NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
3
3
19:00
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Miami Dolphins - New England Patriots
2
2
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
1
1
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Kezd nagyon-nagyon nevetséges lenni ez az összes late hit-ért durvább szerelésért rójunk ki büntetést...nonszensz...
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Van arra valami esely hogy Goodell-t levaltjak 1-2 even belul?labyHa nem lesz kollektív szerződés, akkor igencsak megnő erre az esély... 😛
több mint 14 éve
Van arra valami esely hogy Goodell-t levaltjak 1-2 even belul?
több mint 14 éve
Hesss, mármint még a gondolat is.khm..inkabb ne drotozzak ossze, remelem nem fog szamitani, es akkor par hetet meg pihenhet, mielott a PO-ban majd megint lesz.xtakiKétlem, hogy a Jets elleni meccsig lezárul számunkra az alapszakasz érdemi része... De az "összedrótozás" talán tényleg nem volt helyénvaló kifejezés, azt természetesen én sem akarom, hogy félig még sérülten betegyék a falba, aztán meg rásérüljön, és a PO-ban végképp ne lehessen bevetni. Nélküle is hozni kell a meccseket, bár az némileg aggasztó, hogy tavaly az ő kidőlése után jött az öt meccses vereségsorozat, és már előtte is megesett valamelyik évben, hogy Smith megsérült, a D-re pedig utána rá se lehetett ismerni... :/ De remélem harmadszor nem történik meg ugyanaz.vassadi27
Nem volt gond a hét végén sem, és nem is lesz.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
khm..inkabb ne drotozzak ossze, remelem nem fog szamitani, es akkor par hetet meg pihenhet, mielott a PO-ban majd megint lesz.xtakiKétlem, hogy a Jets elleni meccsig lezárul számunkra az alapszakasz érdemi része... De az "összedrótozás" talán tényleg nem volt helyénvaló kifejezés, azt természetesen én sem akarom, hogy félig még sérülten betegyék a falba, aztán meg rásérüljön, és a PO-ban végképp ne lehessen bevetni. Nélküle is hozni kell a meccseket, bár az némileg aggasztó, hogy tavaly az ő kidőlése után jött az öt meccses vereségsorozat, és már előtte is megesett valamelyik évben, hogy Smith megsérült, a D-re pedig utána rá se lehetett ismerni... :/ De remélem harmadszor nem történik meg ugyanaz.
több mint 14 éve
Jah rendben akkor 😊Tudom, csak a böngészőm valamiért a frisseknek nem a legfrisebbeket hozta be és az elküldés után vettem észre, hogy azáltalam írt hozzászólás, ami nem is válasz akart lenni igazán, egy oldallal és vag y10 hozzászólással hátrébb van mnint gondoltam.vassadi27 írta:Ha az üzenet alatt a válaszra kattintasz, akkor tudsz rendesen idézni.tenorx
Chrisdol írta:
I spoke to injured Steelers D-end Aaron Smith yesterday. He confirms he'll be out at least til Dec. 23 game vs. Panthers.
Remélem az egy héttel korábbi meccsre össze tudják drótozni, mert a Jets ellen nagy szükség lenne rá... hmm Addig szerencsére nem találkozunk különösebben jól futó csapatokkal.
khm..inkabb ne drotozzak ossze, remelem nem fog szamitani, es akkor par hetet meg pihenhet, mielott a PO-ban majd megint lesz.
Így van, a PO-ban egy egészséges Smith-re nagyobb szükségünk van mint egy kicsit sérült, esetleg a rásérüléstől félő Smithre. Nélküle is fel kell venni a harcot. Fel kell nőni.polamalu
Azért köszönöm a segítséget😀polamalu
Szívesen 😀
több mint 14 éve
Tudom, csak a böngészőm valamiért a frisseknek nem a legfrisebbeket hozta be és az elküldés után vettem észre, hogy azáltalam írt hozzászólás, ami nem is válasz akart lenni igazán, egy oldallal és vag y10 hozzászólással hátrébb van mnint gondoltam.vassadi27 írta:Ha az üzenet alatt a válaszra kattintasz, akkor tudsz rendesen idézni.tenorx
Chrisdol írta:
I spoke to injured Steelers D-end Aaron Smith yesterday. He confirms he'll be out at least til Dec. 23 game vs. Panthers.
