Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de találtam jobb kifejezést arra amit soldi és igor csinálnak. Nem szájkarate ez mert el sem érik egymást az "ütések".
ez már "Száj-tai-chi"
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 242 — Giants fan
csak arra akartam rávilágítani hogy nagyjából 3 éve minden második héten feljön ez a téma és 3 napig vitatkoztok a semminharomt
Most én kevertem fel a szart, nem Igor 😊 (most is csak azért, mert sztem kezd elbillenni ez az eddig meddő vita a Ravens irányába, így már van miről beszélni 😊 )
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Jah igen, aztán ha az egyik csapat előrébb végez akkor a másik magyarázza meg, hogy de miért nem volt jobb amúgy az előrébb végző csapat 😀
Amúgy jó ezt olvasni szerintem, én szívesen olvasom, néha hozzá is szólok, általában a Ravens mellett! 😊

Így tovább fiúk! 😊
több mint 14 éve
Flacco-t indokolatlanul teszitek le sztem, kb azóta amióta a ligába került.. Soldi is folyamatosan alázta, h úgy is gyenge lesz, wellcome rookie, ehhez képest már első évében is bizonyított, igazából sokkal jobb már most is, mint amire számítani lehetett és én úgy veszem észre, h folyamatosan fejlődik. A Ravens nem fog pass-heavy-t játszani idén se. Azért mert a preseason-ban erre gyúrtak még nem jelenti azt, h feladnák a kurva jól működő futásra alapuló támadásaikat. Tény, h több lesz a passz náluk, de ez nem csak az új WR-eknek köszönhető, hanem Flacco fejlődésének is. A védelmük valóban nem olyan jó manapság, mint előtte volt, de a sokat javuló O miatt sokkal kiegyensúlyozattabbak lettek. Sztem nem túlzott a hype ami őket övezi, mert tényleg jók. Aztán majd kiderül.Szesze
Game manager, semmi több. Még egyszer sem volt képes megmutatni, hogy képes meccset nyerni. Nem a csapata, hanem ő mint vezér QB... Idé kellene megmutatnia, hogy ő több mint egy megbízható game manager, de amíg ezt nem mutatja meg, addig a Ravens nem több egy jó csapatnál.Soldados
Egyet értek. Én például a korosztályából Matt Ryan-t sokkal jobb irányítónak tartok. Rodgers-el meg ne is vessük egy szó alá, teljesen más kategória.
Flacco még messze van attól, hogy elit kategóriásnak vagy legalább egy kimagasló QBnak tekintsük.Darth
Én nem állítottam, h elit játékos, de egyelőre nem is volt ideje, h azzá váljon. Csak annyit mondtam, h sokkal többet nyújtott eddig, mint amire eredetileg számított a többség és az is tagadhatatlan, h folyamatosan fejlődik. Eddig ráadásul a jó futójáték + a gyenge elkapógárda miatt eleve nem is volt szükség rá annyira, h a passztudását csillogtassa, idén azért más lehet a szitu.. (és sztem lesz is)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak arra akartam rávilágítani hogy nagyjából 3 éve minden második héten feljön ez a téma és 3 napig vitatkoztok a semmin
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
haromt
olyan kép nem volt, ahol két hand off QB vitatkozik azon, hogy melyik a nagyobb kláccs játékos? :cool:viito
Ez olyan, mint Ádám első vicce😛PPP

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
haromt
olyan kép nem volt, ahol két hand off QB vitatkozik azon, hogy melyik a nagyobb kláccs játékos? :cool:viito
Tibinek konnyu dolga van az iden (is), a Broncs ugyis eselytelen... mint mar evek ota 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haromt
olyan kép nem volt, ahol két hand off QB vitatkozik azon, hogy melyik a nagyobb kláccs játékos? :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Bar rossz topic/foloslegesen vedem, ket aprosag:
- Flacco javult a rookie evehez kepest, es az ev elejen hajigalt mint a meszes (meg lehet nezni hany passzkiserlete/300 yardos meccse volt - Vikings ellen is 385 yard, ugye - meg ha levesszuk a Rice-fele YAC-et, annal a hirhedt futasnal, akkor is 350)
- aztan megserult, es akkor nem mertek vele allandoan 40-50 yardosat dobalni, es azutan csokkentettek a terhelesen - tobb checkdown, tobb Rice futas.. ennek csimboraszoja a PO meccs, ahol 4/10 volt (de ezt is lebontottam anno: 4/10 + 2 drop + 2 throwaway.. tehat volt egy valos incomplete-je es 1 pickje - ez megint nem annyira tragikus teljesitmeny, mint aminek kinez)

