Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀
Persze... 😛tenorx
ööö, Smith? Nem rémlik?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A The Leagueben arról volt szó, hogy Pierre Thomas óriási meccset csinál ellenünk 😀
Persze... 😛
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy Smith-nél - jogosan - mindig kiemeljük, hogy a futás elleni védelem alappillére.

De azért ezt is jegyezzük fel: Smith leads the Steelers with 12 quarterback pressures. Jól mutatja, hogy a passz elleni védekezésünknek is az alappillére. Nagyon fontos láncszem, remélem, látjuk idén még a pályán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak ne legyen mostmár sérülés mert akkor elkerülhetetlen lesz az IR.
Láttam már ahol most 4-6 hetet írnak Aaron visszatérésére, de nyilván a tutit a dokik és vezetés tudja.

McLendon tud noset és endet, Hoke is tudja mindkettőt, akkor gondolom lesz nagy körbe rotálás.
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azért 5DL emberke is még elég sovány 😕
Félek ettől, nehogy megint kezdjük szívni a futásokat mert annak nem lesz jó vége értelemszerűen 😕
Ziggy remélem felszívja magát, nagy űrt kell betöltenie 😕
Egyszer nem úgy volt hogy valamelyik qb-nkat raktuk ki aztán igazoltuk vissza? Talán Lefty lehetett...The terrible towel
De volt ilyen Leftyvel, viszont nem hiszem, hogy megint ezt játszuk be. Most úgy tűnik, hosszabb távra kell DL-ember, mert soványak vagyunk.

Eszméletlen jó, hogy Aaront nem tettük IR-re. Lehet ez csak gesztusnak bizonyul majd, de ha vki, akkor ő ezt nagyon megérdemli, hogy ha csak 1% esélye is van a visszatérésre idén, akkor azt megadjuk neki.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azért 5DL emberke is még elég sovány 😕
Félek ettől, nehogy megint kezdjük szívni a futásokat mert annak nem lesz jó vége értelemszerűen 😕
Ziggy remélem felszívja magát, nagy űrt kell betöltenie 😕
Egyszer nem úgy volt hogy valamelyik qb-nkat raktuk ki aztán igazoltuk vissza? Talán Lefty lehetett...
több mint 14 éve
Ha nem játszik Keisel, akkor inaktív lesz. Ez esetben viszont McLendont le kell igazolni, hogy egyáltalán meglegyen az az 5 DL-ember. Sztem Butler vagy Dwyer lehet a cut-esély, talán inkább előbbi, mert rá kisebb az esély, hogy elviszik.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sztem akkor ebből 5 emberes D line lesz megint és 6.-nak Keisel ott lesz a padon amolyan vészmegoldásnak. Nyilatkozatából az tünik ki h tudna játszani csak nem akar kockáztatni, hosszú még a szezon.

"I feel good. I feel like the healing process is coming along. Hopefully, I'll be out there Sunday." Keisel, however, cautioned against rushing back to action. "Just have to be smart," he said. "Understand, we're going into our seventh game and there's a lot of football left. We've still got the bulk of the season, and I don't want to sit out more games than I need to."
több mint 14 éve
Jó hírek: Flozell és LaMarr újra edzésbe állt. De sajna a kóros DL-hiányunk miatt legfontosabb hiányzó, azaz Keisel továbbra sem edzett. 😕 Pouncey beteg, de szvsz ott lesz vasárnap.

A Saintsnél Reggie Bush és Pierre Thomas sem edz, ők sztem játszani sem fognak, jöhet a rookie futójuk 😊, viszont a 2 CB-jük, Jabari Greer és Tracy Porter már limitáltan mozgott, így ők sztem a pályán lesznek vasárnap

több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Harrison kapott a ligától egy interceptiont a 75 ezer dollárjáért cserébe 😊marescha
Csak azért, hogy ne menjen kedve a játéktól 😛

több mint 14 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Harrison kapott a ligától egy interceptiont a 75 ezer dollárjáért cserébe 😊
több mint 14 éve
Tetszik Walter mockja (nyilván rohadt korán van még hozzá)
1. kör Cameron Heyward 1/32vel 😀 Hát ha oda lecsúszik hmm. Heyward + Hood nem lenne rossz, bár nekem jelenleg Allan Bailey a kedvenc DE prospectem.
2. kör Marcus Cannon, G: Kár, hogy nem Pouncey, de nem lenne rossz Essex/Legurksy helyére. Egyáltalán nem lenne rossz a falunk, feltéve, hogy Colon visszajön, nagyon nagy szükség lenne rá is.
3. kör Kendrick Ellis, NT: Na ez meg főleg nem lenne rossz 😊

