NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Egy "átlagos" vereség azt gondolom, belefért volna a Pats ellen, ezek után viszont nem csodálkozom a radikálisabb megszólalásokon sem. :/ (Mondjuk azt azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kijelentsük, elszállt a szezon, mert ez messze nem igaz). Tény, a Steelers nulla volt ezen a meccsen (csak hogy finoman fejezzem ki magam). Engem különösen a D botránkoztatott meg, az, hogy 39 pontot kaptunk, önmagában mindent elmond, aztán hogy egy Pats-futójátékkal nem tudtak mit kezdeni, 0 sack, stb., de ezeket most nem sorolnám újra.Ezek után azt hiszem át kell értékelnünk a szezonunkat, nagyon nagy mélységekből kell visszakapaszkodnunk (önmagában nem is a 6-3-mal van a baj, hanem azzal, amit tegnap láthattunk). A következő két mérkőzés szerintem is vízválasztó lesz, ezeket minden nehézség közepette is kötelező megnyerni. Ha sikerül, és meglesz a 8-3, onnan még vissza lehet jönni és újra élhetnek akár azok a várakozások is, amelyeket a fordulót megelőzően támasztottunk a csapat felé, ez a Pats elleni meccs viszont még sokáig csúnya folt marad... :rolleyes:
több mint 14 éve
Ebbe nem vagyok otthon, de mintha az új szabályok szerint nem lehetne "védekezésre alkalmatlan" állapotban lévő játékost úgy leütközni, mint a szóban forgó eset. De kétségtelen, hogy nem h2h volt.mondjuk kíváncsi lennék, ha most lett volna az a welker elleni ütközés, mit kapott volna a db-tek (talán smith volt? már sajna nem rémlik :/)WyattSemmit. A 2008-as hit sem h2h volt.Soldados
több mint 14 éve
Viszont az pozitív hogy BB még mindig a 4. negyedek istene!kicsi joe
A garbage time-ban kozmetikáztunk csak.Soldados
több mint 14 éve
mondjuk kíváncsi lennék, ha most lett volna az a welker elleni ütközés, mit kapott volna a db-tek (talán smith volt? már sajna nem rémlik :/)WyattSemmit. A 2008-as hit sem h2h volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát aludva egyet a történtekre sem változott a véleményem.LT (és LG) nélkül nem lehet ezt a játékot játszani, erről nem Tomlin vagy Arians tehet. A fal bal oldala mintha nem is létezett volna. Katasztrófa. Jonathan Scott (vagy bárki más) persze RT-nek sem lesz császár, de ott az kezelhetőbb, mert BB látja, ha vki érkezik, a vakoldalon - nevéből adódóan - nem. Ezt sztem muszáj meghúzni, különben keserves lesz a szezon hátralévő része. A gyenge RT valamelyest kezelhető. Nem ideális, de kezelhető.
Colon tuti elengedjük. Achilles-ínsérülés után kizárt, hogy megtartsuk, Flozellnek van még 1 év a szerződéséből, egyelőre nagyon is jól játszik. Felesleges Colont megtartani, nagy rizikó a sérülése miatt, nem fogjuk megtenni, mert Ike és Woodley is fontosabb.
h2h: én nem büntetném Sanders-t. Most sem változott a véleményem, hogy az egyik kedvencemet ütötték ki. Ez benne van a játékban, semmi különös nem történt. Az én megítélésem szerint nem volt szabálytalan. Ez nem kisasszony sport. Ez egy veszélyes sport, nem szidnám Sanders-t. Ez van. Ward kemény gyerek, Raiders ellen már játszani fog sztem.
Passrush: most jött ki a 2 DE hiánya. Nemcsak futás ellen. Harrison és Woodley dolga is könnyebb, ha az eredeti DL van nálunk. Ők összeroppantják zsebet és a QB belefut a blitzbe. Most a zseb 5 mp után sem roppant össze, nem is értünk oda. Ha néha-néha beomlott a zseb, azt csak Hampton tudta elérni.
