Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon tetszett mikor a 2. negyedben 3. és sokkal jött a Raiders és bedobták Ike ellen a zászlót, a következő játéknál megcsinálta a fumblit. 2 perc múlva TD és Seymour mehetett haza. Sűrű kis 3 perc volt.
több mint 14 éve
Ennek a meccsnek a tükrében egész érdekes a Pats múlt heti 39 pontja. Illetve inkább érthetetlen.
több mint 14 éve
Amúgy nem semmi, hogy továbbra is lehet olvasni, hogy nekünk ítélnek a bírók 😀Azt nem a Mackók tartják még 194x-ből?
Hát a meccsen megdöntöttük egy rekordot, győztes csapat soha nem kapott még ennyi büntetést, illetve ugye az int meg a return.tenorx
Ha jól emlékszem valami 22 büntetést hajigáltak be ellenük és úgy nyertek.
Nem kéne megdönteni ezt a rekordot 😀
több mint 14 éve
Amúgy nem semmi, hogy továbbra is lehet olvasni, hogy nekünk ítélnek a bírók 😀Hát a meccsen megdöntöttük egy rekordot, győztes csapat soha nem kapott még ennyi büntetést, illetve ugye az int meg a return.
több mint 14 éve
Akkor egyezett a véleményünk 😉.http://steelers.hu/kicsorbult-a-kalozpenge/polamaluBen azért a mobilisabb QB-k közé tartozik a méretei ellenére, illetve annak függvényében: nem egy Vick, vagy Young érthetően, de nem szokta félteni magát - ettől rettegünk sokszor, hogy a sackek mellett Ő kicsit talán felelőtlennek tűnően is előre felé fejezi be a futást. Régebben gyakrabban vállalkozott futásra adott esetben, rég láttunk tőle ilyen imrpesszív futott TD-t, most ismét bizonyította, hogy képes erre. Emlékezzünk csak a Broncos elleni futott TD-re a 2005-ös SB évből, igaz az bootlegből volt, nagyon jól megkreálva a játék, ebben a mostani futásban azért több sérülésveszély volt, és kellett Ben nagyon jó testcsele is!kishaszi
több mint 14 éve
Szép győzelem, nagy játékkal!!!Egész félidőben ment a duma Big Sey és Pouncey között. Ben odament és rosszkor volt rossz helyen. A büntetés jogos volt, ha eltiltják Seymourt akkor sem lepődhet meg. Mondjuk amennyi büntetés ezen a meccsen volt. Szinte nézhetetlen volt emiatt.
Seymoor nem alap, és még Harrison a durva mi..... a véleményemet inkább megtartom, bár egyértelmű!Darth
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Honnan a f@szból szedte ezt....Persze egyértelmű, csakhát a korábbiakból kiindulva ugye már a szándékért is.......???Valami olyasmit mondott álíltólag - szerencsére nem hallottam, mert akkor még streamen néztem -, hogy a Steelers továbbra sem bír magával, és, hogy Seymour két helmet-to-helmet ütközésen akadt ki. Ami ugye faszság.kishaszi
Mi ez amin Tibi kiakadt, h olivér beszólt vmit a közvetítés alatt?Chrisdol
Mert Seymour - elmondása szerint - nem tudta hova tenni miért közte és Essex között akar elfutni Ben. Gondolom azt hitte kekeckedni akar, pipa volt és bumm.
több mint 14 éve
Szép győzelem, nagy játékkal!!!Seymoor nem alap, és még Harrison a durva mi..... a véleményemet inkább megtartom, bár egyértelmű!
több mint 14 éve
http://steelers.hu/kicsorbult-a-kalozpenge/polamaluBen azért a mobilisabb QB-k közé tartozik a méretei ellenére, illetve annak függvényében: nem egy Vick, vagy Young érthetően, de nem szokta félteni magát - ettől rettegünk sokszor, hogy a sackek mellett Ő kicsit talán felelőtlennek tűnően is előre felé fejezi be a futást. Régebben gyakrabban vállalkozott futásra adott esetben, rég láttunk tőle ilyen imrpesszív futott TD-t, most ismét bizonyította, hogy képes erre. Emlékezzünk csak a Broncos elleni futott TD-re a 2005-ös SB évből, igaz az bootlegből volt, nagyon jól megkreálva a játék, ebben a mostani futásban azért több sérülésveszély volt, és kellett Ben nagyon jó testcsele is!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Persze egyértelmű, csakhát a korábbiakból kiindulva ugye már a szándékért is.......???Valami olyasmit mondott álíltólag - szerencsére nem hallottam, mert akkor még streamen néztem -, hogy a Steelers továbbra sem bír magával, és, hogy Seymour két helmet-to-helmet ütközésen akadt ki. Ami ugye faszság.
