Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Máris egy mock, ahol Aaron Williams-t hozzánk jósolják:http://www.draftcountdown.com/sub/Mock-Draft-B.php
több mint 14 éve
Smith-szel az a baj, hogy nem illik a Steelers-be, mert katasztrófa futás ellen és nagyon nem fizikális. Williams viszont bivaly felépítésű corner. Szvsz ő a tipikus Steelers-corner.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát bizony én megkövetem magam...bizony azt kell mondjam lehet, hogy vannak jobb CB pickek számunkra ,mint Smith...Williams átvette a vezetést és most azt mondom, hogy Harris vagy esetleg Dowling is jobban tetszenne CB picknek. Tudom, hogy eddig azt mondogattam ,Hogy Smith kéne és ő a top favoritom, de most rászántam az időt és amennyi videot lehetett megnéztem és én azt mondom, hogy a fenti három emberkéből ha valakit behúzúnk akkor boldog leszek.
több mint 14 éve
Na most volt időm egy picit videózni. Nekem abszolút bejönne Aaron Williams. Pont a rendszerünkbe illő és elvárásainknak megfelelő, iszonyatosan fizikális corner.Nem lennék csalódott egy Aaron Williams pickel 😊
Én így azt mondom, vagy Carimi OT vagy Aaron Williams CB legyen a pickünk, akár feltréd árán is. Vészmegoldásnak DL lehet (Heyward DE, vagy Phil Taylor NT).Soldados
több mint 14 éve
Na most volt időm egy picit videózni. Nekem abszolút bejönne Aaron Williams. Pont a rendszerünkbe illő és elvárásainknak megfelelő, iszonyatosan fizikális corner.Carimi talán-talán lecsúszhat az első kör végéig, de ha őt akarjuk, akkor sanszos egy feltrade, Aaron Williams szerintem még bent lesz 1/31-nél. Phil Taylor úgyszintén, Heyward viszont valószínűleg korábban ki fog menni.
Én így azt mondom, vagy Carimi OT vagy Aaron Williams CB legyen a pickünk, akár feltréd árán is. Vészmegoldásnak DL lehet (Heyward DE, vagy Phil Taylor NT).Soldados
Ha Carimi bent lesz, én őt választanám, és akkor a második körben jöhetne mondjuk Curtis Brown; amennyiben nem, és Aaron Williams-ről a csapatnál is ilyen jó véleménnyel vannak, akkor felőlem...
több mint 14 éve
Mr. 43 születésnapjára egy jó kis interjú vele a steelers.hu-nhttp://steelers.hu/happy-birthday-mr-43/
több mint 14 éve
Na most volt időm egy picit videózni. Nekem abszolút bejönne Aaron Williams. Pont a rendszerünkbe illő és elvárásainknak megfelelő, iszonyatosan fizikális corner.Én így azt mondom, vagy Carimi OT vagy Aaron Williams CB legyen a pickünk, akár feltréd árán is. Vészmegoldásnak DL lehet (Heyward DE, vagy Phil Taylor NT).

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ha lesz seszlony, akkor se lecc teljes alapszakasz, ugyhogy mindenkit ütni kell. Go Ptwins!Huhh! Nekem nagyon nem tetszik a schedule. Egyrészt rögtön Baltimore-ban kezdeni nem túl király, és az eleje iszonyat meredek. És ha abból szarul jövünk ki, akkor el is ment a szezon, hiába viszonylag könnyű a vége. Nekem nagyon nem tetszik ez a menetrend.SoldadosAz eleje nekem se tetszik, különösen a Baltimore-i nyitómeccs, de az első négy fordulóból három meccs idegenben - nem kizárt egy 2-2-es kezdés. A többi viszont szerintem pont, hogy biztató, Pats-Ravens egymás után húzós, de a hollók ellen legalább az egyiket úgyis hozzuk, ez így 13-3, arra még rászámolhatunk egy vereséget, de még így is simán jók vagyunk 12-4-gyel. Persze, ezt így vaktában nem lehet megjósolni, de tény, hogy enyhén szólva sem a miénk a legnehezebb schedule a ligában.vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Huhh! Nekem nagyon nem tetszik a schedule. Egyrészt rögtön Baltimore-ban kezdeni nem túl király, és az eleje iszonyat meredek. És ha abból szarul jövünk ki, akkor el is ment a szezon, hiába viszonylag könnyű a vége. Nekem nagyon nem tetszik ez a menetrend.SoldadosAz eleje nekem se tetszik, különösen a Baltimore-i nyitómeccs, de az első négy fordulóból három meccs idegenben - nem kizárt egy 2-2-es kezdés. A többi viszont szerintem pont, hogy biztató, Pats-Ravens egymás után húzós, de a hollók ellen legalább az egyiket úgyis hozzuk, ez így 13-3, arra még rászámolhatunk egy vereséget, de még így is simán jók vagyunk 12-4-gyel. Persze, ezt így vaktában nem lehet megjósolni, de tény, hogy enyhén szólva sem a miénk a legnehezebb schedule a ligában.
több mint 14 éve
Huhh! Nekem nagyon nem tetszik a schedule. Egyrészt rögtön Baltimore-ban kezdeni nem túl király, és az eleje iszonyat meredek. És ha abból szarul jövünk ki, akkor el is ment a szezon, hiába viszonylag könnyű a vége. Nekem nagyon nem tetszik ez a menetrend.