Nem elit QB, de a palya szelet remekul erzi (egy Mason elkapas highlight show-ban latszodna), es kevesen dobnak nala jobb mely labdat.. raadasul folyamatosan fejlodik, nem volt sophomore slump sem, amit mindenki jovendolt. 😛 Iden kepes 400 yardot dobni ha kell.. de ilyen futojatekkal tavaly se kellett neki. Ha iden Boldinnal/Heappel kozepen is megtalalja az osszhangot, akkor nagy bajban lesz a tobbi D.
Nem feltetlen ertem, hogy Matt Ryan mitol jobb QB. Az hogy Rodgers/Flacco kulonbozo szint - ez okes. Flacco/Matt Ryan - en nem latok kulonbseget. De majd meglatjuk mire mentek ellene es a Falcons D ellen.. 😛

Ezeket a hsz-eket pedig gyorsan mentem le ev vegere 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Flacco-t indokolatlanul teszitek le sztem, kb azóta amióta a ligába került.. Soldi is folyamatosan alázta, h úgy is gyenge lesz, wellcome rookie, ehhez képest már első évében is bizonyított, igazából sokkal jobb már most is, mint amire számítani lehetett és én úgy veszem észre, h folyamatosan fejlődik. A Ravens nem fog pass-heavy-t játszani idén se. Azért mert a preseason-ban erre gyúrtak még nem jelenti azt, h feladnák a kurva jól működő futásra alapuló támadásaikat. Tény, h több lesz a passz náluk, de ez nem csak az új WR-eknek köszönhető, hanem Flacco fejlődésének is. A védelmük valóban nem olyan jó manapság, mint előtte volt, de a sokat javuló O miatt sokkal kiegyensúlyozattabbak lettek. Sztem nem túlzott a hype ami őket övezi, mert tényleg jók. Aztán majd kiderül.Szesze
Game manager, semmi több. Még egyszer sem volt képes megmutatni, hogy képes meccset nyerni. Nem a csapata, hanem ő mint vezér QB... Idé kellene megmutatnia, hogy ő több mint egy megbízható game manager, de amíg ezt nem mutatja meg, addig a Ravens nem több egy jó csapatnál.Soldados
Egyet értek. Én például a korosztályából Matt Ryan-t sokkal jobb irányítónak tartok. Rodgers-el meg ne is vessük egy szó alá, teljesen más kategória.
Flacco még messze van attól, hogy elit kategóriásnak vagy legalább egy kimagasló QBnak tekintsük.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Game manager, semmi több. Még egyszer sem volt képes megmutatni, hogy képes meccset nyerni. Nem a csapata, hanem ő mint vezér QB... Idé kellene megmutatnia, hogy ő több mint egy megbízható game manager, de amíg ezt nem mutatja meg, addig a Ravens nem több egy jó csapatnál.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Én személy szeint egyetértek veled Szesze.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Flacco-t indokolatlanul teszitek le sztem, kb azóta amióta a ligába került.. Soldi is folyamatosan alázta, h úgy is gyenge lesz, wellcome rookie, ehhez képest már első évében is bizonyított, igazából sokkal jobb már most is, mint amire számítani lehetett és én úgy veszem észre, h folyamatosan fejlődik. A Ravens nem fog pass-heavy-t játszani idén se. Azért mert a preseason-ban erre gyúrtak még nem jelenti azt, h feladnák a kurva jól működő futásra alapuló támadásaikat. Tény, h több lesz a passz náluk, de ez nem csak az új WR-eknek köszönhető, hanem Flacco fejlődésének is. A védelmük valóban nem olyan jó manapság, mint előtte volt, de a sokat javuló O miatt sokkal kiegyensúlyozattabbak lettek. Sztem nem túlzott a hype ami őket övezi, mert tényleg jók. Aztán majd kiderül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kemo bokája kifordult a szerdai edzésen, miután rálépett Maxi pici lábára így a tegnapi edzést kihagyta. :/
Remélem felépül vasárnapra f.szom, ha nem akkor Legursky játszik a helyén.

