NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
37
6
2:20, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Igazából az a baj hogy muszáj lennénk igazolni valaki jobb játékost ha fenn akarjuk tartani a színvonalat.Csak a draftokból nem fog menni ennyi jelenlegi és leendő luk betömése...
O-line...
Starks, Kemo, Punci fogjuk rá rendben, legalább a gané szintnél pár fokkal jobbak...
Essex no comment, Flo öreg...
Ez eddig 2 muszáj pick 1-2 éven belül, de annak muszáj hibátlannak lenni (Urbik rulez).
Ha ez megvan már csak pusztán imádkozni kell hogy ne legyen bibis valamelyikük, mert a cserék mögöttük okádékok.
Többi csapatrész fogjuk rá rendben van az O-ból, bár Ward sem lesz sajnos fiatalabb és ElRendel bácsi sem az a kimondott ifjú csikasz, emellé sajnos a keze is elég lukacsos. Nem csodálkoznék rajta ha már most Sanders megelőzné a rosteren. Szóval egy szó mint száz, majd fog kelleni egy jobbacska wr is, de ez nem létkérdés, gecinagy szerencsénk volt Mikey-val.
D-line....
Idősek mint az országút sajnos, nem sok van már a tankban.
Hood-ról áradoztak a TC alatt, itt a lehetősége is rá, nem nagyon akarja a hátára kapni a világot...
Backupnak rendben van, de mi lesz ha nem lesz ki helyén backupnak lennie?
Az mint most, súlytalan lesz mint a friss tavaszi naposcsibe-lehellet.
Big Snack helyére kurvára kell valami monstre, ott lett volna Cody, várta hogy ölünkbe hullhasson, dehát nekünk ugyebár ha jól tudom Gibson úr kellett.. ja hogy ő már Friszkóban van....?
Aaronról nem beszélek, őt úgysem lehet pótolni, megtalálhatná valahogy az aranyhalacskát és lehetne egyik kívánsága hogy ne öregedjen, akkor rendben lehetnénk. Diesel szintén, bár őt pótolhatóbbnak érzem.
Ez 3pick akárhonnan számolom, és szintén gecijónak kell lennie.
LB-k...
Timmons-Woodley zsíros, csak győzzük majd a cap alá tuszkolni a kövér kis szerződésüket...
Harrison helyére Worilds, bizonyítania kell még, nekem azért fenntartásaim vannak, de meglátjuk.
Farrior helyett Foote pedig downgrade ha vele terveznénk.
A pad itt sem túl hosszú, ide is kellene legalább 1bomba pick.
CB-k...
Ike-ot alá kell íratni mese nincs, amellett hogy ő sem lesz már fiatalabb...
B-Mac, Gay helyére pedig kell valaki, Gay megint kezdi pár meccse a torzszülött formáját hozni.
Ez 2pick, ha jó lesz a front7 egye fene lehet butább is, csak ne Butler és Keenan Lewis szintek könyörgöm, annál jobb kell.
Safety-k nagyjából rendben vannak.
El kéne kezdeni kurvajól draftolni, és csodára lenne szükségünk kb... 😀
szerk: Jajj, kicker, kihagytam, Jeff megérett a valagbarúgásra már én is azt mondom 😊
több mint 14 éve
Minek, minek... 😊 Mert végre jó (mármint a mi szintünkön) volt a fal, ki tudtuk volna használni a bennük rejlő lehetőséget. Arról senki nem tehet, hogy mire visszajött Beni a farokinkvizícióról, rögvest utána kidőlt Starks és Kemo. Erre mondják, hogy sz.pás. 😊 Így nehéz lesz őket kihasználni, amúgy meg óriási fegyver lett volna. Kár, hogy csak lett volna.néztem a vikings meccset ozt fájt, (kibaszott Gerhart gyerek) legalább a FB-ról mint posztról ne mondtunk volna le - ja vikingsre vissza, mennyibe is fájt a hollóknak Birk??és még betiltanám a nohuddle-t 😂Ez nem így működik. 😊 Aaron is viszonylag korán, a meccs elején sérült meg, a rotálással nem védted volna meg tőle. Sztem mindössze annyi történt, hogy idén a sérüléseket nézve a fasz rossz végén vagyunk.
háppersze hogy jaó de ha nem 10 playt van fönn csak 7-et, kevesebb az esély a szakadozásra - tiszta matek nem?