több mint 14 éve
Pittsburgh Steelers Regular Season Schedule 2011:http://www.steelers.com/news/article-1/Steelers-Release-2011-Regular-Season-Schedule/2f9d9012-150b-43f9-b33c-02ebdb33c53f
Ravens elleni rangadóval kezdünk, az előző szezonhoz hasonlóan most is Clevelandben zárunk. 5 primetime meccs, MNF a Frisco, TNF a Browns ellen; Szenteste napján, szombaton a Rams jön a Heinz Fieldre. A bye week időzítése szerintem most kedvezőtlen, a Pats és a Ravens elleni meccs közé inkább elfért volna.
Troy-nak boldog születésnapot! 😉
több mint 14 éve
A világ legjobb safetyjének születésnapja van! Boldog születésnapot Troy!
több mint 14 éve
Hali mindenki.küldtem PMet
Megjött a csomagom, de lúzer voltam és a saját ajándékom nem lett jó. (Ilyen az én formám). A facebook oldalamon ill. a steelers.hu facebook oldalán is kiraktam, ha valakit érdekel. XL-es. 180 cm felettieknek jó, kb.
Ha van érdeklődő keressetek meg egyezünk.polamalu
több mint 14 éve
Hali mindenki.Megjött a csomagom, de lúzer voltam és a saját ajándékom nem lett jó. (Ilyen az én formám). A facebook oldalamon ill. a steelers.hu facebook oldalán is kiraktam, ha valakit érdekel. XL-es. 180 cm felettieknek jó, kb.
Ha van érdeklődő keressetek meg egyezünk.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DMm1rUCLD-0Ward egyre jobb pontokat kap, beszarás. RUMBA!
Mondjuk nekem a múlt heti tetszett eddig a legjobban.
több mint 14 éve
Azt, hogy megint "edzésmenők" lesztek 😀 😂Viszont gyönyörű ez az eredmény főleg ahhoz képest, hogy sokan a PO-ben sem látták a Steelerst az idény előtt... A Bills elleni meccs után pl. 1 kört jósoltam magam is.Helmut ZimmerAkkor a Pats-meccs után mit jósoltál?... 😊vassadi
több mint 14 éve
Az a helyzet, hogy rendelnék én többször is, de most malacom volt mert a vámon simán átjött, gondolom az értékhatár. A legfájóbb az 53 dodis postaköltség. Az egy póló ára. Egyébként ha megírod, hogy mi kellene akkor megbeszélhetjük. A lényeg a max 200 körüli érték. Most 213-ra jött ki. A srácok melegítője 30 dodi volt darabonként. http://news.steelers.com/catalog/product/117990/ Ez barátok közt sincs 6000 ft és Reebok. A kínaiban is ennyi egy Yian Yian melcsi.Áhh basszus, ha legközelebb rendelsz szólj légyszi, bár gondolom nem most lesz 😊Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.SoldadosVélemény osztva. Még nagyobb erőt kaptam arra, hogy a következő szezonban még magasabb szinten írjunk és szerkesszünk, remélve a kinti támogatást.
Képzeljétek 6 naptári nap (benne a hétvége) elég volt, hogy ideérjen egy csomag a shop-ból. (két melegítő a fiaimnak egy kabát nekem és egy póló az asszonynak) Itt a húsvét tojt a nyuszi 😀polamalu
Csak a steelers shopban láttam olyan cumót ami kéne...The terrible towel
több mint 14 éve
Viszont gyönyörű ez az eredmény főleg ahhoz képest, hogy sokan a PO-ben sem látták a Steelerst az idény előtt... A Bills elleni meccs után pl. 1 kört jósoltam magam is.Helmut ZimmerAkkor a Pats-meccs után mit jósoltál?... 😊
több mint 14 éve
Ezzel én is egyet tudok érteni. Nekem csak az fájt, hogy mennyire kanyarban nem volt a csapat, amíg Driver, és főleg Woodson pályán volt. Konkrétan volt egy olyan pillanat, amikor brutális vereséget vizionáltam... Mindegy nyert a jobb csapat! Viszont gyönyörű ez az eredmény főleg ahhoz képest, hogy sokan a PO-ben sem látták a Steelerst az idény előtt... A Bills elleni meccs után pl. 1 kört jósoltam magam is.Na az a szezon rettenetesen fájt volna, ha nem a mi sikerünkkel ér véget. Egész szezon arról szólt, hogy a védelmünk brutálisan agyondominált mindenkit. És ha csúnyán is, de megnyertük a (nagy) meccseket.Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.SoldadosTovábbá nézőpont kérdése kinek mi a siker. Tudnék csapatokat mondani.
Mindenesetre ha már akárhogy is bejut egy gárda a Super Bowlra, akkor nyilván büszke rá minden szurkoló. De a fene vigye, csak így úgy amúgy, de meg kellett volna nyerni. Mondom ezt például a Cardinals szurkoló nevében akik nem is tudom ki ellen vesztettek 4 ponttal, de mindegy is. 😛ulpianus
De óriási csalódás volt a közelmúltból a 2004-es szezon (15-1 után elbukni a regularba elvert Pats ellen), de nekem a 2007-es is (visszajönni a sírból (-18), majd kikapni egy Garrard nyargalás után egy buzi FG-vel). Pedig PO-s évek voltak.
Ez a mostani mégsem az. ennyi szarral, amit szívtunk egész évben, sztem ez jobb volt, mint amit a realitás diktált volna. ÍYgy nem tudok csalódott lenni.Soldados
több mint 14 éve
Na az a szezon rettenetesen fájt volna, ha nem a mi sikerünkkel ér véget. Egész szezon arról szólt, hogy a védelmünk brutálisan agyondominált mindenkit. És ha csúnyán is, de megnyertük a (nagy) meccseket.Továbbá nézőpont kérdése kinek mi a siker. Tudnék csapatokat mondani.jóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccottAz adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.Soldados
ráció kontra emóció TUDOMDEMÉGISFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJsutianap
Mindenesetre ha már akárhogy is bejut egy gárda a Super Bowlra, akkor nyilván büszke rá minden szurkoló. De a fene vigye, csak így úgy amúgy, de meg kellett volna nyerni. Mondom ezt például a Cardinals szurkoló nevében akik nem is tudom ki ellen vesztettek 4 ponttal, de mindegy is. 😛ulpianus
De óriási csalódás volt a közelmúltból a 2004-es szezon (15-1 után elbukni a regularba elvert Pats ellen), de nekem a 2007-es is (visszajönni a sírból (-18), majd kikapni egy Garrard nyargalás után egy buzi FG-vel). Pedig PO-s évek voltak.
Ez a mostani mégsem az. ennyi szarral, amit szívtunk egész évben, sztem ez jobb volt, mint amit a realitás diktált volna. ÍYgy nem tudok csalódott lenni.

