Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 14 éve
Sőt, kiemelkedő az 1200+ yard! A kiemelt rész a lényeg, valamint érdemes elgondolkodni, hogy milyen gyakori két egymást követő évben 1000 yard felett zárni - egy tulajdonképpeni újoncnak. Fogalmam sincs róla, hogy volt-e ilyen egyáltalán a Steelers történetében, de hogy sok nem volt abban elég biztos vagyok.Azért, csak, hogy tisztában légy vele tavaly 1257 yardnál állt meg. Az azért nem annyira rossz, talán. 21 yardos átlagával az AFC legjobbja volt. Amennyiben a 3. évében csak ugyanezt a számot hozza már az is nagy királyság, de én és itt sokan reméljük, hogy több yard és több (2010: 10 TD) TD lesz a neve mögött az év végén.polamaluÉn is tudom, de ha azt mondja a szezon előtt, hogy 1400 yardot akarok akkor mindenki azt mondja milyen olcsó János ez a kölök. Így pedig egy téma egy-két újabb sor, ha megcsinálja (persze, hogy nem fogja) akkor über király, ha meg nem, de újabb saját csúcsot dönt akkor is. A sport teljesítményeket mindig a saját képességéhez kell mérni. Ezért örülök pl amikor az úszók bár a futamukban 5-6-o, de ezt országos vagy egyéni csúccsal teszik. Ez mutatja, hogy kiadta magából azt amit tud.Wallace egyéni csúcsa 1400 yard?? Bőven elég lett volna 1000 yardot mondania, az a minőség új dimenziója az NFL-ben. Néha olyan érzésem van, hogy a Steelers öltözőben meghirdettek a játékosok egy " Ki tud nagyobb baromságot - na jó, butaságot - nyilatkozni/twitterezni/kiposztolni".
Ne legyünk pesszimisták és a szeretetünkkel innen támogassuk a srácot, hátha az is hoz egy-két yardocskát.polamalu
Hát én annyira pesszimista leszek vele kapcsolatban október végén, hogy csak na! 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Azért, csak, hogy tisztában légy vele tavaly 1257 yardnál állt meg. Az azért nem annyira rossz, talán. 21 yardos átlagával az AFC legjobbja volt. Amennyiben a 3. évében csak ugyanezt a számot hozza már az is nagy királyság, de én és itt sokan reméljük, hogy több yard és több (2010: 10 TD) TD lesz a neve mögött az év végén.Én is tudom, de ha azt mondja a szezon előtt, hogy 1400 yardot akarok akkor mindenki azt mondja milyen olcsó János ez a kölök. Így pedig egy téma egy-két újabb sor, ha megcsinálja (persze, hogy nem fogja) akkor über király, ha meg nem, de újabb saját csúcsot dönt akkor is. A sport teljesítményeket mindig a saját képességéhez kell mérni. Ezért örülök pl amikor az úszók bár a futamukban 5-6-o, de ezt országos vagy egyéni csúccsal teszik. Ez mutatja, hogy kiadta magából azt amit tud.Wallace egyéni csúcsa 1400 yard?? Bőven elég lett volna 1000 yardot mondania, az a minőség új dimenziója az NFL-ben. Néha olyan érzésem van, hogy a Steelers öltözőben meghirdettek a játékosok egy " Ki tud nagyobb baromságot - na jó, butaságot - nyilatkozni/twitterezni/kiposztolni".
