Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
Az is... meg az is hogy nem 6 WR lesz előtte a rosteren hanem mondjuk 3.
De tény, létezik a Steelz discount.Delonso_
Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...kishaszi
Ez így van.

Nálunk az a jellemző, hogy a saját játékosaink inkább kevesebbért hosszabbítanak itt, minthogy elmenjenek máshova többért.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Bizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.polamalu
Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...kishaszi
rehabra!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 056 — Steelers fan
Cotchery veterán minimumért írt alá.vassadi
Pék tudja, nekem eddig úgy tűnt az NFL-ben a Pts, ahova mindenki menni akar, kár ócóban is...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Gibbson-t próbáltuk visszahozni waiver-ről, de a Redskins-nek ítélték végül, így nem sikerültSpy
basszamegakutya

több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Gibbson-t próbáltuk visszahozni waiver-ről, de a Redskins-nek ítélték végül, így nem sikerült
több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.vassadi
Megkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀polamalu
várom, bár inkább a dokiját kéne, az nem lesz vonalban?sutianap
Sajna Ő nem. Viszont Batch műtétje jól sikerült az orvosok szerint, ha már dokik.
több mint 14 éve
úgy értettem, hogy míg Ájk nem jön rendbe a hospitalizációból.
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.sutianap
Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.vassadi
Megkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀polamalu
várom, bár inkább a dokiját kéne, az nem lesz vonalban?

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 781
Mike Bires: "No. 2 pick in '08 draft now officially a bust."
több mint 14 éve
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.sutianap
Megkérdezzük tőle, hogy mikor számíthatunk a visszatérésére. Ez lesz az utolsó kérdés, és ha az érintett válaszol akkor mindenki megnyugodhat 😀
több mint 14 éve
Nem értem, hogy miért pánikolsz, megmondták, hogy Ike rendben lesz a szezonnyitóra.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!sutianap
Gay tavaly elég jó volt nickelben... Hiába van becsípődve mindenkinek 2009-es starter éve miatt, hogy szar, nickelben 2008-ban és 2010-ben is jó volt.

Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.Soldados
Ja igen, az gáz. Úgy egy harmadkategóriás védelmünk van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamalu
ááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!sutianap
Gay tavaly elég jó volt nickelben... Hiába van becsípődve mindenkinek 2009-es starter éve miatt, hogy szar, nickelben 2008-ban és 2010-ben is jó volt.

Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.Soldados
Addig a potenciális elsőszámú Vili?! erre gondolom a húzkodást, nem a nikkelezéssel van bajom, hanem, ha nem tud visszajönni időben Taylor.

több mint 14 éve

Svéd pedig várható volt... 3 év alatt szegény hol szar volt, hol sérült, miközben az azóta draftolt WR-ünk ígéretes. Várható döntés volt.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamalu
Ez a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕apeszos
is.
Redskins et Phily et Spiritus Sancti 😉sutianap
Amen 😛
több mint 14 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"polamalu
Ez a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕apeszos
is.
Redskins et Phily et Spiritus Sancti 😉

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez a mi Harrisünk? Nem is tudtam hogy cut volt. Megint lemaradtam... 😕
több mint 14 éve
ááá gázok vannak CBdiában 😕 még van három hetünk lehet az irdatlan szopóálarcig - valaki szorítccsa már ki MelegVilit pls!

több mint 14 éve
A hivatalos twitter oldalról "WR Limas Sweed is Waived/Injured; TE Eugene Bright waived off PUP, and signed DB Kevin Dockery and DB Macho Harris"
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A híresztelésekkel llentétben Macsó még nem igazolt a Steelers-hez, csupán Workout-ra érkezett
több mint 14 éve
KR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?sutianap
Tomlinék azokat a punt returnöket még nem akarják Brownnak adni, amiknél a saját térfél mélyéről indul a visszahordás.
több mint 14 éve
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.vassadi
KR minek? a lelátóról fog robogni? PR-re meg Macsó - minek töressük össze Jerikó rózsáját? vagy annyira olcsó, hogy mindeggy?

több mint 14 éve
Illetve ha minden igaz, a punt visszahordások egy részét is rábízzák; a többi, illetve a kickoff return teljes egészében Antonio Browné lesz.
több mint 14 éve
kettő csak, direkt slot-ra hoztuk, szerintem, illetve azt nyomattyuk Grisham miatt is és ippeg jól jött

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
De tény, létezik a Steelz discount.
több mint 14 éve
Bizony a Jets 1, 8 milla körül ajánlott neki, de ő nálunk írt alá 900.000 alatt. Na ez az amiért ez a Franchise kiemelkedik. Valami oknak kell lennie, valamit nagyon tudhatnak Rooneyék.