Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
marescha
121
Bocsesz, nem definiáltam az "intelligens" kifejezésemet. Most itt nem a hétköznapi értelemben vett intelligenciára gondoltam, hanem játék intelligenciára (olvassa a játékot, jó megérzései vannak stb.) ... ezt elrontottam...Mert valaki erős, gyors, intelligens és kegyetlen (szerintem a kettő egyszerre létezhet)??? Nem éppen ez egy jó védelem (védő) ismérvei???Intelligens? Azért ez erős felindulásból elkövetett túlzott jóindulat. 😀
marescha
Én már leírtam pár napja a véleményem az nfl csevegőben. De látom ez a hónap sztárok sztorik témája lett, bemásolom ide, hátha valakiből ez is érzelmeket vagy érveket vált ki.
Az az érzésem, hogy most már lassan a QB-k és a WR-k érinthetetlenek lesznek.... Ebből az lesz, hogy a QB-k minden kórházpasszt be fognak vállalni, a WR-k minden esetben csak a labdát fogják nézni, és a védőket gyakorlatilag le se szarják, és ha véletlenül valaki elkaszálja őket, akkor meg jön a rinya. Na és akkor lesznek majd statisztikai rekordok meg minden ami kell.... de nem nekem....
több mint 14 éve
kicsi joe
109
Sziasztok!Régóta olvasom már a fórumot, nagyon tetszenek a hozzászólásaitok! Acélos az én szívem is, és vettem a bátorságot, hogy én is megszólaljak. 😊
Ebben az ütközéses témában úgy látom egy páran el vannak tévelyedve. Játszom itt Mo-n ezt a gyönyörű sportot, és ilyen téren a tapasztalataimat írnám le. Kezdésképpen egy védőjátékosnak úgy 2 tizedmásodperce sincs eldőnteni, hogy hogyan is csináljon meg egy tackle-t... Én elhiszem hogy az NFL játékosok 10-20 éve ezt csinálják, de a lényeg ugyanaz: telibebaszni és földre vinni a labdás embert. Kész. És ehhez ugyebár minél mélyebbre kell helyezni a súlypontot. A támadónak szintén. Ha Massaquoi nem görnyed le az elkapásnál, Harrison kb hasmagasságban érkezik és senkinek sem sírna a szája.... De nem így történt, kapja meg a pénzbüntetést, de azért keresztre ne feszítsük már... Mindenki tisztában kell hogy legyen azzal ebben a sportban, hogy bármikor letéphetik a heréit. Ezzel a tudattal írja alá a szerződést... El lehet menni bézbózozni aki nem vállalja ezt fel! De aki igen azt nehogy már megsajnáljuk....
több mint 14 éve
Mert valaki erős, gyors, intelligens és kegyetlen (szerintem a kettő egyszerre létezhet)??? Nem éppen ez egy jó védelem (védő) ismérvei???Intelligens? Azért ez erős felindulásból elkövetett túlzott jóindulat. 😀
marescha
Én már leírtam pár napja a véleményem az nfl csevegőben. De látom ez a hónap sztárok sztorik témája lett, bemásolom ide, hátha valakiből ez is érzelmeket vagy érveket vált ki.
Ha valaki izomból sisakkal teibe@sz egy másik játékost, akkor ott nem lehet arra hivatkozni, hogy nem lehetett másként, mert így meg úgy. Ha vállal akarsz ütközni, vállal fogsz. Lehet hogy a sisakkal is ,de ez két külön dolog. Aki izomból akar sisakkal csak az fog így érkezni. Ezt nem én mondom, hanem volt nfl játékosok.
Ezen megy a vita, hogy ami nyilvánvalóan ilyen ütközés, azzal mi legyen? Mármint amikor helmet to helmet ütközés van, és nem vállal ütközés közben koccannak a sisakok, stb.
Az én személyes véleményem az, hogy például egy "megfelelő" Cut block semmivel nem fairebb, vagy veszélytelenebb. Ez nem dámajáték, ez velejár. És ezt is szeretjük, mi nézők. Harmadrészt pedig a védő nyakának sem tesz jót pár ilyen helmet hit. Csak ugye ő nem okolhat mást, mert azért nem kötelező, vállal is lehet monster hitet kiosztani (és sérülést is).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Spy
2 337
Autóversenyből vedd ki a kanyarokatVedd ki az előzéseket
Kutyának sem kell...
