Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát igen, mielőtt Miller fumblizott volna nekem is az volt az érzésem hogy na kezünkben a tökük, ropogtassuk meg szépen. Aztán azzal el is ment a meccs 😕 Azért minden L fáj, ez se kivétel ezalól, de ki lehetett tényleg kapni. Az O durván impotens volt, ezt mondjuk ráírom a szarrá blitzelő Saints playcallingra.
Fogalmam sincs 1st&goalnál az 1inchről miért kellett 3középrefutást hívni.
Bazzeg akkor legalább már QB-sneak, ha tradicionális módon nyomjuk, legalább első próbálkozásra.
De szerintem egy kis finesszel, egy oldalra pöttyintett bogyóval több esélyünk lett volna mint középen zárt kapukat döngetni.
A D meg olyan fura nekem, jó hogy nem engedünk sok pontot, de masírozni tudnak ellenünk, főleg no huddle-ból!
De aztán egyszer csak jön a stop, csak hamarabb is lehetne, hogy az O több lehetőséget kapjon...
több mint 14 éve
Igazából ez egy szokásos jó csapat elleni Steelers meccs volt, azaz 3 negyeden át szenvedés, de amikor a 4. negyedben üt az óra, akkor varázsütésre minden megváltozott, úgy mentünk át rajtuk, mint kés a vajon, 3-13-ról sima TD, majd a D turnovert csinált, majd megint meneteltünk a TD-ért, s ekkor teljesen magabiztosan vártam a folytatást, olyan érzésem volt, mint 2008-ban hasonló szitukban, azaz szinte biztos voltam a TD-ben és a győzelemben, abszolút nálunk volt a momentum, de sajna Miller hibája kivette a kezünkből a meccset. Ennyi. Jó meccs volt, ez belefért, főleg a címvédő vendégeként, és azt a tényt nem elfelejtve, hogy NFC-stől kaptunk ki, ami a PO szempontjából nem lesz mellékes majd a végén.Reedet én most nem basztatnám, 51-ről lehet hibázni és azon aztán semmi nem múlt, tök mindegy volt, hogy bement-e vagy sem. Nekem inkább az edzői stáb munkája nem tetszett. Kezdve Tomlin idétlen challangétől, majd emiatt a goal line szitunál nem merte másodszor bedobni, pedig sztem Mendynek megvolt a TD a 2. kísérletnél... Ez 2 rettenetesen rossz döntés volt. A 3. ostoba döntés pedig a 4. és 4-nek nekimenni, amikor láthatóan szenvedett az O és 3-6-nál még semmi nem sürgetett minket, hogy ilyen agresszívek legyünk. Ez is buta döntés volt... Ezen felül ezúttal nekem sem tetszett az O playcallingja. Azt kellett volna játszani, mint az utoló 3 drive-ban, azzal szépen haladtunk, és bizony több no-huddle kellett volna, mert láthatóan szenvedtünk, ez felrázta volna a társaságot, ráadásul ebben BB qrva jó, és most is jól csinálta, csak ekkor tudtunk haladni az egész meccsen.
Semmi tragédia nem történt. A 3 idegenbeli túrából egyértelmű volt, hogy elsősorban a Finst és a most következő Bengals-t kell verni. Én nem igazán tartok a cicáktól, szét vannak ők zuhanva, nulla passrushuk van, elvileg futni is lehet ellenük, ezt viszonylag simán hozni kell és hozni is fogjuk, ha nem csinálunk turnovereket.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Ez egy nagyon fasza Saints D volt, pont olyan (vagy közel olyan) mint a miénk. Úgyanúgy szétkapták az O-nkat mint mi az övéket az elején. Szegény Bríz azt se tudta az első félidőben hogy hol van. Szvsz az O-lineokon múlt a meccs. A miénket Essexestül összeroppantották mint a nógrádi sós ropogóst... Igaz volt egyszer-kétszer hogy BB még egy cigit is elszívhatott volna, viszont akkor meg a szent secondary tette oda magát. Wallacet nagyon szépen levédekezték addig míg a törpiek el nem érték BigBent, esélye sem volt felgyorsulni egy hosszú pléjhez. Arians meg homoszexuális, sokkal többet lehetett volna futnunk. Tuti az egyetemen a csaja lelépett egy RB-vel, aztán lelki bántalmai vannak a futókkal szemben. a 4. és 4-re meg nem mondok semmit... Így nem lesz könnyű a tigrincsek ellen... :/
több mint 14 éve
Á, Palmert agyonverjük remélhetőleg😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mondjuk én nem értek eget azzal, hogy csak passzal ne tudnánk nyerni, csak van pár csapat, akik ellen bizonyosan nem elég az egydimenziós játék.Amennyiben végre a shining stars duo csinál is valamit CP irányításával, akkor nem osztom a véleményed... akkor a secondary-t meg lehet nálatok szórni.