több mint 14 éve
Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.SoldadosUgyanez.
több mint 14 éve
Továbbá nézőpont kérdése kinek mi a siker. Tudnék csapatokat mondani.Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.SoldadosEngem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott
Mindenesetre ha már akárhogy is bejut egy gárda a Super Bowlra, akkor nyilván büszke rá minden szurkoló. De a fene vigye, csak így úgy amúgy, de meg kellett volna nyerni. Mondom ezt például a Cardinals szurkoló nevében akik nem is tudom ki ellen vesztettek 4 ponttal, de mindegy is. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott

több mint 14 éve
Áhh basszus, ha legközelebb rendelsz szólj légyszi, bár gondolom nem most lesz 😊Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.SoldadosVélemény osztva. Még nagyobb erőt kaptam arra, hogy a következő szezonban még magasabb szinten írjunk és szerkesszünk, remélve a kinti támogatást.
Képzeljétek 6 naptári nap (benne a hétvége) elég volt, hogy ideérjen egy csomag a shop-ból. (két melegítő a fiaimnak egy kabát nekem és egy póló az asszonynak) Itt a húsvét tojt a nyuszi 😀polamalu
Csak a steelers shopban láttam olyan cumót ami kéne...
több mint 14 éve
Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott
ráció kontra emóció TUDOMDEMÉGISFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ

Aki nem hiszi, annak utánajárnak