NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
166
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Pont abban a 2 évben, amikor elvertetek minket, akkor nem voltunk jók, 2006-ban 8-8, tavaly 9-7 és mindkét évben lemaradtunk a PO-ról. 2006-ban Ben kihagyta a TC-t és botrányszar volt, tavaly pedig mentális gondok voltak. Tehát épp azokban az években mi azért nem voltunk annyira jók. Idén meg hülye, aki lebecsüli a Raiders-t, ztem ezt senki nem teheti meg.Bruce, azt felejtsd el, hogy lenézne a Steelers bárkit. Mondhattuk volna tavaly is az első kínos vereség után, hogy ez az ok, de akkor valszeg több nem lett volna utána.kishasziJó, én csak abból indulok ki, hogy így volt ez a korábbi években! Szar volt a Raiders, a Steelers meg szárnyalt, aztán mégis mindig mi nyertünk! De amúgy idén minden sorozatunk megszakadni látszik, szóval így meg lehet hogy kikapunk! 😊
Az egyik meccsre emlékszem amikor asszem még 100 yardot sem támadtunk és mégis nyertünk! De volt két pick six meg még plusz két INT!
Tavaly meg Gradkowski és Murphy parádé volt! 😊Bruce
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Bruce, azt felejtsd el, hogy lenézne a Steelers bárkit. Mondhattuk volna tavaly is az első kínos vereség után, hogy ez az ok, de akkor valszeg több nem lett volna utána.kishasziJó, én csak abból indulok ki, hogy így volt ez a korábbi években! Szar volt a Raiders, a Steelers meg szárnyalt, aztán mégis mindig mi nyertünk! De amúgy idén minden sorozatunk megszakadni látszik, szóval így meg lehet hogy kikapunk! 😊
Az egyik meccsre emlékszem amikor asszem még 100 yardot sem támadtunk és mégis nyertünk! De volt két pick six meg még plusz két INT!
Tavaly meg Gradkowski és Murphy parádé volt! 😊
több mint 14 éve
Egy kis érdekesség a matchupokat illetően, bár azóta sokat változott a Pats D:hát ez nem túl bíztató adat 😊
Steelers LT Jonathan Scott(notes), getting his second start, vs. DE Mike Wright and OLB Tully Banta-Cain(notes), who had three sacks when Scott started at left tackle for Buffalo last December.Chrisdol
több mint 14 éve
Bruce, azt felejtsd el, hogy lenézne a Steelers bárkit. Mondhattuk volna tavaly is az első kínos vereség után, hogy ez az ok, de akkor valszeg több nem lett volna utána.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Amikor Maxi kidőlt egy meccsre, akkor is ez volt a felállás. Na majd meglátjuk...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gondolom nem akarták jobban megbolygatni a falat 2 cserével is, mert hiába volt Flo LT, 3. hónapja a másik oldalon játszik, egész jól.Sőt ha Kemo se tud játszani vasárnap, akkor Foster már 3. csere ember lett volna a posztokon.
Egy kis érdekesség a matchupokat illetően, bár azóta sokat változott a Pats D:
Steelers LT Jonathan Scott(notes), getting his second start, vs. DE Mike Wright and OLB Tully Banta-Cain(notes), who had three sacks when Scott started at left tackle for Buffalo last December.