Ja, és szerintem a Bengals meccs nagyon nehéz lesz.-kishaszi
Ellenkező esetben nagyon szoros - OT - meccs lesz... de akkor behúzzátok...
(Amúgy meg az ilyen jóslataimnál szoktátok felszívni magatokat és legázolni az ellent.... pfff)
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Annyira nem vagyok összetörve, mint gondoltam, hogy leszek, ha vesztünk, hiszen 5-2, simán csoportesélyesek vagyunk 😊A POban meg ez a vereség kit fog érdekelni? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem szabad Milleren elverni a port. Biztos pont, ritkán hibázik, sajnos most sokba került.Több kell az O-tól (futás!!), jöttek a turnoverek, kulcs szitukban megint nem éltünk vele, ahogy a goal line td lehetőségével sem- elképesztő volt
Nekem Reed-ből van elegem mostmár.....
több mint 14 éve
Mondjuk én nem értek eget azzal, hogy csak passzal ne tudnánk nyerni, csak van pár csapat, akik ellen bizonyosan nem elég az egydimenziós játék.Ja, és szerintem a Bengals meccs nagyon nehéz lesz.-
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Az én véleményem:Összességében úgy vélem, hogy a tegnapi meccs az O töketlenkedésén ment el. Mindamelett, hogy a saints D valóban jól teljesített. Az nagyon nem tetszik, hogy az utóbbi pár meccsen nem megy a futás, hiszen Rashard az 50 yardot sem érte volna el a nagy rohanása nélkül. Ez gáz, ezen javítani kell,mert ha nem tesszük akkor az lesz a vége mint tegnap. Csak simán passzal nem tudjuk megnyerni a meccseket Amúgy a playhívás is nagyon szar volt most. Illetve azt elvárom az Otól,akár milyen jól játszó D van a másik oldalon, hogy 4. és 3 mm-re megoldják és nem FG legyen belőle. A másik, hogy szvsz Reed nagyon sokat hibázik idén, szóval ráférne egy nagyon alapos fejmosás.
A D:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem egy kicsit a tavalyi saints Dre emlékeztet.Azaz lehet ellenük haladni,de amikor kell jönnek a TO-k. Ez így volt tegnap is szerintem. az tény, hogy lehetett ellenük haladni, de amikor kellett megcsinálták az úgy mond meccs nyerő vagy a meccs megnyeréséhez szükséges TO-t. Aztán sajnos Miller elrontotta a dolgokat... összeségében zat mondom, hogy ez egy nagyon jó kis D.
Apropó Miller...rettenetesen sajnálom, de inkább most ejtse ki a labdát mint majd a Super Bowlon. 😀
Mindegy menni kell előre és jövő héten legázolni a Bengirlt és akkor minden oké lesz.
" class="embed">
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Szép lett volna a 6-1, de most már én is azt mondom, hogy a következő meccsre kell koncentrálni, a Saints-től nem szégyen kikapni, a Bengals-on viszont át kell gázolni! 😉
több mint 14 éve
Így van most már előre kell nézni és meg kell b@....ni a bengáliakat,nincs más.1 yardról nem tudtuk bevinniHmm, a tavalyi Saints 20 ponttal büntetett volna ennyi hibát önmagában...
int. után az FG-t is kihagyta a hülye Reed.
