NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Hát ez egyáltalán nem volt egy 'steelers'-es megoldás az biztos, akárhogy is sül el végül. Sokkal többet használt volna a csapatmorálnak (főleg egy ilyen vereség után), ha Tomlin inkább kiállt volna mellette, eddig amúgy is ez volt rá a jellemző...SzeszeEgyetértek. A J. Scottról tett nyilatkozatán pedig én is csak nevetni tudok. Lehet, hogy most Tomlinra is ráférne egy kis fejmosás... Vagy egyszerűen csak üljön le pár percre egymagában, és gondolkodjon el egy kicsit.
több mint 14 éve
Volt korábban egy aranyköpés Beni álmáról karácsonyra: gimme an O-line,,,Most ott tartunk, hogy Tomlinnak kéne kérni új szemeket.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Jézusom...
több mint 14 éve
Neeeeeee, ezt nem hiszem el...Hogy nyilatkozhatta ezt? 😊 Azt mondhatta volna, h ő úgy érzi több van benne és ezért kitart a szerepeltetése mellett, de hogy azt mondja, h elég jó volt az vicces..
Tomlin said Jonathan Scott performed well enough to keep his job at left tackle after making his first start for injured Max Starks.
A sérültekről annyit, hogy Kemo valszeg visszatér, Polamalu és Timmons egy ideig limitált lesz, de valszeg játszhatnak, viszont Keisel valszeg továbbra is maródi lesz.
Ez 2 kib.szott rossz döntés Tomlintól... Reedet kibassza, miközben a sok hibája ellenére igazán sorsdöntő egy sem volt és a 9 éve alatt bizonyított eleget, de ezt a kiváló Jonathan Scott fiút ott hagyjuk a vakoldal szélén, hogy megölessük a 100 millás farokhuszár QB-nkat... Brávó...Soldados
több mint 14 éve
xtaki
3 441
kicsit ugy erzem, hogy egyreszt tuldramatizaljuk a legutobbi meccset.masreszt meg mintha Tomlin egyre surubben 'hibazna'...
több mint 14 éve
Naccerű hírek: jövőre elmegy Coach Dad, Aaron Smith visszavonul, Reed kibaszva, átállunk 4-3-as D-re és még BB helye se biztos...Wtf,,,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Reedet elküldtem az anyjába, de most már nem basztam volna ki, elég lett volna az év végén.Úgy érzem Tomlin kezdi elveszíteni a fonalat...amúgy nem tudom mi igaz abból, hogy Tomlin igazából nem ragaszkodott nyáron BigBenhez...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Neeeeeee, ezt nem hiszem el...Tomlin said Jonathan Scott performed well enough to keep his job at left tackle after making his first start for injured Max Starks.
A sérültekről annyit, hogy Kemo valszeg visszatér, Polamalu és Timmons egy ideig limitált lesz, de valszeg játszhatnak, viszont Keisel valszeg továbbra is maródi lesz.
Ez 2 kib.szott rossz döntés Tomlintól... Reedet kibassza, miközben a sok hibája ellenére igazán sorsdöntő egy sem volt és a 9 éve alatt bizonyított eleget, de ezt a kiváló Jonathan Scott fiút ott hagyjuk a vakoldal szélén, hogy megölessük a 100 millás farokhuszár QB-nkat... Brávó...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mélységesen egyetértek a cikkel, hogy Tomlin nagy hibát követett el Reed kirúgásával: http://www.post-gazette.com/pg/10321/1103821-87.stmHát ez egyáltalán nem volt egy 'steelers'-es megoldás az biztos, akárhogy is sül el végül. Sokkal többet használt volna a csapatmorálnak (főleg egy ilyen vereség után), ha Tomlin inkább kiállt volna mellette, eddig amúgy is ez volt rá a jellemző...
Idén szar, volt, de ettől csak rosszabb lett a csapatunk, Reed majd szépen talál egy csapatot és újra az egyik legbiztosabb rúgó lesz. Érthetetlen számomra, hogy 9 meccset miért helyezett 8 év elé....Soldados
több mint 14 éve
Á basszus, most jutottam csak odáig hogy Reedet kivágtuk 😕lehetett volna még várni ezzel szezon végéig, max nem kapott volna új szerződést.
De így, ilyen tűzoltómunkával érkezett Szvisem gyerek, hát...
Továbbra sincs hír egyébként a kétT cseréjéről? 😕
Séfbácsinak be kéne látni, és még most megpróbálni menteni a menthetőt 😕
több mint 14 éve
Mélységesen egyetértek a cikkel, hogy Tomlin nagy hibát követett el Reed kirúgásával: http://www.post-gazette.com/pg/10321/1103821-87.stmIdén szar, volt, de ettől csak rosszabb lett a csapatunk, Reed majd szépen talál egy csapatot és újra az egyik legbiztosabb rúgó lesz. Érthetetlen számomra, hogy 9 meccset miért helyezett 8 év elé....
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
#1876 😉A 7-2 nagyon szép eredmény, csak kicsit irreális 😉 de komolyra fordítva, abból a 7ből hány volt olyan amikor a védelem olyan szenzációsan játszott?SzeszeAzért kibaszottul nem jellemző, h menne nekik 😊Szesze7-2 😉
Valahogy csak itt tartunk. 😊deepsilver
Talán a Ravens, a Charchers és a Vikings ellen játszottak "szenzációsan"....,talán! :cool:
több mint 14 éve
A 7-2 nagyon szép eredmény, csak kicsit irreális 😉 de komolyra fordítva, abból a 7ből hány volt olyan amikor a védelem olyan szenzációsan játszott?7-2 😉Pedig pont ez a hektikusan játszó Pats D húzza a legváratlanabb dolgokat!Azért kibaszottul nem jellemző, h menne nekik 😊Szesze
Konkrétan szerintem a Pats szemszögéből nézve a dolgot az ő játékuk dönti el a meccseinket.
