Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Hozzuk vissza Worthingtont, ha van PS hely, őt küldtük el Woodsért.tenorxSonny Harrist hoztuk vissza PS-be. Én örülök neki is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hozzuk vissza Worthingtont, ha van PS hely, őt küldtük el Woodsért.
több mint 14 éve
És azt is tegyük hozzá, hogy BB-t 3 meccsen 6-szor sackelték, tehát a megnövekedett passzjáték szám nem növelte a sackek számát. Sokat javult ez a fal pass protectionben. És a sackek sem olyan gázak, a Saints ellen pl volt egy 8fős all blitz play, ami nem fal számlájára írható, sokkal inkább rossz playhívásból és defense rossz olvasásából származik.----"a támadófal pass protectionben sokkal jobb képet fest, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Az újonc Maurkice Pouncey lett a kezdő center, ezzel a fal belseje sokkal stabilabb lett. Ennek köszönhetően idén mindössze 15 sacket engedett az OL, ami olyan 35-öt vetít előre a szezon folyamán, míg tavaly 50-szer került földre a Steelers irányítója."Nos valóban árnyalná a képet. De aki látott idén Steelers-meccset és az elmúlt 4 évben bármikor, annak nagyon feltűnő a különbség.Soldados
ehhez kellene egy rush/game es egy pass/game szam is idenrol, illetve tavalyrol! Ha nincs passz, nincs sack...xtaki
2009 - 16 GP - rush/G = 26.8
2009 - 16 GP - pass/G = 33.5
2010 - 7 GP - rush/G = 29.4
2010 - 7 GP - pass/G = 23.3
Ez a stat azonban csalóka, mert BB az 1. QB és ő csak 3 meccsen játszott, és ő a 3 meccs alatt 27x passzolt átlagban meccsenként... A rettenet alacsony átlag és ezáltal a nagy különbség abból adódik, hogy Batch, Dixon nem passzolt.
Valóban van egy kis balanszeltolódás - amit ugye várt mindenki, cikkírók, fanok, anyámtyúkja, hogy menjünk vissza a hagyományos Steelers játékhoz - több futás, kevesebb passz -, de olyan nagynak nem érzem a különbséget.kishaszi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
----Nos valóban árnyalná a képet. De aki látott idén Steelers-meccset és az elmúlt 4 évben bármikor, annak nagyon feltűnő a különbség.SoldadosAFC North figyelő - 8. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1585Soldados"a támadófal pass protectionben sokkal jobb képet fest, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Az újonc Maurkice Pouncey lett a kezdő center, ezzel a fal belseje sokkal stabilabb lett. Ennek köszönhetően idén mindössze 15 sacket engedett az OL, ami olyan 35-öt vetít előre a szezon folyamán, míg tavaly 50-szer került földre a Steelers irányítója."
ehhez kellene egy rush/game es egy pass/game szam is idenrol, illetve tavalyrol! Ha nincs passz, nincs sack...xtaki
2009 - 16 GP - rush/G = 26.8
2009 - 16 GP - pass/G = 33.5
2010 - 7 GP - rush/G = 29.4
2010 - 7 GP - pass/G = 23.3
Ez a stat azonban csalóka, mert BB az 1. QB és ő csak 3 meccsen játszott, és ő a 3 meccs alatt 27x passzolt átlagban meccsenként... A rettenet alacsony átlag és ezáltal a nagy különbség abból adódik, hogy Batch, Dixon nem passzolt.
Valóban van egy kis balanszeltolódás - amit ugye várt mindenki, cikkírók, fanok, anyámtyúkja, hogy menjünk vissza a hagyományos Steelers játékhoz - több futás, kevesebb passz -, de olyan nagynak nem érzem a különbséget.
