NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
őt mindig kergetik 😊Szesze
Hát nemcsak a nők futnak utána? 😮Soldados
Ők előle futnak...somoskovig
LOL😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ők előle futnak...somoskovig
Ja tényleg. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Kergették, előre mozgásból dobta, talán elnagyoltan, rossz ütemben engedte el. Az erővel volt gond inkább.kishaszi
Ők előle futnak...

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kergették, előre mozgásból dobta, talán elnagyoltan, rossz ütemben engedte el. Az erővel volt gond inkább.kishaszi
Hát nemcsak a nők futnak utána? 😮

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 258 — Giants fan
őt mindig kergetik 😊
több mint 14 éve
Kergették, előre mozgásból dobta, talán elnagyoltan, rossz ütemben engedte el. Az erővel volt gond inkább.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Mikey aluldobásában nem játszhat szerepet hogy nem tud rendesen beleállni BB a dobásba?
Kurva nagyot kell azért lengetnie, mert rohadt gyors a srác, de akkoris meg kell várni míg tisztára verekszi magát.
Csak ezzel az a probléma hogy már a nyakában lihegnek a védők, omlik a pass protection, és ettől nem teljes a dobómozdulat.

Az intje szerintem az övé is volt azért, erősebben is meghajíthatta volna, nem volt az a klasszikus búbos passz, de azért egy lézert ami hamarabb odaér nem halásztak volna el. Mondjuk arra nem emlékszem, lehet ebbe a dobásába sem tudott beleállni, mert kergette valaki...
több mint 14 éve
Ez nem így van, hogy a jó passz levadászhatatlan. Leolvasták, elvették, ennyi. Ami viszont valóban nagyon aggasztó, hogy Wallace-t rendre aluldobja. Ez a gyerek meccsenként 3-4 hosszút ledúghatna az ellenfelek torkán, de nem szabad őt aluldobni, hagyj verje meg őket sebességgel úgy, hogy fájjon nekik. 😊

Nagy W alatt vmi olyasmit értek, mintha most a Bengals fordított volna ellenünk. Önmagában egy W nem elég, most vmi olyan kell, ami feltüzeli a csapatot.Soldados
ebben nem ertunk egyet. Ugy kell megdobni a lasztit, hogy csak a WR es csak is a WR tudja elkapni, adott pillanatban, adott helyen, mindenki mas kezebol kiesik, mert olyan eros, pontos. Az egy lobbolt passz volt, amit el tudott fogni a CB.xtaki
Olyan nincs hogy mindig csakis a WR kaphassa el. A védőket ilyen szinten nem lehet kizárni a játékból. Ezt a passzt speciel valóban lehetett volna jobban dobni, leginkább erősebben, de rossznak nem nevezném, szép védőmunka volt Roy Williamstől.

több mint 14 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Ez nem így van, hogy a jó passz levadászhatatlan. Leolvasták, elvették, ennyi. Ami viszont valóban nagyon aggasztó, hogy Wallace-t rendre aluldobja. Ez a gyerek meccsenként 3-4 hosszút ledúghatna az ellenfelek torkán, de nem szabad őt aluldobni, hagyj verje meg őket sebességgel úgy, hogy fájjon nekik. 😊

Nagy W alatt vmi olyasmit értek, mintha most a Bengals fordított volna ellenünk. Önmagában egy W nem elég, most vmi olyan kell, ami feltüzeli a csapatot.Soldados
ebben nem ertunk egyet. Ugy kell megdobni a lasztit, hogy csak a WR es csak is a WR tudja elkapni, adott pillanatban, adott helyen, mindenki mas kezebol kiesik, mert olyan eros, pontos. Az egy lobbolt passz volt, amit el tudott fogni a CB.
több mint 14 éve

Nagy W alatt vmi olyasmit értek, mintha most a Bengals fordított volna ellenünk. Önmagában egy W nem elég, most vmi olyan kell, ami feltüzeli a csapatot.

több mint 14 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
Ezt a Starks dolgot nem is értem. Tomlin mondta a keddi sajtóján, hogy hosszú a sérült lista, de egyik sem komoly... Mindenesetre óriási szopó lenne.

