NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
167
13
19:00
RedZone week 12
83
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
81
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
57
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem az tűnt fel, hogy az utóbbi 3 meccsen 20 vagy afölötti pontot kaptunk, előtte meg meccsenként 14 körül volt az átlag.Ha 14 körül van tartva az ellen, akkor közepes offensel nyerhető a meccs- persze az ellen D függvényében.
Ha 20 körül engedünk, akkor az már csak kifejezetten jó O teljesítménnyel hozható biztonságosan, de szvsz nekünk ilyenünk nincs...
több mint 14 éve
Aoner-rel nem kell törődni,nem csináltunk semmit a csapatával egyszerűen szarok. és ment a szájkarate, hogy a Steelers lenyomása többet ér,mint a PO meg hasonló maszlagok. De majd csak eztán jön a feketeleves, amiből tegnap izelitőt láthattunk mert T.O. és Ocho nem fog lakatot tenni a pofájára- és az elmérgesedett vitában 85nek igaza lesz a Bengals az ő csapata, az ő parádéja egy lótifuti vendégművész nem fogja kirakni a helyéről.Hihetetlen módon a 3 X-faktorunk egyszerre baszott be - úgyhogy ahelyett hogy 27-7nél elmentem volna alunni,izzadhattam még rendesen.
1. faktor -mindig jön a homály, - hogy mér nem tudtunk futni akkor éppen?????????? BB nem fog változni, minden meccsen leszór egy-két baszott nagy homályt - nem akar ő hős lenni 😂
2. faktor - a brutális, kegyetlen és nézhetetlenül szabálytalan Steelers D - komolyan mennyen Goodell a picsába a folyamatos mószerolás után, tessék igy fújnak a zebrái - majd bevezetik a három szabálytalanság utáni "automatic TD"-t
vagy csak leszólt a kaputelefonon- legyen már izgalmas!
3. faktor -Reed - most érik a vagy megcsinálod vagy eriggy
megjegyzés, mikor sorra dőlt ki az Ofal, mert a bengáli D úgy döntött, hogy most akkor disznó nagy fetrengést rendez a lábakon, szerintem szándékosan - no azt nem lehet büntetni??? szintúgy mint a Hollóknál szeretettel alkalmazott szalagszakasztó krokodil-halálforgást?????
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
én vagyok, csak az ilyen dolgok hatására mindig kifordulok magamból 😊de majd megbeszéljük ezt forumon kívül, mert Te is elragadttatod magad.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
gabtsi ez tényleg Te vagy...? Azért a Wallace TD-t nem catch-nek látni több mint elfogultság... Nemhogy 2-t lépett vele, hanem hármat, utána fumble, de mivel kiment a labda, mienk marad, mert mi birtokoltuk utoljára. Teljesen egyértelmű szitu volt.No de nem is foglalkoznék a bírókkal, mert most is igaznak vélem azt, ha igazán jó vagy, akkor nem ezeken múlik a meccs és ez akkor is így van, ha kikaptunk volna, mert a Bengals 3 TD-drive-jából egyben kaptak ordas nagy hazai pályát, a másik kettőt nem volt kötelező benylni és a 3.-at nem is nyaltuk be. 😊
Áttérve a meccsre nagyon rossz szájízem van. Ez a Bengals rettenetesen gyenge, amit jól mutat, hogy közepes játékkal is 27-7-re vezettünk nagyon könnyedén, de elszomorító, hogy a liga egyik jelenlegi leggyengébb csapatát visszahoztuk a meccsbe, és kb 10 yardon múlt a meccs a végén... Az első 5 meccsen jól játszottunk, úgy ahogy azt kell egy kiemelkedő csapatnak, de az utolsó három elég gyengusra sikerült. Muszáj lesz visszatalálnunk a helyes útra, mert ez kevés és bizony az utóbbi 2 meccsen Big Ben volt az, aki igen gyengén teljesített, illetve a védelemnek továbbra is gondjai vannak a 4. negyedben, mintha elhinnék, hogy megvan a meccs, ami a lehető legnagyobb hiba ebben a sportban. Amivel jobb az idei Steelers a tavalyinál, hogy a végén azért a kulcsplayeket csak megcsináljuk, vhogy behúzzuk a meccseket most.
De itt hozzátenném, hogy bár 2008-ban is sokszor szenvedtünk, de érezhető volt, hogy ott meg fogjuk csinálni, most viszont csak szenvedünk és amikor megcsináljuk a playt, akkor is szenvedünk, míg 2008-ban, akkor az utolsó negyedre varázsütésszerűen feljavultunk, most nem ez van, továbbszenvedünk, de a végén vhogy kibrusztuljuk azért szerencsére. De a 2008-as csapat azért magabiztosabb és erősebb volt. Összességében azért nem baj, hogy most kisebb hullámvölgyben vagyunk amíg így is kiszenvedjük a sikert, inkább most legyünk önmagunkhoz képest mélyen, mint később. (Azért ugyanez a jelenség megfigyelhető a többi erősen kezdő csapatnál, mint Jets vagy éppen a Chiefs)
Woodley, Harrison, Farrior, Gay és Mendenhall tetszett nagyon. Továbbá, hogy végre hívtunk egy trükkös play Randle Elre.
