IR-re tettük és PS-ből felhoztuk Dorian Brookes-ot. Mondjuk ennek kb semmi értelme volt, ha nem lesz aktív ez a Brookes, márpedig sztem nem lesz aktív.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Szvsz ez nagyon más meccs lesz, az 2 szétesett D volt, ez pedig 2 elit D jelenleg.Ha 24 pont nem elég, akkor valószínűleg kikapunk. Én azt gondolom, hogy a low scoring game-t tudjuk megnyerni, arra lett teremtve a csapat. Ha high scoring lesz, abban alul fogunk maradni.Tavalyi meccsre nem emlékeztek? 😊 Én hasonlót várok.JayB
De én továbbra is úgy gondolom, hogy aki eléri a 24 pontot, az nyert, mert lesznek olyan periódusok, amikor dominálni fognak a védelmek.
Soldados

több mint 14 éve
A sackektől úgymond én se félek, biztos, hogy jópárszor be fogják Bent zsákolni, ez benne van a pakliban, de ettől azért nem tartok, mert ha a "kötelező" gyakorlaton felül nem lesz penetra nyomás, akkor BB megoldja, mert zseni. Én sokkal inkább tartok attól, hogy Rodgershez nem érünk oda, vagy ha igen, akkor becsapdáznak a zónával. Mondjuk az is igaz, hogy Harrisonéktól brutál teljesítményt várok, akkor nagyon jó esély lehet, ha sikerül hibába hajszolni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ha 24 pont nem elég, akkor valószínűleg kikapunk. Én azt gondolom, hogy a low scoring game-t tudjuk megnyerni, arra lett teremtve a csapat. Ha high scoring lesz, abban alul fogunk maradni.Tavalyi meccsre nem emlékeztek? 😊 Én hasonlót várok.
De én továbbra is úgy gondolom, hogy aki eléri a 24 pontot, az nyert, mert lesznek olyan periódusok, amikor dominálni fognak a védelmek.
Soldados
több mint 14 éve
Ha 24 pont nem elég, akkor valószínűleg kikapunk. Én azt gondolom, hogy a low scoring game-t tudjuk megnyerni, arra lett teremtve a csapat. Ha high scoring lesz, abban alul fogunk maradni. De én továbbra is úgy gondolom, hogy aki eléri a 24 pontot, az nyert, mert lesznek olyan periódusok, amikor dominálni fognak a védelmek.
Amúgy érdekes, de egyelőre nagyon nyugodt vagyok.

több mint 14 éve
A támadó fal többé-kevésbé meg fogja oldani. Lesz BB-sack, nem is egy, de összességében lesz elég ideje passzolni. A támadó sortól egyáltalán nem félek, ők hozni fogják azt, ami elég lesz, főleg úgy, hogy várhatóan valamivel jobb pozíciókból fognak indulni, mint például a Ravens ellen.Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Hmm, tán jobb a támadósoruk, brutál a passrushuk meg a secondary... ráadásul nálunk okádék fal (gyak 1 kezdő) plusz a többi sérült, BB is 2 hónapja valami krumplival játszik a bokája helyén...
Bármi lehet természetesen, mert nagyon jó csapat a GB (szimpatikus is számomra, elsősorban a közönsége miatt), de koránt sem érzem a sárga-feketéket annyira underdog szerepben, mint éreztem egy-másfél hete. Akkor 60-40 %-ban határoztam volna a Packers javára, mára azonban fordult a kocka.
Meg lesz!Szokol
Nah, én Tomlinban bízom 😉
Jets meccs után de jó volt látni Coach Dad-et nevetni, igazi őszinte, felszabadult mosoly volt😊kishaszi
A védelem felé szintén feltétlen a bizalmam, nekik kell megnyerniük a meccset. Sok yardot fog tudni haladni a Packers, de arányaiban kevés pontot fog szerezni, mert mindig lesz egy harmadik és valamennyi, amit nem fognak tudni megoldani. Látom lelki szemeim előtt, amint Rodgersnek mindig egy kicsit hamarabb kell elengednie a bogyót és emiatt éppen csak egy kicsit, de pontatlanok lesznek a passzai. Egyedül Drivertől félek, benne megvan az a csibészség, amivel megvezethet minket. Ráadásul lehet ez lesz az utolsó meccse?
