Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
Megelőztek. 😕
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Már olvastam ezt a The Super '70st 😊 Legalábbis azt a 70 oldalt ami fent van googlebookson, a többit nem találtam sajnos neten.a) Mel BlountTermészetesen. Ugye gugli sem kellett hozzá? 😉Szabler
b) Lynn Swann
c) Jack Lamberttenorx
több mint 14 éve
a) Mel BlountTermészetesen. Ugye gugli sem kellett hozzá? 😉
b) Lynn Swann
c) Jack Lamberttenorx
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Nem aktualitás, de a topik, ahová eredetileg raktam - enyhén szólva - keveset látogatott. Itt is talán csak Soldit érdekelheti a dolog.a) Mel Blount
Egy kis fejtörő. Három scouting report alapján találjátok ki, kikről van szó!
a)
"Perfect size and speed ... Very tall and rangy, but still moves feet well ... Comes up to hit good on drills ... Covered man-to-man well and they have some fast kids here ... Quick, but seems to lose something when receiver makes a break. I don't know if it's a lack of acceleration or a coaching point ... His coaches say he hits I saw him crack a kid in practice ... I think he could help us at free safety ... I'd like to say for sure he could be a cornerback but I don't know how he would do with a guy like Jefferson all the way deep ... Maybe I'm too cautious about this. Projection: potential starter, 2nd round pick."
b)
"Fine quick athlete who reminds me of Jon Staggers ... Good body control and quickness ... Makes use of the talent he has, which is not great but good ... Good field vision as a punt return man. Has a burst and a smooth gait ... Hand are good ... Can adjust and catch in noise ... Can make the over the shoulder catch of the bomb ... Routes are disciplined but not mechanical ... A fair blocker but on the semi-tough side ... I don't feel he is a starter but he can make it and contribute. Projection: potential starter, 4th/5th round pick."
c)
"Narrowly built guy but has gotten stronger since last spring ... Looks like a smart and great effort player ... Seems to play with reckless abandon at times ... Flexibility and quickness in his pass drop ... With his height he's a big obstacle to the passer ... Good blitz ... Uses arms and hands to play off blockers ... At times get his legs tied up but his balance is good ... Must get a bit more buck and develop his strength ... I feel he will make it and develop into an NFL starter. Projection: potential starter, 3rd round pick"Szabler
b) Lynn Swann
c) Jack Lambert
több mint 14 éve
Nem aktualitás, de a topik, ahová eredetileg raktam - enyhén szólva - keveset látogatott. Itt is talán csak Soldit érdekelheti a dolog.Egy kis fejtörő. Három scouting report alapján találjátok ki, kikről van szó!
a)
"Perfect size and speed ... Very tall and rangy, but still moves feet well ... Comes up to hit good on drills ... Covered man-to-man well and they have some fast kids here ... Quick, but seems to lose something when receiver makes a break. I don't know if it's a lack of acceleration or a coaching point ... His coaches say he hits I saw him crack a kid in practice ... I think he could help us at free safety ... I'd like to say for sure he could be a cornerback but I don't know how he would do with a guy like Jefferson all the way deep ... Maybe I'm too cautious about this. Projection: potential starter, 2nd round pick."
b)
"Fine quick athlete who reminds me of Jon Staggers ... Good body control and quickness ... Makes use of the talent he has, which is not great but good ... Good field vision as a punt return man. Has a burst and a smooth gait ... Hand are good ... Can adjust and catch in noise ... Can make the over the shoulder catch of the bomb ... Routes are disciplined but not mechanical ... A fair blocker but on the semi-tough side ... I don't feel he is a starter but he can make it and contribute. Projection: potential starter, 4th/5th round pick."
