Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
😂

Hülye, fasz. 😀

De tényleg ő az, akire legjobban illik: nem az eszéért szeretjük. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azt értem,h Goodellt mért nem szereti és joga is van a véleményéhez mégha nem is túl kultúrált, sőt azt is megértem,h ha kritikával illet egy-egy támadóoldal beli csapattársat, mert valami frusztrálja (például, h tényleg sokszor a D#nek kell az O#-t kihúzni a szarból ...bár nem állítom,h teljesen objektíven ítél)... mág talán azt is megértem,h Rodney-t valamiért nem bírja, hisz ő elég karakteres és megosztó személyiség volt Pats játékosként...

...de hogy egy Tedy Bruschiba, aki felülkerekedett egy agyvérzésen és jóformán a sportszerű csapatjátékos mintaképe, és kifejezetten objektív megnyilatkozásai vannak, miért próbál belerúgni... ez nekem magas.
több mint 15 éve
gsn 3 548
Beindult a damage control. Harrisont ma behívták vendégnek a SportsCenterbe, de pár perce lemondta az interjút.

Jó kis komment PFT-n: "Will James Harrison be the first player to claim someone hacked his brain?" 😀

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Azok kívül amit Mendenhall-ra és BB-re mondott én röhögtem, már amennyit megértettem szerény angol tudásommal. 😊

“I hate him and will never respect him.”
Szókimondó... 😀

Goodell-t szidó nyilatkozatokat mindig díjazom, más játékosok is ha megmarják kicsit azon is gúnyosan mosolygok. Hátha észhez kap és lelép vagy nem hozza be a hülye szabályait.

több mint 15 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 991 — Steelers fan
Pedig most lett volna ideje elolvasni a "hogyan nyilatkozzunk diplomatikusan" című könyvet.
Vagy ehhez túl rövid a lockout?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Nem az eszéért szeretjük.
több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 932 — capitaine du château de Vienne 1487
harrison ismét bizonyította mennyi esze van.gabtsi
lemaradtam valamiről?sutianap
Nekiment Goodellnek, Cushingnak, Rodney Harrisonnak, Bruschinak, Mendenhallnak és Roethlisbergernek egy interjúban.

http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/13/james-harrison-takes-aim-at-goodell-others-in-new-interview/gsn
birkózószart reggelizett megint 😛
egyértelmű superman-syndrome

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem aprózza el az biztos 😀
Nyilván ezentúl mindenki sokkal jobban fogja szeretni, de valszeg pont magasról tesz rá

több mint 15 éve
gsn 3 548
lemaradtam valamiről?sutianap
Nekiment Goodellnek, Cushingnak, Rodney Harrisonnak, Bruschinak, Mendenhallnak és Roethlisbergernek egy interjúban.

http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/13/james-harrison-takes-aim-at-goodell-others-in-new-interview/

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 932 — capitaine du château de Vienne 1487
lemaradtam valamiről?

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
harrison ismét bizonyította mennyi esze van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Hát igen, akkor a 2008as idényt nem csak én néztem végig megint 😊
Egyébként én emellett most inkább az egyetemi bajnokságra készülődök, ha valakinek még nincs kedvence, akkor nagyon tudom ajánlani az Alabama Crimson Tide csapatát, amit szerintem meg fogtok kedvelni: erős futás - erős 3-4es defense 😊tenorx
maradjunk a hazaiaknál, Panthers!

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Örömmel látom, hogy azért a többség most már egyetért velem, hogy a 2008-as po-ban minden úgy alakult, ahogy nektek jó 😊 De semmit nem von ez le persze az érdemetekből, ha másért nem, azért a védelemért. Még akkor is, ha nem nektek szurkoltam 😀Wyatt
Én pl mindig is ezt írtam, hogy mákunk volt minden alkalommal a PO-ban szembejövő ellenfelekkel. Ugyanakkor ez már csak azért sem von le semmit a csapat érdemeiből, mert az alapszakaszban is kib.szott qrva jók voltunk a legerősebb schedule ellenére is. Nagyon sok jó csapatot vertünk le, végig duzzadtunk az erőtől és egész évben totális dominancia jellemezte a D-t. Ugyebár a legerősebb schedule mellett lettünk AFC-másodikok. :cool: Utána az AFC-ben esélyt kaptak a levert seregek, de csak ismét elhullottak, az SB meg úgy volt jó, ahogy volt, az egész idényünk benne volt, D dominanciával* és GW-drive-val a végén.

* Nem kell hozni a yardokat és a sallangokat, azt én is ismerem, a lényeg, hogy a Cards O 14 pontot csinált a D-n (21-7))

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Örömmel látom, hogy azért a többség most már egyetért velem, hogy a 2008-as po-ban minden úgy alakult, ahogy nektek jó 😊 De semmit nem von ez le persze az érdemetekből, ha másért nem, azért a védelemért. Még akkor is, ha nem nektek szurkoltam 😀

több mint 15 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 752 — Steelers fan
Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.Soldados
Ha egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Sőt, minél nehezebb a menetrendet, annál többet lehet belőle tanulni, és folyamatosan jobb játékra törekedni. Senki sem fog leereszteni és nem lesz szokatlan a PO-ban, hogy négy negyeden keresztül kell a koncentráció, mert ott ritkán lehet az első két negyedben megnyerni a meccseket.

Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.DoM
Ez jól hangzik, és elméletileg igaz is kellen hogy legyen, de azért más nézőpontok is léteznek.

Pont idén ugye, a PO-ban a Ravenst és a Jets-et is egy-egy félidőnyi jó játékkal raktuk ki.

Azonkívül, ha egy vezető nem mindig csak a következő meccsre gondol (amit egyébként divat kijelenteni), hanem hosszabb távú céljai vannak PO vagy SB esetleg, akkor biztosan nem tiltakozna egy olyan schedule ellen, ahol a kezdőket rendszeresen lehet pihentetni 1-2 negyeden át. Elkerülve kulcsjátékosok sérülését, stb stb...

Ha egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél.

Na ezt nem gondolnám. Van egy bizonyos O stílus, ami nekünk nagyon nem jön be, és az ilyen csapatok ellen döglődünk, akármilyen szinten is vannak rangsorolva adott pillanatban.
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Hát igen, akkor a 2008as idényt nem csak én néztem végig megint 😊
Egyébként én emellett most inkább az egyetemi bajnokságra készülődök, ha valakinek még nincs kedvence, akkor nagyon tudom ajánlani az Alabama Crimson Tide csapatát, amit szerintem meg fogtok kedvelni: erős futás - erős 3-4es defense 😊
több mint 15 éve
Természetesen a PO-ra gondoltam. Nem csak az Eagles lett volna rossz matchup.

Eleve a Chargers helyett jöhetett volna a Colts, ami nekünk nem lett volna annyira jó. A másik ágon Ravens-Titans, nekünk a Ravens volt a kedvezőbb ellenfél.

A másik főcsop-ból, (Giants, Eagles, Cardinals, Panthers) itt legrosszabb lett volna a Giants vagy az Eagles.

Alapszakaszban 4 csapat győzőtt le minket, ebből (ha jól emlékszem) 3 ott volt a PO-ban, és mindhármat elkerültük. A Chargers , Ravens, Cardinals helyett lehetett volna Colts, Titans, Eagles is, az pedig nekünk egészen más történet lett volna. Szerintem.
több mint 15 éve
Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.Soldados
Ha egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Sőt, minél nehezebb a menetrendet, annál többet lehet belőle tanulni, és folyamatosan jobb játékra törekedni. Senki sem fog leereszteni és nem lesz szokatlan a PO-ban, hogy négy negyeden keresztül kell a koncentráció, mert ott ritkán lehet az első két negyedben megnyerni a meccseket.

Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.DoM
Ez így van, ezért nem is tetszik az idei schedule-ünk. Az eleje nehéz, de az utolsó 8 meccsben alig van vmi érdemleges meccs, s ez a PO-ban visszaüthet, ha bejutunk oda.

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.Soldados
Rendben, ugyanezt írtam én is. 😊
több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.
több mint 15 éve
A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.Jan
Mások szerint messze a Steelers-é volt a legnehezebb schedule. Nézőpont kérdése. A PO-ra igaz, hogy mindig az ideálisabb ellenfél jött.vassadi
Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.Jan
Mások szerint messze a Steelers-é volt a legnehezebb schedule. Nézőpont kérdése. A PO-ra igaz, hogy mindig az ideálisabb ellenfél jött.
több mint 15 éve
A 2008-as csapatotok nagyon egyben volt, de én (Eagles-szemmel) úgy éreztem, ha az NFC döntőt mi nyejrük a Cards ellen, akkor lehet az átütő erő kevés lett volna. Persze, nem biztos, 2 elit védelem, 2 védelmi zseni találkozott volna akkor a Super Bowl-ban, ahol akárki nyerhetett volna. Ennek ellenére úgy éreztem, - továbbra is tartva, hogy elfogultan - hogy az alapszakaszhoz hasonlóan mi győzedelmeskedünk.

De az a négyes, akik a konferencia döntőkre állva maradt alapból érdekes volt, végig kissé úgy tűnt, hogy a Cards-nak ti vagytok rossz match-up, nektek mi, nekünk a Ravens, nekik a Cards. De ez már így közel két és fél évvel utána eléggé csak találgatás.Deny
Egyetértek, hogy nekünk a Philly rossz match-up lett volna, ezt többször le is írtam, de az egész idényt nézve sztem totálisan megérdemelt diadalt aratott a Steelers.

több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A 2008-as csapatotok nagyon egyben volt, de én (Eagles-szemmel) úgy éreztem, ha az NFC döntőt mi nyejrük a Cards ellen, akkor lehet az átütő erő kevés lett volna. Persze, nem biztos, 2 elit védelem, 2 védelmi zseni találkozott volna akkor a Super Bowl-ban, ahol akárki nyerhetett volna. Ennek ellenére úgy éreztem, - továbbra is tartva, hogy elfogultan - hogy az alapszakaszhoz hasonlóan mi győzedelmeskedünk.

De az a négyes, akik a konferencia döntőkre állva maradt alapból érdekes volt, végig kissé úgy tűnt, hogy a Cards-nak ti vagytok rossz match-up, nektek mi, nekünk a Ravens, nekik a Cards. De ez már így közel két és fél évvel utána eléggé csak találgatás.
több mint 15 éve
A tavalyi azért nem kudarc, mert szvsz már azzal erőn felül teljesített a csapat, hogy SB résztvevő volt.

A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.