Mindezek konklúziója, ha nem épülnek fel mielőbb a sérültjeink és nem oldjuk meg vhogy a vakoldalt, akkor roló lehúzva, vége a szezonnak. Elfogytunk. Ez van. Ha felépülnek, és megoldjuk az LT-kérdést, akkor van remény, de a PO-ban JELEN ÁLLÁS szerint kevés lesz.
Timmons... Nem is tudom mit mondjak. Iszonyatosan hiányozna. 😕 De úgy tűnik, ez már csak egy ilyen szezon nekünk, hogy mindenki szép lassan meghal, s így a csapat is, amely így visszatekintve, teljes harci díszben simán TOP3 volt...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Azért a Ward féle helmet to helmet-re is járna valami!!!!!!!!polamaluArra nem lesz semmi, de én nem is foglalkoznék vele, benne van.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
mondjuk kíváncsi lennék, ha most lett volna az a welker elleni ütközés, mit kapott volna a db-tek (talán smith volt? már sajna nem rémlik :/)WyattRyan Clark. Most is volt egy majdnem hasonló ütközés... :/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Úgy látom:Goodelnek nem hiszem h van köze ehhez.
1. Goodell amióta betalálta Harrisont, meccsről meccsre szarabbul játszik az egész védelem (persze ehhez jönnek a sérülések). Körülbelül az önbizalmát sikerült elvennie egy komplett egységnek. Ehhez gratula Goodellnek.
2. Jövőre valami megoldás kellene fal ügyben (főleg támadófal) , plusz egy értelmes CB is jól jönne (ha nem kettő), plusz Reed bácsi idén lefőtt, mint a kávé.... ez kurva sok minden, persze lehet, hogy a zakó mondatja velem.... 😕 .
Nem tudom, most egy picit érdekes a Steelers sztori idén.... Tudtam, ha visszajön BigBen nem lesz 15-1, de azért kezd már ez a sok szarság a PO rovására menni. Vannak még kőkemény meccseink bőven: Oakland jövőhéten, Baltimore idegenben, Jets (akik nem tudnak kikapni, bárhogyan is játszanak) itthon.
Mondjuk összességében leszarom, hogy mi vár ránk. Most nem adhatjuk meg magunkat!!! Fog összeszorít és vicsorogni ezerrel 😊 !!! Goodell meg hadd írogassa a csekkjeit...marescha
több mint 14 éve
gsn
3 548
Persze, egyértelmű, senki nem vitatja. De Sanderst sem kerülgeti majd emiatt az éhhalál, akárcsak Harrisont, vagy a többi megbüntetett. 😀Nem akarom én Goodell nyakába varrni. Mi voltunk egy sapka sz.r. Csak az egyenlő bánásmód miatt. A pályán ugyebár zászló sem repült. Meg is értem, a játék része. Sztem Ward is így nyilatkozott. Ez benne ven, csak ha Harrison meg lett büntetve.....polamaluAzért a Ward féle helmet to helmet-re is járna valami!!!!!!!!polamaluNa jó, azért ne varrjunk mindent Goodell nyakába, inkább meg kellene kérdezni a D-től, hogy miért nem játszottak úgy, ahogy szoktak. A meccs vége felé volt egy szokásos LB blitz, amit ki is emeltek Collinsworthék, hogy végre egy Steelersre jellemző D play, hát bizony, addig semmi ilyesmi nem volt. Brady dobta is el a labdát amerre állt.
Egyébként ebből a Ward sérülésből látszik igazán, mennyire veszélyes a hemlet-to-helmet, és miért lépnek fel ellene ennyire. Élőben észrevehetetlen, viszonylag kis ütközés volt, mégis kiütötte a liga egyik legkeményebb játékosát az egész meccsről.gsn
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondjuk kíváncsi lennék, ha most lett volna az a welker elleni ütközés, mit kapott volna a db-tek (talán smith volt? már sajna nem rémlik :/)WyattClark volt.