c)
"Narrowly built guy but has gotten stronger since last spring ... Looks like a smart and great effort player ... Seems to play with reckless abandon at times ... Flexibility and quickness in his pass drop ... With his height he's a big obstacle to the passer ... Good blitz ... Uses arms and hands to play off blockers ... At times get his legs tied up but his balance is good ... Must get a bit more buck and develop his strength ... I feel he will make it and develop into an NFL starter. Projection: potential starter, 3rd round pick"
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem is gyanús volt, hogy szar helyen járok, :cool: 😛 😂 de mit lehet tudni....Szerintem nem "Hattyúk tavára" szeretnének jegyet/bérletet váltani az emberek, ahol 22 buzeráns simogatja egymást.... :cool: 😀deepsilverTe hol láttad a 6tyúk tavát? 😛 😀 Ne oda járj sztem. 😀 :cool:ulpianus
több mint 14 éve
Szerintem nem "Hattyúk tavára" szeretnének jegyet/bérletet váltani az emberek, ahol 22 buzeráns simogatja egymást.... :cool: 😀deepsilverTe hol láttad a 6tyúk tavát? 😛 😀 Ne oda járj sztem. 😀 :cool:
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én meg azt mondom, hogy kapnak éppen elég zsozsót ahhoz, hogy vállalható legyen számukra még akár a túl kemény ütközés is.Ha elmaradnak a nagy ütközések előbb vagy utóbb elmaradnak a nézők is...
Szerintem nem "Hattyúk tavára" szeretnének jegyet/bérletet váltani az emberek, ahol 22 buzeráns simogatja egymást.... :cool: 😀
több mint 14 éve
melóban vagyok, itt sajnos nem tudok youtube-n keresgélni, majd PM-ben küldök holnap otthonról videót biztosan találok sztem.Soldi nem kell a szabályoktatás tudom h lehet fejjel taklezni, nem kell lenézni egyből az embert...Nem néztelek le, sajnálom, ha ez jött le. Sztem normális választ adtam.
és még mindig ajánlom: nézzetek meg egy két 80as évek beli 49ers meccset és megláthatjátok h Lott hogyan ütközött szabályosan keményeket... sosem a feje volt elől amivel ütközött, azt kellene tanítani nem pedig hogy sérülést okozzanak.
Cribbs hitet nem láttam csak a mass-t. a szabály szerint akkor illegal ha elkapásnál blind sideról jön, ahonnan nem láthatja az elkapó és közben helmettel/ felhúzott alkarral leütközi a fejét. ha vállal az legal, ha helmettel/felhúzott alkarral fej alatt ütközik szintén legal. tehát ne játszuk azt a témát, hogy szegény védő játékosok akkor nem tudnak mit csinálni.
az meg mindent elmond rólad Soldi, hogy fontosabbnak tartod azt, hogy incomplete pasz legyen mint a nem steeler játékos testi épségét...csebi
Másrészt mutass egy videót, amikor nincs elől a védő feje, amikor szemből próbálja megállítani a támadót... A fej akkor is elől van, ha vállal akar tackle-t csinálni.
Harmadrészt, nem mondtam, hogy fontosabb az incomplete, mint a sérülés elkerülése. De összefüggést nem látok. Ebben a sportban mindig is lesznek sérülések. És igen egy védőtől azt várom, hogy üssön oda a lehető legkeményebben, hogy megakadályozza az elkapást. Ez nem egyenlő azzal, hogy sérüljön is meg az illető. Ilyet senkinek nem kívánnék, de ebben a sportban ez benne van. Nincs meccs, hogy ne sérülne meg játékos, ez a játék jellegéből fakad.Soldados
én csak azt mondom h amíg faltörő kosként mennek a játékosok ütközni ráadásúl fejre, akkor igenis sokkal nagyobb eséllyel lesz sérülés. Üssön oda legkeményebben, ebben egyetértünk, de pl Bossnál minden szezonban van 3-4 hit ami után rettegek h feláll-e valaha (azért giantset mondok mert azt követem állandóan, tavaly pl Rolle ütközte le durván - asszem zászló sem volt-)
Játék jellegéből akad, de vannak olyan ütközések, amiket el lehetne kerülni, hogy veszélyesek legyenek a testi épségre.
Értem én, hogy nem kisasszony sport, de nem is Harcosok Klubja.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
Soldi nem kell a szabályoktatás tudom h lehet fejjel taklezni, nem kell lenézni egyből az embert...Nem néztelek le, sajnálom, ha ez jött le. Sztem normális választ adtam.