több mint 14 éve
Mike Tomlin says Flozell Adams was brought here to play RT and he will stay at RT, and Jonathan Scott will start at LT this Sunday.Meglepő kicsit, bár Scott képességeiről túl sokat nem tudok (konkrétan semmit). Mondjuk a Pats pass rush ellen vszínű elég lesz ő is, ha mégsem az gáz 😊
Kíváncsi leszek :/kicsi joe
több mint 14 éve
Majd akkor az első főpróba a Raiders ellen! Hogy hogy megy a pass rush ellen! Remélem újra csak le lesz nézve a Raiders a Steelers részéről, mint az utóbbi években! Aztán akkor okozhatunk meglepetést! :cool:
Jó kis pass rush csata lesz, mert a mi falunk nem vitézkedik a pass protectionben, a futást viszont jól segítek, de a Steelers ellen meg jól nem lehet futni. Sok múlik az irányítókon mindkét részről! Érdekes meccs lesz, már nagyon várom, bár ti még úgysem erre vagytok hangolódva 😊
több mint 14 éve
Még jó, hogy a Patsnek sincs passrusha.Amúgy JMR szabad, hozzuk el OTnek 😀
több mint 14 éve
Azt azért nem állítanám, hogy húú de jó nem omlottunk össze, hogy Pouncey kiesett... Pontosabban ez igaz, de ez a Bengals mindent tud csak passrusht nem. Ugyanez a Titans, Eagles, Giants ellen olyan sackparádéba torkolna, mint 2008-ban az Eagles ellen...centerrel is igyvoltunk ozt bebaszottés meglesz az új tekköl ozt figyezzétek meg, jobb lesz mit a kitömött MaxiCsillag. szóltam. uff. böff. köhhhh........sutianaphosszú távon elképzelhető, rövid távon nagyon meglepő lenneSzesze
az a baj a "régi" fallal hogy körülbelül egy nagy talicska fos volt és ráadásul még abajgatni meg ajnározni is kellett őket, hogy nem baj ti mindent megtesztek - közben meg szép lassan a helyiértékükre kerülnek a dolgok. Ami szerintem azt jelenti, hogy egy azaz egy ember aki a régi falból marad majd - az Kemó. Nézd az utolsó meccsen Móricka kidőlt úgy nézett ki övé a súlyosabb sérülés aztán Legu beugrott és semmi fosás semmi össszeomlás semmi sackgyűjtemény- pedig a cicákon nem múlott, hidd el kurvára nyomták öt emberrel. És most mit mongyak mennyire hiányzik Kolonc BB legnagyobb fegyvertársa, hogy-hogy nemá kevesebb a sack?? nemmondod! jobban segitik a futást?? nemmondod! és semmi milkával nem kell kenegetni meg rajolni a fél meccsen micsodi kurva nagydarab gyerek vagy te mamlasz??? nemmondod!
igen választanunk kellett Móricka meg Jupáti közt, faszán döntöttünk, de akkor jövőre leszünk szivesek elhozni a másik Puncit is floridából és a végire már csak Vakapunát köll ehozni oz kiirhatjuk ittmár a Kánaán 😂sutianap
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Mike Tomlin says Flozell Adams was brought here to play RT and he will stay at RT, and Jonathan Scott will start at LT this Sunday.Kíváncsi leszek :/
több mint 14 éve
centerrel is igyvoltunk ozt bebaszottés meglesz az új tekköl ozt figyezzétek meg, jobb lesz mit a kitömött MaxiCsillag. szóltam. uff. böff. köhhhh........sutianaphosszú távon elképzelhető, rövid távon nagyon meglepő lenneSzesze
az a baj a "régi" fallal hogy körülbelül egy nagy talicska fos volt és ráadásul még abajgatni meg ajnározni is kellett őket, hogy nem baj ti mindent megtesztek - közben meg szép lassan a helyiértékükre kerülnek a dolgok. Ami szerintem azt jelenti, hogy egy azaz egy ember aki a régi falból marad majd - az Kemó. Nézd az utolsó meccsen Móricka kidőlt úgy nézett ki övé a súlyosabb sérülés aztán Legu beugrott és semmi fosás semmi össszeomlás semmi sackgyűjtemény- pedig a cicákon nem múlott, hidd el kurvára nyomták öt emberrel. És most mit mongyak mennyire hiányzik Kolonc BB legnagyobb fegyvertársa, hogy-hogy nemá kevesebb a sack?? nemmondod! jobban segitik a futást?? nemmondod! és semmi milkával nem kell kenegetni meg rajolni a fél meccsen micsodi kurva nagydarab gyerek vagy te mamlasz??? nemmondod!
igen választanunk kellett Móricka meg Jupáti közt, faszán döntöttünk, de akkor jövőre leszünk szivesek elhozni a másik Puncit is floridából és a végire már csak Vakapunát köll ehozni oz kiirhatjuk ittmár a Kánaán 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Gyenge O fal alapból erre szezon előtt kidőlt Colon, most meg Stark. Kemu is sérüléssel küszködik, meg Pouncey is.Legalább már nekik ne legyen komoly bajuk, mert nem hogy passz még futás sem lesz itten.
több mint 14 éve
és meglesz az új tekköl ozt figyezzétek meg, jobb lesz mit a kitömött MaxiCsillag. szóltam. uff. böff. köhhhh........sutianaphosszú távon elképzelhető, rövid távon nagyon meglepő lenne
több mint 14 éve
és meglesz az új tekköl ozt figyezzétek meg, jobb lesz mit a kitömött MaxiCsillag. szóltam. uff. böff. köhhhh........