Remélem az egy héttel korábbi meccsre össze tudják drótozni, mert a Jets ellen nagy szükség lenne rá... hmm Addig szerencsére nem találkozunk különösebben jól futó csapatokkal.
khm..inkabb ne drotozzak ossze, remelem nem fog szamitani, es akkor par hetet meg pihenhet, mielott a PO-ban majd megint lesz.
Így van, a PO-ban egy egészséges Smith-re nagyobb szükségünk van mint egy kicsit sérült, esetleg a rásérüléstől félő Smithre. Nélküle is fel kell venni a harcot. Fel kell nőni.polamalu
Azért köszönöm a segítséget😀
több mint 14 éve
http://www.boston.com/sports/football/patriots/articles/2010/11/05/tale_of_punter_mesko_unlike_any_in_nfl/?page=1 Lamarr barátotok is benne van, ezért linkeltem be ide is 😊
több mint 14 éve
vassadi27 írta:Ha az üzenet alatt a válaszra kattintasz, akkor tudsz rendesen idézni.
Chrisdol írta:
több mint 14 éve
vassadi27 írta:Chrisdol írta:
Így van, a PO-ban egy egészséges Smith-re nagyobb szükségünk van mint egy kicsit sérült, esetleg a rásérüléstől félő Smithre. Nélküle is fel kell venni a harcot. Fel kell nőni.
több mint 14 éve
Szenzációs videó mindegyik, bár a harmadik videónál már kicsit unalmas Dennis Miller 😊
több mint 14 éve
Befejeződött a TOP 100 players in NFL History című sorozat. Íme a Steelerek, akik bekerültek:68. Mike Webster, C (pr. by "Mean" Joe Greene) http://www.youtube.com/watch?v=IB5suFOgq9w
60. Jack Ham, LB (pr. by Dennis Miller) http://www.youtube.com/watch?v=9KBgwbuBiyc
50. Terry Bradshaw, QB (pr. by Dennis Miller) http://www.youtube.com/watch?v=fxZRiIUrzNI
44. Mel Blount, CB (pr. by Bob Trumpy) http://www.youtube.com/watch?v=i03NZAPb7qQ
41. Rod Woodson, DB (pr. by Boomer Esiason) http://www.youtube.com/watch?v=Ve-RBovlmPU
29. Jack Lambert, LB (pr. by Chuck Klosterman) http://www.youtube.com/watch?v=pNOyW6LCxAQ
13. Joe Greene, DT (pr. by Dennis Miller) http://www.youtube.com/watch?v=S5jtBPeGuss
És egy kis ráadásu, merthogy Ed Reedet Hines Ward mutatta be:
88. Ed Reed, S (pr. by Hines Ward) http://www.youtube.com/watch?v=u_n-ukwqFU8
Köszönjük Szablernek a videókat!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
elmondanám, de Bruce elmondja dalban a Harisson ügyet:http://www.youtube.com/watch?v=3gYCnUPBiRs
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mi nem igaz? Az hogy múlt héten telesírtál ezzel egy topikot, hogy a javunkra gyakran tévednek? Vagy az, hogy saját bevallásod szerint végig engem akartál húzni a bírókkal az eredménykövetőben? Vagy tán az, hogy eközben a Saints javára tévedtek? Vagy hogy ilyenkor nem jössz hangosodni, hogy ejj, a javunkra ítéltek?SoldadosAmióta regeltem erre a fórumra, összesen kétszer foglalkoztam a meccseiteken való bíráskodással. Ebben a topicban egyszer sem.
Tehát szós sincs arról, hogy én éjjel-nappal veletek törődnék, és amikor ellenetek fújnak, azt nem jegyzem meg. eredménykövetőbe is írtam a javunkra történő tévedésről, de ez nem fér bele a világképedbe, így figyelmen kívül hagyod.
Mi a problémád ata? Hogy nekünk nem tetszik Harrison büntetése? Igen, más is kap büntit, de nekünk nem az összeg nem tetszik, hanem maga a büntetés. Tudod miért? Mert ez nem volt olyan súlyú. Nem csinált semmi durvát. De sorry, hogy a Steels topikban mi Harrisonnal foglalkozunk és mondjuk nem Sims-szel.SoldadosIsmét olyat adsz a számba, amit nem mondtam. Természetes hogy itt mindenkit foglalkoztat Harrison büntetése, én csak azt nem értem, hogy jellemzően (nem csak idén, előző években is) egy-egy játékosotok pénzbüntetésénél olyan palotaforradalmi hangulat volt, amelyet máshol nem lehetett tapasztalni. De ez nem fontos, csak megjegyeztem, túl lehet rajta lépni.