Mi ez amin Tibi kiakadt, h olivér beszólt vmit a közvetítés alatt?Chrisdol
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én örültem és meglepődtem mikor felhívtál. Végül nem tudtál jönni? Mi több mint 10-en remekül éreztük magunkat. Persze erről a csapat is tett. Folyt. köv. Remélem a győzelmekben is.Ez a mostani, Raiders elleni meccsre vonatkozott. A jövő hetit még nem tudom, hogy tudok-e menni.SoldadosNa, ha vki akarja hallgatni az okoskodásomat, akkor úgy néz ki, hogy megyek a Sugar Bowling Clubba, ahol a Steelers fanok első közös meccsnézése lesz. 😊 (Bár az szinte tuti, hogy szokásomnak megfelelően kések majd valamennyit)SoldadosSoldi van ott wifi? Mert én inkább a Steelers-Bills presztízsrangadót nézném 😀tenorx
A zebrák, iszonyat. Troy végre valami, a D káprázat. Végre az O is a pályán volt és nem 1 futó 2 elkapó, hanem sok célpont. Ötletes, talán könnyed játék. Így kell ezt.
Go Steelers!!!!!!!!!!
http://steelers.hu/kicsorbult-a-kalozpenge/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Persze egyértelmű, csakhát a korábbiakból kiindulva ugye már a szándékért is.......???Mi ez amin Tibi kiakadt, h olivér beszólt vmit a közvetítés alatt?
több mint 14 éve
Goodellnak kéne. Semmire repültek a sárgák...Woodley, Harrison és lehet Clark is kinyithatja a bukszát Roger becsületkasszájába.Jah, és grat a győzelemhez... bár nekem jobb lett volna, ha zakóztok 😊CollapoNekünk is jobb lett volna, ha botlotok, de elég gyengusz volt az ellenfeletek, szóval még mindig ott az előny.
A pénzbünti sztem helyes dolog, mert valamilyen szinten kell legyen visszatartó erő, de amit idén művelnek a sporik az a puncifoci kategóriában elmegy, itt nem.kishaszi
Benjamin szerint: 😀
"I just said let's get ready for the extra point," he said. "I just remember trying to get between guys, let's move on, we scored, let's go."Chrisdol
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Woodley, Harrison és lehet Clark is kinyithatja a bukszát Roger becsületkasszájába.Jah, és grat a győzelemhez... bár nekem jobb lett volna, ha zakóztok 😊CollapoNekünk is jobb lett volna, ha botlotok, de elég gyengusz volt az ellenfeletek, szóval még mindig ott az előny.
A pénzbünti sztem helyes dolog, mert valamilyen szinten kell legyen visszatartó erő, de amit idén művelnek a sporik az a puncifoci kategóriában elmegy, itt nem.kishaszi
Benjamin szerint: 😀 BB punch elött
"I just said let's get ready for the extra point," he said. "I just remember trying to get between guys, let's move on, we scored, let's go."
több mint 14 éve
Jah, és grat a győzelemhez... bár nekem jobb lett volna, ha zakóztok 😊CollapoNekünk is jobb lett volna, ha botlotok, de elég gyengusz volt az ellenfeletek, szóval még mindig ott az előny.
A pénzbünti sztem helyes dolog, mert valamilyen szinten kell legyen visszatartó erő, de amit idén művelnek a sporik az a puncifoci kategóriában elmegy, itt nem.
több mint 14 éve
Hm... más sportágban ugyebár az ilyen ideges playákra még jobban rá is játszanak, ott a kiállítás ugye emberhátrányt is jelent... nos, a Raidersnek ez fontos meccs lett volna, de nem jött be... elgurult a gyógyszer, BB meg hát az addigi egyik legjobb védőt ejtette ki... PIT oldalon teljesen jó ez így, OAK oldalon meg sajnálatos... amúgy én sem tiltanám el... de én pénzbüntit se dobnék egy lecsúszott szerelésre... majd GODelle eldönti...Gratulalok, megerdemelten nyertetek tegnap!!! ami Seymoort-t illeti, biztosan eltiltjak legalabb 2 meccsre, nem palyara valo amit csinalt, de az sem sportszeru hogy Big Ben beszologat... 😀 na mind 1, tegnap elkepesztoen motivaltaok voltatok, akarkit legyoztetek volna szerintem 😊RaiderNationAz a durva, hogy én nem tiltanám el automatikusan Seymourt😛 Az eject jogos volt, de ez egy ilyen sport... Csúnya volt, rács alá beverni, talán csak ezért el lehet tiltani, de mondjuk ha csak szimplán fellökte volna, akkor bünti, de el nem tiltanám...kishaszi
Jah, és grat a győzelemhez... bár nekem jobb lett volna, ha zakóztok 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Gratulalok, megerdemelten nyertetek tegnap!!! ami Seymoort-t illeti, biztosan eltiltjak legalabb 2 meccsre, nem palyara valo amit csinalt, de az sem sportszeru hogy Big Ben beszologat... 😀 na mind 1, tegnap elkepesztoen motivaltaok voltatok, akarkit legyoztetek volna szerintem 😊RaiderNationAz a durva, hogy én nem tiltanám el automatikusan Seymourt😛 Az eject jogos volt, de ez egy ilyen sport... Csúnya volt, rács alá beverni, talán csak ezért el lehet tiltani, de mondjuk ha csak szimplán fellökte volna, akkor bünti, de el nem tiltanám...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A lényeg, a vártnál simább győzelem megvan. Ami igazán üdítő volt az végre a red zone hatékonyság és a 3rd down-ok is némi javulást mutatnak.