(
1. GP - Dixon 26 passz
2. GP - Batch 11 passz
Dixon 6 passz
3. GP - Batch 17 passz
4. GP - Batch 21 passz
átlagban: 20,25)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Nos valóban árnyalná a képet. De aki látott idén Steelers-meccset és az elmúlt 4 évben bármikor, annak nagyon feltűnő a különbség.AFC North figyelő - 8. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1585Soldados"a támadófal pass protectionben sokkal jobb képet fest, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Az újonc Maurkice Pouncey lett a kezdő center, ezzel a fal belseje sokkal stabilabb lett. Ennek köszönhetően idén mindössze 15 sacket engedett az OL, ami olyan 35-öt vetít előre a szezon folyamán, míg tavaly 50-szer került földre a Steelers irányítója."
több mint 14 éve
xtaki
3 441
AFC North figyelő - 8. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1585Soldados"a támadófal pass protectionben sokkal jobb képet fest, mint az elmúlt 5 évben bármikor. Az újonc Maurkice Pouncey lett a kezdő center, ezzel a fal belseje sokkal stabilabb lett. Ennek köszönhetően idén mindössze 15 sacket engedett az OL, ami olyan 35-öt vetít előre a szezon folyamán, míg tavaly 50-szer került földre a Steelers irányítója."
ehhez kellene egy rush/game es egy pass/game szam is idenrol, illetve tavalyrol! Ha nincs passz, nincs sack...
több mint 14 éve
tenorx kommentjeire váró hírek:Így még mindig van akkor egy helyünk a PS-be.
érkezett a PS-be Chris Ellis (OLB) akit 3. körben draftolt 2 éve a Bills.
elvitte a Tampa a PS-ből Al Woodsot (DT) akit 4. körben draftolt idén a Saints 😀Höri
több mint 14 éve
tenorx kommentjeire váró hírek:érkezett a PS-be Chris Ellis (OLB) akit 3. körben draftolt 2 éve a Bills.
elvitte a Tampa a PS-ből Al Woodsot (DT) akit 4. körben draftolt idén a Saints 😀
több mint 14 éve
A cél nem az, hogy lenyomjuk Szófosónia birodalmát. 😀Jézus itt nagyon kemény eszmecsere folyik. Suti remek tényfeltáró vezetésével.Ja ha így folytatják valóban utolérik a Pats topicot 😊dande
NAGYON DURVADarth
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Jézus itt nagyon kemény eszmecsere folyik. Suti remek tényfeltáró vezetésével.Ja ha így folytatják valóban utolérik a Pats topicot 😊
NAGYON DURVADarth
több mint 14 éve
Jézus itt nagyon kemény eszmecsere folyik. Suti remek tényfeltáró vezetésével.NAGYON DURVA
több mint 14 éve
Áh, egyébként sztem Süti csak arra gondolt, hogy nem kell ungarisse drót vödört játszanod, akinél az erő, meg a mentál, meg az ementális sakkor szuggerolni az empirikus véleményét az emperor leghűségesebb szolgájának / azt ne kérdezzétek ki az emperor, ha nem Soldados😛 /,,,, ugyanakkor nem tom (érted, nemtombrédi, ezdeszar😛) mi a baj Süti azzal, hogy Soldi megmondja, hogy ez jó hír. úgy is lehet érteni, hogy neki az. Egy klasszikust idézve: mindenmásfasságMost ezt éppen nem tudom mivel érdemeltem ki. 😊 Épp senkit nem hülyéztem le, csak elmagyarázatm a döntést.Tomlin azt mondta, hogy Redman és Flozell szenvedett bokasérülést a Saints ellen, de várhatóan mindkettő játszhat hétfőn. Továbbá ami igazán jó hír, szerinte Keisel a Bengals ellen visszatér!hát most köbö szintet fogtunk, meg- a betyárját
Ezek igen jó hírek.Soldados
nemmondod, hogy ez nekünk JAÓ? 😛
