NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
nDRo
1 593
New England has downgraded G Stephen Neal, DE Myron Pryor and RB Fred Taylor to out for Sunday's game.Pryor és Neal hiányozni fog. Főleg Neal a falból.
Hát náluk is lesz hiányzó bőven.Soldados
Mondjuk Mankins visszatértével már lehet azért variálni, de ha most Neal úgy sérül meg, hogy Mankins még nincs a csapatnál, akkor nagy szarban lennénk.
több mint 14 éve
Ma egy iylen védelmi bemutatóra vágyom: http://www.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/09000d5d80cedb85/WK-13-Steelers-defensive-highlight 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
embertelen időpont ez a SNF.napok óta 3 órát alszom, miért nem játszhatunk már végre a 10-es időpontban?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Valszeg én is leszek, jön Fega hozzánk meccset nézni, hogy élőben tudjak rajta röhögni, ha nyerünk 😀
több mint 14 éve
Apropó kijön ma éjjel eredménykövetőzni? Én leszek terveim szerintHaggansÉn is sztem.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A www.steelers.hu-n a szokásos élő meccsnézés és fórumozás lesz ma is. Mindenkit szeretettel várunk. A jövő hét végi Raiders elleni meccsre pedig egy közös meccsnézést szervezünk.
több mint 14 éve
Én is leszek. Harrison sztem game time decision lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Apropó kijön ma éjjel eredménykövetőzni? Én leszek terveim szerint
" class="embed">
több mint 14 éve
Az mikor dől el, hogy Silverback játszik-e ma? Vagy Tomlinék csak meccs előtt fognak róla dönteni?Megmondom őszinté n az nem elképzelhetetlen számomra most, hogyha játszik is rotált felállás lesz azaz Timmons is fogja nyomni OLBként és így Foote is többet lesz pályán.
" class="embed">
több mint 14 éve
New England has downgraded G Stephen Neal, DE Myron Pryor and RB Fred Taylor to out for Sunday's game.Hát náluk is lesz hiányzó bőven.
több mint 14 éve
nem akarjuk stresszelni TomiTomit, ezér inkább bemondtuk, hogy elaludta a nyakát, ennyiSoldi!Nem tudom, folyamatosan próbálom nyomon követni a csapat körüli történéseket, hogy képben legyek, de egy szót nem szólt senki Harrisonról. A pats twitt, meg nem biztos, hogy a legbiztosabb forrás! Ilyen alapon a Steelers Twittwerre kirakhatnánk, hogy Brady nem játszik. Mint tudjuk ez nem lenne valós.polamaluEz valószínűleg igaz. Ugyanis a csapatnak kötelezően jeleznie kell a sérüléseket. Pénteken kell leadni a sérültlistát, azon nem szerepelt Harrison és egész héten edzett. A Steelers minden bizonnyal ma utólag tette hozzá a sérültlistához, gondolom, meghúzta a hátát vagy ilyesmi az ájszaka, vagy a mai edzésen. A Pats természetesen értesül a sérültlista kiegészítéséről, és ezt tette közzé. Éppen ezért ilyenben nem valószínű, hogy ez téves infó.Soldados
Neked van igazad
The Pittsburgh Steelers added linebacker James Harrison to their injury report and listed him as questionable with back spasms.
The announcement Saturday didn't come from the Steelers, but rather their Sunday night opponents, the New England Patriots.
Harrison hasn't missed a game this season, and he has 55 tackles and a team-high seven sacks.
Az NFL.com vezető hírei közt találtam, ottani idő szerint 11.52-kor rakták fel vagyis nemrégen.
