NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
141
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
57
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
37
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
10
6
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Biztosan lehet olyan statot találni, amiben első a NO Def. 😉őőőMás: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.JanAzt verd ki szerintem gyorsan a fejedből, hogy a NO-i védelem nem ligaelit. Szokol
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=2&defensiveStatisticCategory=TEAM_PASSING&conference=ALL&role=OPP&season=2010&seasonType=REG&d-447263-s=PASSING_NET_YARDS_GAME_AVG&d-447263-o=1&d-447263-n=1Gyurma Pappa
A legfontosabb statban (kapott pont) kilencedik. Az nálam nem elit. Top 10, ok.
De nem azt szántam lényegi kérdésnek, hogy a NO D elit vagy sem, hanem hogy 10 felírt pont valszeg senki ellen nem lesz elég, a Cincy ellen sem.
több mint 14 éve
kiszereti, na kiszereti a cicafasirtot??ocsó!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Red Star
206
Ez a kincstári optimizmus, csak igazad is legyen 😀The terrible towelKincstári optimizmus lenne, ha egy jámbor óhajt testesítene meg. A csapat idei küzdőszellemét látva azonban úgy vélem a lehető legszilárdabban a realitások talaján állok.
Mellesleg nem értek egyet azzal a hurráoptimizmussal, hogy túl vagyunk a nehezén, most már többnyire könnyebb meccsek jönnek. Az ilyen felfogás hamis biztonságérzetbe ringat, mentálisan pusztító hatású.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
teljesen alap 😊 ezért szeretjük nagyon a steelerst és a szurkolóit.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Ha győzünk ... az elsősorban nem azért lesz, mert mi vagyunk a jobbak, hanem azért, mert mi jobban akarjuk a győzelmet!Red StarJaj de nem szeretem az ilyet.
több mint 14 éve
Ez a kincstári optimizmus, csak igazad is legyen 😀
több mint 14 éve
Red Star
206
Ha valaki könnyű meccsre számít azért, mert a hindusztániak huzamosabb ideje a gyengélkedőn heverésznek, akkor az álomvilágban él. Természetesen behúzzuk a mérkőzést, de azzal azért alapból legyen tisztában mindenki, hogy a kóbor macskák vadul karmolnak, könnyen kisiklanak a szorításból, és fájdalmas sérüléseket tudnak okozni. Nem számít a papírforma, mert az NFL-ben az csak arra való, hogy legyen mit borogatni. Az sem számít, hogy jelenleg mi vagyunk a jobbak, mert minden csapatban azért dolgoznak az edzők, hogy gyengeségeikből erényt kovácsoljanak. Ha győzünk - már pedig győzünk! - az elsősorban nem azért lesz, mert mi vagyunk a jobbak, hanem azért, mert mi jobban akarjuk a győzelmet!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
meglepődnék ha Ti nyernétek, de ez nem idevaló t-ma 😊ez ellenünk pont jó lesz, mert nálunk meg az a gond, hogy 2-3 rövid vagy no gain futás után jön a big play, nagyságrendekkel többet szoptunk eddig mint tavaly összesen.Én fázok tőletek. Tavaly is meglepi volt.
szóval nem annyira szar az a rush D, csak nem elég jó. én sok itteni szakértőtől eltérően kemény meccsre számítok. nem is lehetne más.gabtsi
Tudom, más szelek fújnak, de mégiscsak csoportrangadó és a Ravens ellen is az volt, hogy nem jók, meg ilyesmi, de mindig felszívják magukat, ahogy várom a Bengalstól is.kishaszi
több mint 14 éve
Menne a futás, ha nem mindig a közepén akarnának futni. A NO ellen is amint kivittük a játékot a szélre sikerült. Minden O cord. tudja, hogy gyenge a fal és, ha időt hagynak Ben passzol. Ezért ha lehet 7 v. 8 emberrel támadják. Ott pedig átfutni szinte lehetetlen.Futni kell, abból kevésbé van labdavesztés. A passzokat, csak a nagyon tuti szituációkba kell bevállalni. Wallace van olyan gyors, hogy egy az egyben szinte bárkit a ligából, de Cinci-ből bárkit. Ward pedig Ward, róla elég ennyi.polamaluEz az h a futás nem megy amióta BB visszatért. Oka ismeretlen..... :/
29. hely a 3rd down mutatóban és a katasztrófális össz. 102 first down azért minden csak nem előkelő eddig.
Féltem a turnover gyárat, meddig tudják ezt a szintet tartani az O hatékonyabb hozzájárulása nélkül.
Szeretném ha hajnalba meglepne az Offense. 😊
Tomlin mérlege eddig 5-0 a monday night-okon, úgyhogy izzadós W-t várok.Chrisdol
Behúzzuk a meccset nem lehet, hogy hiába kelek fel 2-kor.