szart érdekel a futás ellenei statunk 8 meccsen át mikor ez lett belüle, inkább gyöttek volna minden meccsen még 10 yardot csak többet rotáltunk volna hogy kerüljük a kulcssérülést
van egy hármas fal azt bővel lehet babrálni AA. - Kézi - Kejsze - Húk- ból 3ból kécce legyen fönn kettő a többi meg szoktassa magát a feladathoz - hogynemongyam Belicsikk tudja folyamatosan varjálni a falat??!! nekünk tilos
azt mondjuk aláirom hogy mikor a két bucifej (Aa. és Kézi) mögnyikordul a pályán elkezdenek jönni a teljesen más pléjhivások
másik ötlet milyön lönne ijen fallal nyomni e: Ziggy - Hampton - Hoke - Eason meglepimixnek 😛sutianap
Ha 5 kezdőd kidől és 1-1 az OL-ből, DL-ből, sec-ből, 1 RB, meg egy WR, az jobban kezelhető, minthogy az OL 3 embere és a DL 2 embere nem léphet pályára. Ez pech, de benne van ebben a sportban. A vereségre nincs magyarázat (azon kívül, hogy az ellenfél jobb volt), de oka van. A mi visszaesésünk oka pedig nem is lehet kérdés: 5 kezdő falember dőlt ki a 8-ból... Maradt egy szar (Essex), egy újonc és Óriásbébi csak hogy örüljünk is. 😊 De hogy őszinte legyek, én Timmonsért aggódok, nagyon örülnék már vmi hírnek. :/ Ward agyrázkódása ugye max 1 meccs, de őt ismerve ott lesz a pályán a Raiders ellen.
A no huddle-t pedig ne tiltsd be, mert jelenleg az egyetlen fegyverünk. 😛Soldados
szóval mi is ha igy folytatódik fölirhattyuk a nevünket a csikosok mellé, hogy kurva jól húzunk WR-t DEMINEK
http://www.youtube.com/watch?v=l3EEeTQ3J2ksutianap
Attól függetlenül, hogy Reed hibái dühítőek, most se múlt rajta semmi - sajnos. 😕 (Engem a kozmetikázás amúgy is hidegen hagy, nem lenne jobb érzésem +3 ponttal sem, sőt az utolsó negyedes kozmetikázós 3 TD sem hozott már lázba. Mondjuk a fantasy csapataimnak jót tett. 😀)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
The Pittsburgh Steelers are contemplating cutting Jeff Reed, who missed his seventh field goal of the season in Pittsburgh's 39-26 loss to New England on Sunday night, and will bring in kickers for workouts on Tuesday, league sources told ESPN NFL Insider Adam Schefter.http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5810033&campaign=rss&source=twitter&ex_cid=Twitter_espn_5810033
Még ha nem is dobjuk ki, akkor is gondolkozzon már el ez az ember, ennyit egyszerűen ilyen szinten nem lehet hibázni.
több mint 14 éve
néztem a vikings meccset ozt fájt, (kibaszott Gerhart gyerek) legalább a FB-ról mint posztról ne mondtunk volna le - ja vikingsre vissza, mennyibe is fájt a hollóknak Birk??Ez nem így működik. 😊 Aaron is viszonylag korán, a meccs elején sérült meg, a rotálással nem védted volna meg tőle. Sztem mindössze annyi történt, hogy idén a sérüléseket nézve a fasz rossz végén vagyunk.A rotálás akkor jó, ha arról szól, hogy a klasszis játékosaidnak adsz szusszanásnyi időt pihenni. Azzal nem lennénk beljebb, ha most rosteren lenne Harris és Worthington is, mert a rotálás is csak akkor működik, ha többnyire Smith és Keisel van a pályán. Attól hogy a közepeseket rotálod, közepes marad a fal. De ha a kiválókat rotálod közepesekkel, akkor bivaly falad van a 4. negyedben is - ahogy azt láthattuk a szezon elején.Soldadosés még betiltanám a nohuddle-t 😂
háppersze hogy jaó de ha nem 10 playt van fönn csak 7-et, kevesebb az esély a szakadozásra - tiszta matek nem?