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Szinte biztos, h ez lesz sztem, legalább is egyértelműen ez tűnik a leglogikusabbnak.Áh, pedig régen hogy lisztes-zsákoztuk, most meg hogy fog hiányozni Starks 😕Nem kizárt. És lehet nem is lenne hülyeség kipróbálni. A Billsből érkezett Scott pedig mehetne a jobb oldalra. De ez sztem hamar kiderül, mert ma már eszerint kell edzenie a csapatnak.Soldados
Aaron, most Uzsidoboz, itt álljunk szépen meg, faszom már ebbe 😕
Az egyébként nem lehet hogy Flo megy át most a bal oldalra?
Ha jól tévedek nem ismeretlen neki a poszt Dallasból, szerintem talán jobb lenne mint egy csereember rögtön a legnagyobb mélyvízbe behajítva?The terrible towel
több mint 14 éve
Én még azt is bele venném egy opciónak hogy elmegyek Pittsburghbe egy "LT castingra" és bekerülök egyből a mély vízbe. Azért nem esélytelen a dolog mert 185 cm vagyok és 73 kg, ami szerintem abszolút megfelelne az NFL-be egy offense falembernek. Ha ezzel segítek a csapatnak és gondoljátok akkor holnap ráírok msn-en Tomlinra hogy mi a tervem, ha jó HC akkor él a lehetőséggel.
több mint 14 éve
Áh, pedig régen hogy lisztes-zsákoztuk, most meg hogy fog hiányozni Starks 😕Nem kizárt. És lehet nem is lenne hülyeség kipróbálni. A Billsből érkezett Scott pedig mehetne a jobb oldalra. De ez sztem hamar kiderül, mert ma már eszerint kell edzenie a csapatnak.
Aaron, most Uzsidoboz, itt álljunk szépen meg, faszom már ebbe 😕
Ha jól tévedek nem ismeretlen neki a poszt Dallasból, szerintem talán jobb lenne mint egy csereember rögtön a legnagyobb mélyvízbe behajítva?The terrible towel
több mint 14 éve
Áh, pedig régen hogy lisztes-zsákoztuk, most meg hogy fog hiányozni Starks 😕Aaron, most Uzsidoboz, itt álljunk szépen meg, faszom már ebbe 😕
Ha jól tévedek nem ismeretlen neki a poszt Dallasból, szerintem talán jobb lenne mint egy csereember rögtön a legnagyobb mélyvízbe behajítva?
több mint 14 éve
Persze helyzettől függ, mert van olyan, hogy nem lehet. És akkor is el kell dobni. De van olyan, hogy lehet, elég sokszor amúgy, csak nem könnyű ezt meglátni és megdobni egyszerre. De erre kell törekedni. ulpianusHidd el egyetértünk. 😉
Mert én így gondoltam, ahogy a Te írásod ezen részletében áll. Van olyan, amikor lehet (pl az INT ilyen eset volt, erősebben kellett volna és a bal váll felé, de azért homály dobásnak nem nevezném, Roy Williams kiváló helyzetfelismerése is kellett az INT-hez).
Én azt írtam, hogy nem mindig lehet úgy dobni, hogy csak a WR kaphassa el. A hangsúly (bár ezt írásban nem lehet látni, ha nem használom a caps lockot), nem mindig leheten van. De ettől még persze erre kell törekedni. Tehát nem azt írtam, hogy nem lehet, hanem azt, hogy nem mindig lehet.
Abban is egyetértek veled, hogy BB ebben sosem volt erős. Ez ugyanúgy a stílusából fakad szvsz, mint a sok sack. Ő ilyen rizikós playa, aki hibázik (legyen az sack vagy INT), vagy megcsinálja a big playt lehetetlen szituból.
több mint 14 éve
Kurva jó, meg is van a bejelentés:Max Starks' injury (disc in neck) lands him on IR. Rookie OL Chris Scott activated off PUP and will wear No. 61. Details on Steelers.com.