Álszentség tiltani azt, amivel a sportot eladják
Marad a verbális szidalmazás
A hitekért meg megyünk a Sports Science-be NFL helyett
Anno volt is a l'art pour l'art társulatnak egy ideillő darabja verbális pankráció témakörben
több mint 14 éve
xtaki
3 441
egyetertek...mondernkori gladiatorok...bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna romaban egy ilyen szabalynak a bevezetesekor 😀Szerintem teljesen reális hogy ráment Cribbsre, számolva azzal hogy esetleg kiszabadul, misstackle mittudomén, és azért lett h to h, mert estében találkoztak.a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.szaba
Nem azért kapja a sokmillás fizetését, hogy közelről nézze hogyan szerel Woodley.
Az meg hogy úgy jár... az kb minden NFL játékosra vonatkozik. Bárki bármelyik meccsen szerezhet egy olyan sérülést, hogy nem tudja folytatni. Ez eddig is benne volt a pakliban, és szerintem tisztában is vannak vele, amikor ezt a sportot választják.Jan
több mint 14 éve
xtaki
3 441
a defense jatekosoknak azt is tanitjak, hogy 11-n kell megcsinalni a tackle-t.a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.szaba
nem szamit mennyien csimpaszkodnak bele, attol meg kiszabadulhat.
több mint 14 éve
Szerintem teljesen reális hogy ráment Cribbsre, számolva azzal hogy esetleg kiszabadul, misstackle mittudomén, és azért lett h to h, mert estében találkoztak.a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.szaba
Nem azért kapja a sokmillás fizetését, hogy közelről nézze hogyan szerel Woodley.
Az meg hogy úgy jár... az kb minden NFL játékosra vonatkozik. Bárki bármelyik meccsen szerezhet egy olyan sérülést, hogy nem tudja folytatni. Ez eddig is benne volt a pakliban, és szerintem tisztában is vannak vele, amikor ezt a sportot választják.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És még mi vagyunk elfogultak.Értem én, hogy mit akarsz, én igazából nem akarok nagyon belefolyni a dologba. Ha 3tén múlna Harrison már a bányában dolgozna, csak ez meg ebben a sportban kibaszottul álszent gondolkodás-kishaszia felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.szaba
Tök mindegy mi mit beszélünk itt, aki akarja ugyis belemagyarázza az aljas szándékosságot.
több mint 14 éve
Értem én, hogy mit akarsz, én igazából nem akarok nagyon belefolyni a dologba. Ha 3tén múlna Harrison már a bányában dolgozna, csak ez meg ebben a sportban kibaszottul álszent gondolkodás-a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.szaba
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
ja és akkor az OL az mind vajszívű, vajkezű gyerekekből áll, akik csak egy falat kenyérrel, meg egy pár jó szóval várnak. Tehát az elvárás a következő lenne: menny neki a az OL-nak mint egy tank, hatolj át rajta, az hogy löknek, csavarnak, eltérítik a mozgásodat ne is zavarjon abban - hogy mikor odaérsz a WR-hez puha kézzel fogd meg, nenám bepiszkolódik a polója, mer ő csak azér van ott, hogy megmutassa a nagy pléjeket. Mer ő a játékos? No de tényleg a QB-n meg a WR-eken kívül a többiek csak asszisztálni mennyenek fel??Félreérted, a szándékos (értsd: aljas, amit egy több fős bírói testület ítél meg) sérülésre menő szerelést büntessék, mert az nem fair play... de pl a CB nézze a labdát szabály, az röhej és nem ez az egyetlen...CollapoHát akkor "kicsit" több lett, de azért valahogy csak kiperkálja a többmillás fizujából. 😊Ha lebénulna egy Steeler, lehet h nem puhafocsi lenne, hanem mocskos gazemberek.szaba
Merriweather és Dunta Robinson 50k-t kapott. Harrison azért kapott 75-t, mert ő visszaesőnek számít. Következőre tuti eltiltja a a puhafocsit szorgalmazó liga...Soldados
Helmut: a hat tyúk az mér négy?? vagy az egy komplett LB-sor akar lenni 2012-ből??