Egyébként itt többen írták, hogy BB-nek rossz passza volt az INT. Sztem nem. Tökéletesen Millerhez ment, de Roy Williams tökéletesen leolvasta és belépett Miller elé és megszerezte a lasztit. Tökéletes védőmunka. A passz jó volt, nem dobott homályt, a védő leolvasta, van ilyen.

Amúgy én is afelé hajlok, írtam is már, hogy a Browns meccs után kicsit leült a társaság. Ezen változtatni kell. Kellene vmi big W, vagy vmi olyan történés, ami felébreszti a gyilkos ösztönöket ismét.Soldados
Nem volt homaly, de nem is volt jo passz. A jo passz levadaszhatatlan...
A hosszu passzait is rendre aluldobta, BB meg nem az igazi valamiert.

a meccs elejen orultem a marha jo ST jateknak. aztan 27-7-nel majdnem elaludtam.
a vegen megint infrastruktura kozeli allapotban b+eltem...

a futas elleni vedelmunk kivalo, passzal viszont végig gyalogolnak rajtunk...mi meg azt varjuk, hogy majd csak hibaznak...amit tobbnyire meg is tesznek...

Nagy W? a kovetkezot ha behuzzuk, akkor az eleg jonak igerkezik.
több mint 14 éve
Ezt a Starks dolgot nem is értem. Tomlin mondta a keddi sajtóján, hogy hosszú a sérült lista, de egyik sem komoly... Mindenesetre óriási szopó lenne.

Egyébként itt többen írták, hogy BB-nek rossz passza volt az INT. Sztem nem. Tökéletesen Millerhez ment, de Roy Williams tökéletesen leolvasta és belépett Miller elé és megszerezte a lasztit. Tökéletes védőmunka. A passz jó volt, nem dobott homályt, a védő leolvasta, van ilyen.

Amúgy én is afelé hajlok, írtam is már, hogy a Browns meccs után kicsit leült a társaság. Ezen változtatni kell. Kellene vmi big W, vagy vmi olyan történés, ami felébreszti a gyilkos ösztönöket ismét.

több mint 14 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 6 997 — Steelers fan
Szerintem nem volt ezzel a meccsel semmi gond. Ha azzal a nevetséges late hit-tel és a kamu PI-vel nem hozzák vissza a meccsbe a bírók a Bengalst, egy nyugodt, minimum 10 pontos win lett volna. Ehelyett izgultunk egy kicsit, de a két csapat között van annyi különbség, hogy meglegyen a meccs.

Túlzónak érzem azokat a hangokat, miszerint elrontottuk a meccset. Nem mi hoztuk őket vissza, hanem egyfelől a bírók, másfelől BB egyetlen rossz passza. Itt jegyzem meg, hogy reménykedtem, hogy idővel kinövi a meccsenként 2-3 megmagyarázhatatlan passzát, de nem képes erre. Sajnálom, úgy lehetne igazán nagy QB. Így csak számunkra nagy QB! 😀

Itt jegyzem meg, hogy ilyen szintű fröcskölődést én még nem olvastam ezen a fórumon, sajnálom, hogy egyesek idáig süllyednek.
több mint 14 éve
Baz+, nemár, Starks expected to go in IR?
Hát ezt nem hiszem el :mad:The terrible towel
Ez nagyon gáz lenne. Maradna J. Scott és Hills a posztra.
Rohadtul fogyunk :/
Gondolom nem hemzseg a piac használható T-től..Chrisdol
kurvára nem 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon gáz lenne. Maradna J. Scott és Hills a posztra.
Rohadtul fogyunk :/
Gondolom nem hemzseg a piac használható T-től..
több mint 14 éve
Ez azért most más mint a tavalyi év sztem.
2009.-ben a 4. negyed-es D-vel volt a baj majdnem mindig és nem tudta hozni az egység azt a pluszt, h akkor most stop van és lehúzza a rolót. Az offense jól működött.
Ellentétben idén viszont megcsinálják a stop-ot még ha előtte nyaltuk is a yardokat, amikor kellett, odatették eddig a meccs végére a pontot.
Míg tavaly a D-vel, idén véleményem szerint az O-val van a bibi. és még mindig a futás a vesszőparipám, most is a 4. negyedig lófasz volt, csak ugye most amikor beindult a futás BB volt a gáz mert eladta a labdát.