és még mindig ajánlom: nézzetek meg egy két 80as évek beli 49ers meccset és megláthatjátok h Lott hogyan ütközött szabályosan keményeket... sosem a feje volt elől amivel ütközött, azt kellene tanítani nem pedig hogy sérülést okozzanak.
Cribbs hitet nem láttam csak a mass-t. a szabály szerint akkor illegal ha elkapásnál blind sideról jön, ahonnan nem láthatja az elkapó és közben helmettel/ felhúzott alkarral leütközi a fejét. ha vállal az legal, ha helmettel/felhúzott alkarral fej alatt ütközik szintén legal. tehát ne játszuk azt a témát, hogy szegény védő játékosok akkor nem tudnak mit csinálni.
az meg mindent elmond rólad Soldi, hogy fontosabbnak tartod azt, hogy incomplete pasz legyen mint a nem steeler játékos testi épségét...csebi
Másrészt mutass egy videót, amikor nincs elől a védő feje, amikor szemből próbálja megállítani a támadót... A fej akkor is elől van, ha vállal akar tackle-t csinálni.
Harmadrészt, nem mondtam, hogy fontosabb az incomplete, mint a sérülés elkerülése. De összefüggést nem látok. Ebben a sportban mindig is lesznek sérülések. És igen egy védőtől azt várom, hogy üssön oda a lehető legkeményebben, hogy megakadályozza az elkapást. Ez nem egyenlő azzal, hogy sérüljön is meg az illető. Ilyet senkinek nem kívánnék, de ebben a sportban ez benne van. Nincs meccs, hogy ne sérülne meg játékos, ez a játék jellegéből fakad.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem kel, olvastam sztem mindkettőt. Csak úgy értettem, hogy azt mondod, a "The zone blitz is pressure, but not maximum pressure" azt jelenti kevés sack de sok hurry. Ezért kérdeztem. De akkor világos. Ha ugyanazt értjük alatta, akkor nincs kérdés. Kösz.Ez 2 külön nyilatkozat, de jól jelképezte a választ Jan kérdésére."The zone blitz is pressure, but not maximum pressure"Ezt úgy kell érteni szted, hogy kevés sack, de sok hurry? Lehet így értette.
És válasz arra a kérdésre, hogy mi a fontosabb a sack vagy a nyomás: The Pressure".Soldados
Én azonban azt gondolom, hogy úgy kell ezt érteni, miszerint a zone blitz nem alkalmaz annyi blitzelő embert, nem ez a fegyver lényege. Ettől még ugyanolyan nyomást lehet okozni vele, de nem kell sok emberes blitz, vagyis max pressure hozzá. Én legalábbis így értem, aztán lehet tévedek.ulpianus
Woodson kérdése az volt, hogy a pressure vagy a sack a fontosabb. Ő azt mondta, a pressure. Ez egyértelmű.
A másik, Sabol-kérdése a zone blitzre vonatkozott. És sztem jól érted, arra vonatkozik a válasz, hogy nem a max pressure a cél a sok blitzelő által, nem ez a fegyver lényege.
De ha gondolod belinkelem ezt az interjút vagy akár mindkettőt.Soldados
több mint 14 éve
Sanszos, hogy az egesz onnan ered, hogy a Kent State LB coach nem tudta megtanitani neki, hogyan kell utkozni.. de a junioroknal/kozepsuliban igy utkozik, akkor kirugjak a csapatbol.Hadjarat.. na persze. Sztem a hisztije rohejes, amit a sajtoba tereget.
Nagyobb buntit kapott, mint a masik ketto, mert az iden volt mar neki stiklije.. meg korabban is kapott mar hasonlo buntit. De milyen meghurcolasrol beszelsz?? A vicc, hogy o kezdett el mindenfelet nyilatkozni..
(Aki egyedul moroghat, az Dunta lehetne a harombol, sztem.)
Az 5k buntikkel sokra megy a liga.. az no comment.
Egyertelmu, hogy bekemenyitenek, de az hogy mindharmukat buntettek, jol mutatja, hogy nem egy szemely ellen iranyul.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ez 2 külön nyilatkozat, de jól jelképezte a választ Jan kérdésére."The zone blitz is pressure, but not maximum pressure"Ezt úgy kell érteni szted, hogy kevés sack, de sok hurry? Lehet így értette.