több mint 14 éve
!!! Hajrá Steelers !!! :cool:
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Nálam is teljesen 50-50 hogy ki fog nyerni...Legu-Raji matchuptól ugyan a frász kerülget, de meglássuk 😊
Rohadtul várom már annyi biztos, legyen kiélezett, izgalmas meccs, és nyerjük meg természetesen!!! 😊
Remélem maradt még tartalék az avataromban, eddig szerencsét hozott 😀
több mint 14 éve
Sobri: +, szerintem se lesz elég a 24 pont nekünk a győzelemhez . . .Csomagolóéknál 24 pontos átlag van. Ezért nekünk 25 pont kell 😊
Én nem leszek eredménykövetőben, mert a Puskásban nézem majd, ahogy a Cards ellenit is.kishaszi
Őket meg az átlagon tartani.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 14 éve
Sobri: +, szerintem se lesz elég a 24 pont nekünk a győzelemhez . . . Én nem leszek eredménykövetőben, mert a Puskásban nézem majd, ahogy a Cards ellenit is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nem lehetne már kezdeni? 😀 http://www.youtube.com/watch?v=e1FP47Fp5_8&feature=related
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 14 éve
Ment a plusz Sobri, maximálisan egyetértek. Ha nem mi lennénk az ellenfél, hanem bárki más az AFCből akkor a Packersnek szurkolnék. Nagyon tetszett a csapat az egész alapszakaszban, szóval ennél jobban nem is alakulhatott volna számomra (hozzáteszem eltaláltam az összes ellenfelünket, Ravens, Jets, Packers ). Alig várom már a holnapot 😊
több mint 14 éve
Ez a meccs nálam abszolút 50-50. Annyi playmaker lesz a pályán mindkét csapatban, hogy lehetetlen megtippelni a végét. Tényleg egy-egy játékos pillanatnyi formája dönthet, vagy valamelyik coach kitalál valami speckó playt, vagy mittudomén...
Menjünk ki és zúzzunk, az a biztos. Abból még sose volt baj. 😉
több mint 14 éve
Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Én meg úgy érzem, hogy ha meg is lesz a 24 pont, az holnap kevés lesz.
Bármi lehet természetesen, mert nagyon jó csapat a GB (szimpatikus is számomra, elsősorban a közönsége miatt), de koránt sem érzem a sárga-feketéket annyira underdog szerepben, mint éreztem egy-másfél hete. Akkor 60-40 %-ban határoztam volna a Packers javára, mára azonban fordult a kocka.
Meg lesz!Szokol
Ritka az olyan meccs, ahol elötte nem tudom, hogy kinek drukkoljak, de szerintem ezzel ti is így lennétek, hogyha nem a ti csapatotok lenne az egyik résztvevő.
Kivülállóként két igazán szimpatikus csapat döntőzik, ráadásul úgy, hogy mindkettő maximálisan megérdemelten jutott a SB-ba.
Szupervédelem, a rendkívül impresszíven támadók ellen, 2 kurva szimpatikus edző, 2 clutch irányító, akik mobilisak, és nem csúszkálnak, rafkós veterán WR-ek, bármire képes, PO-ra feltámadt RB-k, sackkirályok, DPOY-ok, mindkét csapat tele sérültekkel, de ennek ellenére, vagy pont emiatt rendkívül összeszedetten, megacélozódva, igazi csapatként funkcionálnak... és még sorolhatnám.
Szerintem álompárosítás, álommeccs lesz a holnapi, és 24 ponttal nem lehet megnyerni egyik csapatnak sem. És teljesen megtippelhetetlen, hogy ki fog nyerni. Könnyen múlhat 1 eldroppolt labdán, egy fumblin, egy meg nem csinált 3&1-en, egy mistackle-n.
Szóval Go Packs, Go Steelers!
több mint 14 éve
Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Hmm, tán jobb a támadósoruk, brutál a passrushuk meg a secondary... ráadásul nálunk okádék fal (gyak 1 kezdő) plusz a többi sérült, BB is 2 hónapja valami krumplival játszik a bokája helyén...