Ha kibaszottul megy nekik akkor nyerünk símán.
Ha csak megyeget akkor kétesélyes a dolog (és itt valljuk meg férfiasan, hogy mocskos nagy szerencséink voltak).
Ha meg szenved a D-nk akkor jönnek a zakók.( Lásd Clevlandbeli "venég játunkat".... :o)
:cool:deepsilver
több mint 14 éve
Mondom én 😀"Ha csak megyeget akkor kétesélyes a dolog (és itt valljuk meg férfiasan, hogy mocskos nagy szerencséink voltak)."7-2 😉mák? 😀Gyurma Pappa
By: Én. 😀deepsilver
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"Ha csak megyeget akkor kétesélyes a dolog (és itt valljuk meg férfiasan, hogy mocskos nagy szerencséink voltak)."7-2 😉mák? 😀Gyurma Pappa
By: Én. 😀
több mint 14 éve
7-2 😉mák? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
7-2 😉Azért kibaszottul nem jellemző, h menne nekik 😊SzeszeAmi miatt a Pats számomra nem olyan markáns tényező az a gyenge védelme miatt van.SzeszePedig pont ez a hektikusan játszó Pats D húzza a legváratlanabb dolgokat!
Konkrétan szerintem a Pats szemszögéből nézve a dolgot az ő játékuk dönti el a meccseinket.
Ha csak megyeget akkor kétesélyes a dolog (és itt valljuk meg férfiasan, hogy mocskos nagy szerencséink voltak).
Ha meg szenved a D-nk akkor jönnek a zakók.( Lásd Clevlandbeli "venég játunkat".... :o)
Valahogy csak itt tartunk. 😊
több mint 14 éve
Én sajnálom Reedet, egyfelől szentimentális okokból (azért csak tagja volt annak a csapatnak, ami miatt megszerettem az amerikai focit), másfelől mert egy igazi egyéniség (milyen hajszerkezetei voltak már), harmadrészt pedig szerintem egy jó képességekkel megáldott rúgó, akinek az utóbbi időben mentális problémái lehettek.A döntés szempontjából csak az a kérdés számomra, hogy ezek a problémák kezelhetőek lettek volna a Steelersnél vagy a megújuláshoz már egy másik csapat, másik környezet kell.
Zárójelben megjegyzem, hogy számomra nem az a jó rugó, aki 50 yardnál messzebbről berugdossa a labdákat, hanem az, aki 40-45-ről is berúgja tízből kilencszer. Ebben a szezonban sajnos már ezeknek a kritériumoknak sem felelt meg.
több mint 14 éve
Azért kibaszottul nem jellemző, h menne nekik 😊Ami miatt a Pats számomra nem olyan markáns tényező az a gyenge védelme miatt van.SzeszePedig pont ez a hektikusan játszó Pats D húzza a legváratlanabb dolgokat!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ami miatt a Pats számomra nem olyan markáns tényező az a gyenge védelme miatt van.SzeszePedig pont ez a hektikusan játszó Pats D húzza a legváratlanabb dolgokat!
:cool:
több mint 14 éve
Reed nagyon sajnálom, rendben, hogy mostanság hibázott, meg nem rúgja be sokszor az 50 yard felettiket, de alapból szerintem sokkal jobb mint a most érkezett Shaun Suisham.
több mint 14 éve
Mondjuk én a meccs előtt írni akartam, hogy lehet fogadkozni, de a Pats játéka tipikusan nem fekszik nekünk, ez azért kijelenthető. A Casseles meccsen is az volt a kulcs, hogy agyon lett verve a zseb és Cassel sok-sok turnoverrel. Ha ez nincs, akkor Brady azt csinál, amit akar, zsuzsimuzsi ide vagy oda. Ha levágatja, se lesz gondja, mert nem Gisele a barátosnéja és nem dilájlakishaszikevés csapatnak fekszik a Pats O, ha normális napot fognak ki, mert azok tudják csak levédekezni őket akik jól tudnak a gyors embereik ellen védekezni és azért a pass-rush-nak is megfelelőnek kell lenni, különben előbb-utóbb Brady talál szabad embert. Ezt azért nem sok védelem mondhatja el magáról. Ami miatt a Pats számomra nem olyan markáns tényező az a gyenge védelme miatt van.
több mint 14 éve
Na most a nagy letargiába csempésszünk egy kis vidámságot a topikba Troy volt a TOcho Showban: http://www.versus.com/tocho-show/videos/t-ocho-interview-troy-polamalu/Kurva nagy vidi.
Érdemes meghallgatni, noha persze nagyon lényeges dolgot nem mond, de szóba kerül a lockout, a hitek, és persze vicceskedések a haján. Kib.szott szerény ez az ember, vmi elképesztő egy ilyen kaliberű játékostól.Soldados
több mint 14 éve
Mondjuk én a meccs előtt írni akartam, hogy lehet fogadkozni, de a Pats játéka tipikusan nem fekszik nekünk, ez azért kijelenthető. A Casseles meccsen is az volt a kulcs, hogy agyon lett verve a zseb és Cassel sok-sok turnoverrel. Ha ez nincs, akkor Brady azt csinál, amit akar, zsuzsimuzsi ide vagy oda. Ha levágatja, se lesz gondja, mert nem Gisele a barátosnéja és nem dilájla
több mint 14 éve
Vajon miért is ő a NO1 nálam? A keleti bölcsesség szerint a tudatlan, nagyszájú. Az igazán bölcs csendes és szemlélődő. A tudással ha együtt jár a szerénység, az az igazi erény!!!!