És válasz arra a kérdésre, hogy mi a fontosabb a sack vagy a nyomás: The Pressure".Soldados
Én azonban azt gondolom, hogy úgy kell ezt érteni, miszerint a zone blitz nem alkalmaz annyi blitzelő embert, nem ez a fegyver lényege. Ettől még ugyanolyan nyomást lehet okozni vele, de nem kell sok emberes blitz, vagyis max pressure hozzá. Én legalábbis így értem, aztán lehet tévedek.ulpianus
Woodson kérdése az volt, hogy a pressure vagy a sack a fontosabb. Ő azt mondta, a pressure. Ez egyértelmű.
A másik, Sabol-kérdése a zone blitzre vonatkozott. És sztem jól érted, arra vonatkozik a válasz, hogy nem a max pressure a cél a sok blitzelő által, nem ez a fegyver lényege.
De ha gondolod belinkelem ezt az interjút vagy akár mindkettőt.
több mint 14 éve
Soldi nem kell a szabályoktatás tudom h lehet fejjel taklezni, nem kell lenézni egyből az embert...és még mindig ajánlom: nézzetek meg egy két 80as évek beli 49ers meccset és megláthatjátok h Lott hogyan ütközött szabályosan keményeket... sosem a feje volt elől amivel ütközött, azt kellene tanítani nem pedig hogy sérülést okozzanak.
az meg mindent elmond rólad Soldi, hogy fontosabbnak tartod azt, hogy incomplete pasz legyen mint a nem steeler játékos testi épségét...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 14 éve
"The zone blitz is pressure, but not maximum pressure"Ezt úgy kell érteni szted, hogy kevés sack, de sok hurry? Lehet így értette.
Én azonban azt gondolom, hogy úgy kell ezt érteni, miszerint a zone blitz nem alkalmaz annyi blitzelő embert, nem ez a fegyver lényege. Ettől még ugyanolyan nyomást lehet okozni vele, de nem kell sok emberes blitz, vagyis max pressure hozzá. Én legalábbis így értem, aztán lehet tévedek.
több mint 14 éve
Lehet nem basic módszer, de nem szabálytalan. Ennyi a lényeg. Ezért nem értik a játékosok, hogy mi ez a faszkodás most.Harrison azon van felháborodva, hogy amit 20 éve, azaz pályafutása kezdete óta tanítottak neki és minden más védőnek is, azt most szabálytalannak akarják titulálni. SoldadosSztem ez humbug.. sehol nem tanitjak, hogy fejjel vezess/inditsd a tacklet-t, sot a legtobb helyen ifiknel meg tiltjak is. Ez egyedul az NFL-ben divat..
Volt aki belekotott abba, amit irtam korabban: nem azt mondtam, hogy tilos fejjel utkozni... azt mondtam, ne fejelve menjen valaki, nagy kulonbseg! Es eleg sok edzo nem is kedveli ezt, egyreszt mert veszelyes, masreszt meg mert konnyen elhibazod a jatekost, vagy mistacklehoz vezet..
Pont ugyanaz a velemenyem mint gabtsinek: lehet human missile-kent jatszana (ez viszont nem a basic tackling modszer, ezt azert szogezzuk mar le..), de akkor vallalja a kovetkezmenyeket.Igor
Mi az hogy ne fejelve menjen? Ki tiltja? A szabály? Nem, az nem tiltja. Mellesleg a feje akkor is elől van, ha vállal akarja ledönteni a támadót és ahogy mondtam, elég egy apró irányváltás és máris ugyanúgy helmet to helmet lesz...
Amíg 5k-s bünti volt, senkit nem érdekelt a dolog, de most más a tét. A liga hadjáratot indított és meghurcul embereket, amire sokan felpattantak. Ez itt a fórumon is lemérhető, eddig senkit nem basztatott, hogy Harrison hogy csinálja a tackle-t most meg sokak szemében elsőszámú közellenség, akit el kell tiltani.
több mint 14 éve
Nincs lényegi különbség. 5 meccsen 17 sack. Ez levetítve több mint 50 lesz év végére, 2008-ban pedig 51 volt, azaz most még akár több is lehet.Nem másokhoz képest gondolom, hanem ugyanennek a D-nek korábbi (konkrétan 2008-as) működéséhez képest.Más.2 LeBeau idézet erre.