Azért annak örülök h Sonny Harris nem kapott szerződést Baltimore-i látogatása után.
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 258 — Steelers fan
Azért erre kíváncsi leszek hogy nem butítják meg a playbookot Tomlinék DD 4meccsére...
Ha valóban így lesz akkor vagy irgalmazzon a mindenható, vagy BB-vel is csak futni fogunk 😀The terrible towel
A wr corp nagyon bízik Dixieben, Ward és Wallace is latinuszokban beszél róla.

"Let Dennis be Dennis," Ward said. "That's all we ask for. We are not asking Dennis to be Ben or Byron (Leftwich) or Charlie (Batch). We want him to do what he does."

Arians is inkább a zsebben látná többet szívesen, mint h fusson.

Hát nem tudom, most vagy csak nagyon erősen vetítünk az ellenfeleknek, vagy tényleg igaz a nem lebutított playbook és egy szinttel előrébb lépett DD a tavalyihoz képest és valami passzjátékunk is lesz.Chrisdol
Még jó hogy így beszélnek róla 😀
Képzeld azt nyilatkoznák hogy hú isten ments, egy passzot se engedjen el, nem is kell wr a pályára, csak fussunk 😀
Kell az önbizlmát pumpálni a srácnak.The terrible towel
Meg nekünk is jobb így. Félve mi sem ülhetünk a tévé elé.
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Azért erre kíváncsi leszek hogy nem butítják meg a playbookot Tomlinék DD 4meccsére...
Ha valóban így lesz akkor vagy irgalmazzon a mindenható, vagy BB-vel is csak futni fogunk 😀The terrible towel

"Let Dennis be Dennis," Ward said. "That's all we ask for. We are not asking Dennis to be Ben or Byron (Leftwich) or Charlie (Batch). We want him to do what he does."

Hát nem tudom, most vagy csak nagyon erősen vetítünk az ellenfeleknek, vagy tényleg igaz a nem lebutított playbook és egy szinttel előrébb lépett DD a tavalyihoz képest és valami passzjátékunk is lesz.Chrisdol
Még jó hogy így beszélnek róla 😀
Képzeld azt nyilatkoznák hogy hú isten ments, egy passzot se engedjen el, nem is kell wr a pályára, csak fussunk 😀
Kell az önbizlmát pumpálni a srácnak.
több mint 14 éve
- szóval, ezek nem dominanciák, mintahogyaz sem hogy a bengals nyerte a csoportot, kb. négy meccs csak egy paraszthajszálon múlt.
- a hollók se jönnek agyonverni minket, attól hogy ők úgyérzik mekkora fasza igazolás Anakin meg Husi, attúl én meg azt mondom majd nézzünk meg mit brekegnek rólunk Igorék a szezon végin. Az hogy mi két éve rágjuk a D öregedését, attól Reed-ék se lettek fiatalabbak.
- ahhoz hogy kibaszott nagy passzer csapat legyenek, nagyon sok mindennek klappolnia kéne, s mi is igazoltunk fasza elkapókat (ElRendel, Battle), sőt lehet még a cicák is jobban járnak T.O.-val. Persze nekünk is sok kell, hogy igazán faszán fussunk.
- és egyenlőre a BB féle korosztály pl Eli, Brees, Rivers alattiakból nem nőtt ki egy potens SB-győztes QB, és ott se Falko a hűdeűberfasza, pl lehet DéDi többet tud kihozni most, hogy esélye van, vagy ott van TrentEdwards, Kolbász, MattMúr, Henne vagy éppen Rodgers és Young - szóval semmivel nincs kiemelkedve a nagy Dzsó még a "húhadefaszaelkapóink"-kal sesutianap
Az, hogy mit mondanak majd Igorék az részemről lényegtelen, szezon előtt is, meg utána is😛
Anakin kjó, ha ép, a cigány is, de nem véletlenül zavarták el, persze lutri, hogy megtalálja-e a számítását, vagy sem.
T.O.-t szerintem hagyjuk....
DD meg passzokat tekintve nem fog többet kihozni elég nagy valószínűséggel, mert ég és föld ebből a szempontból a két QB, erre szerintem fölösleges bazírozni.- Ha mégis, akkor Arianséknak biztos indián varázsló vér folyik az ereikben. (Mondjuk eddig erről nem győztek meg😛)
Flakon meg egyébként jó kezű irányító, szerintem ez vízválasztó év lesz számára.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Hát nem tudom, most vagy csak nagyon erősen vetítünk az ellenfeleknek, vagy tényleg igaz a nem lebutított playbook és egy szinttel előrébb lépett DD a tavalyihoz képest és valami passzjátékunk is lesz.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
hagyjuk már a hollókat.
mindig ők a legjobbak.
mi csak időközönként egy SB-ra vagyunk jók.