Nem tudom, de nekem hiányzik egy másik rb is, Redman-től a preseason után többet vártam volna.Chrisdol
Persze, nem tök ugyanaz a szitu, csak ez az utsó negyedes talán fáradtságból eredő(?) gyengülés megint előjönni látszik. Eddig még nem volt belőle különösebb gond az is igaz, de azért figyelmeztető jel lehet.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez azért most más mint a tavalyi év sztem.
2009.-ben a 4. negyed-es D-vel volt a baj majdnem mindig és nem tudta hozni az egység azt a pluszt, h akkor most stop van és lehúzza a rolót. Az offense jól működött.
Ellentétben idén viszont megcsinálják a stop-ot még ha előtte nyaltuk is a yardokat, amikor kellett, odatették eddig a meccs végére a pontot.
Míg tavaly a D-vel, idén véleményem szerint az O-val van a bibi. és még mindig a futás a vesszőparipám, most is a 4. negyedig lófasz volt, csak ugye most amikor beindult a futás BB volt a gáz mert eladta a labdát.

Nem tudom, de nekem hiányzik egy másik rb is, Redman-től a preseason után többet vártam volna.
több mint 14 éve
Ez a gyenge negyedik negyedes szereplés azért elég aggasztó, tavaly is rendre ezzel volt a gondotok, szezon elején úgy tűnt h idénre sikerült ezt megoldani, de lehet h mégsem(?). Ez eléggé kulcs probléma pedig, mint látható volt tavaly is.Szesze
Nekem úgy tűnik mintha Big Ben visszatérésével megnyugodtak volna a kedélyek. Játszottunk egy jót a Barnákkal, majd jött a szerintem egy kicsit előre lesajnált ("hiszen mi vagyunk a ligaelsők és első számú SB várományosok") Dolphins és Saints. Előbbit nagy nehezen behúztuk a másikat már nem. A Bengals ellen is jól muzsikáltunk, de 27-7-nél megvan ez már felkiáltással kiengedett a társaság.
Lehet tévedek de nekem ez az érzésem.kittli
Ha nem lett volna a tavalyi év akkor hajlamos lennék én is ezt gondolni, de így azért más a szitu kicsit.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 262 — Steelers fan
Ez a gyenge negyedik negyedes szereplés azért elég aggasztó, tavaly is rendre ezzel volt a gondotok, szezon elején úgy tűnt h idénre sikerült ezt megoldani, de lehet h mégsem(?). Ez eléggé kulcs probléma pedig, mint látható volt tavaly is.Szesze
Nekem úgy tűnik mintha Big Ben visszatérésével megnyugodtak volna a kedélyek. Játszottunk egy jót a Barnákkal, majd jött a szerintem egy kicsit előre lesajnált ("hiszen mi vagyunk a ligaelsők és első számú SB várományosok") Dolphins és Saints. Előbbit nagy nehezen behúztuk a másikat már nem. A Bengals ellen is jól muzsikáltunk, de 27-7-nél megvan ez már felkiáltással kiengedett a társaság.
Lehet tévedek de nekem ez az érzésem.
több mint 14 éve
ugyanezzel került IR-re nálunk Kiwanuka 😕
több mint 14 éve
Hát ezt nem hiszem el :mad:
több mint 14 éve
Ez a gyenge negyedik negyedes szereplés azért elég aggasztó, tavaly is rendre ezzel volt a gondotok, szezon elején úgy tűnt h idénre sikerült ezt megoldani, de lehet h mégsem(?). Ez eléggé kulcs probléma pedig, mint látható volt tavaly is.
több mint 14 éve
Beamenitis 😊Delonso_
Azaz, nekem is egyből ez ugrott be, bár ő a huddle-ben fújt ki talán a sisakrácsán keresztül nem? 😂
több mint 14 éve
FéligOff:
Harrison jól láttam rókázott a pálya szélén? 😀The terrible towel
Ja. Ráestek vagy hárman, gondolom a gyomra nem bírta a több száz kilót, de lehet, hogy csak Goodellről való véleményét tolmácsolta😊

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Beamenitis 😊