Jövőre is Ofalat kell draftolni a 3-4 DE mellett, nincs mese.
több mint 14 éve
Én xtakival értek egyet. Lehet úgy dobni, hogy vagy WR vagy senki. Persze helyzettől függ, mert van olyan, hogy nem lehet. És akkor is el kell dobni. De van olyan, hogy lehet, elég sokszor amúgy, csak nem könnyű ezt meglátni és megdobni egyszerre. De erre kell törekedni. Van akinek jól megy, van akinek nem. Big Bennek sosem ment ezt úl fényesen, szal ez nem hiszem hogy formaingadozás.Olyan nincs hogy mindig csakis a WR kaphassa el. A védőket ilyen szinten nem lehet kizárni a játékból. Ezt a passzt speciel valóban lehetett volna jobban dobni, leginkább erősebben, de rossznak nem nevezném, szép védőmunka volt Roy Williamstől.SoldadosEz nem így van, hogy a jó passz levadászhatatlan. Leolvasták, elvették, ennyi. Ami viszont valóban nagyon aggasztó, hogy Wallace-t rendre aluldobja. Ez a gyerek meccsenként 3-4 hosszút ledúghatna az ellenfelek torkán, de nem szabad őt aluldobni, hagyj verje meg őket sebességgel úgy, hogy fájjon nekik. 😊ebben nem ertunk egyet. Ugy kell megdobni a lasztit, hogy csak a WR es csak is a WR tudja elkapni, adott pillanatban, adott helyen, mindenki mas kezebol kiesik, mert olyan eros, pontos. Az egy lobbolt passz volt, amit el tudott fogni a CB.xtaki
Nagy W alatt vmi olyasmit értek, mintha most a Bengals fordított volna ellenünk. Önmagában egy W nem elég, most vmi olyan kell, ami feltüzeli a csapatot.Soldados
De hogy ilyet nem lehet, ez sztem nem igaz. Csak nem mindig lehet. Ez esetben sztem rosszul választott Ben is, és jó is volt a védő, ez halálos kombináció. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
" The Steelers will announce, probably today, that Starks will go on injured reserve. If I’m Ben Roethlisberger, I would be watching my back a whole lot more." E. BouchetteEnnél rosszabb nem lehet, minthogy a vakoldali tackle kidőlt egész évre... Fogalmam sincs ezt hogy tudjuk túlélni. Ez pont az a poszt, amit sztem egyetlen csapat sem tud 100%-osan megoldani, nemhogy mi, akiknek amúgy is gondunk van az OL-lel. A mi esetünkben még Pouncey lenne nagyon fájó. És ha ezt nem tudjuk megoldani rendesen, akkor Wallace sebességét sem fogjuk tudni igazán kihasználni, mert nem lesz ideje Bennek a hosszú passzokra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki fogja helyettesíteni Starksot és milyen hatékonysággal. :/ Most Tony Hillsnek, vagy Scottnak fel kell nőnie, különben...
pfff ez egyre valószínűbb. Még egy sérülés a falba és mehet kukába a szezon.Chrisdol
De nézzük a jó oldalát, ha nem megy a passzjáték majd emiatt, akkor vissza kell hozni az 1-4. meccsen látott rush heavy offense-t. Akár ez is lehet olyan momentum, amely visszahozza a tüzet a csapatba. De akár lehet olyan is, amelytől öszeomlik az offense... :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
" The Steelers will announce, probably today, that Starks will go on injured reserve. If I’m Ben Roethlisberger, I would be watching my back a whole lot more." E. Bouchettepfff ez egyre valószínűbb. Még egy sérülés a falba és mehet kukába a szezon.
több mint 14 éve
Igen 😊 Az kisse gazabb. Meg egyuttal a centeret is lehanyta idonkent.Beamenitis 😊Delonso_Azaz, nekem is egyből ez ugrott be, bár ő a huddle-ben fújt ki talán a sisakrácsán keresztül nem? 😂The terrible towel