Soldi igen nagyra tartom a tudományod, de irányitástechnikából talán nem itt kéne próbálkozni, valaki nem ért veled egyet - attú se nem jobb, se nem rosszabb senkinek - de hogy input-outputba már direkt parancsokat vág ki a gép az már súlyos eltévelyedés,
én pölö örömmel olvasom a sziporkázó vitákat a topicban -
legalább nincs ellaposodva és szines, ezér is volt kár Robit elüldöznöd, - vagy később majd irogtahatsz magadnak oda-visszaválaszolgatós fejtegetéseket - de az meg már egy igyen szomorú szint
MINK VAGYUNK AZOK VAZE! STELERSFANS! HEREWEGO
http://www.youtube.com/watch?v=IQR9bw-4R08sutianap
No de mindegy, hosszú még az út a Hetedik Mennyországba. 😉Soldados
több mint 14 éve
Suti kiraly vagy 😊)))))))))))Abszolút nem😊 Úgy általánosságban a fórum lakókra, de ami a lényeg: főleg nem a Stellers topikosokra😀😀😀DDD
nekem csak buta foiskolam van ha ram gondolt HasziDelonso_
Stellers mi, anyád... mér nem mingyá PítörSzellers, vagy TomSzelekt....aljas .357 .44.... szerk: Sztííííííííííííííílersz
vazzeg
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy sokat sejtető válasz Bouchette kérdez-felelekéből, azzal kapcsolatban h miért pont Gibson amikor lett volna másik 3-4 cut esélyes playa:"I felt the same way, but here is the bottom line: The coaches are the last ones who want to cut promising talent and if they thought Gibson was going to be that good, they would have found a way to keep him, even if they had to kick him in the knee and put him on IR."
Rohadtul nem tudjuk mi folyik odaát 😊
Ráadásul felszedtünk egy LB-t Chris Ellis személyében PS-be és Woods-ot leigazolta a Bucs.
Timmons elképesztő, 83 (!!) tackle, magasan vezet a 2. Farrior elött, nem véletlen nevezte Butler a jelenlegi legjobb steelers LB-nek.
több mint 14 éve
Suti mit szívsz? 😀tenorxegész délelőtt Ursofalkot dózeroltam, ha mond ez valakinek valamit, smég asszem mindig kicsit zsibbad a nyelvem 😛
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
megya huzivoni a Gibson-on, ide-oda - oztán jön egy hirmorzsa smég mielőtt Haszi vagy valaki ráugra beirod, hogy ez nekünk jó és akkor beugrott a megmondós-irányitástekknika magasiskolájaRemélem megőrizted a cicababa számát...Kincs az ilyen... 😀
- szóval eccer régen Sexárdba ádogáltunk hatan a diskóklubnál öt fiú meg egy éppen a harmadik sörnél járó cicababa -és azon mélzátunk hogy mostan itten maradjunk vagy mennyünk át a város másikfelire bulizni és majd ott lerakjuk a kocsit. szóval öten megbeszéljük, hogy átmegyünk és tájékoztattyuk a lányzót is -mármint csináljon amit akar, a kocsikban öt hely van- de csak vigyorog. elpuszilkodunk tőle, kockaladába beugrik- gáz ad, majd satufék - ugyanis Rihárd kollega nem birta tovább cérnával, visszatolat a még mindig vidáman vogyorgó kislányhoz kiugrik majd ráordit - EZNEDEKROSSZ!ÉÉÉÉRTED??ROSZZ! 😛
szoval ennyi jutott eszembe mielőtt megmondod a véleményem ........ 😂sutianap
Suti mit szívsz? 😀tenorxSuti, most komolyan bárhogy is igyekszel az intellektusod átégeti a stílusod... 😉 😀
több mint 14 éve
ez nekünk jó, mármint, hogy Steelers fan vagy.megya huzivoni a Gibson-on, ide-oda - oztán jön egy hirmorzsa smég mielőtt Haszi vagy valaki ráugra beirod, hogy ez nekünk jó és akkor beugrott a megmondós-irányitástekknika magasiskolájahát most köbö szintet fogtunk, meg- a betyárjátMost ezt éppen nem tudom mivel érdemeltem ki. 😊 Épp senkit nem hülyéztem le, csak elmagyarázatm a döntést.