Nem csinálunk ebből az egyértelmű h-t-h-ből mi sem, és sztem Ward sem problémát, néha a fagyi visszanyal, ennyi. Ward eddig is jószándékú gyerek volt, jobban szeretett adni mint kapni 😛
több mint 14 éve
Nem akarom én Goodell nyakába varrni. Mi voltunk egy sapka sz.r. Csak az egyenlő bánásmód miatt. A pályán ugyebár zászló sem repült. Meg is értem, a játék része. Sztem Ward is így nyilatkozott. Ez benne ven, csak ha Harrison meg lett büntetve.....Na jó, azért ne varrjunk mindent Goodell nyakába, inkább meg kellene kérdezni a D-től, hogy miért nem játszottak úgy, ahogy szoktak. A meccs vége felé volt egy szokásos LB blitz, amit ki is emeltek Collinsworthék, hogy végre egy Steelersre jellemző D play, hát bizony, addig semmi ilyesmi nem volt. Brady dobta is el a labdát amerre állt.Úgy látom:Azért a Ward féle helmet to helmet-re is járna valami!!!!!!!!polamalu
1. Goodell amióta betalálta Harrisont, meccsről meccsre szarabbul játszik az egész védelem (persze ehhez jönnek a sérülések). Körülbelül az önbizalmát sikerült elvennie egy komplett egységnek. Ehhez gratula Goodellnek.
2. Jövőre valami megoldás kellene fal ügyben (főleg támadófal) , plusz egy értelmes CB is jól jönne (ha nem kettő), plusz Reed bácsi idén lefőtt, mint a kávé.... ez kurva sok minden, persze lehet, hogy a zakó mondatja velem.... 😕 .
Nem tudom, most egy picit érdekes a Steelers sztori idén.... Tudtam, ha visszajön BigBen nem lesz 15-1, de azért kezd már ez a sok szarság a PO rovására menni. Vannak még kőkemény meccseink bőven: Oakland jövőhéten, Baltimore idegenben, Jets (akik nem tudnak kikapni, bárhogyan is játszanak) itthon.
Mondjuk összességében leszarom, hogy mi vár ránk. Most nem adhatjuk meg magunkat!!! Fog összeszorít és vicsorogni ezerrel 😊 !!! Goodell meg hadd írogassa a csekkjeit...marescha
Egyébként ebből a Ward sérülésből látszik igazán, mennyire veszélyes a hemlet-to-helmet, és miért lépnek fel ellene ennyire. Élőben észrevehetetlen, viszonylag kis ütközés volt, mégis kiütötte a liga egyik legkeményebb játékosát az egész meccsről.gsn
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
mondjuk kíváncsi lennék, ha most lett volna az a welker elleni ütközés, mit kapott volna a db-tek (talán smith volt? már sajna nem rémlik :/)
több mint 14 éve
gsn
3 548
Na jó, azért ne varrjunk mindent Goodell nyakába, inkább meg kellene kérdezni a D-től, hogy miért nem játszottak úgy, ahogy szoktak. A meccs vége felé volt egy szokásos LB blitz, amit ki is emeltek Collinsworthék, hogy végre egy Steelersre jellemző D play, hát bizony, addig semmi ilyesmi nem volt. Brady dobta is el a labdát amerre állt.Úgy látom:Azért a Ward féle helmet to helmet-re is járna valami!!!!!!!!polamalu
Egyébként ebből a Ward sérülésből látszik igazán, mennyire veszélyes a hemlet-to-helmet, és miért lépnek fel ellene ennyire. Élőben észrevehetetlen, viszonylag kis ütközés volt, mégis kiütötte a liga egyik legkeményebb játékosát az egész meccsről.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
legalább úgy menne kukába a szezon, hogy jó drafthelyünk van, de így, megint 6-2 után...ez szar.a következő két meccsen elválik a szar a víztől😀
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Úgy látom:Azért a Ward féle helmet to helmet-re is járna valami!!!!!!!!