szart érdekel a futás ellenei statunk 8 meccsen át mikor ez lett belüle, inkább gyöttek volna minden meccsen még 10 yardot csak többet rotáltunk volna hogy kerüljük a kulcssérülést
van egy hármas fal azt bővel lehet babrálni AA. - Kézi - Kejsze - Húk- ból 3ból kécce legyen fönn kettő a többi meg szoktassa magát a feladathoz - hogynemongyam Belicsikk tudja folyamatosan varjálni a falat??!! nekünk tilos
azt mondjuk aláirom hogy mikor a két bucifej (Aa. és Kézi) mögnyikordul a pályán elkezdenek jönni a teljesen más pléjhivások
másik ötlet milyön lönne ijen fallal nyomni e: Ziggy - Hampton - Hoke - Eason meglepimixnek 😛sutianap
Ha 5 kezdőd kidől és 1-1 az OL-ből, DL-ből, sec-ből, 1 RB, meg egy WR, az jobban kezelhető, minthogy az OL 3 embere és a DL 2 embere nem léphet pályára. Ez pech, de benne van ebben a sportban. A vereségre nincs magyarázat (azon kívül, hogy az ellenfél jobb volt), de oka van. A mi visszaesésünk oka pedig nem is lehet kérdés: 5 kezdő falember dőlt ki a 8-ból... Maradt egy szar (Essex), egy újonc és Óriásbébi csak hogy örüljünk is. 😊 De hogy őszinte legyek, én Timmonsért aggódok, nagyon örülnék már vmi hírnek. :/ Ward agyrázkódása ugye max 1 meccs, de őt ismerve ott lesz a pályán a Raiders ellen.
A no huddle-t pedig ne tiltsd be, mert jelenleg az egyetlen fegyverünk. 😛Soldados
szóval mi is ha igy folytatódik fölirhattyuk a nevünket a csikosok mellé, hogy kurva jól húzunk WR-t DEMINEK
http://www.youtube.com/watch?v=l3EEeTQ3J2k
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Ez nem így működik. 😊 Aaron is viszonylag korán, a meccs elején sérült meg, a rotálással nem védted volna meg tőle. Sztem mindössze annyi történt, hogy idén a sérüléseket nézve a fasz rossz végén vagyunk.és még betiltanám a nohuddle-t 😂a rotálás miljen kircsi volt az elejin, arra céloztam löhetett volna több emberrel, ha nem szoritana ki mindenkit a baszott mennyiségű WR meg LBA rotálás akkor jó, ha arról szól, hogy a klasszis játékosaidnak adsz szusszanásnyi időt pihenni. Azzal nem lennénk beljebb, ha most rosteren lenne Harris és Worthington is, mert a rotálás is csak akkor működik, ha többnyire Smith és Keisel van a pályán. Attól hogy a közepeseket rotálod, közepes marad a fal. De ha a kiválókat rotálod közepesekkel, akkor bivaly falad van a 4. negyedben is - ahogy azt láthattuk a szezon elején.Soldados
sutianap
A no huddle-t pedig ne tiltsd be, mert jelenleg az egyetlen fegyverünk. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Na most néztem meg ezt a rémálmot...Nem kellett volna.
Browns elmehet a picsába 😛
Ja, még csak annyi hogy csalóka az O-teljesítményünk, kb az összes TD-nket már garbage time-ban szereztük.
D pedig elképesztő, siralomház, igazából tudtuk hogy kb így lehet megtérdeltetni őket, de most minden csapat láthatta.
3lépés, passz 5-8yardra, first down, szerbusz.
több mint 14 éve
és még betiltanám a nohuddle-t 😂a rotálás miljen kircsi volt az elejin, arra céloztam löhetett volna több emberrel, ha nem szoritana ki mindenkit a baszott mennyiségű WR meg LBA rotálás akkor jó, ha arról szól, hogy a klasszis játékosaidnak adsz szusszanásnyi időt pihenni. Azzal nem lennénk beljebb, ha most rosteren lenne Harris és Worthington is, mert a rotálás is csak akkor működik, ha többnyire Smith és Keisel van a pályán. Attól hogy a közepeseket rotálod, közepes marad a fal. De ha a kiválókat rotálod közepesekkel, akkor bivaly falad van a 4. negyedben is - ahogy azt láthattuk a szezon elején.Soldados
sutianap
másik ötlet milyön lönne ijen fallal nyomni e: Ziggy - Hampton - Hoke - Eason meglepimixnek 😛
több mint 14 éve
a rotálás miljen kircsi volt az elejin, arra céloztam löhetett volna több emberrel, ha nem szoritana ki mindenkit a baszott mennyiségű WR meg LBA rotálás akkor jó, ha arról szól, hogy a klasszis játékosaidnak adsz szusszanásnyi időt pihenni. Azzal nem lennénk beljebb, ha most rosteren lenne Harris és Worthington is, mert a rotálás is csak akkor működik, ha többnyire Smith és Keisel van a pályán. Attól hogy a közepeseket rotálod, közepes marad a fal. De ha a kiválókat rotálod közepesekkel, akkor bivaly falad van a 4. negyedben is - ahogy azt láthattuk a szezon elején.
