Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 14 éve
One locker room: "Ben Roethlisberger's out! This is going to be an easy game for us!" The other locker room: "Our starting quarterback is out, and no one thinks we can win without him. Let's show everyone how wrong they are!"Ennyi történt. 😉
több mint 14 éve
Ja és még vmi: a leghosszabb sorozatunk van az egész ligában a nyitómeccsek megnyerését tekintve. Ez volt a 8.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
az egész D úgyahogy van fasza volt, mindíg akkor hozták magukat amikor kellett.Az O-nak meg javulnia kell.De szerintem az is meg lesz. Úgy vélem, hogy ez mentálisan egy iszonyat fontos győzelem volt. Grat a D-nek az O meg legyen jobb. GO STEELERS!!!!
" class="embed">
több mint 14 éve
Red Star
206
Nagyjából azt kaptuk amit vártunk. Kiszenvedett győzelem, de nem is remélhettünk sétagaloppot. A védelem nekem kissé még most is tavalyi énjét hozta, még mindig érződik játékukon némi tompultság. Dixiben viszont tagadhatatlanul van potenciál, ám az összeszokottság hiánya buta hibákban mutatkozik meg. Ennek ellenére hacsak nem követ el valami világraszóló ostobaságot, célszerűnek tartanám ha BB visszatéréséig akkor is ő kezdjen ha közben hadrafogható lesz Lefty. Nem szerencsés az irányítókat folytonosan cserélgetni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
D - kiváló, de a rövid passzok ellen még javulni kell, de tényleg állat.DL - futni nem lehet ellenünk, persze reménykedni mindig lehet
Timmons - breakout year lesz ez
Troy - Welcome back! Nem volt császár, de már csak a jelenlététől jobbak vagyunk és megint döntő pillanatban villant
Redman - kevés yardos szitu 4/3, de a legfontosabbat nem csinálta meg
Dixon - annyit hozott, mint amit kellett. 67%-kal passzolt, 220 yard, 9yd/attempt, az INT viszont kibaszott nagy hiba, ezt mellőzni kell
Reed: 52-t beverte, 40-nél döntő szituban hibázott... Szerencsére most nem lett jelentősége
Ward: végül de nem utolsó sorban - Future Hall of Famer. Zseni és imádom.
Azt mondtam védelemmel és futással kell nyernünk az 1-4. meccsen: D 9 engedett pont az amúgy jó Falcons O ellen, Mendenhall final TD, előtte alig 3-as átlag... Ha tudunk futni és kiváló a D, akkor Dixon bőven jó, ez beigazolódott. Ha tudtunk volna futni, ez a meccs sokkal simább.
A lényeg, hogy 1 meccset túléltünk BB nélkül.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Egy-két gondolat.Dixon szar, nekem nem kérdés, senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről.
Futás az elsőben rendben volt, aztán még az ot-ban is😀
Troy azért zseni, mert akkor van ott amikor a legjobban kell.
Reed segge megmenekült, többet nem fog hibázni idén😀
Ward nélkül sem lett volna győzelem.
Mindenki ellenünk fogadott mégis nyertünk.
Örülünk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Polamalu, Timmons, és a végén Mendenhall 😀 Istenek!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
írtam az eredménykövetőbe de beírom ide is. 😀Ward az első elkapó a Steelers történelmében akinek megvan a 11 000 elkapott yardja 😀
és mégegy érdekesség 😀
Jeff Reed 52 yardos field goalja a leghosszabb a Heinz Fielden 😀
több mint 14 éve
Nem. Pontosan az van, amit én írtam. Akkor nyerünk, ha a védelem brutál és tudunk futni. 😉 Semmi para, csak nektek szokásotok, hogy mindig sírjatok. Egyáltalán nem volt ez rossz az INT-et leszámítva. Aki olyan álomban ringatja magát, hogy simán nyerünk, az túl elvakult. Mi így tudunk nyerni. 17-13 mondjuk. Ez a mi játékunk. Ehhez futni kell és védekezni. Ennyi.Egy félidő alatt megkaptuk a választ, hogy csökkentek-e a nyerési esélyeink DD-vel...Dixonnak nem volt valami jó TC-je. Inkább egy egyszerű teszt volt a Denver meccs, a No1. O-val. Ami nem jött be.A csapat erősségei nem szenvedtek hátrányt, így az, amivel nyerni tudunk, nem gyengült, így nyerési esélyeink se romlottak.Soldados
A sírás-rívásról annyit, hogy ez nem sírás, hanem bosszúság, csak mert egyszerűen csökkentek a nyerési esélyeink. Persze te ezekről valahogy nem veszel tudomást 😛 .
