NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
100 %, hogy Pouncey nem játszik ellenünk
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Hogy mit kell kitalálni? Blitz + a Jets azér megmutatta.
Mi meg bízunk abban, hogy ezt is megoldja. Ha máshogy nem: mákkal😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Off:

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Profootball magazin e havi számát.Kurva jó Harrison cikk van benne.

On:
Kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki Ben ellen,bár talán az nagyobb kérdés, hogy meg is tudják -e valósítani...csak azt tudnám, hogy egy ilyen tehetségtelen irányítótól,mint Ben miért kell ennyire tartani? 😛

több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
Ha BB-t megfogják, de Mendy meg Redman fut 2-2TD-t, nekem úgy is jó lesz. 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Packers tudja mi a kulcs ellenünk és nagyon komolyan készül rá és elemzi: Big Bent megfogni, bármi áron. Tudjátok az "évtized mákerét", aki beesett egy kiváló D mögé azt csak úgy hullanak rá a gyűrűk, pedig a tehetsége nem predesztinálná rá. 😂

Ja nem, ez az a QB, akiből nehezebb felkészülni, mint TB-ből és PM-ből együttvéve, mert egyrészt csak minden 2. alkalommal sikerül földre vinni, másrészt sose tudhatod, mire számíts, pump fake, deep pass, scramble, stb. Azt hiszem, nem BB az évtized mákere, hanem a Steelers, hogy talált egy olyan franchie QB-t, aki az okádék fala mögött is képes SB-t nyerni...

Itt a cikk, hogy a PAcks mennyire komolyan veszi a dolgot és azt hiszem ez a meccs egyik kulcsa, hogy meg tudják-e valósítani: http://www.nfl.com/superbowl/story/09000d5d81dfd009/article/packers-watch-video-for-tips-on-taking-down-roethlisberger?module=HP_headlines

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jaja, az már régóta biztos, hogy ha játszik Smith, ha nem, mindenképpen Hood kezd, Smith a depth-nek tenne jót, plusz ugye maga a jelenléte is lendíthet egyet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Én azt mondom, hogy ha Smith felépült volna valamennyire jobban akkor is Ziggy tolta volna kezdőként szerintem. Én még mondjuk egészen a meccs kezdetéig nem vagyok hajlandó lemondani arról, hogy lássuk Aaront a SBn. Az meg, hogy a Lombardit elvinni a Packs elől Dallasban Jerry Jones szeme láttára...nagyon szép lenne.

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Még egy kis Big Ben-éltetés, még ha nagyjából ugyanazt is mondja, mint minden korábbi (ha jól emlékszem, ez még nem szerepelt itt): "Roethlisberger has that "been there, done that" factor over Rodgers. That isn't a knock on Rodgers, but Roethlisberger is simply amazing when it matters most. He didn't throw the ball well versus the Jets, but played a far better game than his numbers would indicate. His playmaking ability is just off the charts. Roethlisberger finds a way time and time again." - Matt Williamson, ESPN Scouts Inc.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Tízyardra felkerült vmi Bettis-es cucc:
NFL.2010.Soundfx.Best.0f.Jerome.Bettis.432p.firekiller
Hátha érdekel vkit.
több mint 14 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Troy, B-Mac és Sanders edzésbe állt. Jonathan Scott viszont még mindig nem, ennek ellenére ő az előbbi hármassal együtt Probable.

Smith továbbra is limitált, Pouncey és Allen egyáltalán nem edzett, egyre valószínűbb, hogy ez a hármas nem játszik, noha jelenleg questionable minősítést kaptak.Soldados
Aaront nagyon sajnálnám, ha nem játszhatna a SB-on, nagyon megérdemelné... Punci is hiányozhat, bár remélem BigBen összeszokik Leguval & nem lesz olyasmi mint a Jest ellen, de azért nyugodtabb lennék ha Punci lenne a C. Allen meg fontos a ST-ben, bár ebben a GB sem túl erős, szal remélem itt nem lesz gond...Shilkor
Hát Legu hátránya nem csak a rossz snap azért Pouncey-al szemben.

több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Troy, B-Mac és Sanders edzésbe állt. Jonathan Scott viszont még mindig nem, ennek ellenére ő az előbbi hármassal együtt Probable.

Smith továbbra is limitált, Pouncey és Allen egyáltalán nem edzett, egyre valószínűbb, hogy ez a hármas nem játszik, noha jelenleg questionable minősítést kaptak.Soldados
Aaront nagyon sajnálnám, ha nem játszhatna a SB-on, nagyon megérdemelné... Punci is hiányozhat, bár remélem BigBen összeszokik Leguval & nem lesz olyasmi mint a Jest ellen, de azért nyugodtabb lennék ha Punci lenne a C. Allen meg fontos a ST-ben, bár ebben a GB sem túl erős, szal remélem itt nem lesz gond...
több mint 14 éve

Smith továbbra is limitált, Pouncey és Allen egyáltalán nem edzett, egyre valószínűbb, hogy ez a hármas nem játszik, noha jelenleg questionable minősítést kaptak.

több mint 14 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha már sokan levauzzák, h draftról van szó, gondoltam én is írok eme témában 😛