sutianap
több mint 14 éve
Nem igazén értem a gondolatmenet minden részletét. 😊 De Harris-szel sem lennénk kint a vízből, mellesleg ott van a PS-ben. Annyi derült ki, hogy ha EGYSZERRE kidől mindkét DE, azt nem tudjuk pótolni. Kérdezem én: ki tudná? Nagy valószínűséggel senki. Ráadásul nem is 4-3-as sima passrusherekről beszélünk, olyat könnyebb találni. Egyszerre a kettőt nem tudtuk elviselni sajnos. Kikerülhetetlen végítélet, ez van, van amikor a fasz rossz végén vagy.mer ekezdem - zenézek közbe - üvölltözöm - emegy egy fél óra is, s onnan már nem mindig tudom felvenni a fonalt
Futás. Ja én is akarom hogy fussunk, főleg ilyen okádék balszrány mellett, de az a helyzet, hogy 2 drive-os hátrányban passzolni kell. Amíg azon belül voltunk, addig elég kiegyenlített volt a playhívás.Soldados
a rotálás miljen kircsi volt az elejin, arra céloztam löhetett volna több emberrel, ha nem szoritana ki mindenkit a baszott mennyiségű WR meg LB
annyit mondanék minden riválisnak
HA MEG AKARSZ ÁLLITANI, TÉNYLEG MEG KELL HOGY ÖLJ
több mint 14 éve
Nem igazén értem a gondolatmenet minden részletét. 😊 De Harris-szel sem lennénk kint a vízből, mellesleg ott van a PS-ben. Annyi derült ki, hogy ha EGYSZERRE kidől mindkét DE, azt nem tudjuk pótolni. Kérdezem én: ki tudná? Nagy valószínűséggel senki. Ráadásul nem is 4-3-as sima passrusherekről beszélünk, olyat könnyebb találni. Egyszerre a kettőt nem tudtuk elviselni sajnos. Kikerülhetetlen végítélet, ez van, van amikor a fasz rossz végén vagy.Futás. Ja én is akarom hogy fussunk, főleg ilyen okádék balszrány mellett, de az a helyzet, hogy 2 drive-os hátrányban passzolni kell. Amíg azon belül voltunk, addig elég kiegyenlített volt a playhívás.
több mint 14 éve
ja csak gondolnikék a másik oldalra is, nem csak hüp-hüp-barbatrükk - le ne csatold a sisakod me jöhecc! 😛minek is a 7wr-t roosteren tartani, minek zavartunk el guardot, DE-t,FB-t6 WR van. 😉 A 9 OL-ember pedig elég, nagyon kevesen tartanak ennél többet.
nagytekintélyű AArians utolsóévit láthattyuk, egy-egy támadásnál van, hogy 43mp-ig is fenn van az O. semmit nem tud pihenni a D,mié mié mié nem FUTUNK?!