Meg lesz!Szokol
Nah, én Tomlinban bízom 😉
Jets meccs után de jó volt látni Coach Dad-et nevetni, igazi őszinte, felszabadult mosoly volt😊
több mint 14 éve
Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Én meg pont fordítva vagyok, nagyon Packerst érzek sajnos, de maximálisan tombolni fogok és lengetem a sárga pólóból készített alkoholos filccel megrajzolt Terrible Towel-emet 😀😀
Meg lesz!Szokol
több mint 14 éve
Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Hát nem tudom azért mivel Maurkice Pouncey kénytelen kihagyni a döntőt, és a C poszt nem elhanyagolható épp a legnagyobb meccs előtt.
Meg lesz!Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 14 éve
Asszem mostanra uralkodott el rajtam teljesen az SB-láz. Minden gondolatom a meccs körül forog. Ez a csapat és ez a D a legnagyobbak közé emelkedhet.Hit them hard!!!! We don't need anybody's love. Just play plain nasty: http://www.youtube.com/watch?v=VD4Yi7r8xDE
Nem kell nekünk senki szimpátiája, legyünk ugyanolyan kemények és kegyetlenek a pályán, mint mindig, akkor nagy baj nem lehet. 😊

több mint 14 éve
A kint lévő tudósítóinkon keresztül Aaron Smith személyesen üdvözölt minden magyarországi Steelers rajongót. Már alig várom a kezdést. Sajnos behalt a gépem és az elmúlt két hétben szinte csak napi 10 perceket tudtam a neten tölteni. Nagy az infóhiányom, de igyekszem folyamatosan pótolni. Pouncey, bár pénteken délelőtt már kötés nélkül szépen sétált, ugyebár nem játszik. Ami jó hír, hogy Aaron fia nagyszerűen reagál a kezelésekre és most is ott van a teljes család, hogy kiszurkolja a győzelmet. A srác már kosarazik és egyszer talán focizni is fog.
több mint 14 éve
Ahogy közeledik a meccs, úgy érzem egyre esélyesebbnek a Steelerst. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez a támadó sor nem teszi fel a maga 20-24 pontját a táblára ez ellen az erős, de véleményem szerint egy hajszálnyira túlértékelt GB védelem ellen. Ennyinek pedig elégnek kell lennie, ha a védelem hozza magát, márpedig ők hozni szokták.Bármi lehet természetesen, mert nagyon jó csapat a GB (szimpatikus is számomra, elsősorban a közönsége miatt), de koránt sem érzem a sárga-feketéket annyira underdog szerepben, mint éreztem egy-másfél hete. Akkor 60-40 %-ban határoztam volna a Packers javára, mára azonban fordult a kocka.
Meg lesz!
több mint 14 éve
Pulimalu felé nem kell dobni, mindenhol ott van, pont ez az egyik erőssége. Ha jó formában van, akkor ez nagyjából lehetetlen, mint az, hogy ne fussunk felé.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Te már hétfő hajnalban vagy és tudod az eredményt? 😊tomi-tomiNem, csak gondoltam ha már az SB-re készülő játékosoknak is belefér ennyi, akkor én is megemlítem itt. 😉
az MVP mindenképp RBerger lesz, ha másért nem, amúgy életműdijszerűen. Egyszerűen pofátlanság lenne ha nem kapná meg. Egyetlen egy kivétellel cselekedhetik még meg, ha Ward kapja.sutianapHa nyerünk, és folytatódik a "hagyomány", akkor Wallace (vagy esetleg Sanders) lesz az MVP... 😊 Komolyra fordítva a dolgot, győzelem esetén szerintem is BB lesz a legértékesebb játékos; nem azért, mert egész egyszerűen neki kell kapnia, hanem mert ha nyerünk, annak valószínűleg ő lesz a legfőbb letéteményese (offense részéről).
Polamalu felé nem fognak dobni most sem, így képernyőn sem lesz szerintem. Gay vagy Clark lesz most a kulcs van egy ilyen érzésem, közülük az egyik hoz hatalmasat a védelemből.labyEz most olyan meccs, hogy Troy-nak akkor is "produkálnia kell magát", ha egyetlen labdát sem dobnak felé... 😊 De igaz amit mondasz, hogy a secondary többi tagjának kell nagyot nyújtania, viszont ehhez a helyzethez talán már hozzászokhattak.
több mint 14 éve
Aaron Smith sem játszik. 😕 😕 😕 😕

több mint 14 éve
Polamalu felé nem fognak dobni most sem, így képernyőn sem lesz szerintem. Gay vagy Clark lesz most a kulcs van egy ilyen érzésem, közülük az egyik hoz hatalmasat a védelemből.