Tévedsz. Fogunk passzolni. Nem sokat, de fogunk. 3rd and longnál (meg shortnál is olykor) biztosan. És akkor fontos lesz a QB döntéshozó képesége, hogy mennyire találja meg az üres elkapókat. Itt lesz a visszaesés. A 3rd down passz mutatónk és a red zone hatékonyság (már eddig is ezek voltak a gyenge pontjaink...) látja majd a kárát ennek a sérülésnek. Ez nem tetszik nekem.
De várom, hogy Arians meglepjen minket.Robilluma
A 3rd down passzmutatónk is úgy alakul, ahogy írtam.
Ennél Batch 10000x jobb. A PPG-nek (is) igaza lett..Robilluma
több mint 14 éve
Red Star
206
A kapufát feltétlenül le kell cserélni!
több mint 14 éve
Egy félidő alatt megkaptuk a választ, hogy csökkentek-e a nyerési esélyeink DD-vel...A csapat erősségei nem szenvedtek hátrányt, így az, amivel nyerni tudunk, nem gyengült, így nyerési esélyeink se romlottak.SoldadosMár megint a sírás-rívás, ebbe qrva nagyok vagytok. 😛Dixonnak nem volt valami jó TC-je. Inkább egy egyszerű teszt volt a Denver meccs, a No1. O-val. Ami nem jött be.
Még szerencse, hogy annyira ó volt TC-ben és az első 2 PS-meccsen, hogy kiérdemelte Tomlinnál, hogy a 3.-on az első csapattal nyomhassa.Soldados
A sírás-rívásról annyit, hogy ez nem sírás, hanem bosszúság, csak mert egyszerűen csökkentek a nyerési esélyeink. Persze te ezekről valahogy nem veszel tudomást 😛 .
Ettől függetlenül nem parázok, mert semmi nem változott abban a tekintetben, hogy akkor leszünk jók, ha a front-7 gyilkolni fog és a futójáték működni fog. Így tulajdonképpen irreleváns Lefty sérüléseSoldadosTévedsz. Fogunk passzolni. Nem sokat, de fogunk. 3rd and longnál (meg shortnál is olykor) biztosan. És akkor fontos lesz a QB döntéshozó képesége, hogy mennyire találja meg az üres elkapókat. Itt lesz a visszaesés. A 3rd down passz mutatónk és a red zone hatékonyság (már eddig is ezek voltak a gyenge pontjaink...) látja majd a kárát ennek a sérülésnek. Ez nem tetszik nekem.
De várom, hogy Arians meglepjen minket.Robilluma
A 3rd down passzmutatónk is úgy alakul, ahogy írtam.
Ennél Batch 10000x jobb. A PPG-nek (is) igaza lett..
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Tudom, hogy Gay a kezdő nickel. Mi a meglepő? Az, hogy kívül ki lesz a csere Ike vagy McF mögé? Oda is Gay? És ekkor nickelbe Madison megy be? Pfffff...RobillumaJó csak úgy írtad, mintha az lenne meglepő, hogy Gay játszik. 😊 Lewist én sem értem, én azt hittem Worilds vagy Sly marad még ki.
Amúgy lehet vmelyik safety menne be CB-nek, mondjuk Allen. Madison cornerként szvsz használhatatlan.
több mint 14 éve
Tudom, hogy Gay a kezdő nickel. Mi a meglepő? Az, hogy kívül ki lesz a csere Ike vagy McF mögé? Oda is Gay? És ekkor nickelbe Madison megy be? Pfffff...