vissza köll állni a a jó öreg futásra, őrizd az órát!sutianap
Hátrányban és főleg több drive-os hátrányban pedig passzolni kell. 😉 Az más kérdés, hogy LT és LG nélkül nem lehet passzolni. 😊Soldados
oztán elvárjuk hogy majd micsoda fasza utolsónegyedes csodák lesznek
igen nagy démon Aaron Smith, ám mint jósoltam - nem tudja egészségesen elvinni a posztot csak egy fél szezonra
tehát ennek megfelelően hagytuk Eason-t meg Keisel-t mer ha már fiatalitás ugyis ott van Ziggy és elbarmoltuk Harrist de félárbócon hajózunk Meklondonnal és még arrúl nemis pofáztam mekkora pöcsöm mákkerek vagyunk Haptonnal meg Hoke-kal hogy a seggüket kinyalhattyujk -mostis néze van hogy három apróság próbálja Kézi-t kezelésbe venni
és mitis irtál AFC North lapszabályzatba - überbrutál védelem és futás - no akkor most szemenköphetjük magunkat mer fostunk rá a már emlitett részlegesen munkavállaló OC-nk miatt
dühöngőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőbevelem
http://www.youtube.com/watch?v=ESjyB8EMw4w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ao-Sahfy7Hg
http://www.youtube.com/watch?v=PwkJfkl-clw
http://www.youtube.com/watch?v=EZtnu9WqT8I
több mint 14 éve
Bocs Soldi, de Raiders, Ravens, Jets az 3 plusszos csapat. Iszonyat nehéz lesz, már a hét vége is.Egy "átlagos" vereség azt gondolom, belefért volna a Pats ellen, ezek után viszont nem csodálkozom a radikálisabb megszólalásokon sem. :/ (Mondjuk azt azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kijelentsük, elszállt a szezon, mert ez messze nem igaz). Tény, a Steelers nulla volt ezen a meccsen (csak hogy finoman fejezzem ki magam). Engem különösen a D botránkoztatott meg, az, hogy 39 pontot kaptunk, önmagában mindent elmond, aztán hogy egy Pats-futójátékkal nem tudtak mit kezdeni, 0 sack, stb., de ezeket most nem sorolnám újra.Igazából tök igaz amit írsz. A szezon nem ment el. A szezon akkor ment el, ha nem épülnek fel az embereink. Miért tudott futni a Pats? A megszokott 6 helyett 5 DL-emberünk van, és a 2 kezdő DE hiányzik. Miért nem ültek a blitzek? Kb ugyanezért, a zseb simán tartotta DL-t. Egyszerre kissé soknak bizonyult Aaron és Keisel hiánya. Miért b.szták szét a támadásainkat? Mert az OL bal oldala egész egyszerűen nem létezett. A kérdés az, hogy ezeket ki tudja kihasználni. A Pats ki tudta, simán szét is vertek minket. De a Patsnél rosszabb csapat is ki fogja tudni használni - főleg ezt az OL bal oldala nyújtotta előnyt.
Ezek után azt hiszem át kell értékelnünk a szezonunkat, nagyon nagy mélységekből kell visszakapaszkodnunk (önmagában nem is a 6-3-mal van a baj, hanem azzal, amit tegnap láthattunk). A következő két mérkőzés szerintem is vízválasztó lesz, ezeket minden nehézség közepette is kötelező megnyerni. Ha sikerül, és meglesz a 8-3, onnan még vissza lehet jönni és újra élhetnek akár azok a várakozások is, amelyeket a fordulót megelőzően támasztottunk a csapat felé, ez a Pats elleni meccs viszont még sokáig csúnya folt marad... :rolleyes:vassadi27
Tehát a képlet egyszerű, vagy visszatérnek még időben a sérültek (Keisel és Kemo, no meg Ward és Timmons), vagy vérverejtékes szopások lesznek. Persze nem mindig ekkora, de a vége ez lesz - L. De a legfontosabb, vmit csinálni kell az LT poszttal mert az mindennek a leggázosabbik pontja. Hiába jönnek vissza az említett úriemberek, ha Scottot minden playben agyonverik. Tehát egyrészt egészségesebbnek kell lennünk és az LT posztra más megoldás kell. Ha ez a 2 pont megvalósul, akkor még van szezonunk, ha nem, akkor szép lassan, szenvedve elvérzünk. Ha netán életben maradunk, akkor várhatjuk vissza Aaront is, ami nagy plusz lehet. De ezzel jelenleg nem szabad foglalkozni, mert túl kell élni a szezont, jelenleg ennyi célunk lehet, hogy ennyi mínusszal vhogy versenyben maradjunk és közben megpróbáljuk megoldani az LT-kérédését, mert anélkül nem fog menni.
Ettől persze igaz, hogy a sec gyenge. De ezt el lehet tűntetni passrush-sal. Csakhogy ahhoz kellene DL... És akkor ugyanott vagyunk, amit az előbb írtam. Muszáj visszajönnie az embereknek, mert így csak az a kérdés, ki tudja kihasználni a hibáinkat, és erre a válasz nagyon sok csapat. Az egyetlen szerencse, ami életben tarthat most minket, hogy a hátralévő menetrend gyenge. Legalábbis jóval gyengébb, mint az eddigi. 9 meccsből 7 50% feletti csapat volt eddig, most már csak 2 van hátra a 7-ből. De ezekkel a lyukakkal a gyenge csapatokkal is gondunk lehet, ahogy a Bengals ellen is volt már.Soldados
több mint 14 éve
minek is a 7wr-t roosteren tartani, minek zavartunk el guardot, DE-t,FB-t6 WR van. 😉 A 9 OL-ember pedig elég, nagyon kevesen tartanak ennél többet.