Ami számomra nagyon aggasztó, hogy Wallace-t továbbra is rendre aluldobjuk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ward 8yardos TD-jénél lehet kérdéses az a térd, ezt el kell ismerni... legalábbis szerintem lent volt Ward térde, de nfl-en azt mondták, hogy az biza TD, mert nem volt lent... a soklépésées fumbli esete pedig szabály szerint ment. ott (sajnos) már bal kézzel ráfogott a bogyóra. Kiütötték, de az kiment... szabály szerint a labda a picié...viszont a büntikről: 2. negyed, kb. 10:50... pici fumbli... ott azért van egy unsportsman-like a bengalstól Gershamnél Spaeth-en, de nem fújták be... szvsz.
Sok bírói tévedés volt ezen a meccsen is, ezt sajnos el kell fogadni, de ezt a meccset a futással nyerte a pici.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=FkwWakI-kqoCsak fél álomban néztem éjjel a meccset, ezt nem láttam, de mondja már meg valaki hogy ez hogy ne lenne elkapás?? Megvolt az elkapás, lépett is vele, utána jött a fumble, és mivel kiment az oldalvonalon, ezért onnan jött a Steelers, ahogy a szabályzatban van.
bal kézzel birtokolja és kettőt lép vele a pályánChrisdol
több mint 14 éve
Ide is beteszem, amit a Bengals topicban írtam:Sírva könyörgök, hogy ennyire ne legyünk már elfogultak a saját csapatunkkal szemben. Én semlegesként néztem a meccset, kicsit inkább a Bengalsnak szurkoltam, de sokkal inkább a bírók tartották életben őket, a Steelers végig jobb volt és megérdemelten nyert. Ezt a kamuzást a helyedben befejezném, mert nincs igazad, plusz a Steelers szurkolók jobban felháborodhatnának Hampton roughing the passer flagjén, meg utána a pass interferencen. Nem mintha a Steelers drukkereit védeném, mert ők elfogultságról beszélnek kommentátori részről, amit én bevallom nem hallottam a közvetítés során... (saját vélemény, anyázástól kíméljetek)
Plusz annyit tennék hozzá, hogy ha egy elkapást mindenki elkapásnak lát és csak egy ember beszél incomplete passról, akkor lehet, hogy ő téved.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=FkwWakI-kqobal kézzel birtokolja és kettőt lép vele a pályán
több mint 14 éve
Azert lett incomplete mert o nem birtokolta. Wallacenak nem dadogott es birtokolta a labdat, mert lepett vele nem is egyet. Masreszt extrem esetben sincs olyan butasag mint amit te irtal. 2 labod legyen bent es birtokold a labdat, ez Wallace eseteben megvolt, utana kivertek a kezebol ezert az fumble ha nem lepett ki elotte alapbol.Vicces lenne a te extrem eseted hogy 51 yardot fut a labdaval es incomplete passz lenne a vege 😊
több mint 14 éve
Azert lett incomplete mert o nem birtokolta. Wallacenak nem dadogott es birtokolta a labdat, mert lepett vele nem is egyet. Masreszt extrem esetben sincs olyan butasag mint amit te irtal. 2 labod legyen bent es birtokold a labdat, ez Wallace eseteben megvolt, utana kivertek a kezebol ezert az fumble ha nem lepett ki elotte alapbol.
több mint 14 éve
extrém esetben igen, ugyanis ha jól tudom a lényeg az, hogy BIRTOKOLD a labdát és mind két lábad a pályán belül legyen. na most Wallace szerintem (és ebben még senki nem cáfolt a személyeskedésen kívül), a combja/hasa (nem elékszem pontosan) és a keze között dadogott, és így lépett vele 4et, majd jött a contact és elejtette.ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.Akkor a te szabalyod szerint hiaba lep vele 4-et ugy hogy birtokolja, az elso utkozesnel elejti akkor az incomplete. Egy kerdes ha valaki elkap egy lasztit es utkozes nelkul fut 50 yardot utana elso utkozesre kiutik a kezebol az nem fumble hanem incomplete pass ugye?
lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.gabtsi
Kicsit tuloztam a peldaval csak te ezt irtad.laby
példának okáért amikor Collie-t leütötték az eagles ellen pont ugyanez történt, csak ő ott két kézzel fogta a labdát jött a contact elejtette és incomplete passzt ítéltek.
több mint 14 éve
Ha kiütik a kezéből a bogyót, akkor az fumbli, Az adott szituban elvileg az lenne csak kérdéses, hogy ha kipotyog a pályáról, akkor kié a bogyó? mert aki kiüti, elvileg az ér hozzá utsónak, de akitől kiütik, az a kiütés pillanatában még érinti a labdát... Ezeket az eseteket általában úgy ítélik meg, hogy akié a labda volt, az ért hozzá utoljára... segítik a támadást.
