Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Lehet, hogy Soldi meg fog lepődni? Nem lesz hosszabbítás, hiába kiabáljuk, hogy priorítás stb. 😕
Félreértés ne essék én örülnék Burnellnek, imádom a játékát, pedig D fanatikus vagyok. Maradjon és Steelerként vonuljon vissza. Meglátjuk.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 781
Sztem erre az idényre gondolt.kittli
Szerintem Soldi is. 😊
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 828 — Steelers fan
Amíg nem megy le az első meccs, addig van esély a hosszabbításra.Soldados
Esély az van, de szerintem már nem hosszabbítunk vele.vassadi
Engem pedig nagyon meglepne, ha nem történne meg a hosszabbítás.Soldados
Sztem erre az idényre gondolt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Esély az van, de szerintem már nem hosszabbítunk vele.vassadi
Engem pedig nagyon meglepne, ha nem történne meg a hosszabbítás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Esély az van, de szerintem már nem hosszabbítunk vele.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Idén biztos nem. Köv off-seasonban megkapja a legmagasabb RFA tendert, vagy hosszútávú, vele most nem kell foglalkozni. De őt tuti megtartjuk, őt nem fogjuk elengedni.Soldados
Idén már Troy-jal se fogunk hosszabbítani, jövőre franchise tag, aztán meg lehet állapodni a hosszútávúban. Egyébként egyetértek, Wallace nem megy sehova.

Az AFC elején az utóbbi évekhez képest egyáltalán nincs olyan nagy tolongás szerintem. A Steelers és Patriots mellé legfeljebb a Chargerst tenném, de bizonytalan, hogy a DC váltás milyen hatással lesz rájuk. DoM
Jetset odasorolnám az AFC-ben. Bár nyilván rövidebb ideje vannak az AFC élcsoportjában, de jelenleg abszolút domináns egység a gyengébb QB ellenére is.Soldados
Chargers helyett szerintem is inkább Jets, és ahogy Bazzani mondta, a Texans idén meglepetést okozhat.vassadi
Amíg nem megy le az első meccs, addig van esély a hosszabbításra. Ha elkezdődik a szezon, akkor már nincs, mert a Steelers sosem tárgyal hosszabbításról idény közben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nos, akkor ennyi 'találgatás' mellett lehetne egy power ranking a főoldalon... expert/fan, mint nfl.com-on... lehetne mazsolázni 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Idén biztos nem. Köv off-seasonban megkapja a legmagasabb RFA tendert, vagy hosszútávú, vele most nem kell foglalkozni. De őt tuti megtartjuk, őt nem fogjuk elengedni.Soldados
Idén már Troy-jal se fogunk hosszabbítani, jövőre franchise tag, aztán meg lehet állapodni a hosszútávúban. Egyébként egyetértek, Wallace nem megy sehova.

Az AFC elején az utóbbi évekhez képest egyáltalán nincs olyan nagy tolongás szerintem. A Steelers és Patriots mellé legfeljebb a Chargerst tenném, de bizonytalan, hogy a DC váltás milyen hatással lesz rájuk. DoM
Jetset odasorolnám az AFC-ben. Bár nyilván rövidebb ideje vannak az AFC élcsoportjában, de jelenleg abszolút domináns egység a gyengébb QB ellenére is.Soldados
Chargers helyett szerintem is inkább Jets, és ahogy Bazzani mondta, a Texans idén meglepetést okozhat.
több mint 14 éve
Én egyáltalán nem félek a Patstől. Minden évben elmondják, hogy így favoritok, úgy favoritok, de csak azért mert az elmúlt 10 évben nyertek 3 gyűrűt és minden off-seasonban odamegy vagy vmi kiöregedett sztár, vagy vmi tehetséges, ámde annál renitensebb f.sz, s így van miért hype-olni őket. Valójában az a keret sztem nincs TOP3-ban az AFC-ben.Soldados
Az AFC elején az utóbbi évekhez képest egyáltalán nincs olyan nagy tolongás szerintem. A Steelers és Patriots mellé legfeljebb a Chargerst tenném, de bizonytalan, hogy a DC váltás milyen hatással lesz rájuk.

Az NFC-ben ellenben nagyon sűrű az élmezőny. Évek óta nem volt annyira ígéretes ott a párharc, mint most. Ehhez hozzájön a rövidebb offseason, és hétről-hétre drasztikusan változhatnak az erőviszonyok.DoM
Jetset odasorolnám az AFC-ben. Bár nyilván rövidebb ideje vannak az AFC élcsoportjában, de jelenleg abszolút domináns egység a gyengébb QB ellenére is.

