Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Sztem lehet kijelenteni kijelentő mondattal is. 😊ulpianus
Lehet, de attól az még nem ellentmondást nem tűrő, hogy kijelentesz vmit.Soldados
Szerintem hagyjuk abba, mert már kezd betegessé válni. 😊
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
a lesszel kijelentesz valamit ellentmondást nem tűrően. tenorx
Sajnálom, ha így gondolod, de nincs így. Ha valamit ellentmondást nem tűrően jelentesz ki, az felszólításnak, vagy felkiáltásnak hívják. Pedig ez csak egy egyszerű kijelentő mondat, amely véleményközlés. És rohadtul nem kell olyan álszent balfasznak lenni a nyelvben, hogy minden mondatodban, amelyben véleményt alkotsz odatedd a sztem, azt hiszem, azt gondolom kifejezéseket. Ha ezt elhagyod, attól még nem lesz ellentmondást nem tűrő a mondatod...
Soldados
Sztem lehet kijelenteni kijelentő mondattal is. 😊ulpianus
Lehet, de attól az még nem ellentmondást nem tűrő, hogy kijelentesz vmit.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sajnálom, ha így gondolod, de nincs így. Ha valamit ellentmondást nem tűrően jelentesz ki, az felszólításnak, vagy felkiáltásnak hívják. Pedig ez csak egy egyszerű kijelentő mondat, amely véleményközlés. És rohadtul nem kell olyan álszent balfasznak lenni a nyelvben, hogy minden mondatodban, amelyben véleményt alkotsz odatedd a sztem, azt hiszem, azt gondolom kifejezéseket. Ha ezt elhagyod, attól még nem lesz ellentmondást nem tűrő a mondatod...
Soldados
Sztem lehet kijelenteni kijelentő mondattal is. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Flozell maradna, de csak ha kezdhet. persze ennyiért luxus lenne, ha nem kezdetnék, paycut-ról mindenki hallgat, kérdés mennyit enged a feléből...és hogy mennyire ő a megoldás idénSpy
Mivel nincs más opciónk (Colon FA), így kezdeni fog. Paycutról azért hallgat mindenki, mert amíg nincs CBA, nem lehet tudni, hogy mennyi lesz a fizetési sapka, tehát nem lehet róla érdemben beszélni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Flozell maradna, de csak ha kezdhet. persze ennyiért luxus lenne, ha nem kezdetnék, paycut-ról mindenki hallgat, kérdés mennyit enged a feléből...és hogy mennyire ő a megoldás idénSpy
Szerintem nem kérdés, hogy a következő szezonban is neki kell lennie az egyik kezdő OT-nek, utána pedig majd átveheti a helyét az idei drafton húzott újonc tackle.
több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 345
Flozell maradna, de csak ha kezdhet. persze ennyiért luxus lenne, ha nem kezdetnék, paycut-ról mindenki hallgat, kérdés mennyit enged a feléből...és hogy mennyire ő a megoldás idén
több mint 14 éve

RIP Chandnois

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Elhunyt Lynn Chandnois, akit az 1950-es drafton 1/8-asként választott a Steelers, és kickoff return yardátlag tekintetében csak Gale Sayers előzi meg. Hat évet húzott le itt, kétszeres Pro Bowler volt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Gondoltam, hogy bele fogsz kötni :p
Attòl hogy te azt mondod, hogy vélemény ,a lesszel kijelentesz valamit ellentmondást nem tűrően. De ez xsak egy vélemény.
több mint 14 éve
A lesz egy jövő idejű ige, tehát semmiképpen sem lehet tény. 😛 "A Ravensnél sem lesz Pouncey-pick" nyilvánvalóan egy adott személy véleményét fejezi ki. Semmit nem változik a mondat, ha beleteszed a sztem szót, így is úgy is véleményalkotás mindösszesen.Soldados
Köszönöm. 😊 De ezen csak nem fogunk összeveszni. Talán.
több mint 14 éve
Ne írj már le ilyeneket nem lesz pick, mert ezt sose lehet tudni (tavaly Spiller pickre gondoltál volna a Billstől? vagy Codyra a Ravenstől)tenorx
Akkor nem hiszem, hogy őt húznák, na. Ugyanaz. 😊vassadi
Nem, mert az egyik tény, a másik meg személyes vélemény. Én se írom le senkiről hogy nem lesz, maximum kevés rá az esély.tenorx
A lesz egy jövő idejű ige, tehát semmiképpen sem lehet tény. 😛 "A Ravensnél sem lesz Pouncey-pick" nyilvánvalóan egy adott személy véleményét fejezi ki. Semmit nem változik a mondat, ha beleteszed a sztem szót, így is úgy is véleményalkotás mindösszesen.