Soldi igen nagyra tartom a tudományod, de irányitástechnikából talán nem itt kéne próbálkozni, valaki nem ért veled egyet - attú se nem jobb, se nem rosszabb senkinek - de hogy input-outputba már direkt parancsokat vág ki a gép az már súlyos eltévelyedés,
legalább nincs ellaposodva és szines, ezér is volt kár Robit elüldöznöd, - vagy később majd irogtahatsz magadnak oda-visszaválaszolgatós fejtegetéseket - de az meg már egy igyen szomorú szint
- szóval eccer régen Sexárdba ádogáltunk hatan a diskóklubnál öt fiú meg egy éppen a harmadik sörnél járó cicababa -és azon mélzátunk hogy mostan itten maradjunk vagy mennyünk át a város másikfelire bulizni és majd ott lerakjuk a kocsit. szóval öten megbeszéljük, hogy átmegyünk és tájékoztattyuk a lányzót is -mármint csináljon amit akar, a kocsikban öt hely van- de csak vigyorog. elpuszilkodunk tőle, kockaladába beugrik- gáz ad, majd satufék - ugyanis Rihárd kollega nem birta tovább cérnával, visszatolat a még mindig vidáman vogyorgó kislányhoz kiugrik majd ráordit - EZNEDEKROSSZ!ÉÉÉÉRTED??ROSZZ! 😛
szoval ennyi jutott eszembe mielőtt megmondod a véleményem ........ 😂sutianap
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
😂 😂Ez kemény. 😀
több mint 14 éve
Suti kiraly vagy 😊)))))))))))nekem csak buta foiskolam van ha ram gondolt Haszi
több mint 14 éve
ja télleg vissza a Haszi-ügyhöz, akkor elő a farbával kinek van érettségije - lehetőleg edzői!az enyim biológia-fizika központi, nyelvmentes múltszázadi '89es
több mint 14 éve
Suti mit szívsz? 😀
több mint 14 éve
megya huzivoni a Gibson-on, ide-oda - oztán jön egy hirmorzsa smég mielőtt Haszi vagy valaki ráugra beirod, hogy ez nekünk jó és akkor beugrott a megmondós-irányitástekknika magasiskolájaMost ezt éppen nem tudom mivel érdemeltem ki. 😊 Épp senkit nem hülyéztem le, csak elmagyarázatm a döntést.Tomlin azt mondta, hogy Redman és Flozell szenvedett bokasérülést a Saints ellen, de várhatóan mindkettő játszhat hétfőn. Továbbá ami igazán jó hír, szerinte Keisel a Bengals ellen visszatér!hát most köbö szintet fogtunk, meg- a betyárját
szoval ennyi jutott eszembe mielőtt megmondod a véleményem ........ 😂
több mint 14 éve
Most ezt éppen nem tudom mivel érdemeltem ki. 😊 Épp senkit nem hülyéztem le, csak elmagyarázatm a döntést.Tomlin azt mondta, hogy Redman és Flozell szenvedett bokasérülést a Saints ellen, de várhatóan mindkettő játszhat hétfőn. Továbbá ami igazán jó hír, szerinte Keisel a Bengals ellen visszatér!hát most köbö szintet fogtunk, meg- a betyárját
No de mindegy, hosszú még az út a Hetedik Mennyországba. 😉
több mint 14 éve
Tomlin azt mondta, hogy Redman és Flozell szenvedett bokasérülést a Saints ellen, de várhatóan mindkettő játszhat hétfőn. Továbbá ami igazán jó hír, szerinte Keisel a Bengals ellen visszatér!hát most köbö szintet fogtunk, meg- a betyárját
http://www.youtube.com/watch?v=IQR9bw-4R08