Elnézve a D idei tevékenységét, olyan érzésem támadt, hogy kevesebb a sack a korábbiakhoz képest. Mintha nem a QB lepusztítása lenne az elsődleges cél, hanem inkább a megzavarása, hibára kényszerítése, ezáltal nagyobb esély az int-re... szóval a ne engedjük eldobni/dobja el rosszul közül inkább az utóbbit preferálnák. Vagy egyszerűen csak jobb O falakkal találkoztunk?
Nem néztem a statokat, lehet hogy mást mutatnak, de időnként úgy éreztem hogy nem támadták max nyomással a QB-t. (nem pont Youngra gondolok 😉 )Jan
"The zone blitz is pressure, but not maximum pressure"
A zone blitz akkor is ment, de mellette sok sack is volt -emlékeim szerint több mint most.Jan
több mint 14 éve
Nem másokhoz képest gondolom, hanem ugyanennek a D-nek korábbi (konkrétan 2008-as) működéséhez képest.Más.2 LeBeau idézet erre.
Elnézve a D idei tevékenységét, olyan érzésem támadt, hogy kevesebb a sack a korábbiakhoz képest. Mintha nem a QB lepusztítása lenne az elsődleges cél, hanem inkább a megzavarása, hibára kényszerítése, ezáltal nagyobb esély az int-re... szóval a ne engedjük eldobni/dobja el rosszul közül inkább az utóbbit preferálnák. Vagy egyszerűen csak jobb O falakkal találkoztunk?
Nem néztem a statokat, lehet hogy mást mutatnak, de időnként úgy éreztem hogy nem támadták max nyomással a QB-t. (nem pont Youngra gondolok 😉 )Jan
A zone blitz akkor is ment, de mellette sok sack is volt -emlékeim szerint több mint most.
több mint 14 éve
Harrison azon van felháborodva, hogy amit 20 éve, azaz pályafutása kezdete óta tanítottak neki és minden más védőnek is, azt most szabálytalannak akarják titulálni. SoldadosSztem ez humbug.. sehol nem tanitjak, hogy fejjel vezess/inditsd a tacklet-t, sot a legtobb helyen ifiknel meg tiltjak is. Ez egyedul az NFL-ben divat..
Volt aki belekotott abba, amit irtam korabban: nem azt mondtam, hogy tilos fejjel utkozni... azt mondtam, ne fejelve menjen valaki, nagy kulonbseg! Es eleg sok edzo nem is kedveli ezt, egyreszt mert veszelyes, masreszt meg mert konnyen elhibazod a jatekost, vagy mistacklehoz vezet..
Pont ugyanaz a velemenyem mint gabtsinek: lehet human missile-kent jatszani (ez viszont nem a basic tackling modszer, ezt azert szogezzuk mar le..), de akkor vallalja a kovetkezmenyeket.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Mi az, hogy is?😊 BB nem csak egy Sb miatt, egyébként meg nem amiatt tettem be, hanem az ucsó (3.) vélemény miatt.Nem feltetlen erre gondoltam (ezer szazalek, hogy jobban ert hozza..), hanem arra, hogy o is a clutch SB teljesitmenye miatt lett hires, es egyes korokben talan kicsit overrated QB.IgorMondja ezt Phil Simms 😂IgorMennyivel kevésbé autentikus az ő véleménye, mitn a tiéd?kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
úgy látom csak Te nézted meg az általam belinkelt videót😛Más.2 LeBeau idézet erre.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Hát hová tegye a fejét? Igaz van aki a seggén hordja, de ilyet nagyon ritkán lehet látni football field-en. Ha vállal csinálja a tackle-t, akkor is a fejét teszi előre, és csakis a támadó sebességétől függ, hogy pontosan hol is találja el. Ha Cribbs továbbfut 20 centit, Harrison feje máris a sisakja hátulját súrolja, és csak rácsimpaszkodni tud... De ezt mégis honnan a rákból tudná bárki is a másodperc törtrésze alatt??? A Rutgerses gyereket miért nem büntetik meg hogy lebénult? A szabályok szerint így nem szeghette volna le a fejét mint egy faltörő kos. Ha ott a visszahordó playa beledől az ütközésbe (amit megtett volna ha épp nem tépik hátulról) akkor h2h... És nem védjük a büntetett játékosokat, csak reálisan látjuk azt, hogy az NFL ben játszó 4951 és fél ( +-3000) védőjátékos 99,99%-a minden testrészét be fogja vetni annak érdekében, hogy a labdás egy centit se haladjon tovább. Ugyanígy a labdás pedig minden eszközzel tovább akar majd menni. És mi ezt ezért szeretjük nézni is, meg csinálni is. 😛 Legalábbis én...Aki itt védi a büntetett játékosokat az nézzen meg egy két Ronnie Lott meccset, ott meglátja hogyan lehet keményen és mégis szabályosan ütközni...
