Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ziemba is még benn van

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ja, hát bent volt Sturdivant is, szóval most már gyakorlatilag biztos, hogy jövőre akarunk ILBt meg NTt is húzni.tenorxMegmondtam... 😀
Utolsó két körben szerintem RB és WR, az OL-pickben is egyre kevésbé hiszek, oda majd FA-ról még valakit.
több mint 14 éve
Ja, hát bent volt Sturdivant is, szóval most már gyakorlatilag biztos, hogy jövőre akarunk ILBt meg NTt is húzni.
több mint 14 éve
Igen, kis versenyhelyzetet teremtünk Worildsnek.tenorxNem feltétlen. Kell 2 csere OLB és jelenleg csak egy volt. Nem véletlen húzunk tavaly 2 OLB-t, de sajna egy elveszett évközben, így azt pótoltuk.
Ráadásul Cartert korábbra várták (akár 3. körbe), azaz még stealnek is nevezhető. Teljesen jó pick. És legalább nem WR. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem lesz Powe-pick, most már egyértelmű, hogy a jövő évi draftra hagyják az NT-t.
több mint 14 éve
Valami nagy bibi lehet Powe-val ha ennyien emlegettétek és ennek ellenére még most se őt húztuk...Azért nem pont egy olb lett volna a legnagyobb need, dehát ők tudják.
több mint 14 éve
Igen, kis versenyhelyzetet teremtünk Worildsnek.
több mint 14 éve
A kidobott Gibson-picket pótoltuk, mert Carter nálunk max OLB lehet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Chris Carter, na ez meglepett.
több mint 14 éve
OL-pick lesz, megvárják, hogy Powe a hatodik kör végéig csússzon.
több mint 14 éve
Legyen Powe 😀 Csak hogy lássátok kivel van dolgotok.
több mint 14 éve
Én Sturdivantot akarom, ha már eddig csúszott, esetleg Powe.tenorxNa akkor melyik legyen, ha már hívom? 😉
több mint 14 éve
Én Sturdivantot akarom, ha már eddig csúszott, esetleg Powe.
több mint 14 éve
No felhívom Tomlint, hogy húzza be Powe-ot de gyorsan, mert itt Magyarországon többen is ezt kívánjuk. Lesz irgum burgum 😀
több mint 14 éve
kortez is volt nálunk, csak mondom - ötödikre Dion gyön- deelnézte az irányitószámot 😕 igölsz

több mint 14 éve
Dion Lewis-t elvitte az Eagles. Ha addig csúszna, szerintem be kellene húzni Powe-t, vagy nem tudom, nem érne-e meg akár egy feltradet.
több mint 14 éve
Máshogy látták. Cortez Allenben úgy látom az tetszett nekik, hogy katonai suliba járt, és nagyon fegyelmezett. Most, hogy csak a focira koncentrál kezdő potenciál van benne.
több mint 14 éve
Burton nem lett volna jobb mint Kortez?Vagy Tomlinék máshogy látták?
több mint 14 éve
Hozzáteszem Robilluma eddig eltalálta Heywardot, Curtis Brownt meg Cortez Allent is 😀
több mint 14 éve
Nem ismerem különösebben, de én se bánom, hogy OL- helyett DB-dephtre gyúrtunk. Lehet, hogy Powe-ért Colberték sincsenek oda, ha itt bennhagyták. :rolleyes:
több mint 14 éve
Közben épp Allenről beszélnek élőben: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/Steelers-Draft-LIVE-Press-Conferences/9e0939e4-ac2c-49dd-b3f2-ce8b0e7943cdÉs felkerült a videó Gillbertről is: http://www.steelers.com/video-and-audio/videos/2nd-Round-Draft-Pick-Marcus-Gilbert/8c323116-c616-4408-9aa1-97328303dc0f
több mint 14 éve
Cornernak corner, de ettől már nem vagyok elragadtatva. Powe, Lewis és Herzlich lett volna nekem a szivet melengető pick így, hogy mind bennmaradt nekünk.

több mint 14 éve
no mosmán mindenki boldog lehet, LewisDion benn lesz ötre, hehehe

több mint 14 éve
Cortez Allen, CB, The Citadel.Bevallom őt nem láttam játszani, de nem baj, hogy még egy CB jött 😊
több mint 14 éve
Allan Cortez DB