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Én egyáltalán nem félek a Patstől. Minden évben elmondják, hogy így favoritok, úgy favoritok, de csak azért mert az elmúlt 10 évben nyertek 3 gyűrűt és minden off-seasonban odamegy vagy vmi kiöregedett sztár, vagy vmi tehetséges, ámde annál renitensebb f.sz, s így van miért hype-olni őket. Valójában az a keret sztem nincs TOP3-ban az AFC-ben.Soldados
Az AFC elején az utóbbi évekhez képest egyáltalán nincs olyan nagy tolongás szerintem. A Steelers és Patriots mellé legfeljebb a Chargerst tenném, de bizonytalan, hogy a DC váltás milyen hatással lesz rájuk.

Az NFC-ben ellenben nagyon sűrű az élmezőny. Évek óta nem volt annyira ígéretes ott a párharc, mint most. Ehhez hozzájön a rövidebb offseason, és hétről-hétre drasztikusan változhatnak az erőviszonyok.
több mint 14 éve
Hát igen Wallace-al hosszútávút kellene kötni, idén v. jövőre, de mivel lassan kinövi magát joggal fog pénzt is kérni. Mivel a pénzek a D-re vannak elköltve ezért nem kapja meg. Aláír máshová. Sanders és Brown szinte ugyanez csak más évben. Ne legyen igazam, de ez az érzésem. Ward egy ritka kivétel és lehet, hogy nem lesz egy darabig újra ilyen.polamalu
Idén biztos nem. Köv off-seasonban megkapja a legmagasabb RFA tendert, vagy hosszútávú, vele most nem kell foglalkozni. De őt tuti megtartjuk, őt nem fogjuk elengedni.

Igazából azt fogjuk elengedni a 4. éve után (3 év+RFA-tender), aki csak 3. WR lesz, mert ő joggal fog nagyobb szerepkörre vágyni.

több mint 14 éve
Hát igen Wallace-al hosszútávút kellene kötni, idén v. jövőre, de mivel lassan kinövi magát joggal fog pénzt is kérni. Mivel a pénzek a D-re vannak elköltve ezért nem kapja meg. Aláír máshová. Sanders és Brown szinte ugyanez csak más évben. Ne legyen igazam, de ez az érzésem. Ward egy ritka kivétel és lehet, hogy nem lesz egy darabig újra ilyen.
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Hihetetlen, hogy mennyire jól húztunk WReket. Ez a Wallace-Sanders-Brown hármas most úgy kb. 10 évre oldotta csak meg a dolgokat.tenorx
Ez elvileg jó is lenne, de a szerződés mizériák végett úgyse lesz így.

több mint 14 éve
Kenneth Moore (WR), Eric Greenwood (WR), Vaughn Charlton (TE), Kevin Dockery (CB) cut, Miguel Chavis (TE) waived/injured, Baron Batch IR-en. Keddig még négy további játékostól kell megválnunk.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vágom h 1x, de az sovánka, és értem amit mondasz, de valamit nagyon el kell találni, ha PO-ban találkozik a csapat adott esetbe, mert Belicsít mindig odapirít nekünk TB-vel, akármekkora király is a védelmünk. Mumus egyértelműen.kishaszi
Jaja. És nem a védelemtől kell várni a csodát ellenük, mert a Steel Curtain 2.0-nak egyértelműen ez az egyetlen csapat, amellyel nem tud mit kezdeni. Ha a Patset meg akarjuk verni, akkor az O-nak meg megvernie a Patset. Én erre látok esélyt most már, mert az O évről évre javulást mutat.Soldados
Meg a Pats D is csak romlik évről évre, én most nem félek tőlük bevallom. Szerintem idén egyértelműen mi vagyunk a team to beat.tenorx
Hát a tegnapi előtt mondtam volna, hogy most pont, hogy kifejezetten pofásan kezd kinézni végre a védelem, de aztán jött a tegnapi meccs. Na mindegy, lesz még felépülő a szezonra, lesz ez jobb. Rosszabb biztos nem, mint az előző években

