Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezt a meccset előzetesen inkább L-re tettem... na erről ennyit. 😀
több mint 14 éve
A playcall kifejezetten jó volt. Okos screenek, okos rövid yardos passzjátékok, a trükkök csak félig, de rendben volt ez😊Aggasztó a fumbli... a rengeteg sérülés... a bírók nyugodtan létesítsenek közös szexuális kapcsolatot édesanyjukkal! Goodelle karöltve.
BB nagy volt ma- Akárcsak Troy, Harrison, Farrior.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
tetszett amit ma láttam. csak az a kurva sok sérülés továbbra is aggasztó.a bírók szarjanak sünt.
Tomlin helyében a sajtótájékoztatóra egy sárga zászlóval mennék, aztán bedobnám a riporterek közé.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Jah hát jókor szólsz 😀Ez a mostani, Raiders elleni meccsre vonatkozott. A jövő hetit még nem tudom, hogy tudok-e menni.SoldadosNa, ha vki akarja hallgatni az okoskodásomat, akkor úgy néz ki, hogy megyek a Sugar Bowling Clubba, ahol a Steelers fanok első közös meccsnézése lesz. 😊 (Bár az szinte tuti, hogy szokásomnak megfelelően kések majd valamennyit)SoldadosSoldi van ott wifi? Mert én inkább a Steelers-Bills presztízsrangadót nézném 😀tenorx
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Ha egy ekkora vereség után nem szívja fel magát a D, akkor valami nagyon nagy gond van a fejekben. Engem szétb*szna az ideg 39 bekapott pont után, és úgy mennék ki a réjdersz ellen, hogy előre megírnék 150.000 dollárnyi csekket a liga felé. 😀 De azért nekem sem szaglik ki a W, de ha mégis győzünk, az marha büdös és izzadt lesz. GO STEELERS!!!!
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Ocsmány ez így is, az utolsó kettő + Maxi IR rakja be a kaput 😕Egyetértek. Örülök, hogy a héten kérdésessé vált játékosok nagy része játszhat, viszont Keisel hiánya miatt még így is nagyon aggódom. Máskor, ilyen helyzetben azt mondanám, hogy akkor az O-nak kell megnyernie a meccset, viszont tudva, hogy milyen hiányosságaink vannak ott is... :/ Rossz előérzetem van nekem is, de adja az ég, hogy tévedjek.
Nyerni kéne ma rohadtul, de valahogy olyan randa érzésem van 😕The terrible towel
több mint 14 éve
Ocsmány ez így is, az utolsó kettő + Maxi IR rakja be a kaput 😕Nyerni kéne ma rohadtul, de valahogy olyan randa érzésem van 😕
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Steelers Inactives: Allen, Butler, Dwyer, CScott, Hills, Smith, KeiselÍgy már kicsit szebb, mint pár nappal ezelőtt. 😊
több mint 14 éve
Ez a mostani, Raiders elleni meccsre vonatkozott. A jövő hetit még nem tudom, hogy tudok-e menni.Na, ha vki akarja hallgatni az okoskodásomat, akkor úgy néz ki, hogy megyek a Sugar Bowling Clubba, ahol a Steelers fanok első közös meccsnézése lesz. 😊 (Bár az szinte tuti, hogy szokásomnak megfelelően kések majd valamennyit)SoldadosSoldi van ott wifi? Mert én inkább a Steelers-Bills presztízsrangadót nézném 😀tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Lehet, hogy nem jó topicba írom ezt a kérdést, de nem találtam neki másik topicot, a másik fórumon volt olyan, hogy NFL DVD, ebben az volt, hogy kinek milyen meccsei voltak, hát ezt itt nem találtam. Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja honnan lehetne letölteni a Patriots - Steelers meccset 1280 x 720 as felbontásban, kb 4 GB körül van?
több mint 14 éve
Na, ha vki akarja hallgatni az okoskodásomat, akkor úgy néz ki, hogy megyek a Sugar Bowling Clubba, ahol a Steelers fanok első közös meccsnézése lesz. 😊 (Bár az szinte tuti, hogy szokásomnak megfelelően kések majd valamennyit)SoldadosSoldi van ott wifi? Mert én inkább a Steelers-Bills presztízsrangadót nézném 😀
több mint 14 éve
Red Star
206
Valami perverz vágytól hajtva idén ezt az Oakland elleni meccset várom a legjobbat, kíváncsi vagyok ennyi sérülttel mit lehet játszani. Ebből egy heroikus, nagy győzelem is kisülhet, amitől visszafordulhatunk jó irányba is!SzokolAdná az isten, hogy a jövőbe láss!