A fenébe. Remélem semmi komoly és TomTom kapitány t..keit meg tudja csavargatni.polamalu
jókis korner-bliccel készülünk a hanyattvágásra 😛
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
http://steelers.hu/ben-a-3rd-down-ok-kiralya/Egy rövid elemzés az egyre javuló O mutatókról
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Ja, a Facebookon a hivatalos Steelers oldal is lehozta már. Bár ez rohadtul nem hiányzott, de sztem ez még mindig kezelhetőbb, minthogy mindkét DE-nk és a támadófal egész bal oldala sérült... Na ezek sokkal gázabbak, mert én speciel Foote kezdőbe kerülésétől nem tartanék, noha persze azért jobb az eredeti felállás Harrisonnal. Már csak azért is mert fantasyban Timmons OLB-ként nem hozna annyi pontot, mint ILB-ként. 😀 😀Soldadosyahoo-s fantasyba nálam is kezdő...de most megbocsájtok ha nem termel sokat 😀
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Nem tudsz, számítok rá... Bár Kaczur ne lenne sérült, már rég Vollmer lenne LT. Vele azért nehezebb dolga lenne. Szegény Light úgy mozog már mint egy nyerges vontató. :/Pedig el kell keserítselek, be fogja. 😉polamaluAkkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...SoldadosÉs még így is ti vagytok az esélyesek. Amúgy Worilds mennyire tudná pótolni Harrison-t ha mégsem játszana? Amikor fent volt a pályán biztatóan mozgott? Jobban örülnék ha "csak" Worilds és Woodley kergetné Brady-t. Így is sokat homálykodik mostanában + a lába is megsérült, nem kéne, hogy Harrison meg Woodley begyalulja.nDRo
több mint 14 éve
Ja, a Facebookon a hivatalos Steelers oldal is lehozta már. Bár ez rohadtul nem hiányzott, de sztem ez még mindig kezelhetőbb, minthogy mindkét DE-nk és a támadófal egész bal oldala sérült... Na ezek sokkal gázabbak, mert én speciel Foote kezdőbe kerülésétől nem tartanék, noha persze azért jobb az eredeti felállás Harrisonnal. Már csak azért is mert fantasyban Timmons OLB-ként nem hozna annyi pontot, mint ILB-ként. 😀 😀
több mint 14 éve
Soldi!Ez valószínűleg igaz. Ugyanis a csapatnak kötelezően jeleznie kell a sérüléseket. Pénteken kell leadni a sérültlistát, azon nem szerepelt Harrison és egész héten edzett. A Steelers minden bizonnyal ma utólag tette hozzá a sérültlistához, gondolom, meghúzta a hátát vagy ilyesmi az ájszaka, vagy a mai edzésen. A Pats természetesen értesül a sérültlista kiegészítéséről, és ezt tette közzé. Éppen ezért ilyenben nem valószínű, hogy ez téves infó.SoldadosAkkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...SoldadosNem tudom, folyamatosan próbálom nyomon követni a csapat körüli történéseket, hogy képben legyek, de egy szót nem szólt senki Harrisonról. A pats twitt, meg nem biztos, hogy a legbiztosabb forrás! Ilyen alapon a Steelers Twittwerre kirakhatnánk, hogy Brady nem játszik. Mint tudjuk ez nem lenne valós.polamalu
Neked van igazad
The Pittsburgh Steelers added linebacker James Harrison to their injury report and listed him as questionable with back spasms.
The announcement Saturday didn't come from the Steelers, but rather their Sunday night opponents, the New England Patriots.
Harrison hasn't missed a game this season, and he has 55 tackles and a team-high seven sacks.
Az NFL.com vezető hírei közt találtam, ottani idő szerint 11.52-kor rakták fel vagyis nemrégen.
A fenébe. Remélem semmi komoly és TomTom kapitány t..keit meg tudja csavargatni.
több mint 14 éve
Ez valószínűleg igaz. Ugyanis a csapatnak kötelezően jeleznie kell a sérüléseket. Pénteken kell leadni a sérültlistát, azon nem szerepelt Harrison és egész héten edzett. A Steelers minden bizonnyal ma utólag tette hozzá a sérültlistához, gondolom, meghúzta a hátát vagy ilyesmi az ájszaka, vagy a mai edzésen. A Pats természetesen értesül a sérültlista kiegészítéséről, és ezt tette közzé. Éppen ezért ilyenben nem valószínű, hogy ez téves infó.Nem tudom, folyamatosan próbálom nyomon követni a csapat körüli történéseket, hogy képben legyek, de egy szót nem szólt senki Harrisonról. A pats twitt, meg nem biztos, hogy a legbiztosabb forrás! Ilyen alapon a Steelers Twittwerre kirakhatnánk, hogy Brady nem játszik. Mint tudjuk ez nem lenne valós.polamalua hivatalos pats twitter:Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...Soldados
The #Steelers have added LB James Harrison to the injury report with back spasms. His status for tomorrow's game is #Questionable. #fb #NFLtriangle
több mint 14 éve
Pedig el kell keserítselek, be fogja. 😉És még így is ti vagytok az esélyesek. Amúgy Worilds mennyire tudná pótolni Harrison-t ha mégsem játszana? Amikor fent volt a pályán biztatóan mozgott? Jobban örülnék ha "csak" Worilds és Woodley kergetné Brady-t. Így is sokat homálykodik mostanában + a lába is megsérült, nem kéne, hogy Harrison meg Woodley begyalulja.nDRoa hivatalos pats twitter:Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...Soldados
The #Steelers have added LB James Harrison to the injury report with back spasms. His status for tomorrow's game is #Questionable. #fb #NFLtriangle
több mint 14 éve
Ha Harrison nem játszik, akkor sem Worilds lesz a kezdő, ugyanis akkor Timmons megy ki Harrison helyére és Larry Foote kerül kezdőbe Timmons helyére.És még így is ti vagytok az esélyesek. Amúgy Worilds mennyire tudná pótolni Harrison-t ha mégsem játszana? Amikor fent volt a pályán biztatóan mozgott? Jobban örülnék ha "csak" Worilds és Woodley kergetné Brady-t. Így is sokat homálykodik mostanában + a lába is megsérült, nem kéne, hogy Harrison meg Woodley begyalulja.nDRoa hivatalos pats twitter:Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...Soldados
több mint 14 éve
Nem tudom, folyamatosan próbálom nyomon követni a csapat körüli történéseket, hogy képben legyek, de egy szót nem szólt senki Harrisonról. A pats twitt, meg nem biztos, hogy a legbiztosabb forrás! Ilyen alapon a Steelers Twittwerre kirakhatnánk, hogy Brady nem játszik. Mint tudjuk ez nem lenne valós.Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...SoldadosKi írja Q-nak? Egész héten edzett, és egy szó se volt semmiféle sérülésről az esetében. Tuti játszik.a hivatalos pats twitter:
A kezdőből Aaron Smith DE nem játszhat, és valószínűleg szintén nem lép pályára Brett Keisel, a másik kezdő DE, továbbá Chris Kemoeatu kezdő LG. Illetve IR-re került a kezdő LT Max Starks.