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
2004-ben megvertük őket TB-vel is. 😊 De amúgy igazad van, viszont én nem is azt mondtam, hogy elkenjük őket, hanem azt, hogy összességében nálam nincsenek TOP3-ban. Ettől még nekünk nem fekszenek, tehát minket mondjuk megvernek, de nekik több olyan csapat van, amelyekkel gondjuk lesz, mint nekünk.Soldados
Vágom h 1x, de az sovánka, és értem amit mondasz, de valamit nagyon el kell találni, ha PO-ban találkozik a csapat adott esetbe, mert Belicsít mindig odapirít nekünk TB-vel, akármekkora király is a védelmünk. Mumus egyértelműen.kishaszi
Jaja. És nem a védelemtől kell várni a csodát ellenük, mert a Steel Curtain 2.0-nak egyértelműen ez az egyetlen csapat, amellyel nem tud mit kezdeni. Ha a Patset meg akarjuk verni, akkor az O-nak meg megvernie a Patset. Én erre látok esélyt most már, mert az O évről évre javulást mutat.Soldados
Meg a Pats D is csak romlik évről évre, én most nem félek tőlük bevallom. Szerintem idén egyértelműen mi vagyunk a team to beat.
több mint 14 éve
Ben több mint 150-es passer ratinget dobott össze. A múlt hét 140 felett volt. Nem olyan rossz mutatók, reménykedjünk, hogy a szezonban is megmaradnak ilyen szépnek és október novemberben már mint MVP esélyest emlegetik. 😊
több mint 14 éve
hát, azért a Patset sztem nem vertük még meg, ha bRady játszott . . . velük csk ez az egyetlen apró bajocskakishaszi
2004-ben megvertük őket TB-vel is. 😊 De amúgy igazad van, viszont én nem is azt mondtam, hogy elkenjük őket, hanem azt, hogy összességében nálam nincsenek TOP3-ban. Ettől még nekünk nem fekszenek, tehát minket mondjuk megvernek, de nekik több olyan csapat van, amelyekkel gondjuk lesz, mint nekünk.Soldados
Jaja. És nem a védelemtől kell várni a csodát ellenük, mert a Steel Curtain 2.0-nak egyértelműen ez az egyetlen csapat, amellyel nem tud mit kezdeni. Ha a Patset meg akarjuk verni, akkor az O-nak meg megvernie a Patset. Én erre látok esélyt most már, mert az O évről évre javulást mutat.

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 056 — Steelers fan
hát, azért a Patset sztem nem vertük még meg, ha bRady játszott . . . velük csk ez az egyetlen apró bajocskakishaszi
Vágom h 1x, de az sovánka, és értem amit mondasz, de valamit nagyon el kell találni, ha PO-ban találkozik a csapat adott esetbe, mert Belicsít mindig odapirít nekünk TB-vel, akármekkora király is a védelmünk. Mumus egyértelműen.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hihetetlen, hogy mennyire jól húztunk WReket. Ez a Wallace-Sanders-Brown hármas most úgy kb. 10 évre oldotta csak meg a dolgokat.
több mint 14 éve
Tudom, hogy ilyenkor játszanak a kezdőink, de pl azt nem igazán figyeltem hogy az ellen is a legjobb felállásával volt-e fent, amikor mi sziporkáztunk?Jan
A Falcons-nál is az első félidőben játszottak a kezdők, és pl. az Eagles-meccsen is Vick dobott három interceptiont.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
(Amúgy a rövidített felkészülés egyértelműen a veterán, hosszú évek óta együtt játszó csapatoknak kedvez)
Soldados
Kurva sokat gondolkoztam,hogy mi lehet a jó formánk oka.
És ide kellett jönnöm,hogy rájöjjek. 😉
Nagyon igazad van,nálunk 3ember új a kezdőben.

több mint 14 éve
Soldados, ne már! Ne kezdjünk egy előszezon meccs után SB-ozni. Jól sikerült, nyilván. De attól, hogy egy kvázi edzőmeccsen jól játszottak a kezdők, meg általában véve sok minden bejött, még senki nem lett egyértelmű SB esélyes.

Tavaly ez volt a 49ers-el, idén meg (2 hétig) az Eagles volt a legnagyobb SB várományos. 😉 Először szerintem várjuk meg, hogy bejutunk-e a PO-ba. Mert addig lesz 16, a tegnapitól teljesen különböző meccs.Jan
A 3. PS-meccs első félideje éles meccs szimuláció. És egy jó csapat ellen, nagyon jók voltunk. Ez azt mutatta meg, hogy a Steelers az idény egyik esélyese. De ez pont annyit ér, mint minden idény előtti esélylatolgatás. De ezt utána a pályán is bizonyítani kell, viszont ez a teljesítmény több mint bíztató volt, s ezáltal úgy vágunk neki az idénynek, mint az egyik TOP-favorit capat.Soldados
Tudom, hogy ilyenkor játszanak a kezdőink, de pl azt nem igazán figyeltem hogy az ellen is a legjobb felállásával volt-e fent, amikor mi sziporkáztunk?