nagytekintélyű AArians utolsóévit láthattyuk, egy-egy támadásnál van, hogy 43mp-ig is fenn van az O. semmit nem tud pihenni a D,mié mié mié nem FUTUNK?!
vissza köll állni a a jó öreg futásra, őrizd az órát!sutianap
Hátrányban és főleg több drive-os hátrányban pedig passzolni kell. 😉 Az más kérdés, hogy LT és LG nélkül nem lehet passzolni. 😊
több mint 14 éve
minek is a 7wr-t roosteren tartani, minek zavartunk el guardot, DE-t,FB-tnagytekintélyű AArians utolsóévit láthattyuk, egy-egy támadásnál van, hogy 43mp-ig is fenn van az O. semmit nem tud pihenni a D,mié mié mié nem FUTUNK?!
vissza köll állni a a jó öreg futásra, őrizd az órát!
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Pont ezért érzem ezt gázosnak. Fontos meccs, de MÉG nem létkérdés. A Bills viszont mindenképpen az lesz.SoldadosOK, azzal mondjuk egyetértek, hogy ha a Raiders-től netán kikapunk, akkor még tényleg nem kell kongatni a vészharangokat, de ha a Bills-től... Erre viszont még ne is gondoljunk.
A Raiders-meccsel kapcsolatos "biztató" előzményekhez még annyit, hogy ők most vannak túl egy bye weeken...
Not many teams beat the Steelers. Tom Brady not only beats them, he embarrasses them.NFL.comJa, hát igen... :/ Brady-t eddig se bírtam különösebben, ezek után mégúgyse fogom... Mindenesetre a teljesítménye elismerésre méltó, ez vitathatatlan.
több mint 14 éve
A Raiders ellen szerintem elsősorban a D sérültjeinek visszatérésére lenne leginkább szükség, futásban jók az oaklandiek - tudom, Smith biztosan nem lesz, de legalább Keisel és Timmons épüljön fel, mert ha a Pats így futott ellenünk, elképzelésem sincs, a Raiders mit művelhet egy ezer sebből vérző defense-el. :rolleyes:vassadi27Pont ezért érzem ezt gázosnak. Fontos meccs, de MÉG nem létkérdés. A Bills viszont mindenképpen az lesz.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
A Raiders meccs túl közel van, nem hinném, hogy addigra mindenki felépülne és azonnal megoldjuk az LT gondot.SoldadosÉn is inkább tőlük tartok komolyabban, de továbbra is azt vallom, hogy ha vért izzadva is, de valahogy őket is meg kell verni, szükségünk van arra a 8-3-ra, hogy kellő stabilitást adjon a csapatnak az alapszakasz hátralévő részére.
A Raiders ellen szerintem elsősorban a D sérültjeinek visszatérésére lenne leginkább szükség, futásban jók az oaklandiek - tudom, Smith biztosan nem lesz, de legalább Keisel és Timmons épüljön fel, mert ha a Pats így futott ellenünk, elképzelésem sincs, a Raiders mit művelhet egy ezer sebből vérző defense-el. :rolleyes:
több mint 14 éve
Persze fontos meccs a Raiders. De sztem nem az a végítélet napja. Ha tőlük nyalunk, de a Bilset verjük ott állunk 7-4-gyel. Onnan bőven jók lehetünk még PO-ra, hisz lesz még Bengals, Panthers is többek között. Ezekkel 9-4 lenne és a Ravens, Browns, Jets hármasból kellene 1-2-t hozni a PO-hoz. Ha addigra felépülnek az emberek és nem dőlnek ki újabbak, akkor meg lehet.A Bills-t talán igen. A Raiders-t sztem nem. Őszintén szólva a Raiders sztem ki tudná használni ezeket a hibákat.SoldadosPont ezért mondom, nyilván nem lesz könnyű, akár még a Bills ellen sem, de ha még idén PO-t akarunk, akkor nyerni kell.