Egyébként a steelers.hu-n a szokások szerint élőben közösen nézzük a meccset, mindenkit várunk.
több mint 14 éve
őőőMás: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.JanAzt verd ki szerintem gyorsan a fejedből, hogy a NO-i védelem nem ligaelit. Szokol
http://www.nfl.com/stats/categorystats?tabSeq=2&defensiveStatisticCategory=TEAM_PASSING&conference=ALL&role=OPP&season=2010&seasonType=REG&d-447263-s=PASSING_NET_YARDS_GAME_AVG&d-447263-o=1&d-447263-n=1
több mint 14 éve
ez ellenünk pont jó lesz, mert nálunk meg az a gond, hogy 2-3 rövid vagy no gain futás után jön a big play, nagyságrendekkel többet szoptunk eddig mint tavaly összesen.Én fázok tőletek. Tavaly is meglepi volt.
szóval nem annyira szar az a rush D, csak nem elég jó. én sok itteni szakértőtől eltérően kemény meccsre számítok. nem is lehetne más.gabtsi
Tudom, más szelek fújnak, de mégiscsak csoportrangadó és a Ravens ellen is az volt, hogy nem jók, meg ilyesmi, de mindig felszívják magukat, ahogy várom a Bengalstól is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Jól mondod, bár nekem is furcsa ízlelgetni, hogy bekapott pontokban 5. yard/playben 5. harmadik kísérletek ellen 4. meccsenkénti yardokban a 3. legjobb a védelmünk idén.Más: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.JanAzt verd ki szerintem gyorsan a fejedből, hogy a NO-i védelem nem ligaelit. Szokol
több mint 14 éve
ez ellenünk pont jó lesz, mert nálunk meg az a gond, hogy 2-3 rövid vagy no gain futás után jön a big play, nagyságrendekkel többet szoptunk eddig mint tavaly összesen.szóval nem annyira szar az a rush D, csak nem elég jó. én sok itteni szakértőtől eltérően kemény meccsre számítok. nem is lehetne más.
több mint 14 éve
BB-hez nincs köze, igazából ott van a kutya elásva szerintem, hogy ez a fal inkább a középszerhez tart. Már jobb a passz védekezésben, de a futás segítésére sem jó, maximum átlagos. Értem ez alatt, hogy vannak kiugró eredmények, amikor megy a futás, de konstansan nem tudják hozni az átlagnál jobb teljesítményt, ami mellett Rashard igazán robbanthatna. Ehhez képest se rossz, amit mutat RM, mert a statok így néznek ki:Futni kell, abból kevésbé van labdavesztés. A passzokat, csak a nagyon tuti szituációkba kell bevállalni. Wallace van olyan gyors, hogy egy az egyben szinte bárkit a ligából, de Cinci-ből bárkit. Ward pedig Ward, róla elég ennyi.polamaluEz az h a futás nem megy amióta BB visszatért. Oka ismeretlen..... :/
29. hely a 3rd down mutatóban és a katasztrófális össz. 102 first down azért minden csak nem előkelő eddig.
Féltem a turnover gyárat, meddig tudják ezt a szintet tartani az O hatékonyabb hozzájárulása nélkül.
Tomlin mérlege eddig 5-0 a monday night-okon, úgyhogy izzadós W-t várok.Chrisdol
Első négy meccs, BB nélkül
vs. ATL - 120 yard - 1 TD - 5.5 avg. (16. rush D jelenleg)
vs. TEN - 69 yard - 1 TD - 3.0 avg. (16. rush D jelenleg)
vs. TB - 143 yard - 1 TD - 7.5 avg. (29. rush D jelenleg)
vs. BAL - 79 yard - 2 TD - 3.2 avg. (19. rush D jelenleg)
----
vs. CLE - 84 yard - 1 TD - 3.1 avg. (12. rush D jelenleg)
vs. NO - 71 yard - 1 TD - 4.7 avg. (14. rush D jelenleg)
2 kiugró eredmény a fos TB és középtájú ATL ellen, ahol értelemszerűen amúgyis futni kellett BB hiányában.
Szóval a fal futáshoz is erősen átlagosnak mondható, de jónak semmiképp. Nekem a meccsek nézése közben is ez jött le. A Titans ellen is lópikula lett volna, ha nincs az OT-ban a nagy futás...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Más: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.JanAzt verd ki szerintem gyorsan a fejedből, hogy a NO-i védelem nem ligaelit. Ez a csapatrész tavaly végig hozta magát, amikor kellett és nagyon sokat nem változott. A potenciál benne van, az más kérdés, hogy miért nem hozzák ki magukból. De mindez nem számít a nagy meccseken, ott sikerül a maximumot hozni. Szóval ne parázz, ez egy kényelmes meccs lesz, Ricsi hadd szenvedjen majd! 😊
több mint 14 éve
Sztyopa
306
Drew Litton, animációs, két perces beharangozója. BB a gentleman 😀Óriási,főleg a vége 😀
http://espn.go.com/video/clip?id=5779010deny79
Why so serious?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Futni kell, abból kevésbé van labdavesztés. A passzokat, csak a nagyon tuti szituációkba kell bevállalni. Wallace van olyan gyors, hogy egy az egyben szinte bárkit a ligából, de Cinci-ből bárkit. Ward pedig Ward, róla elég ennyi.polamaluEz az h a futás nem megy amióta BB visszatért. Oka ismeretlen..... :/
Tomlin mérlege eddig 5-0 a monday night-okon, úgyhogy izzadós W-t várok.