Illetve tudod hogy van aki ellen megy, mert fekszik nekünk a stílusuk, vagy a döntő matchupok nekünk kedveznek. A Brady-féle passzjáték meg évek óta megfekszi a gyomrunkat, akkor is, amikor egyébként a D jó formában van.

Szóval tegnap jók voltunk egy bizonyos csapat ellen, ebből nyilván le lehet vonni pár következtetést a csapat aktuális felkészüléséről, de nem kéne túllihegni a dolgot.

Ezzel együtt egyetértek azzal, hogy biztató amit láttunk, és a pillanatnyi forma alapján a jobb csapatok között vagyunk.Jan
A Falconsnál is a legjobbak voltak fennt. És a Falcons értékmérő csapat. Abszolút bíztató volt, amit láttunk, ráadásul nem sorolnám abba a kategóriába, ami feltétlenül fekszik nekünk. Túllihegésről nincs szó, csak annyit mondtam, hogy a szezont TOPfavoritként kezdjük, mert nagyon nagy formát mutatunk. (Amúgy a rövidített felkészülés egyértelműen a veterán, hosszú évek óta együtt játszó csapatoknak kedvez)

A Pats ránk veszélyes, de nekik több csapat ellen lehet/lesz gondjuk, mint nekünk. Ugyanúgy, mint tavaly. De ha O-ban sikerült előrelépni, akkor sztem a Pats-átok is megtörhet idén.

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 524 — Steelers fan
A legjobb szó a tegnapi teljesítményre: nagyon bíztató. Ez alapján egyértelmű SB-esélyes a csapat.Soldados
Soldados, ne már! Ne kezdjünk egy előszezon meccs után SB-ozni. Jól sikerült, nyilván. De attól, hogy egy kvázi edzőmeccsen jól játszottak a kezdők, meg általában véve sok minden bejött, még senki nem lett egyértelmű SB esélyes.

Tavaly ez volt a 49ers-el, idén meg (2 hétig) az Eagles volt a legnagyobb SB várományos. 😉 Először szerintem várjuk meg, hogy bejutunk-e a PO-ba. Mert addig lesz 16, a tegnapitól teljesen különböző meccs.Jan
A 3. PS-meccs első félideje éles meccs szimuláció. És egy jó csapat ellen, nagyon jók voltunk. Ez azt mutatta meg, hogy a Steelers az idény egyik esélyese. De ez pont annyit ér, mint minden idény előtti esélylatolgatás. De ezt utána a pályán is bizonyítani kell, viszont ez a teljesítmény több mint bíztató volt, s ezáltal úgy vágunk neki az idénynek, mint az egyik TOP-favorit capat.Soldados
Tudom, hogy ilyenkor játszanak a kezdőink, de pl azt nem igazán figyeltem hogy az ellen is a legjobb felállásával volt-e fent, amikor mi sziporkáztunk?

Illetve tudod hogy van aki ellen megy, mert fekszik nekünk a stílusuk, vagy a döntő matchupok nekünk kedveznek. A Brady-féle passzjáték meg évek óta megfekszi a gyomrunkat, akkor is, amikor egyébként a D jó formában van.

Szóval tegnap jók voltunk egy bizonyos csapat ellen, ebből nyilván le lehet vonni pár következtetést a csapat aktuális felkészüléséről, de nem kéne túllihegni a dolgot.

Ezzel együtt egyetértek azzal, hogy biztató amit láttunk, és a pillanatnyi forma alapján a jobb csapatok között vagyunk.
több mint 14 éve
A legjobb szó a tegnapi teljesítményre: nagyon bíztató. Ez alapján egyértelmű SB-esélyes a csapat.Soldados

A 3. PS-meccs első félideje éles meccs szimuláció. És egy jó csapat ellen, nagyon jók voltunk. Ez azt mutatta meg, hogy a Steelers az idény egyik esélyese. De ez pont annyit ér, mint minden idény előtti esélylatolgatás. De ezt utána a pályán is bizonyítani kell, viszont ez a teljesítmény több mint bíztató volt, s ezáltal úgy vágunk neki az idénynek, mint az egyik TOP-favorit capat.