Late hitért jár pénzbüntetés. Vagy azért mert durva, vagy azért, mert az elkövetője sorozatosan vétett korábban a szabályok ellen.
Harrison egy cent bírságot nem kapott volna most, ha idén nem lenne már a rovásán
Javíts ki, ha tévedek, de múlt héten Te írtad, hogy a Steels javára többször tévednek, majd ezzel "húzni" is próbáltál a meccs alatt, majd most hirtelen nem olyan gáz, hogy a Ti javatokra tévedtekSoldadosszándékosan keversz kategóriákat.
1 hete - akkor még normálisabb hangnemben - a szoros meccseken elkövetett, meccset komolyan befolyásoló ítéletekről volt szó. Szerencsére az ilyen ritka.
Azt se mondtam, hogy nem gáz, ha a javunkra tévednek.
Nem használok kettős mércét, be tudom ismerni azt is, ha egyoldalúan minket tolnak a bírók, persze szurkoló vagyok és könnyebben veszem észre a kárunkra befújt szálkát.
Ezzel lezártnak tekintem a dolgot.
ha te nem, akkor írj nyugodtan még, PM-ben reagálok.
több mint 14 éve
Az a baj, hogy olyan dolgokat vágsz a fejemhez, amelyek nem köthetőek hozzám, és próbálsz kiragadni egy-egy mondatot, vagy még azt sem, hanem csak emlékezetből írsz olyanokat, amelyeket nem vagy nem úgy írtam le, sarkítva, torzítva ezáltal a véleményemet.Mi nem igaz? Az hogy múlt héten telesírtál ezzel egy topikot, hogy a javunkra gyakran tévednek? Vagy az, hogy saját bevallásod szerint végig engem akartál húzni a bírókkal az eredménykövetőben? Vagy tán az, hogy eközben a Saints javára tévedtek? Vagy hogy ilyenkor nem jössz hangosodni, hogy ejj, a javunkra ítéltek?
A bírózásos vitát se én melegítettem újra, hanem te. Eltorzítva azt, amit eredetileg írtam anno.
Late hitért pedig más játékos is kap büntetést, nem egy húszast, de Harrison se a durvasága miatt, hanem a rovott múltjáért kapott ennyit.atapapa
Mi a problémád ata? Hogy nekünk nem tetszik Harrison büntetése? Igen, más is kap büntit, de nekünk nem az összeg nem tetszik, hanem maga a büntetés. Tudod miért? Mert ez nem volt olyan súlyú. Nem csinált semmi durvát. De sorry, hogy a Steels topikban mi Harrisonnal foglalkozunk és mondjuk nem Sims-szel. Ha ez ügyben megértésre vágysz, sztem rossz topikban vagy. 😉
Javíts ki, ha tévedek, de múlt héten Te írtad, hogy a Steels javára többször tévednek, majd ezzel "húzni" is próbáltál a meccs alatt, majd most hirtelen nem olyan gáz, hogy a Ti javatokra tévedtek, majd idejössz, hogy elmondd mennyire jogos Harrison büntetése. Te most tényleg megértést vársz? 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
xtaki
3 441
khm..inkabb ne drotozzak ossze, remelem nem fog szamitani, es akkor par hetet meg pihenhet, mielott a PO-ban majd megint lesz.I spoke to injured Steelers D-end Aaron Smith yesterday. He confirms he'll be out at least til Dec. 23 game vs. Panthers.ChrisdolRemélem az egy héttel korábbi meccsre össze tudják drótozni, mert a Jets ellen nagy szükség lenne rá... :/ Addig szerencsére nem találkozunk különösebben jól futó csapatokkal.vassadi27
több mint 14 éve
Csak ilyenkor vhogy nem jelennek meg a "Steelers, a bírók kedvence" véleményű emberek, hogy hú bazz, szegény kohászoktól elvettek 4 pontot, pedig mennyit számíthatott volna az a 4 pont 10-13-nál ugye. Ezt vhogy nem szokták észre venni az emberek. 😊SoldadosSzegény kohászok! Hát bazz, hogy elvettek már 4 pontot tőlük! Minden zebrapinty monnyon le! Kötsögök! 😊
Egyébként meg azt gondolom, hogy Han Solo is Harrison volt. A birodalom vissza is vágott neki. Ezek semmiből nem értenek. Csak nehogy lefagyassza pár meccsre Darth Goodell.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
xtaki
3 441
urak, ezzel az offal legyszives priviben mar...marhara nem erdekel...