Ne legyünk pesszimisták és a szeretetünkkel innen támogassuk a srácot, hátha az is hoz egy-két yardocskát.polamalu
Hát én annyira pesszimista leszek vele kapcsolatban október végén, hogy csak na! 😊tomi-tomi
több mint 14 éve
Én is tudom, de ha azt mondja a szezon előtt, hogy 1400 yardot akarok akkor mindenki azt mondja milyen olcsó János ez a kölök. Így pedig egy téma egy-két újabb sor, ha megcsinálja (persze, hogy nem fogja) akkor über király, ha meg nem, de újabb saját csúcsot dönt akkor is. A sport teljesítményeket mindig a saját képességéhez kell mérni. Ezért örülök pl amikor az úszók bár a futamukban 5-6-o, de ezt országos vagy egyéni csúccsal teszik. Ez mutatja, hogy kiadta magából azt amit tud.Wallace egyéni csúcsa 1400 yard?? Bőven elég lett volna 1000 yardot mondania, az a minőség új dimenziója az NFL-ben. Néha olyan érzésem van, hogy a Steelers öltözőben meghirdettek a játékosok egy " Ki tud nagyobb baromságot - na jó, butaságot - nyilatkozni/twitterezni/kiposztolni".
Hát én annyira pesszimista leszek vele kapcsolatban október végén, hogy csak na! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Én is tudom, de ha azt mondja a szezon előtt, hogy 1400 yardot akarok akkor mindenki azt mondja milyen olcsó János ez a kölök. Így pedig egy téma egy-két újabb sor, ha megcsinálja (persze, hogy nem fogja) akkor über király, ha meg nem, de újabb saját csúcsot dönt akkor is. A sport teljesítményeket mindig a saját képességéhez kell mérni. Ezért örülök pl amikor az úszók bár a futamukban 5-6-o, de ezt országos vagy egyéni csúccsal teszik. Ez mutatja, hogy kiadta magából azt amit tud.Ne legyünk pesszimisták és a szeretetünkkel innen támogassuk a srácot, hátha az is hoz egy-két yardocskát.
több mint 14 éve
Merni kell nagyot álmodni. 😊 Persze ez irreális, de sokan ilyen álmokkal motiválják magukat. Ha lesz 1500 kibebaszottul nagy király lesz és ezt ő is tudja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ez több, mint álom. Minden egyes meccsen 120 yard is kevés hozzá.de ez olyan nagy álombraxa88wallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerekbraxa88Nézd, ha az O fal egy kicsit kitart jobban akkor ez nem olyan nagy álom, Bennek megvan a keze, mármint elég erős, Burnell pedig nem egy lyukas kezű srác és szélvész-gyors, vagyis mire a secondary reagál, már régen a labdával nyargal a srác. 😀polamalu
Az O-falotok meg inkább BigBen élete, épsége miatt tartson ki jobban, mint Wallace ábrándja miatt.
több mint 14 éve
Jahhhh főleg nálunk ahol futás van nagy hangsúllyal...!de ez olyan nagy álombraxa88wallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerekbraxa88Nézd, ha az O fal egy kicsit kitart jobban akkor ez nem olyan nagy álom, Bennek megvan a keze, mármint elég erős, Burnell pedig nem egy lyukas kezű srác és szélvész-gyors, vagyis mire a secondary reagál, már régen a labdával nyargal a srác. 😀polamalu
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
Azzal ugye tisztában vagy, hogy soha senki nem ért még el 2000 elkapott yardot, még az isteni Jerry Rice is "csak" 1850-ig jutott maximum. 😀wallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerekbraxa88Nézd, ha az O fal egy kicsit kitart jobban akkor ez nem olyan nagy álom, Bennek megvan a keze, mármint elég erős, Burnell pedig nem egy lyukas kezű srác és szélvész-gyors, vagyis mire a secondary reagál, már régen a labdával nyargal a srác. 😀polamalu
több mint 14 éve
de ez olyan nagy álomwallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerekbraxa88Nézd, ha az O fal egy kicsit kitart jobban akkor ez nem olyan nagy álom, Bennek megvan a keze, mármint elég erős, Burnell pedig nem egy lyukas kezű srác és szélvész-gyors, vagyis mire a secondary reagál, már régen a labdával nyargal a srác. 😀polamalu
több mint 14 éve
Most nézem a Cinci Detroit meccset... Szerecsétlen 14-es elsőre egy nagy dobást hívott a Gruden gyerek INT lett....Dalton hosszú lesz a szezon...uhhhhh Benson tud még szaladni...