több mint 14 éve
Nekem volt az az érzésem, hogy Brady néha olyan öregurasan fordult meg és állt bele a dobásba.Semmi nyomást nem gyakoroltunk rajta. Illetve talán vagy kétszer értünk a közelébe, akkor viszont hibázott is.
több mint 14 éve
marescha
121
Úgy látom:1. Goodell amióta betalálta Harrisont, meccsről meccsre szarabbul játszik az egész védelem (persze ehhez jönnek a sérülések). Körülbelül az önbizalmát sikerült elvennie egy komplett egységnek. Ehhez gratula Goodellnek.
Mondjuk összességében leszarom, hogy mi vár ránk. Most nem adhatjuk meg magunkat!!! Fog összeszorít és vicsorogni ezerrel 😊 !!! Goodell meg hadd írogassa a csekkjeit...
több mint 14 éve
Felháborító vereség.Nem ez megszokott errefelé, sok pontot kaptunk nagyon, ment a futás ellenünk, és pont a Pats-től......
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem láttam még ameccset, Timmons hogy és mikor dőlt ki?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De akkor ki a pöcsöm fog RT-t játszani...Oké Flo átmegy bal oldalra, de J. Scott jobb oldalon sem megoldás. 5 sack bazd + 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Viszont Flozellt LT-nek szlogennel nagyon egyetértek.SoldadosEzt meccs közben sem értettem igazán, hogy miért nem ő játszik balon, ha kiesett Starks. Egy pár meccsen védte Bledsoe és Romo seggét, ennél még rutinból is többet tudhat :o
több mint 14 éve
hát ez méretes bukta lett... :/Rúg 60 yardos kickoffot. Nevetséges. 20 yardról meg mellérúgja a FG kísérletet.
78.000 sebből vérzünk jelenleg,de élünk. Nincs: Smith,keisel, Kemo,Starks.Ward,Timmons megsérültek...Harrison szerintem nem volt teljesen egészséges. Woodley nekem eddig csalódás idén...abszolút nem olyan domináns mint a SB évében volt. meg kell oldani mind a támadó mind a védő falunkat,mert amúgy végünk van. A hotel menjen LTnek, mert szörnyű a fal baloldala. Keiselnek nagyon kéne játszania...Wallace geci jó...imádom...Sanders is jó lesz szerintem.
Reedet meg most úgy ahogy van kirúgnám és K is néznék gyorsan, ennél szarabbul úgy sem rúghat. Hazai pályán kihagyni 26 yardról?! :o :o :o 😕 ....ez mi? Eltakarodhat a faszba....Haggans
több mint 14 éve
Soldi: faszán összefoglaltad.Az anyját meg bassza meg ez a fórum, hogy minden negyedik hsz-re enged válaszoilni...
több mint 14 éve
kicsi joe
109
3 TD Gayről? Egyéni csúcsot döntött... Reedet még megye 2-be se szerződtetném, max biztonsági őrnek... Viszont az pozitív hogy BB még mindig a 4. negyedek istene!
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
na örülök, hogy végül sikerült több pontot szereznimondjuk, ha valaki azt mondja a mérkőzés előtt, hogy 39 pontot szerzünk ellenetek, biztos, hogy kiröhögöm, de szerencsére nagyon jól haladtunk passzokkal, és egészen a záró negyedig a védekezésünk is fasza volt, onnantól meg igyekeztünk minél lassabban td-t kapni 😛 na mondjuk BB és Wallace miatt még az utolsó percekig stresszeltem, nehogy véletlenül behúzzátok, de jó kis meccs volt végülis 😊
mondjuk reed mostanában amit látok tőle elég halovány valóban, de azért a missed xp, missed 2point, és engedett 2pontos nem túl jó ránk nézve, de szerencsére ez is belefért most
(túl olcsó lenne most steelers-nation és társainak beszólogatni a korábbiakért, nem is teszem meg)