és a fumbli labdaszerzés után.
sok volt ennyi hiba.Tibi76
Na, tekintsünk előre.kishaszi
" class="embed">
több mint 14 éve
1 yardról nem tudtuk bevinniHmm, a tavalyi Saints 20 ponttal büntetett volna ennyi hibát önmagában...
int. után az FG-t is kihagyta a hülye Reed.
sok volt ennyi hiba.Tibi76
Na, tekintsünk előre.
több mint 14 éve
1 yardról nem tudtuk bevinniint. után az FG-t is kihagyta a hülye Reed.
sok volt ennyi hiba.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Én valószínű nézem és nektek szurkolok!Meg persze a Falcons-nak! 😀
GO FALCONS!
több mint 14 éve
2008-ban jobban ráizgultam volna erre a meccsre. Amikor Brees 5000y-ot passzolt, megnéztem volna az akkori Steelers D ellen. De szvsz a mostani NO már nem olyan veszedelmes. Remélem nem pont ellenünk szívják fel magukat.
több mint 14 éve
teljesen be vagyok sózva....bajnok verést akarok ma este!!!!GO STEELERS!!!
" class="embed">
több mint 14 éve
Nyerni kell ma is, nagy meccs lesz az biztos! :cool:Ziggy remélem odateszi magát, itt az idő bizonyítani! Futást nyírni kell mint a gazt! 😊
több mint 14 éve
kicsi joe
109
ha bríz ennyire be tudott fosni a barna nyomástól, akkor ellenünk be kell táraznia pár csomag pelust a legifjabb utódja készletéből 😀
több mint 14 éve
Fú srácok rohadtul várom a meccseteket! :cool:
több mint 14 éve
Kössz! Goooo Steelers !!! :cool:Mikor lesz a meccsünk magyar idő szerint?Steelers-Nation1:20kishaszi
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Mikor lesz a meccsünk magyar idő szerint?Steelers-Nation1:20
több mint 14 éve
Mikor lesz a meccsünk magyar idő szerint?
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
ha úgy is szar, akkor a kutyának sem kell...😀
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Elolvastam, azért írtam, hogy ki a halálnak kellene, még ha vihető is lenne? Vagy akkor Batchet, na ő tényleg nem kell sehova 35 évesen. Egyszerűen nem értem ezt a döntést, főleg úgy, hogy az OLB sok helyen eléggé hiányposzt (meg főleg azután, hogy mekkora dícséreteket kapott TCben, meg hogy már a draft előtt kinéztük, meg nem tudom). Szerintem elviszik, és nagyon fogom sajnálni ha valóban elmegy Denverbe/Green Baybe/Buffalóba/akárhova máshova.tenorxMondom, túlértékeled a rookie-kat. Amíg olyan nímand csereirányítók vannak, mint Bouman, simán kellhet vhova Batch vagy Lefty. És akkor szopás van.
veterán>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>rookie.
Jelenleg 2010-et írunk, a 2010-es idény van és csak ebben gondolkodunk. Ha ideális helyzet van, akkor Gibson/Butler/Dwyer pályára se kerül, az öltözőben még nyilvánvalóan súlytalan. Tehát ő az akire nincs szükség IDÉN. És mivel mi idén bajnokok akarunk lenni, olyan playa nem kell akinek idén nem vesszük semmi hasznát.
Mellesleg egy NFL-ben pályát sem látott rookie elvitelére sokkal kisebb a sansz, mint egy kezdő múlttal rendelkező QB-éra. 😉 Pl a Dallas simán felkaphatná most őket csereirányítónak. És Gibson kinek kellhet? Az új csapata se tudná használni idén, hisz még a playbookot se ismeri.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Elolvastam, azért írtam, hogy ki a halálnak kellene, még ha vihető is lenne? Vagy akkor Batchet, na ő tényleg nem kell sehova 35 évesen. Egyszerűen nem értem ezt a döntést, főleg úgy, hogy az OLB sok helyen eléggé hiányposzt (meg főleg azután, hogy mekkora dícséreteket kapott TCben, meg hogy már a draft előtt kinéztük, meg nem tudom). Szerintem elviszik, és nagyon fogom sajnálni ha valóban elmegy Denverbe/Green Baybe/Buffalóba/akárhova máshova.