Holott szerintem - és ilyenből már mi is kaptunk vissza bogyót több meccsen - ilyenkor a védő effortját kellene díjazni.
Amúgy meg teljesen lényegtelen. Ott azt ítélték, szvsz nem ezen múlt a bengals meccse.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.Akkor a te szabalyod szerint hiaba lep vele 4-et ugy hogy birtokolja, az elso utkozesnel elejti akkor az incomplete. Egy kerdes ha valaki elkap egy lasztit es utkozes nelkul fut 50 yardot utana elso utkozesre kiutik a kezebol az nem fumble hanem incomplete pass ugye?
lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.gabtsi
Kicsit tuloztam a peldaval csak te ezt irtad.
több mint 14 éve
Bár csak a 3. negyed végéig néztem, de szerintem annyira nem volt rossz a csapat. Az O-fal tömeges kidőlése nyilván nem tett jót, de ez a Bengals se annyira rossz, mint sokan beharangozzátok, csak nem sok minden jön nekik össze 😀Ami tetszett:
Wallace - legjobb pickünk már egy ideje, nagyon nagyon bevált
Mendenhall - végre úgy tűnik, hogy idén bizonyítja, hogy megérte őt húzni az első körben
ARE - Már ezért megérte visszahozni 😀
Woodley - jönnek a sackek újra 😀
Taylor - nagyon jól játszik idén, Ochot is faszául lefogta, bár az is lehet, hogy Ochonak nem megy szimplán idén
Egyébként még ma letöltöm, és újranézem, Hoodra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit művelt.
több mint 14 éve
ugyan meséljétek már el, hogy a ward TD előtti elkapásánál mikor kontrollálta a labdát ? az hogy lépett négyet keveseket érdekel, az első kontaktnál elejtette, nekem ez nem elkapás. a második elkapása egyértelműen földetért, jól látható votl a felvételen.lehet engem vitaképtelennek nyilvánítani de érvet egyelőre nem láttam tőletek, pedig nyitott vagyok a céfolatokra.
Helm: elnézést a nem megfelelő terminus technicus-ért, sztem aki akrja érti.
több mint 14 éve
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?aki Wallace "nem létező elkapásáról" beszél, az vitaképtelen.
Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!Chrisdol
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Gabtsi!Futás elleni védekezés,
Mi az a "rush D"?
Kösz üdv
HHelmut Zimmer
ÜDv. kisH
😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?Szerintem ezzel itt ne foglalkozzunk!
Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!Chrisdol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
marescha
121
Hamptonra bedobni a zászlót Roughing the Passer címszó alatt... egy kicsit szőrösszívűnek éreztem 😊 . Csak azért a mosoly, mert nyertünk 😊 .
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak az én csőrömet bassza amit gabtsi mostanában a csapattal szembe hsz címén böfög?Hogy tudsz ember egy csapatot jobban utálni, mint szeretni a sajátodat?!
több mint 14 éve
Spy
2 337
Ez nagyon kevés...Az O elfelejtette a 1st down definícióját
több mint 14 éve
a világ szégyene lett volna ha ezt a nulla Bengalst nem verjük meg.azért ilyen bírói segítséget, mint amit negyedikben kaptak...elképesztő.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Túlértékeled az engedett pontot védelemügyileg. yard, yard/play, harmadik kísérletek, red zone, esetleg szerzett labdák mutatják egy védelem valódi erejét.Nono. Félig igaz ez. A kapott pont nálam többet nyom a latba, mint a yardok, de a TO ratio a legfontosabb szvsz. Igazából az a legnagyobb fegyvere egy védelemnek, mert a labdabirtokláson túl jelenthet baromi jó mezőnypozíciót is , valamint pontokat. Sok-sok pontot. Részemről a Saints D remek.
Nem mondom, hogy nincs nálunk jobb D, a szezon elején volt egy-két rosszabb meccsük, de az elmúlt 5 meccsünkön összesen beszedett 4 TD valamit jelez.atapapa
több mint 14 éve
Biztosan lehet olyan statot találni, amiben első a NO Def. 😉A Browns ellen a D 1 TD-t kapott. És 30-10-re kikaptunk. Ja hogy Brees dobott két interceptiont hat pöttyel a kockán? Hogy az ST engedett egy 70 yardos punter futást, meg egy hatvan yardos visszahordást?
A legfontosabb statban (kapott pont) kilencedik. Az nálam nem elit. Top 10, ok.
Jan
De az Arizona ellen is ez volt a képlet: a D 1 TD-t engedett (azt is úgy, hogy az end zone előtt fubmle-t harcoltunk ki, de a labdát egy támadófalember vette fel és esett be vele az end zone-ba). És itt is jött 14 pont visszahordott interceptionből.
Túlértékeled az engedett pontot védelemügyileg. yard, yard/play, harmadik kísérletek, red zone, esetleg szerzett labdák mutatják egy védelem valódi erejét.
Nem mondom, hogy nincs nálunk jobb D, a szezon elején volt egy-két rosszabb meccsük, de az elmúlt 5 meccsünkön összesen beszedett 4 TD valamit jelez.