Számomra az eshetőleges szándék mindig benne van, aki a fejét előreviszi ütközésnél... mit gondol? megérteném egy 165 centis játékosnál aki csak mellbe tudná ütni a másikat a fejével, de nem erről van szó.
Ez nem a foci puhulása sztem, hanem a játékosok megvédése jogosan. Lázadozhat Harrison, vonuljon is vissza, ha nem tud a szabályok adta kereteken belül játszani. NHL-ben már régóta járnak ilyenkért több meccses eltiltások.
egy kérdésem lenne: Jobb lenne ha mondjuk 10 év múlva Hines Ward olyan üres fejjel ülne a tolószékben, hogy a nyálát kellene törölni az öltönyéről, mert a sok hit után az agyában csak tejbegríz maradt?csebi
több mint 14 éve
Ez így kicsit sánta. Én inkább ahhoz hasonlítanám a dolgot, hogy becsúszik 3 méterről, elrúgja a labdát és utána eltörik az ellenfél lába. Szabálytalan? Nem.[csak hogy én is beleszóljak: egészen addig nem szabálytalan, amíg nem a sisakot üti meg, ez tiszta sor. ámde ha (focis példával élve) a védő 3 méterről becsúszik, és bemutat egy jó ütemű szerelést, akkor mindenki állva tapsol. ha viszont nem jó ütemben ér oda (akár a csatár irányváltása miatt is), és mondjuk eltöri a lábát akkor nem nagyon van miről beszélni. kiállítás eltiltás.
Tisztázzuk le, lehet fejjel tackle-t csinálni. Tehát önmagában nem szabálytalan, amit Harrison csinált.
Soldados
na most rendben van, hogy harrison úgy megy oda hogy szétüti, szabályos keretek között, aztán épp történik vmi (megfogják a wr/rb-t iránytvált, stb) és emiatt szabálytalan a hit akkor megint nincs miről vitázni, hiába nem akarta, tény marad. mert attól h vmi nem szándékos, még szabálytalan és vonhat maga után eltiltást, akár úgy is h adott esetben a meccsen nem dobtak rá sárgát.
szóval csinálja csak tovább úgy ahogy eddig, aztán ha lent marad vki egy véletlenül szabálytalan ütközés során akkor majd ne csodálkozzon ha eltiltják. ráadásul az h telesírja a sajtót a visszavonulásával, rettenet de rettenet bohóc.gabtsi
És azt is szögezzük le, hiába volt helmet to helmet, a Cribbs hitet a liga is szabályosnak ítélte. (Pl a szabály különösen röhejes, hogy mikor legal, és mikor illegal a hit, de ezt az előbb leírtam)
Harrison azon van felháborodva, hogy amit 20 éve, azaz pályafutása kezdete óta tanítottak neki és minden más védőnek is, azt most szabálytalannak akarják titulálni. Sőt büntetik, és még eltiltást is akarnak. Ez elég röhejes. Ez olyan mintha most fociban azt találnák ki, hogy becsúszhatsz, de egyáltalán, még a labda elrúgása után sem érhetsz az ellenfélhez. Sok védő azt is kifogásolja, hogy mindenki teszi a dolgát, aztán a liga a forduló után kirója a büntetéseit a védőkre. És ugye szinte csak rájuk, mert többnyire a tackle-kből származnak ügyek. Lássuk be, ez nem túl igazságos. Tehát olyan helyzet van, amiben csak ők járhatnak rosszul, mert a játék jellegéből fakadóan többnyire csak ők vonhatóak felelősségre a meccsek után, hogy pénzbüntetést és eltiltást kapjanak. (tudom, tudom, most jöhet Ward, mint ellenpélda, de ez az elenyésző kivételek egyike).
