Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez így van.Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...kishasziBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamaluAz is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.
De tény, létezik a Steelz discount.Delonso_
Nálunk az a jellemző, hogy a saját játékosaink inkább kevesebbért hosszabbítanak itt, minthogy elmenjenek máshova többért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
rehabra!Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...kishasziBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamaluAz is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...Az is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gibbson-t próbáltuk visszahozni waiver-ről, de a Redskins-nek ítélték végül, így nem sikerültSpybasszamegakutya

több mint 14 éve
Gibbson-t próbáltuk visszahozni waiver-ről, de a Redskins-nek ítélték végül, így nem sikerült
több mint 14 éve
Sajna Ő nem. Viszont Batch műtétje jól sikerült az orvosok szerint, ha már dokik.várom, bár inkább a dokiját kéne, az nem lesz vonalban?sutianapNem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.vassadiMegkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀polamalu
több mint 14 éve
várom, bár inkább a dokiját kéne, az nem lesz vonalban?Megkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀polamaluúgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.vassadi
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.sutianap

több mint 14 éve
Mike Bires: "No. 2 pick in '08 draft now officially a bust."
több mint 14 éve
Megkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀úgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.vassadi
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.sutianap
több mint 14 éve
úgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.
több mint 14 éve
Ja igen, az gáz. Úgy egy harmadkategóriás védelmünk van.úgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.ááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!sutianapGay tavaly elég jó volt nickelben... Hiába van becsípődve mindenkinek 2009-es starter éve miatt, hogy szar, nickelben 2008-ban és 2010-ben is jó volt.
Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
úgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.Gay tavaly elég jó volt nickelben... Hiába van becsípődve mindenkinek 2009-es starter éve miatt, hogy szar, nickelben 2008-ban és 2010-ben is jó volt.and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!sutianap
Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.Soldados
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.

több mint 14 éve
Gay tavaly elég jó volt nickelben... Hiába van becsípődve mindenkinek 2009-es starter éve miatt, hogy szar, nickelben 2008-ban és 2010-ben is jó volt.and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!sutianap
Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.

több mint 14 éve
Amen 😛is.A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluEz a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕apeszos
Redskins et Phily et Spiritus Sancti 😉sutianap
több mint 14 éve
is.A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluEz a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕apeszos
Redskins et Phily et Spiritus Sancti 😉

több mint 14 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluEz a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕
több mint 14 éve
and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamaluááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!

több mint 14 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"
több mint 14 éve
A híresztelésekkel llentétben Macsó még nem igazolt a Steelers-hez, csupán Workout-ra érkezett
több mint 14 éve
KR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?sutianapTomlinék azokat a punt returnöket még nem akarják Brownnak adni, amiknél a saját térfél mélyéről indul a visszahordás.
több mint 14 éve
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.vassadiKR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?

több mint 14 éve
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.
több mint 14 éve
kettő csak, direkt slot-ra hoztuk, szerintem, illetve azt nyomattyuk Grisham miatt is és ippeg jól jöttAz is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu

több mint 14 éve
Az is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
De tény, létezik a Steelz discount.
több mint 14 éve
Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadiBizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.