Igazából CBt tudnék esetleg elképzelni még valamelyik pick helyett, bár Taylor egyelőre nagyon jól játszik és én még Butlert is szeretném játszani látni.tenorx
Nem Brees és Brady a lényeg, hanem a WR. 😉 Annál nehezebb dolga nem lesz, mint volt Marshall és White ellen.

Én meg Butlert nem akarom látni, mert az azt jelenti, hogy baj van, nagy baj van. 😛Soldados
Majd meglátjuk, ez a New Orleans elleni meccs nagyon jónak ígérkezik.
több mint 14 éve
1. kör Cameron Heyward 1/32vel 😀 Hát ha oda lecsúszik hmm. Heyward + Hood nem lenne rossz, bár nekem jelenleg Allan Bailey a kedvenc DE prospectem.
2. kör Marcus Cannon, G: Kár, hogy nem Pouncey, de nem lenne rossz Essex/Legurksy helyére. Egyáltalán nem lenne rossz a falunk, feltéve, hogy Colon visszajön, nagyon nagy szükség lenne rá is.

Igazából CBt tudnék esetleg elképzelni még valamelyik pick helyett, bár Taylor egyelőre nagyon jól játszik és én még Butlert is szeretném játszani látni.tenorx
Nem Brees és Brady a lényeg, hanem a WR. 😉 Annál nehezebb dolga nem lesz, mint volt Marshall és White ellen.

Én meg Butlert nem akarom látni, mert az azt jelenti, hogy baj van, nagy baj van. 😛

több mint 14 éve

Igazából CBt tudnék esetleg elképzelni még valamelyik pick helyett, bár Taylor egyelőre nagyon jól játszik és én még Butlert is szeretném játszani látni.
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
James Harrison megkapta az interceptiont, amit incomplete-nak ítéltek Henne utolsó dobásánál.Soldados
Érdekes. PEdig az incomplete volt. A visszajátszásból láttam meg én is.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
James Harrison megkapta az interceptiont, amit incomplete-nak ítéltek Henne utolsó dobásánál.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"LaMarr Woodley and Brett Keisel did not practice today, nor did Flozell Adams, who is expected to return to start."
Alford nem írt még alá, ami némi reményre adhat okot h Keisel mégis tud játszani vasárnap.
Akkor így elég lenne McLendont felhozni.
több mint 14 éve
A fumble ellenére Sanders az AFC ST játékosa!
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Alford:
az öcsém aki Giants fan, jól rotálható, szolid bikának jellemezte 4-3-ban, csak ugye komoly sérülései voltak tavaly.
Azért az több mint érdekes h eddig Sunny Harris vagy Worthington neve még csak szóba sem került hivatalosan.Chrisdol
nekem is sir a szám Sonnyé, de tuttira muszály mennünk, mint mikor Flo-t hoztuk, nincs időnk próbálgatni, tutti, rutinos, azonnal bevethető playa kell - zwei, mint láccik a szerződést csak Aaron mondhatja vissza, mi feltétlenül számitunk rá

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 245 — Giants fan
Jay Alford van nálunk próbajátékon. Nálunk DE lehetne természetesen, egykori PSU-playa, így természetszerűleg örülnék neki. Nem is értem hogy nem tudott megragadni a Giantsnél, majd a raidersnél, amikor láttam, igen bíztató volt.

Tomlin szerint Essex felépült, Flozell tekintetében is nagyon pozitív volt és szerencsére Woodley és Keisel esetében is bizakodó, azaz egyikük sem biztos, hogy out.