(Ha már hál' istennek a végén húzunk akkor) első körben húzzunk CB-t, név nélkül Jimmy Smith/Aaron Williams, akit elérhtünk még az első kör végén. Az idei CB-class, jó az OT középszar... 2. körben ha benn van punci2 húzzuk be: vagy bejön brothers of metal vagy megint elbasztuk az OL-húzást (nem lenne újdonság)... Tudom h nagy need az OT-pick, de jövőre még van Flo & utána úgyis nagy valószínűséggel visszavonul Warrior + Aaron + Ward + CoachDad + még ki tudja ki, szal úgyis újjáépítős idény(ek) jön(nek) + valszeg jobb lehetőség lesz franchise OT-t találni (ha már muszáj idén erőltetni ott van Chris Scott, aki már legalább edzett 1 évet a csapattal & nem hiszem h sokkal rosszabb lenne, mint az idei prospectek)... Ja meg húzzuk be 3.-4. körben Casey Matthewst (jó gének + potenciál) hosszú távon jó párja lehet Timmonsnak középen. Meg lehetne próbálni Kenrick Ellis-t is Hampton utódjának 4. kör környékén még bent lehet & mit veszíthetünk vele?
több mint 14 éve
kicsi joe Pittsburgh Steelers 131
http://www.facebook.com/troy43?v=app_4949752878#!/photo.php?pid=1062355&o=all&op=1&view=all&subj=27631638646&aid=-1&id=1595506510&oid=27631638646&fbid=1519107789727 😂 😂 😂
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
és akkor a szkútokat is kiebrudaltuk?? 😂
elsősorban engem is az SB érdekel, majd megesz a fene - de egy kicsi hadd udvaroljunk mielőtt a lompost meglóbáljuk 😛
attól miért ne foglakoztathatna bármi más is, ami a csapattal kapcsolatos - és ahogy mondjuk többszöri elmondásra ismerjük a véleményedet, kiváncsi vagyok a többiekére is
kissé bevagyok pörögve amit döntő szülte feszültség okoz, s ha éppen üresjáratos a topic mérne enyeleghetnénk 10orX-xel a prospectcsócsákon, megkeseritettük valakinek az életét vele? Elnézést.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Hát akkor beszélj a Super Bowlról, nem tudom mit nem veséztünk még ki. Főleg, hogy 9 nap múlva lesz, még lesz ez a vicc is vasárnap, akkor meg már sokkal inkább a szombati Senior Bowl.
több mint 14 éve
Azt mondjuk nem értem minek most telefosni már a topikot drafttal...
Legalább értelmes dologról lenne szó, aminek köze van az SB-hoz.kishaszi
Óriási +1.

Persze mások vagyunk, ez rendben van, de komolyan Super Bowlra készül a csapat és fel nem foghatom, hogy ilyenkor kit érdekel a draft... arról nem beszélve - amit már ezerszer leírtam -, hogy a Combine végéig kizárólag posztokban érdemes gondolkodni, nem nevekben, mert az még sokat változhat, hogy kinek mi lesz az értéke a drafton.

akinek vége az idénynek, azt megértem, hogy már foglalkoztatja ez a kérdés, de aki SB-re készül... Hát nagyon finoman fogalmazva is abszolút hidegen hagy.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Legalább értelmes dologról lenne szó, aminek köze van az SB-hoz.kishaszi
tessék: -

több mint 14 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Uraim, a steelers.hu-n van egy oldal nyitva a steelers játékosai részére esetlegesen felteendő kérdéseknek. Valaki aki részt vesz a sportág ünnepén vállalta, hogy megpróbál pár kérdést személyesen intézni a srácokhoz. Szabad a gazda!
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Legalább értelmes dologról lenne szó, aminek köze van az SB-hoz.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Ugye süti 😀
De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕tenorx
lószart! nem lesz róla semmi adat, csak nekünk 😀sutianap
Ezt már eljátszottuk Stallworthel ha jól emlékszem, senkinek nem adtuk oda róla a game tapet 😀
több mint 14 éve
Ugye süti 😀
De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕tenorx
lószart! nem lesz róla semmi adat, csak nekünk 😀

több mint 14 éve
Ugye süti 😀
De ez a Mayock annyira hypeolja, hogy még a végén kiviszik nagyon elől 😕
több mint 14 éve
Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.

vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorx
A csúszást - nekem - megmagyaráztad.
Hogyne. Vassadi megadta az én válaszomat is. Annyit még, inkább érteni vélem és elfogadni hajlok a Ti érveiteket. (Tudva persze, hogy nagyon hátulgombolós vagyok mock cuccokban.)
Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?sutianap
Húhú, azt nagyon is el tudom képzelni! 😊tomi-tomi
húúúúúú, van egy borzalmas összeesküvés-elméletem a Májk-Szenyorbóll-csúszás témakörből, de akkor azt áthibernálom február végire 😉

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pouncey le fog csúszni a második körbe szerintem. Nem is volt annyira jó szezonja, csak Maurkice hypeja tartotta az első körbe, + most el se tudott menni a Senior Bowlra sérülés miatt, szerintem be fogjuk tudni húzni a 2. körben is.

vassadi, tomi-tomi: Elhiszitek, hogy nem azért írunk mockot, hogy Soldinak tetszen? Vagy nem tudom miért kötelező a nem-Pouncey pick.tenorx
A csúszást - nekem - megmagyaráztad.
Hogyne. Vassadi megadta az én válaszomat is. Annyit még, inkább érteni vélem és elfogadni hajlok a Ti érveiteket. (Tudva persze, hogy nagyon hátulgombolós vagyok mock cuccokban.)
Tomi-tomi: mér szerinted engem sose idegesit a Kapitány?sutianap
Húhú, azt nagyon is el tudom képzelni! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)