NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
15. a Tampa Run D, 111,5 y-os átlaggal, úgyhogy mikor futhatunk ha most nem.
A gyatra 3rd down mutatón is javítani kell, és itt jön képbe ugye Redman akitől lényegesen többet várok ma, valamint Miller is villanthatna egy 100-assal mondjuk.

Egy, két hosszú labda azért lesz remélhetőleg Wallace felé.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Raheem Morris meg Tomlin egyébként is jóban vannak, szóval egy kurva jó meccsre számítok 😊 (Steelers győzelemmel természetesen)
több mint 14 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Na végre újra Gameday!!!
remélem ma is TO parádét tart a D és az O is hozzá tesz maj d valamennyit a meccshez, elvégre újonc FS vel fogja nyomni a Bucs és ha Batch nem is Big Ben azért nem elég rutinos. Szóval remélem sikerül nyerni!!!!
GO STEELERS GO!!!!Haggans
Egyébként Batchnek voltak nagyon jó passzai 20+ yardra, de ugye a TD-t elvették holding miatt, a többit meg elejtették rendre. Kicsit több makival lehetett volna szebb is az a lőlap. Szóval én reménykedem, hogy most összejönnek csárlinak a dolgok.kishaszi
Szerintem is nyerni fogunk, ez nagy visszatérése Tomlinnak :cool: Remélem a play calling bátrabb lesz és dobálni is fogunk. milyen a Tampa run-defje ?

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Na végre újra Gameday!!!
remélem ma is TO parádét tart a D és az O is hozzá tesz maj d valamennyit a meccshez, elvégre újonc FS vel fogja nyomni a Bucs és ha Batch nem is Big Ben azért nem elég rutinos. Szóval remélem sikerül nyerni!!!!
GO STEELERS GO!!!!Haggans
Egyébként Batchnek voltak nagyon jó passzai 20+ yardra, de ugye a TD-t elvették holding miatt, a többit meg elejtették rendre. Kicsit több makival lehetett volna szebb is az a lőlap. Szóval én reménykedem, hogy most összejönnek csárlinak a dolgok.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 822 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na végre újra Gameday!!!
GO STEELERS GO!!!!

" class="embed">
több mint 14 éve
http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_701013.html
Bazzeg imádom ezt az embert. Játszon még nálunk 5+ évet, és remélem, hogy utána is marad valami edzőnek. Egyszerűen csodálatra méltó, hogy ennyire nagy játékos, mégis ennyire szerény.
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Vasárnap új kezdőt avat az OL.
Én személy szerint kedvelem a srácot, talán mert nekem ő a FB a csapatban, remélem látunk tőle pár szép dolgot.

"He's just one of those guys that you try to run off all the time and you can't," Arians said. "He comes back every time and plays better. Every time we've put him in any position, whether it's fullback, guard, center, he's succeeded."

Undrafted-ként Hoke pályáját igyekszik követni, azt hiszem ő is és a csapat is jól járna, ha sikerülne neki.
Szorítok az új jobb oldalnak nagyon, annál is inkább, mert szükség lesz rá-nagyon.

Doug Legursky starting RGSpy
Milyen jó lenne ha kiszorítaná hosszútávon Essex-et is a kezdőből.Darth
YEAH! Vesszen a Szász!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Én személy szerint kedvelem a srácot, talán mert nekem ő a FB a csapatban, remélem látunk tőle pár szép dolgot.

"He's just one of those guys that you try to run off all the time and you can't," Arians said. "He comes back every time and plays better. Every time we've put him in any position, whether it's fullback, guard, center, he's succeeded."

Undrafted-ként Hoke pályáját igyekszik követni, azt hiszem ő is és a csapat is jól járna, ha sikerülne neki.
Szorítok az új jobb oldalnak nagyon, annál is inkább, mert szükség lesz rá-nagyon.

Doug Legursky starting RGSpy
Milyen jó lenne ha kiszorítaná hosszútávon Essex-et is a kezdőből.

több mint 14 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337

Doug Legursky starting RG
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Harrison VY szaltóztatásáért 5,000 dollár büntetést kapott 😂

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Attól félek, ha így veretlenek vagytok, akkor Bennel már verhetetlenek lesztek.szaba
Akkor szaba is onnan olvasta 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy PR-ben olvastam, amin 2. helyen vagyunk: Ben nélkül veretlenek vagyunk, Bennel verhetetlenek...?
Soldados
😂 ez aztán merész két meccs után, amiből az egyik hosszabbításos a másik pedig one possession game ami minden turnover ellenére egy passzal már egál is lett volna (ami nem is volt olyan messze a valóságtól) 😂 de go for the perfect season 😛Rajna
Mindössze azért tettem be, mert jól hangzott (elvileg ez a PR-ek sajátossága, jól hangzó dolgok, de kevés mögöttes tartalom). Perfect seasonnak nincs valóság alapja, 30 évente ha van, ez nem kérdés.