De továbbra is az jellemzi legjobban a helyzetet, hogy a játékosok döntő többsége, még a támadók, sőt a sértettek is azt mondják, hogy túlzó, amit most a liga csinál.
több mint 14 éve
[csak hogy én is beleszóljak: egészen addig nem szabálytalan, amíg nem a sisakot üti meg, ez tiszta sor. ámde ha (focis példával élve) a védő 3 méterről becsúszik, és bemutat egy jó ütemű szerelést, akkor mindenki állva tapsol. ha viszont nem jó ütemben ér oda (akár a csatár irányváltása miatt is), és mondjuk eltöri a lábát akkor nem nagyon van miről beszélni. kiállítás eltiltás.
Tisztázzuk le, lehet fejjel tackle-t csinálni. Tehát önmagában nem szabálytalan, amit Harrison csinált.
Soldados
na most rendben van, hogy harrison úgy megy oda hogy szétüti, szabályos keretek között, aztán épp történik vmi (megfogják a wr/rb-t iránytvált, stb) és emiatt szabálytalan a hit akkor megint nincs miről vitázni, hiába nem akarta, tény marad. mert attól h vmi nem szándékos, még szabálytalan és vonhat maga után eltiltást, akár úgy is h adott esetben a meccsen nem dobtak rá sárgát.
szóval csinálja csak tovább úgy ahogy eddig, aztán ha lent marad vki egy véletlenül szabálytalan ütközés során akkor majd ne csodálkozzon ha eltiltják. ráadásul az h telesírja a sajtót a visszavonulásával, rettenet de rettenet bohóc.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Aki itt védi a büntetett játékosokat az nézzen meg egy két Ronnie Lott meccset, ott meglátja hogyan lehet keményen és mégis szabályosan ütközni...Tisztázzuk le, lehet fejjel tackle-t csinálni. Tehát önmagában nem szabálytalan, amit Harrison csinált.
Számomra az eshetőleges szándék mindig benne van, aki a fejét előreviszi ütközésnél... mit gondol? megérteném egy 165 centis játékosnál aki csak mellbe tudná ütni a másikat a fejével, de nem erről van szó.
Ez nem a foci puhulása sztem, hanem a játékosok megvédése jogosan. Lázadozhat Harrison, vonuljon is vissza, ha nem tud a szabályok adta kereteken belül játszani. NHL-ben már régóta járnak ilyenkért több meccses eltiltások.
egy kérdésem lenne: Jobb lenne ha mondjuk 10 év múlva Hines Ward olyan üres fejjel ülne a tolószékben, hogy a nyálát kellene törölni az öltönyéről, mert a sok hit után az agyában csak tejbegríz maradt?csebi
Igazából az a röhej, hogy (ha jól értettem a magyarázatokat) a Cribbs-hit azért szabályos, mert nála volt a labda, és így a szabályok szerint "nem volt védtelen", míg a Massa-hit azért volt szabálytalan, mert nem volt nála labda, ezért védtelennek minősül... Egészen debil szabály. Na most én nem szeretném, ha visszafogná magát, és így legközelebb catch lenne, mert visszafogta magát.
De ami igazán sokat mondó, hogy a játékosok általános véleménye mellett, pl Cribbs, azaz az egyik sértett is kiállt Harrison mellett. ezek után kár bármiről is beszélni, hogy vajon dirty hit volt-e. Nem, ő tette a dolgát, amiért kapja a sok millió dolcsit, megakadályozott egy futást és egy elkapást.