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Na, ha vki akarja hallgatni az okoskodásomat, akkor úgy néz ki, hogy megyek a Sugar Bowling Clubba, ahol a Steelers fanok első közös meccsnézése lesz. 😊 (Bár az szinte tuti, hogy szokásomnak megfelelően kések majd valamennyit)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
SteelersDigest: Expect Troy Polamalu (Achilles), Chris Kemoeatu (knee), Lawrence Timmons (hip), Hines Ward (concussion) all to start vs. OaklandA mai jó hírek! Azért ez egy kicsit megnyugtató, de Keisel valószínűleg ma sem lesz. Ez baj.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Mindenesetre érdekes. Nem is tudom milyen jelzővel illessem ezeket a mezeket... Futurisztikus? :rolleyes: Vannak köztük félelmetesen jók és egészen borzalmasak is - a miénk sajnos az utóbbi kategóriának is valahol a legalján található, úgyhogy ha csak ezt vesszük alapul, ezekből köszönjük, nem kérünk. 😊http://steelers.hu/ez-durva/Ezt nem a Nike tervezte, hanem csak unatkozó emberek design terve, szal nem kell aggódni.Soldados
2012-től a NIKE a sportszer beszállítója az NFL-nek. A látványtervek siralmasak. Remélem a valóság messze áll ezektől.polamalu
több mint 14 éve
http://steelers.hu/ez-durva/Ezt nem a Nike tervezte, hanem csak unatkozó emberek design terve, szal nem kell aggódni.
2012-től a NIKE a sportszer beszállítója az NFL-nek. A látványtervek siralmasak. Remélem a valóság messze áll ezektől.polamalu
több mint 14 éve
Dehogy, nem vonulhat vissza!!!!!!!! A fiaim, még kicsik, de szeretném, ha látnák élőben játszani a Nagy Istent 😉 Fiatal srác ő még, nem gondoltam ilyen visszavonulós dologra. Simán csak filozofáltam.Remélem idén még elkapja a fonalat, mondjuk a PO-ban és az ő IT-vel is nyerünk meccseket és gyűrűt. 😉polamaluVisszavonuláshoz készülődő játékosokról szoktak hasonló hangvételű mondatokat mondani, pl. hogy az utolsó évét még meghajtja, meg ilyenek. Remélem azért Polamaluról még nem ezt feltételezed... 😊 Olyan "varázslata", mint a két évvel ezelőtti konferenciadöntőben a Ravens ellen, már lehet, hogy nem lesz, de ligaelit játékoshoz méltó produkciót még várhatunk tőle. 😉vassadi27
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Remélem idén még elkapja a fonalat, mondjuk a PO-ban és az ő IT-vel is nyerünk meccseket és gyűrűt. 😉polamaluVisszavonuláshoz készülődő játékosokról szoktak hasonló hangvételű mondatokat mondani, pl. hogy az utolsó évét még meghajtja, meg ilyenek. Remélem azért Polamaluról még nem ezt feltételezed... 😊 Olyan "varázslata", mint a két évvel ezelőtti konferenciadöntőben a Ravens ellen, már lehet, hogy nem lesz, de ligaelit játékoshoz méltó produkciót még várhatunk tőle. 😉
több mint 14 éve
http://steelers.hu/ez-durva/2012-től a NIKE a sportszer beszállítója az NFL-nek. A látványtervek siralmasak. Remélem a valóság messze áll ezektől.
több mint 14 éve
Valóban halványabb én nem mondtam, hogy nem 😉 Előfordulhat, minthogy már más játékossal is előfordult, hogy a sérüléséből visszatérve nem a legjobb formában van. Fiatalabb nem lesz viszont az idővel érik. Remélem idén még elkapja a fonalat, mondjuk a PO-ban és az ő IT-vel is nyerünk meccseket és gyűrűt. 😉A secondary ugyebár nem 1 játékos.polamaluNem egy játékos, persze, és nem is egy játékostól függ a megítélése, pont ezért írtam, hogy a teljes secondary is kicsit haloványabbnak tűnik.