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
wallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerekbraxa88Nézd, ha az O fal egy kicsit kitart jobban akkor ez nem olyan nagy álom, Bennek megvan a keze, mármint elég erős, Burnell pedig nem egy lyukas kezű srác és szélvész-gyors, vagyis mire a secondary reagál, már régen a labdával nyargal a srác. 😀
több mint 14 éve
wallaca célja a 2000 elkapott yard. szerény gyerek
több mint 14 éve
Harris sajna megsérült, ahogy Battle is - péntecken. A Svéd most küzdhet Grishammal 😉 Kócseri szépen halad a plébúkkal.sutianapSvéd asszem menjen a picsába...
több mint 14 éve
épp végetért az NFL Évkönyv Pitsburgh Steelers epizódja...párszor borsódzott a hátam tőle
több mint 14 éve
Harris sajna megsérült, ahogy Battle is - péntecken. A Svéd most küzdhet Grishammal 😉 Kócseri szépen halad a plébúkkal.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Tony Hills a kezdő RG posztért versenyezhet. Cotchery tegnap edzésbe állt, Sunny Harris-t waiveltük.
több mint 14 éve
Azért jó hírek is vannak. Egy kis tájékoztatásként közölném, hogy a múlt héten landolt nálam Ike Taylor ügynökségétől egy levél, hogy az elküldött kérdésekre Ike válaszol. Remélem sikerül összehozni és végre áttörést elérni a kapcsolatokban.
több mint 14 éve
Kemo lekerült a PUP-listáról.
több mint 14 éve
A PS mérkőzésekre nincs felkészülés az edző-gárda részéről. Szitu futbal és erölködés van csak. A lényeg az újjonc próba, meg a többi. Így aztán ez ennyit ér - sem többet sem kevesebbet. Redman :cool: A. Brown :cool: Lefti :cool: A csoportunkban a csak a Barnák nyertek! Ha a mi O-Line-unk szar akkor talán a Hollóké fos... legalább is a mutatott képek alapján. Nehéz kezdő szezonja lesz a Bangirls QB-jának...
több mint 14 éve
nézzük a jót, TD play elemzés - ebbűl a Vörös, Foster, Legu, Johannzon és Lefty van aki játszott már meccsen, s nálunk mivel mindenki jól blokkol 😀 ugye ezeket a teljesitményeket Grishamtól meg Battlétól szépen bejegyzikhttp://www.steelersdepot.com/2011/08/breaking-down-the-isaac-redman-touchdown-run-against-the-redskins/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Egy csapathoz közeli forrás szerint Ike-nak három hetet kell majd kihagynia, a Ravens elleni szezonnyitón már elvileg játszhat.
több mint 14 éve
Most néztem meg a meccseteket.. hát ez kifejezetten szar játék volt, preseason ide vagy oda. Mind a kezdő deffense, mind a cserék pocsékul játszottak, passz ellen is meg futás ellen is. Ennyi big play-t beszedni azért durva még egy pre meccsen is, ráadásul egy elvileg gyengébbnek számító offense ellen.SzeszeAltatunk! 😀
Hozzáteszem Colon teljesen kiiktatta Kerrigant.
több mint 14 éve
Tényleg ritka fos egy játék volt, viszont Heyward-ba van potenciál rendesen...😊Redman meg Brown hozta a számomra elvártat, azaz hogy bejátsszák magukat a saját helyükre amit pályáznak.
több mint 14 éve
Most néztem meg a meccseteket.. hát ez kifejezetten szar játék volt, preseason ide vagy oda. Mind a kezdő deffense, mind a cserék pocsékul játszottak, passz ellen is meg futás ellen is. Ennyi big play-t beszedni azért durva még egy pre meccsen is, ráadásul egy elvileg gyengébbnek számító offense ellen.
több mint 14 éve
azért várjuk mig egészséges lesz Szenderzs és Kocseri 😉 hümmsutianapÉn is ezt mondtam. 😉