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Gay egyértelműen nickelback. Mi ebben a meglepő? Semmi. Madison pedig a spec team miatt van rosteren, ha inaktív, nincs értelme rosteren lennie sem. Én pl Worilds-ra vagy Slyra számítottam Lewis helyett.Inaktívok: Lefty QB, Dwyer RB, Antonio Brown WR, Crezdon Butler CB, Gibson OLB, Lewis CBEz durva. 4 CB-vel megyünk a meccsbe, és ebbe benne van Gay és Madison...
A másik 2 nyilván OL playa, de nem tudom ki.
Brown hiányában szvsz Moore és Randle El lesz a visszahordó. Engem még Lewis lepett meg, hogy inaktív.Soldados
Sztem még talán Sanders is lehet visszahordó.
A 2 kimaradó falember a várakozásoknak megfelelően Foster és Hills. Legursky lesz belül, Scott pedig tackle-ben a csere.Robilluma
több mint 14 éve
Inaktívok: Lefty QB, Dwyer RB, Antonio Brown WR, Crezdon Butler CB, Gibson OLB, Lewis CBEz durva. 4 CB-vel megyünk a meccsbe, és ebbe benne van Gay és Madison...
A másik 2 nyilván OL playa, de nem tudom ki.
Brown hiányában szvsz Moore és Randle El lesz a visszahordó. Engem még Lewis lepett meg, hogy inaktív.Soldados
Sztem még talán Sanders is lehet visszahordó.
A 2 kimaradó falember a várakozásoknak megfelelően Foster és Hills. Legursky lesz belül, Scott pedig tackle-ben a csere.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Inaktívok: Lefty QB, Dwyer RB, Antonio Brown WR, Crezdon Butler CB, Gibson OLB, Lewis CBA másik 2 nyilván OL playa, de nem tudom ki.
Brown hiányában szvsz Moore és Randle El lesz a visszahordó. Engem még Lewis lepett meg, hogy inaktív.
több mint 14 éve
AFC North Preview: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1212SoldadosFasza lett. Én a Browns-ban még kíváncsi leszek Ben Watson és Peyton Hillis játékára/szerepére is. Bár a meccseket nem ők fogják eldönteni az biztos.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Én azért nem vagyok nyugodt, de daráljuk be őket durván 😀
több mint 14 éve
AFC North Preview: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1212
több mint 14 éve
Red Star
206
Ilyen arcokkal fognak ma este szembenézni a Sólymok:Lesz munkája az intenzív osztálynak!
Most őszintén, van esélyük 😀 😀 ?
Go Steeeeeeeeeelers!!!Robilluma
több mint 14 éve
Ilyen arcokkal fognak ma este szembenézni a Sólymok:Most őszintén, van esélyük 😀 😀 ?
Go Steeeeeeeeeelers!!!
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Red Star
206
Mezőnygólon belüli különbséggel, de győzelemmel rajtolunk. Futni fogunk, mint akinek egy egész kutyafalka van a nyomában. Arra azért kíváncsi leszek, hogy mennyi passzkísérletet kap Dixi ha a futás megfekszi a sólymok begyét. Folyton ez a sok madár ebben a madárinfluenzás korban!
A védelemmel szemben meg minimum elvárás, hogy kapásból összetévesszék egy mészárszékkel. Nem mondom, hogy a zúzapörkölt a kedvencem, de úgy tűnik ez lesz vacsorára.
GO STEELERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Ike Taylor vs Roddy White. Ok ez durva lesz, ezért is tippeltem sok elkapást Whitenak, de itt biztos segíteni fogják, azért a receiving corps az Roddy White + az öreg Gonzalez.Tony Gonzalez vs Troy Polamalu. Nahát 😛 Szerintem Troy ezt simán megoldja, szóval annyira nem fosok.
Sima Steelers Wt tippelek.