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Félreérted, a szándékos (értsd: aljas, amit egy több fős bírói testület ítél meg) sérülésre menő szerelést büntessék, mert az nem fair play... de pl a CB nézze a labdát szabály, az röhej és nem ez az egyetlen...Hát akkor "kicsit" több lett, de azért valahogy csak kiperkálja a többmillás fizujából. 😊Ha lebénulna egy Steeler, lehet h nem puhafocsi lenne, hanem mocskos gazemberek.szaba
Merriweather és Dunta Robinson 50k-t kapott. Harrison azért kapott 75-t, mert ő visszaesőnek számít. Következőre tuti eltiltja a a puhafocsit szorgalmazó liga...Soldados
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
szaba
10 543
a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.kishasziAszittem fordítva 😊 Nem tudom. Ok, hogy szeret ütközni, de pl. a Cribbs esetnél én abszolút nem láttam szükségesnek, hogy rátoljon egyet a fejére, mikor Woodley már rég lefelé rántotta. Mind1, úgy jár, hogy egyszer ő lesz az ivarszerv rossz oldalán, aztán nem csak mondogatnia kell, hogy abbahagyja, hanem nem tehet mást.
több mint 14 éve
Nyílván szankcionálni kell dolgokat, de ha meg sárga lennék és csilingelnék én lennék a villamos.El fogunk oda jutni, hogy bíróságra fognak járkálni a játékosok egy ütközés után, a felperes lesz az ütközést elszenvedő alany, az alperes meg aki kiosztotta.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
szaba
10 543
Hát akkor "kicsit" több lett, de azért valahogy csak kiperkálja a többmillás fizujából. 😊Ha lebénulna egy Steeler, lehet h nem puhafocsi lenne, hanem mocskos gazemberek.
több mint 14 éve
Egyre viccesebb dolgok vannak az NFL-be. Nem lehet örülni a TD-nek mert büntetnek...amit most is Austin csinált (átugrotta Williams-t) TD örömnek azért is büntetni hát ez már több mint szánalmas. Irányítókat védjék meg oké, de amikor fél méterre van tőle egy 120 kg-os állat úgy hogy sprintel akkor tippeljen hogy pumpálni fog vagy eldobja?! Azért is büntetnek csomószor. Harrison-t is büntessék meg nyilván, de mi ez a sok baromság amit mesélnek még mellé?? Pár év és csak az lesz szabályos tackle amikor tenyérrel ellököd az ellenfelet.
több mint 14 éve
Let's change American Football to Touch Football.... Yuck....
http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_football_%28rugby_league%29
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
marescha
121
Na akkor beszarnék, ha a következő Harrison-féle big hitnél eltiltaná a liga. Kajak nem értem most már mi ez az egész....Mert valaki erős, gyors, intelligens és kegyetlen (szerintem a kettő egyszerre létezhet)??? Nem éppen ez egy jó védelem (védő) ismérvei???
Ebben a sportban nem lehet úgy védekezni, hogy éppen megállítom, de azért nehogy baja essen... mert akkor 40 pontot csinálnak rajtad meccsenként.
Meg egyébként is.... Harrison a Steelers védelem tagja, és a Steelers nem a kedvességéről híres. Ellenünk nem lehet bohóckodni, mert legyilkolunk. Ez van, és remélem ez is lesz, mert én a védelem miatt lettem Steelers fan, és nem Randle El trükkös játékaiért....
Természetesen a büntetés valahol érthető, de a magyarázat nem... (azt hiszem Harrison is ezen akadt ki, nem a büntetés meglétén, hanem a magyarázaton).
több mint 14 éve
remélem ez nem tör meg senkit - mert a cél ez is lehet -, hanem még inkább zúzni fogunk, a sok hisztis picsa nyávogása ellenére.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Nem tudom azért nekem ez büdös egy kicsit.Egyetértek!
Pont a legutóbbi MNF közben játszottak be képeket a Titans def.coordinátoráról, meg nem mondom hogy hívják sajnos, de 4akkora ütközést mutattak tőle hogy ezért idén ott helyben szerintem villamosszékbe raknák a tettest a "puhapöcs szabállyal". Nem tudom annó kapott-e érte büntetéseket, de szerintem most azért játszották be ezeket hogy annak idején milyen fasza csávó volt hogy kíméletlenül mészárolt.