De ettől még nagyot fogunk javulni Bennel, és a 2 győzelmünket nagyon felértékeli, hogy 3/4. QB-val értük el 2 átlagnál jobb csapat ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Egy PR-ben olvastam, amin 2. helyen vagyunk: Ben nélkül veretlenek vagyunk, Bennel verhetetlenek...?
Soldados
😂 ez aztán merész két meccs után, amiből az egyik hosszabbításos a másik pedig one possession game ami minden turnover ellenére egy passzal már egál is lett volna (ami nem is volt olyan messze a valóságtól) 😂 de go for the perfect season 😛

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

No ehhez jól passzol ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=Lto9O19RLpM

Hát szó mi szó nagyon várjuk már vissza, hogy vezesse ezt a csapatot, mert asszem mindannyian nagyon bizakodóak lettünk - nem véletlenül. Most (megint) minden összeállhat, ha egy vezér az offense élére áll. Sokan nem hisznek benne, hogy sokat javulhat tőle az offense-ünk, pedig... Ben mi így szeretünk, szorongasd a kezedben a labdát, nyelj be 4-5 sacket, ha kell, menekülj ki másik 5-ből, de aztán amikor már üt az óra, akkor sújts le, mint már annyiszor megtetted. 😊 Mi ezt szeretjük, mi ezt várjuk, csak légy önmagad (kicsit kevesebb tesztoszteronnal 😀) és légy clutch.

Na akkor ezt még ide: http://www.youtube.com/watch?v=3Z5dqelV_8s&feature=related

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hampton és Starks edz teljes intenzitással, viszont Ward és Kemo csak limitáltan, míg Dixon és Essex továbbra sem edz.

Dixonnak valszeg 6 hetet kell kihagynia, de ha se Lefty, se Batch nem sérül meg, akkor BB visszatérésekor szinte tuti, hogy IR-re kerül.

több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Kemo és Ward is kapott 5000 dolcsis büntit az első play után kirobbant tömegjelenet miatt.Soldados
Nem vágja földhöz őket az tuti..... meg lehet, hogy a csapat ezt ki is fizeti ezt helyettük.

több mint 14 éve
Kemo és Ward is kapott 5000 dolcsis büntit az első play után kirobbant tömegjelenet miatt.

több mint 14 éve
Lehet átsiklottam felette, de mi a helyzet Flo-val?
Eddz már, vagy kidőlt pár hétre?The terrible towel
Flo edz.

Csak Essex és Dixon nem edzett tegnap, mindenki más hadra fogható.

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Lehet átsiklottam felette, de mi a helyzet Flo-val?
Eddz már, vagy kidőlt pár hétre?
több mint 14 éve
Mondjuk szerintem ettől nem értékelődik fel, csak különlegessé teszi. Persze lehet, hogy ez is csak nézőpont kérdése.

---

Más:

21: Quarterback hurries/pressures the Steelers have recorded in two games.

0: Punts Daniel Sepulveda has placed inside the 20-yard line this year.

Reed meg állítólag máshogy próbál rúgni, mert tavaly a legpocsékabb volt a touchback arányt nézve... hát nem tudom mi sül ki ebből.

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.htmlkishaszi
Igen, azt hiszem, helyesebb a különleges jelző.

A front-7 brutál, Sepu idén tényleg nem vmi pontos, viszont Reed idén már több TB-t rúgott, úgyhogy úgy tűnik jobb az "új" rúgás.Soldados
10-ből 2. Arányát tekintve jó, mert tavaly 81ből 3. Emlékezzünk, azárt a szar ST mellett nyílván számít az is, hogy mennyiszer van esélyük visszahordani. Átlagban 67 yardosak Reed kickoffjai.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
Érdekes stat, amely felértékeli a Titans elleni, offense nélküli győzelmünket:

In the Superbowl era of professional football only 24 teams (out of over 25,000 games) have ever won with 130 yards or less. The Steelers have done so twice in their history. The previous win was against the Houston Oilers in 1990, where they accumulated 123 yards and won 20-9. The Oilers had 309 yards of offense, but turned the ball over 4 times to Pittsburgh's 0. A few years later in 2002, the city of Houston paid back the Steelers when the Texans beat them with the lowest recorded offensive output (in a win) in the history of the NFL. They put up just 47 yards of offense and beat the Steelers 24-6, because of 5 turnovers their defense created.Soldados
47 yardos offense-el 24-6ra nyerni azért az nemsemmi 😊
több mint 14 éve
Mondjuk szerintem ettől nem értékelődik fel, csak különlegessé teszi. Persze lehet, hogy ez is csak nézőpont kérdése.

---

Más:

Reed meg állítólag máshogy próbál rúgni, mert tavaly a legpocsékabb volt a touchback arányt nézve... hát nem tudom mi sül ki ebből.

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.htmlkishaszi
Igen, azt hiszem, helyesebb a különleges jelző.

A front-7 brutál, Sepu idén tényleg nem vmi pontos, viszont Reed idén már több TB-t rúgott, úgyhogy úgy tűnik jobb az "új" rúgás.

több mint 14 éve

---

Más:

http://pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_700839.html

több mint 14 éve
Érdekes stat, amely felértékeli a Titans elleni, offense nélküli győzelmünket:

In the Superbowl era of professional football only 24 teams (out of over 25,000 games) have ever won with 130 yards or less. The Steelers have done so twice in their history. The previous win was against the Houston Oilers in 1990, where they accumulated 123 yards and won 20-9. The Oilers had 309 yards of offense, but turned the ball over 4 times to Pittsburgh's 0. A few years later in 2002, the city of Houston paid back the Steelers when the Texans beat them with the lowest recorded offensive output (in a win) in the history of the NFL. They put up just 47 yards of offense and beat the Steelers 24-6, because of 5 turnovers their defense created.

több mint 14 éve
Randle El gyakorolt QBként 😊