The Steelers 23 points in the fourth quarter marked their highest-scoring quarter of the past 10 yearstenorxÖnmagában szép, csak hát mire mentünk vele(?)... :/vassadi27
A Raiders meccs túl közel van, nem hinném, hogy addigra mindenki felépülne és azonnal megoldjuk az LT gondot. Ezért inkább abban a forgatókönyvben hinnék, hogy a Bills "kötelező", aztán Ravens jön, de az ugye innen 3 hétre van, addigra talán mindenki ismét harcra fogható lesz és akkor bármi lehet. Most viszont gyengébb csapatok ellen is bajban lehetünk.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
A Bills-t talán igen. A Raiders-t sztem nem. Őszintén szólva a Raiders sztem ki tudná használni ezeket a hibákat.SoldadosPont ezért mondom, nyilván nem lesz könnyű, akár még a Bills ellen sem, de ha még idén PO-t akarunk, akkor nyerni kell.
The Steelers 23 points in the fourth quarter marked their highest-scoring quarter of the past 10 yearstenorxÖnmagában szép, csak hát mire mentünk vele(?)... :/
több mint 14 éve
The Steelers 23 points in the fourth quarter marked their highest-scoring quarter of the past 10 years
több mint 14 éve
a Raiders-t és a Bills-t így is meg kell verni, különben vége... 😐vassadi27A Bills-t talán igen. A Raiders-t sztem nem. Őszintén szólva a Raiders sztem ki tudná használni ezeket a hibákat. Nagyon csücskös meccs lesz...
De a Raiders L-lel sem lenne vége, ha utána visszajönnek a sérültek. De a kulcskérdés az LT poszt. Ha az nincs megoldva, nincs miről beszélni. Meccsneként 10-15 ponttal nem fogunk nyerni egy megtépázott, kezdőket nélkülöző D-vel.
több mint 14 éve
vassadi
15 617
Igazából tök igaz amit írsz. A szezon nem ment el. A szezon akkor ment el, ha nem épülnek fel az embereink.SoldadosEnnyi. Épp ezért mondom én is, hogy a következő két meccs létfontosságú (bár most lehet mondani, hogy melyik nem az); biztos, hogy nem lesz minden, jelenleg sérült játékos hadra fogható (természetesen itt most nem Smith-ről vagy Starks-ról beszélek), örülhetünk, ha néhányuk játszhat, de a Raiders-t és a Bills-t így is meg kell verni, különben vége... 😐
több mint 14 éve
vassadi
15 617
BB-nek semmi ideje nem volt ezt már ti is írtátok, esélytelen lesz így. Wallace meg hiába rohadt jó ha nem lesz ideje elfutni odáig.labyAz O-val kapcsolatban kétes érzéseim vannak, mert ők eddig azt lehet mondani, hogy várakozáson felül teljesítettek (Big Ben miatt mondom ezt elsősorban, bár gondolom egyértelmű), csak most volt gyenge az offense (a 4. negyedet leszámítva), bár ugyanez akár a D-re is igaz lehet, mert az eddigi meccseken hozták a kötelezőt, most pedig láthattuk... Ki lehet jelenteni, ez teljességgel méltatlan volt egy pittsburghi defense-hez. :mad:
Reed-et meg már múltkor is írtam hogy rúgják ki, akkor még mondtátok hogy belefér meg minden. Ő esetében nem ez az első meccs amikor egy sima 20-30 yardos FG-nél is az van bennem hogy ezt nem rúgja be. Egyszerűen nem tudom elképzelni már róla hogy beverné az FG-ket ahogy kéne, mindig szerencsétlenkedik és ezt előre lehet érezni ami azért vicces.Ezt a vereséget nem varrnám az ő nyakába, bár azzal egyetértek, hogy idén a szokásosnál is gyengébb a hatékonysága, és bennem is egyre többször felötlik, hogy talán váltani kellene...
Ha utolsó mp-be győztes FG-ről lenne szó 45-ről akkor még azt mondom oké, de hogy minden meccsen mellé rúg 1-et legalább és hogy 20-30-ról ne rúgja be úgy hogy nem is volt stressz...laby
több mint 14 éve
Egy "átlagos" vereség azt gondolom, belefért volna a Pats ellen, ezek után viszont nem csodálkozom a radikálisabb megszólalásokon sem. :/ (Mondjuk azt azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kijelentsük, elszállt a szezon, mert ez messze nem igaz). Tény, a Steelers nulla volt ezen a meccsen (csak hogy finoman fejezzem ki magam). Engem különösen a D botránkoztatott meg, az, hogy 39 pontot kaptunk, önmagában mindent elmond, aztán hogy egy Pats-futójátékkal nem tudtak mit kezdeni, 0 sack, stb., de ezeket most nem sorolnám újra.Igazából tök igaz amit írsz. A szezon nem ment el. A szezon akkor ment el, ha nem épülnek fel az embereink. Miért tudott futni a Pats? A megszokott 6 helyett 5 DL-emberünk van, és a 2 kezdő DE hiányzik. Miért nem ültek a blitzek? Kb ugyanezért, a zseb simán tartotta DL-t. Egyszerre kissé soknak bizonyult Aaron és Keisel hiánya. Miért b.szták szét a támadásainkat? Mert az OL bal oldala egész egyszerűen nem létezett. A kérdés az, hogy ezeket ki tudja kihasználni. A Pats ki tudta, simán szét is vertek minket. De a Patsnél rosszabb csapat is ki fogja tudni használni - főleg ezt az OL bal oldala nyújtotta előnyt.