több mint 14 éve
Nyerni kell nincs mese.Most komolyan végre Pitt van a TV-ben erre mikor kell ismételni a meccset délután....áááá nem is idegesít. Végre lehet látni értelmesen a meccset és berakják délutánra amikor az ember dolgozik.
több mint 14 éve
Drew Litton, animációs, két perces beharangozója. BB a gentleman 😀http://espn.go.com/video/clip?id=5779010
több mint 14 éve
Futni kell, abból kevésbé van labdavesztés. A passzokat, csak a nagyon tuti szituációkba kell bevállalni. Wallace van olyan gyors, hogy egy az egyben szinte bárkit a ligából, de Cinci-ből bárkit. Ward pedig Ward, róla elég ennyi.Nem lebecsülve a Cincyt, de én nem tartok ettől a meccstől igazán. A Steelers O-t, akkor lehet megfogni, ha állandó nyomás alatt tartják BB-t és persze a futást is megöli az ellen. Na most futás ellen átlagos a Bengals (és akkor most finom voltam), de ami még fontosabb, passrush mint olyan nem létezik náluk. Kb akkor látok esélyt Cincy-sikerre, ha több/sok turnoverünk lesz.SoldadosEgyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.SoldadosJa, a Pats szerintem is túlértékelt. Ha 6-1 helyett 4-3-al álltak volna, akkor sem lehetett volna egy szavuk sem.
Mert pl hogy a Chargers kihagyta az utolsó pillanatban a FG-t -amivel nyerhettek volna- az baromira nem rajtuk múlott... de mindegy, nincs ha.
Más: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.Jan
több mint 14 éve
Nem lebecsülve a Cincyt, de én nem tartok ettől a meccstől igazán. A Steelers O-t, akkor lehet megfogni, ha állandó nyomás alatt tartják BB-t és persze a futást is megöli az ellen. Na most futás ellen átlagos a Bengals (és akkor most finom voltam), de ami még fontosabb, passrush mint olyan nem létezik náluk. Kb akkor látok esélyt Cincy-sikerre, ha több/sok turnoverünk lesz.Ja, a Pats szerintem is túlértékelt. Ha 6-1 helyett 4-3-al álltak volna, akkor sem lehetett volna egy szavuk sem.Fasza lesz, a Clowns megint készül megrakni a következő ellenfelünket...Egyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.Soldados
Ez a Saints ellen annyira nem volt jó ómen 😕The terrible towel
Mert pl hogy a Chargers kihagyta az utolsó pillanatban a FG-t -amivel nyerhettek volna- az baromira nem rajtuk múlott... de mindegy, nincs ha.
Más: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ja, a Pats szerintem is túlértékelt. Ha 6-1 helyett 4-3-al álltak volna, akkor sem lehetett volna egy szavuk sem.Fasza lesz, a Clowns megint készül megrakni a következő ellenfelünket...Egyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.Soldados
Más: kicsit parázok a Cincy meccstől. Tavaly pont az ilyeneket buktuk zsinórban (KC, Browns, Raiders...) Remélem az O picit feleszmél, mert a nem pont ligaelit NO D ellen 10 pont az nem egy nagy parádé. Értem, hogy felszívták magukat ellenünk, meg minden... de ennyi erővel bárki felszívhatja magát, akár a Cincy D is.
több mint 14 éve
jaj nemá TomiTomi megin olyan durcin fog nézni és duzzogni is fog (amitől annyira beindulnak a VillagePeople-fanok), a futásuk szerintem ellenünk 0 lesz, háhh érdemes mindenkit elüldözni, ja és ugye Moss-hiánya megse láccik. - hát mégis tényleg van Glam-foci, ahol ugyis csak az a lényeg hogy TomiTomi sisakja alól merre göndörödik a kis haja 😂 😂 😂Fasza lesz, a Clowns megint készül megrakni a következő ellenfelünket...Egyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.Soldados
a miami meg iszonyat egy idegesitő fostalicska volt, köbö a Hollók is OneManShow-ba nyomták RizsRiszRizs és megin!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A Ravens D nagyon sokat javult Ed Reed visszatérésével, pontosan azért mert hirtelen vele megint képesek labdákat szerezni.ööö akkor a Ravens meg azt mutatta meg, hogy jobba D-jük, mint a mienk, mer ők csak 10 pontot engedtek a delfineknek és TO parádét mutattak? :o) . . . . . . . . .Fasza lesz, a Clowns megint készül megrakni a következő ellenfelünket...Egyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.Soldados
:S
😊kishaszi
Nekem most tűnt először igazán meggyőzőnek ez a Ravens.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ööö akkor a Ravens meg azt mutatta meg, hogy jobba D-jük, mint a mienk, mer ők csak 10 pontot engedtek a delfineknek és TO parádét mutattak? :o) . . . . . . . . .Fasza lesz, a Clowns megint készül megrakni a következő ellenfelünket...Egyrészt jogos, a Pats nagyon fel lesz paprikázva, másrészt jól megmutattam hogy erősen túlértékelt a Pats.Soldados
:S
😊