Rajtuk kívül Will Allen csere S, Isaac Redman és Mewelde Moore csere RB-k, Jeff Reed K és Heath Miller kezdő TE küzd kisebb sérüléssel vagy betegséggel, de ők mindannyian játszani fognak.Soldados
több mint 14 éve
nDRo
1 593
És még így is ti vagytok az esélyesek. Amúgy Worilds mennyire tudná pótolni Harrison-t ha mégsem játszana? Amikor fent volt a pályán biztatóan mozgott? Jobban örülnék ha "csak" Worilds és Woodley kergetné Brady-t. Így is sokat homálykodik mostanában + a lába is megsérült, nem kéne, hogy Harrison meg Woodley begyalulja.Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...SoldadosKi írja Q-nak? Egész héten edzett, és egy szó se volt semmiféle sérülésről az esetében. Tuti játszik.a hivatalos pats twitter:
A kezdőből Aaron Smith DE nem játszhat, és valószínűleg szintén nem lép pályára Brett Keisel, a másik kezdő DE, továbbá Chris Kemoeatu kezdő LG. Illetve IR-re került a kezdő LT Max Starks.
Rajtuk kívül Will Allen csere S, Isaac Redman és Mewelde Moore csere RB-k, Jeff Reed K és Heath Miller kezdő TE küzd kisebb sérüléssel vagy betegséggel, de ők mindannyian játszani fognak.Soldados
több mint 14 éve
Akkor ez vmi új dolog. Mondjuk pont ez hiányzott még nekünk, amikor már amúgy is ezer sebből vérzünk...a hivatalos pats twitter:mennyire komoly Harrison hátsérülése? eddig nem hallottam róla, hogy baja lenne, most meg Q-nak írják a meccsre (bár nincs kétségem afelől, hogy játszani fog)triangleKi írja Q-nak? Egész héten edzett, és egy szó se volt semmiféle sérülésről az esetében. Tuti játszik.
több mint 14 éve
triangle
1 283
a hivatalos pats twitter:mennyire komoly Harrison hátsérülése? eddig nem hallottam róla, hogy baja lenne, most meg Q-nak írják a meccsre (bár nincs kétségem afelől, hogy játszani fog)triangleKi írja Q-nak? Egész héten edzett, és egy szó se volt semmiféle sérülésről az esetében. Tuti játszik.
The #Steelers have added LB James Harrison to the injury report with back spasms. His status for tomorrow's game is #Questionable. #fb #NFL
több mint 14 éve
mennyire komoly Harrison hátsérülése? eddig nem hallottam róla, hogy baja lenne, most meg Q-nak írják a meccsre (bár nincs kétségem afelől, hogy játszani fog)triangleKi írja Q-nak? Egész héten edzett, és egy szó se volt semmiféle sérülésről az esetében. Tuti játszik.
Rajtuk kívül Will Allen csere S, Isaac Redman és Mewelde Moore csere RB-k, Jeff Reed K és Heath Miller kezdő TE küzd kisebb sérüléssel vagy betegséggel, de ők mindannyian játszani fognak.
több mint 14 éve
triangle
1 283
mennyire komoly Harrison hátsérülése? eddig nem hallottam róla, hogy baja lenne, most meg Q-nak írják a meccsre (bár nincs kétségem afelől, hogy játszani fog)