Azért az nem lehet elvárni, még tőle sem, hogy mindig ott legyen minden játéknál. Azt is említsük meg, hogy a passzoknál azért lényeges minden irányítónak, hogy merre "bóklászik" és arra nem igen akarnak dobni.Nyilván azért is villog kevesebbet, mert a játéktudásából adódóan értelemszerűen kevésbé mernek felé dobálni a QB-k (bár ez eddig is így volt), de feltűnő az is, hogy szvsz az irányítókat is kevésbé gyötri, mint azt tőle korábban megszokhattuk. Nem akarom bántani, kritizálni, elvégre nekem is ő a "bálványom", de nem lehet nem észrevenni, hogy idén kicsit kevesebbet szerepel (még ha gyenge játékról vagy hasonlókról szó sincs). Persze ő is bármikor kifoghat egy olyan meccset, hogy... 😉vassadi27
A többi stimmel.polamalu
több mint 14 éve
Legyünk igazságosak és lássunk tisztán, Troy az utolsó 3 meccsen szarul játszott. Nem azért mert nem volt pickje vagy big play, egyszerűen nem azt a szintet hozta a Saints, Fins és Pats elleni meccseken amit szokott.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
A secondary ugyebár nem 1 játékos.polamaluNem egy játékos, persze, és nem is egy játékostól függ a megítélése, pont ezért írtam, hogy a teljes secondary is kicsit haloványabbnak tűnik.
Azért az nem lehet elvárni, még tőle sem, hogy mindig ott legyen minden játéknál. Azt is említsük meg, hogy a passzoknál azért lényeges minden irányítónak, hogy merre "bóklászik" és arra nem igen akarnak dobni.Nyilván azért is villog kevesebbet, mert a játéktudásából adódóan értelemszerűen kevésbé mernek felé dobálni a QB-k (bár ez eddig is így volt), de feltűnő az is, hogy szvsz az irányítókat is kevésbé gyötri, mint azt tőle korábban megszokhattuk. Nem akarom bántani, kritizálni, elvégre nekem is ő a "bálványom", de nem lehet nem észrevenni, hogy idén kicsit kevesebbet szerepel (még ha gyenge játékról vagy hasonlókról szó sincs). Persze ő is bármikor kifoghat egy olyan meccset, hogy... 😉
A többi stimmel.polamalu
több mint 14 éve
A secondary ugyebár nem 1 játékos. Azért az nem lehet elvárni, még tőle sem, hogy mindig ott legyen minden játéknál. Azt is említsük meg, hogy a passzoknál azért lényeges minden irányítónak, hogy merre "bóklászik" és arra nem igen akarnak dobni.Remélem is, hogy játszik és végre elkezd termelni.polamaluEbben én is nagyon bízom. Egész jól kezdte a szezont, az első két fordulóban egyaránt volt egy-egy pickje, aztán eléggé elszürkült, és tulajdonképpen ez a teljes Pittsburgh-secondary-ről is elmondható. A másodvédővonal eddig szinte sérülésektől mentes volt, ennek ellenére szerintem nem nyújtják a maximumot (a Pats-meccstől most nyilván elvonatkoztatva, mert oda ez a megfogalmazás túl enyhe lenne...). De a holnapi meccs minden bizonnyal nem a secondary-n fog múlni.vassadi27
A többi stimmel.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
A sok sérültről való témázgatást értem, de hogy jött most elő megint San(an)tonio Holmes? Lemaradtam valamiről vagy buktuk bármelyik meccsünket is amiatt, hogy az elkapó sorunk gyengült a távozásával. Amúgy gyengült?SzokolLényegtelen, és ne is hozd elő újra, nehogy megint elinduljon a trash-áradat. 😀
Remélem is, hogy játszik és végre elkezd termelni.polamaluEbben én is nagyon bízom. Egész jól kezdte a szezont, az első két fordulóban egyaránt volt egy-egy pickje, aztán eléggé elszürkült, és tulajdonképpen ez a teljes Pittsburgh-secondary-ről is elmondható. A másodvédővonal eddig szinte sérülésektől mentes volt, ennek ellenére szerintem nem nyújtják a maximumot (a Pats-meccstől most nyilván elvonatkoztatva, mert oda ez a megfogalmazás túl enyhe lenne...). De a holnapi meccs minden bizonnyal nem a secondary-n fog múlni.
több mint 14 éve
A sok sérültről való témázgatást értem, de hogy jött most elő megint San(an)tonio Holmes? Lemaradtam valamiről vagy buktuk bármelyik meccsünket is amiatt, hogy az elkapó sorunk gyengült a távozásával. Amúgy gyengült?Valami perverz vágytól hajtva idén ezt az Oakland elleni meccset várom a legjobbat, kíváncsi vagyok ennyi sérülttel mit lehet játszani. Ebből egy heroikus, nagy győzelem is kisülhet, amitől visszafordulhatunk jó irányba is!