A bíráskodás kritikán aluli volt és nem a 163 y bünti miatt, hanem az ahogy látni lehetett kicsúszni a meccset a sporik kezéből. Zászló hegyek.......Ez gond lehet a jövőre nézve, mert nehogy zászlókkal akarják jutalmazni a kemény játékot.
Úgy gondolom nem volt felkészülve a Raiders h ilyen fizikális és jó lesz a steelers D ami "égett" piszkosul és h nekik ennyire nem fog menni a rövid passz + a futás, bepöccentek....
És végre Ziggy is kurva jó volt, Farrior pedig beintett az őt kritizálóknak és odatette magát.
több mint 14 éve
nem ez húzott fel, hanem az, hogy a Steelers nem bír visszavenni.Olivér, és igaza van, tényleg BB szólt neki valamit. nfl.comon meg tudod nézni a videót.tenorxIgazából csak a 3. negyedtől néztem a meccset, de Rashard most annyira nem túnt jónak... 😕addig jó volt, mikor kellett😀
Egyébként gyönyörű W 😀tenorx
ki a fasz a szakértő a sport tévén?
Seymourt két helmet to helmet húzta fel, amit Taylor és Harrison osztott ki.
ezt a faszt...Tibi76
miből bazdmeg, miből?
nekünk már nincs hova hátrálni.
amúgy az a fasz Seymour előtte már Kemonak is nekiment, előzmény nélkül.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Olivér, és igaza van, tényleg BB szólt neki valamit. nfl.comon meg tudod nézni a videót.Igazából csak a 3. negyedtől néztem a meccset, de Rashard most annyira nem túnt jónak... 😕addig jó volt, mikor kellett😀
ezt a faszt...Tibi76
több mint 14 éve
Igazából csak a 3. negyedtől néztem a meccset, de Rashard most annyira nem túnt jónak... 😕addig jó volt, mikor kellett😀
ezt a faszt...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Igazából csak a 3. negyedtől néztem a meccset, de Rashard most annyira nem túnt jónak... 😕Egyébként gyönyörű W 😀
több mint 14 éve
Szerintem nem piszkáld randel elt, kell ő ide, már megmutata, hogy van h rá lehet számítani, ha másra nem. és értelemszerűen nem azér hhoztuk h ő legyen a király... óccón, ez se mindegy
több mint 14 éve
no csak megérte az 5 WR, mondom most hogy: Feltámadtunk!akkor most meg is lenne a támadásunk kerékkötője ElRendel személyben - sajna iszonyat szimpatikus playa és a trükkös játékok királya, de mint WR nem tud már nagyot alkotni - és ezt valaki belátta az OC-k közül is
emberek - mik derülnek a derült égből a TE-ink, Spét meg Jonzon bravó
igen szépreszabott volt a plékólling mind az O ( 6 passz ment egymásután különböző elkapókhoz egymásután) mind a D részéről ( az öregnek muszály lesz szobrot rakni a főbejárat elé :cool: )
:cool: zebrákat nem minősiteném inkább
kár a visszafújt Barnatóni visszahordásért meg a INT TD-éért is
ja asszem olyan 600y-s meccs az O részéről ( minusz a büntik) szép munka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ezt szeretem amikor így nincs igazam 😀Határozottan jó volt a mai produkció, látszott hogy fejben ott vannak.
A sok zászló ellenére, az az egyetlen minősíthetetlen...
Pick6 miatt bekaphatják a zebrák, szerencsére ez most belefért.
Pouncey-val remélem semmi komoly baj nincs!
Ijesztő volt amikor 4egymást követő playben kb 4féle felállásban állt fel az o-line...
Szerencsére ez most belefért.
És Scott most annyira nem volt okádék, biztos sok sajtospufit tolt a héten 😀