Ezek után azt hiszem át kell értékelnünk a szezonunkat, nagyon nagy mélységekből kell visszakapaszkodnunk (önmagában nem is a 6-3-mal van a baj, hanem azzal, amit tegnap láthattunk). A következő két mérkőzés szerintem is vízválasztó lesz, ezeket minden nehézség közepette is kötelező megnyerni. Ha sikerül, és meglesz a 8-3, onnan még vissza lehet jönni és újra élhetnek akár azok a várakozások is, amelyeket a fordulót megelőzően támasztottunk a csapat felé, ez a Pats elleni meccs viszont még sokáig csúnya folt marad... :rolleyes:vassadi27
Tehát a képlet egyszerű, vagy visszatérnek még időben a sérültek (Keisel és Kemo, no meg Ward és Timmons), vagy vérverejtékes szopások lesznek. Persze nem mindig ekkora, de a vége ez lesz - L. De a legfontosabb, vmit csinálni kell az LT poszttal mert az mindennek a leggázosabbik pontja. Hiába jönnek vissza az említett úriemberek, ha Scottot minden playben agyonverik. Tehát egyrészt egészségesebbnek kell lennünk és az LT posztra más megoldás kell. Ha ez a 2 pont megvalósul, akkor még van szezonunk, ha nem, akkor szép lassan, szenvedve elvérzünk. Ha netán életben maradunk, akkor várhatjuk vissza Aaront is, ami nagy plusz lehet. De ezzel jelenleg nem szabad foglalkozni, mert túl kell élni a szezont, jelenleg ennyi célunk lehet, hogy ennyi mínusszal vhogy versenyben maradjunk és közben megpróbáljuk megoldani az LT-kérédését, mert anélkül nem fog menni.
Ettől persze igaz, hogy a sec gyenge. De ezt el lehet tűntetni passrush-sal. Csakhogy ahhoz kellene DL... És akkor ugyanott vagyunk, amit az előbb írtam. Muszáj visszajönnie az embereknek, mert így csak az a kérdés, ki tudja kihasználni a hibáinkat, és erre a válasz nagyon sok csapat. Az egyetlen szerencse, ami életben tarthat most minket, hogy a hátralévő menetrend gyenge. Legalábbis jóval gyengébb, mint az eddigi. 9 meccsből 7 50% feletti csapat volt eddig, most már csak 2 van hátra a 7-ből. De ezekkel a lyukakkal a gyenge csapatokkal is gondunk lehet, ahogy a Bengals ellen is volt már.
több mint 14 éve
Ez tényleg elég tré volt.Brady-nál néha olyan érzésem volt mintha buszra várna, hátra lépett megállt egy helybe, oldalra se kellett mozognia semmi. Aztán oda rakta valakinek aki épp üresen volt. Az oldalra quick passzokkal semmit nem tudtunk kezdeni, volt a meccs azon szakasza amikor rendre ezt dobálták.
BB-nek semmi ideje nem volt ezt már ti is írtátok, esélytelen lesz így. Wallace meg hiába rohadt jó ha nem lesz ideje elfutni odáig.
Reed-et meg már múltkor is írtam hogy rúgják ki, akkor még mondtátok hogy belefér meg minden. Ő esetében nem ez az első meccs amikor egy sima 20-30 yardos FG-nél is az van bennem hogy ezt nem rúgja be. Egyszerűen nem tudom elképzelni már róla hogy beverné az FG-ket ahogy kéne, mindig szerencsétlenkedik és ezt előre lehet érezni ami azért vicces.
Ha utolsó mp-be győztes FG-ről lenne szó 45-ről akkor még azt mondom oké, de hogy minden meccsen mellé rúg 1-et legalább és hogy 20-30-ról ne rúgja be úgy hogy nem is volt stressz...