Továbbá kijelentette, amíg van remény Smith visszatérésére, addig nem teszi IR-re. Ehhez persze az is kell hogy ne legyen sérüléshullám, mert akkor elkerülhetetlen lesz az IR, hisz nem fogjuk tudni fenntartani a +1 roster spotot neki. ezért is lenne fontos, hogy Keisel felépüljön már most.Soldados
Alford nagyon jó, nekem az egyik kedvenc játékosom volt, nagyon csalódott voltam amikor nem fért be, de ennek az oka sérülés volt, nem a játéktudás, mert az alapján akár első számú DT is lehetett volna még a mi falunkban is. Nemtom hogy áll a sérülése, gondolom ez fogja eldönteni a sorsát nálatok is.
több mint 14 éve
Alford:
az öcsém aki Giants fan, jól rotálható, szolid bikának jellemezte 4-3-ban, csak ugye komoly sérülései voltak tavaly.
Azért az több mint érdekes h eddig Sunny Harris vagy Worthington neve még csak szóba sem került hivatalosan.Chrisdol
Worthingtont kidobtuk Woodsért 😕 Pedig nekem az egyik kedvenc draftoltam volt idénről, dehát nem láttak benne fantáziát.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Alford:
Azért az több mint érdekes h eddig Sunny Harris vagy Worthington neve még csak szóba sem került hivatalosan.
több mint 14 éve
Jay Alford van nálunk próbajátékon. Nálunk DE lehetne természetesen, egykori PSU-playa, így természetszerűleg örülnék neki. Nem is értem hogy nem tudott megragadni a Giantsnél, majd a raidersnél, amikor láttam, igen bíztató volt.

Tomlin szerint Essex felépült, Flozell tekintetében is nagyon pozitív volt és szerencsére Woodley és Keisel esetében is bizakodó, azaz egyikük sem biztos, hogy out.

Továbbá kijelentette, amíg van remény Smith visszatérésére, addig nem teszi IR-re. Ehhez persze az is kell hogy ne legyen sérüléshullám, mert akkor elkerülhetetlen lesz az IR, hisz nem fogjuk tudni fenntartani a +1 roster spotot neki. ezért is lenne fontos, hogy Keisel felépüljön már most.

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
TOP2: Jets, Steelers.Soldados
Top2 - eddig.

De ez egy nagyon törékeny állapot, mert csak addig tudjuk hozni ezt a színvonalat, amíg a kezdőink játszanak.
Szerintem sem a falba, sem LB, sem S posztra nincs olyan cserénk, aki a kezdők helyettesítését hasonló szinten megoldaná.Jan
Az első négy héten, ha jól emlékszem nem a kezdő irányító játszott. A mérleg mégis 5-1. Lehet mondani, hogy a D, de szerintem azért, ha nincsenek pontok nics győzelem. Egyébként igen a kezdőkkel jobbak az eredméynel. Ők most pihennek, majd januárban és akkor....polamalu
Nem ugyanaz!
3-1 -et hoztak úgy, hogy elment a SB MVP elkapó, és nem játszott a franchise QB. Tehát 2 offense kulcsember nélkül is működött a csapat .
Ha a D-ből lesérül két kulcsember (mint tavaly Smith és Troy), akkor kb vége a szezonunknak.

Erre írtam, hogy top2 pillanatnyilag, de ha a D-ből kiesik még 1-2 kezdő, akkor más a helyzet. Mert azokat nem tudjuk pótolni.
több mint 14 éve
Érdekes, Timmonst rakjuk ki OLBnek ha Wood nem tud kezdeni?
Jó tudom rúkit nem szoktuk mélyvízbe hajítani meg minden.
És azt is tudom hogy csak 1play volt, de ha jól rémlik a Miami ellen az utolsó playnél Henit Worilds siettette és hajszolta bele egy majdnem int-be 😊
Bíztató a srác, csak annyit akarok ezzel, van kiktől ellesnie a pitbull-stílust 😀The terrible towel
Ez nem is kérdés. Timmons megy ki OLB-be és Foote megy ILB-be. Messze ez a legjobb felállás, ha vmelyik OLB kidől.Soldados
akkor hogy ment föl valaki Worldis mezbe??sutianap
Pályára léphet egy pár playre, hogy egyesek pihenjenek, de nem a kezdőben. 😉 Nem véletlen hoztuk vissza Foote-t cserének, ráadásul kezdőnek járó pénzzel.