Mellesleg engem cseppet sem lepett meg a Cody-pick tavaly. 😊

több mint 14 éve
Aaron Williams-en kívül még három játékos, Vincent Brown (WR, San Diego State), Weslye Saunders (TE, South Carolina), és Davon Morgan (S, Virginia Tech) volt nálunk tegnap workouton.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=PIT
Eszerint (a 2010-es mutatók alapján) miénk a 28. legnehezebb schedule. Lehet mondani, hogy csak statisztika, de szerintem ez azért reális.
több mint 14 éve
Ne írj már le ilyeneket nem lesz pick, mert ezt sose lehet tudni (tavaly Spiller pickre gondoltál volna a Billstől? vagy Codyra a Ravenstől)tenorx
Akkor nem hiszem, hogy őt húznák, na. Ugyanaz. 😊vassadi
Nem, mert az egyik tény, a másik meg személyes vélemény. Én se írom le senkiről hogy nem lesz, maximum kevés rá az esély.
több mint 14 éve
Akkor nem hiszem, hogy őt húznák, na. Ugyanaz. 😊
több mint 14 éve
Imádom ezt leírni, amikor Pouncey szóba kerül: Patriots. 😊

Williams nálunk járt egyébként tegnap, a baltimorei center, Birk meg azt nyilatkozta, hogy boldogan tanítgatna egy új centert (Pouncey vs Pouncey rivalry lesz?).tenorx
A Ravens-nél is ugyanaz a helyzet, mint itt, az első számú need a CB és az OT, úgyhogy náluk se lesz Pouncey-pick. A másik pedig, hogy ha center kell, én biztosan nem őt vinném.vassadi
Miért is pont ugyanígy néz ki? Ott a RG Chester is szabadügynök lesz, Birk a center meg 34 éves. A CB ott is need, ez igaz. Ne írj már le ilyeneket nem lesz pick, mert ezt sose lehet tudni (tavaly Spiller pickre gondoltál volna a Billstől? vagy Codyra a Ravenstől)
több mint 14 éve
Imádom ezt leírni, amikor Pouncey szóba kerül: Patriots. 😊

Williams nálunk járt egyébként tegnap, a baltimorei center, Birk meg azt nyilatkozta, hogy boldogan tanítgatna egy új centert (Pouncey vs Pouncey rivalry lesz?).tenorx
A Ravens-nél is ugyanaz a helyzet, mint itt, az első számú need a CB és az OT, úgyhogy náluk se lesz Pouncey-pick. A másik pedig, hogy ha center kell, én biztosan nem őt vinném.
több mint 14 éve
Szerintem se lesz Pouncey pick, csak a csapat válasza arra, hogy behúzzuk-e a másik Pounceyt általában az, hogy már úgyse lesz bent akkor 😊
több mint 14 éve
Azért a gyenge idénye miatt, és posztja (C/OG) nem kicsit magas lenne érte a 20-on belüli pick. De szerencsére én egyáltalán nem félek attól, hogy ha bent lenne 31. picknél, akkor mi lenne. Semmi. Ugyanúgy húznánk egy OT-t vagy CB-t. 😊Soldados
Jó, de nem mindenki láthat bele a csapat lapjaiba, mint Te.
tenorx
Nem látok bele Colbert és a Front office fejébe, de a tényeket tudom összegezni. Needek, tradíciók, Colbert húzásai az elmúlt 10 évben a draftokon. Kizárt Pouncey választása.

több mint 14 éve
Azért a gyenge idénye miatt, és posztja (C/OG) nem kicsit magas lenne érte a 20-on belüli pick. De szerencsére én egyáltalán nem félek attól, hogy ha bent lenne 31. picknél, akkor mi lenne. Semmi. Ugyanúgy húznánk egy OT-t vagy CB-t. 😊Soldados
Jó, de nem mindenki láthat bele a csapat lapjaiba, mint Te.

Williams nálunk járt egyébként tegnap, a baltimorei center, Birk meg azt nyilatkozta, hogy boldogan tanítgatna egy új centert (Pouncey vs Pouncey rivalry lesz?).
több mint 14 éve
Azért a gyenge idénye miatt, és posztja (C/OG) nem kicsit magas lenne érte a 20-on belüli pick. De szerencsére én egyáltalán nem félek attól, hogy ha bent lenne 31. picknél, akkor mi lenne. Semmi. Ugyanúgy húznánk egy OT-t vagy CB-t. 😊

több mint 14 éve
Én meghajolok a többség akarata előtt, én kiegyeznék Aaronnal is.

Videó a Team Pounceyról: http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/26766/video-team-pouncey

Nagyon, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit csinálnánk, ha bent lenne 31nél, de szerintem kimegy 10-20 között.
több mint 14 éve
Williamst amúgy több csapat is safetykent tartja számon egyébként.tenorx
Annál jobb, safety poszton se jön rosszul az erősítés. Egyre jobban tetszik nekem ez a gyerek... 😊 De még mindig azt mondom, ha Carimi bent lesz, húzzuk őt, második körben pedig akkor Curtis Brown.
több mint 14 éve
Hát nem tudom, nekem Aaron Williams annyira nem jön be, akkor már inkább Curtis Brown később. Williamst amúgy több csapat is safetykent tartja számon egyébként.tenorx
Nem lep meg. 😛 Akkor ő a mi emberünk. 😀

több mint 14 éve
Hát nem tudom, nekem Aaron Williams annyira nem jön be, akkor már inkább Curtis Brown később. Williamst amúgy több csapat is safetykent tartja számon egyébként.