több mint 14 éve
vassadi
15 617
I spoke to injured Steelers D-end Aaron Smith yesterday. He confirms he'll be out at least til Dec. 23 game vs. Panthers.ChrisdolRemélem az egy héttel korábbi meccsre össze tudják drótozni, mert a Jets ellen nagy szükség lenne rá... :/ Addig szerencsére nem találkozunk különösebben jól futó csapatokkal.
több mint 14 éve
Az a baj, hogy olyan dolgokat vágsz a fejemhez, amelyek nem köthetőek hozzám, és próbálsz kiragadni egy-egy mondatot, vagy még azt sem, hanem csak emlékezetből írsz olyanokat, amelyeket nem vagy nem úgy írtam le, sarkítva, torzítva ezáltal a véleményemet. A bírózásos vitát se én melegítettem újra, hanem te. Eltorzítva azt, amit eredetileg írtam anno.
Late hitért pedig más játékos is kap büntetést, nem egy húszast, de Harrison se a durvasága miatt, hanem a rovott múltjáért kapott ennyit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
I spoke to injured Steelers D-end Aaron Smith yesterday. He confirms he'll be out at least til Dec. 23 game vs. Panthers. . by Mike Bires
Ziggy jó volt volt első meccsén, bár amikor egyszer sikerült őt megblokkolni abból lett a saints leghosszabb futása a meccsen. Kiváncsi vagyok mit mutat az egyre javuló Andre Smith ellen hétfőn.
több mint 14 éve
Idézgessek még én is, hogy nem tudsz olvasni? 😊 Én azt írtam, hogy nem ezen múlott. 😉 Ez lenne a bírózás? Kizárólag olyan vetületben foglalkoztam a tévedéssel, hogy Te miként reagálsz rá, azaz nem magával a tévedéssel foglalkoztam, mert sztem nincs jelentősége, mert nem voltunk elég jók. Csak ilyenkor vhogy nem jelennek meg a "Steelers, a bírók kedvence" véleményű emberek, hogy hú bazz, szegény kohászoktól elvettek 4 pontot, pedig mennyit számíthatott volna az a 4 pont 10-13-nál ugye. Ezt vhogy nem szokták észre venni az emberek. 😊Most én is idézgessek, hogy én az edzőinket szidtam a meccs után? 😉 Akkor Te se tudsz olvasni? 😛olvastam, hogy szidtad az edzőtöket akkor, de most azt elfelejtve mégis nekiálltál bírózni
Soldados
Látod, ez a különbség kettőnk között. Te szóvá teszed, ha nekünk tévedtek, de azt véletlenül se ismered el, amikor a javatokra tévedtekSoldadosaz biztos hogy van néhány különbség köztünk, de azt fogalmam sincs honnan veszed, hogy nem tudom elismerni, ha a javunkra tévednek. Már a meccstopicban is írtam ilyen esetről.
Jelen esetben is elismertem, kiegészítve azzal, hogy Payton mert a tévedésre pirosat dobni, Tomlin nem.atapapa
több mint 14 éve
Most én is idézgessek, hogy én az edzőinket szidtam a meccs után? 😉 Akkor Te se tudsz olvasni? 😛olvastam, hogy szidtad az edzőtöket akkor, de most azt elfelejtve mégis nekiálltál bírózni
Soldados
Látod, ez a különbség kettőnk között. Te szóvá teszed, ha nekünk tévedtek, de azt véletlenül se ismered el, amikor a javatokra tévedtekSoldadosaz biztos hogy van néhány különbség köztünk, de azt fogalmam sincs honnan veszed, hogy nem tudom elismerni, ha a javunkra tévednek. Már a meccstopicban is írtam ilyen esetről.
Jelen esetben is elismertem, kiegészítve azzal, hogy Payton mert a tévedésre pirosat dobni, Tomlin nem.
több mint 14 éve
Aaron-rol, Keisel-rol van valami hir?xtakiAaron legjobb esetben alapszakasz utolsó fordulóban térhet vissza, Keisel játszani fog már most a Bengals elleni MNF-en.
több mint 14 éve
xtaki
3 441
Aaron-rol, Keisel-rol van valami hir?