Lehet 20év múlva majd James barátunknál ismétlik ezeklet, és mindenki elismerően csettint hogy ez igen, jól tolta a fazon.The terrible towel
Szerintem mikor Harrisont az év def. játékosának választották, akkor is ugyanígy nyomta. Csak akkor sztárolták érte, most meg pellengérre állítják- ugyanazért. :/
Ok, csinált 1 szabálytalan ütközést, fizessen. De azért nem kéne közellenséget kreálni belőle.
Gondolom nem véletlenül találták ki anno a sisakviselést, tehát valszeg nem JH az első -és nem is az utolsó- aki megfejelt valakit. Ehhez képest qrva nagy cirkuszt csinálnak belőle.
A régi dolgokról csak annyit: akik anno ripityára törtek embereket, (Steelers D 70's) azok rég HoF-ben vannak. Ott a példa a mostaniak szeme előtt.
Amúgy meg ha valaki a "jajistenem hozzámértek, most meghalok" típusú játékot értékeli, az nézzen spanyol vagy olasz focit, ne NFL-t. Szerintem.
több mint 14 éve
Nem tudom azért nekem ez büdös egy kicsit.Pont a legutóbbi MNF közben játszottak be képeket a Titans def.coordinátoráról, meg nem mondom hogy hívják sajnos, de 4akkora ütközést mutattak tőle hogy ezért idén ott helyben szerintem villamosszékbe raknák a tettest a "puhapöcs szabállyal". Nem tudom annó kapott-e érte büntetéseket, de szerintem most azért játszották be ezeket hogy annak idején milyen fasza csávó volt hogy kíméletlenül mészárolt.
Lehet 20év múlva majd James barátunknál ismétlik ezeklet, és mindenki elismerően csettint hogy ez igen, jól tolta a fazon.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81b77d1c/article/steelers-lb-harrison-mulling-retirement-after-75k-fine-for-hit?module=HP_headlinesHarag és frusztráció! Szerintem baromi pipa, amit nem csodálok, mert gykorlatilag zászlajára tűzte minden a témában publikáló megmondóember, mint antihőst. Ha már valakit kellett volna, nem ő lett volna a célpontom. Nem vitatom a büntit, de volt ezen a héten értelmetlenebb, feleslegesebb erőszak, szerintem.
Ez meg remélem csak hiszti...tenorx
R Harrison önmarcangolása pedig nálam a véleményes kategória, ... kb ez jut eszembe..
http://www.youtube.com/watch?v=giMQ05Q97mU&feature=related
...de én elfogult vagyok.
Üdv
H
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom elképzelni h abbahagyja.Majd Tomlinék elbeszélgetnek vele, kicsit teleszaladt a töke az általa nem igazán értett "új trend" miatt...
Szarok bele ki mit gondol róla, minden 3-4-es csapat szivesen tudná az LB sorában.
Azt Harrison is nyilatkozta, h odakint "átkapcsol", ott nincs barátság, haverság, ennyi.
Majd lehiggad és zúz tovább.
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81b77d1c/article/steelers-lb-harrison-mulling-retirement-after-75k-fine-for-hit?module=HP_headlinesEz meg remélem csak hiszti...
több mint 14 éve
catattack
3 520
Az NFL legálisnak ítélte Harrison Cribbsen végrehajtott hitjét. A másikat vizsgálja csak. Engem nem lep meg, másik topikban írtam, hogy én is inkább csak a másodikat tartottam aggályosnak.SoldadosHarrison egy antiszociális állat. Szerintem nem állok túl messze a valóságtól, ha azt mondom, hogy mindkét esetben benne volt a szándékosság enyhe szikrája.
több mint 14 éve
Hát akkor "kicsit" több lett, de azért valahogy csak kiperkálja a többmillás fizujából. 😊Merriweather és Dunta Robinson 50k-t kapott. Harrison azért kapott 75-t, mert ő visszaesőnek számít. Következőre tuti eltiltja a a puhafocsit szorgalmazó liga...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!