szerintem olyan jó a D ott ,hogy meccset sem fognak veszíteni, sőt, pontot alig kapnak majd.
Flacco meg egy igazi győztes.Tibi76
Jó, hát mit mondjon egy szurkoló a saját csapatáról, ha nem azt, hogy ők a legjobbak? Ezt azért sztem hadd lehessen. Sztem a Chiefs a legjobb, a többi csalás! 😊
Például Steelers a legjobb. Kiírta Soldi sigben, hogy Best franchise in the national football league (vagy valami ilyesmi), mert 6xoros SB bajnok, és ez így okés is. De például ha azt nézem, hogy ki nyert legtöbbször, akkor SB előtt is volt élet, és akkor a Green Bay Packers asszem fejből 12 vagy 14 bajnoki győzelme a nyerő. Ha vki azt írná ki, az is igaz.
De ezzel nincs gond, mindenki úgy számolja, úgy sorolja fontossági sorrendben az adatokat, ahogy neki legjobban jön ki, és a többi adat torzít, nem lényeges, vagy kevésbé lényeges.
És ettől még tény, és nagyon nagy dolog a 6 SB győzelem és igaz, és igaz, hogy a korai foci totál más, kevesebb csapat stb. De a bajnok sztem bajnok. Aki odaszámolja ,nem lehet lehülyézni, jogos ami jogos.

Ezeken lehet a világ végéig lovagolni, hogy mi számít, meg mi nem. Ettől ha idén a hollók mindenkit megvernek, akkor megvernek, és hiába a többi adat. Ha meg a Chiefs ver meg mindenkit, akkor kiírja a nap, hogy fatal error, összezuhan a tér idő kontinuum, és Isten aki nem Brady, lemond. Én így látom legalábbis.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
hagyjuk már a hollókat.
mindig ők a legjobbak.

szerintem olyan jó a D ott ,hogy meccset sem fognak veszíteni, sőt, pontot alig kapnak majd.
Flacco meg egy igazi győztes.Tibi76
a szájukbóla nyálcsorog, kezeket a bilibe!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
hagyjuk már a hollókat.
mindig ők a legjobbak.

Flacco meg egy igazi győztes.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Ha valóban így lesz akkor vagy irgalmazzon a mindenható, vagy BB-vel is csak futni fogunk 😀
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
- szóval, ezek nem dominanciák, mintahogyaz sem hogy a bengals nyerte a csoportot, kb. négy meccs csak egy paraszthajszálon múlt.
- a hollók se jönnek agyonverni minket, attól hogy ők úgyérzik mekkora fasza igazolás Anakin meg Husi, attúl én meg azt mondom majd nézzünk meg mit brekegnek rólunk Igorék a szezon végin. Az hogy mi két éve rágjuk a D öregedését, attól Reed-ék se lettek fiatalabbak.
- ahhoz hogy kibaszott nagy passzer csapat legyenek, nagyon sok mindennek klappolnia kéne, s mi is igazoltunk fasza elkapókat (ElRendel, Battle), sőt lehet még a cicák is jobban járnak T.O.-val. Persze nekünk is sok kell, hogy igazán faszán fussunk.
- és egyenlőre a BB féle korosztály pl Eli, Brees, Rivers alattiakból nem nőtt ki egy potens SB-győztes QB, és ott se Falko a hűdeűberfasza, pl lehet DéDi többet tud kihozni most, hogy esélye van, vagy ott van TrentEdwards, Kolbász, MattMúr, Henne vagy éppen Rodgers és Young - szóval semmivel nincs kiemelkedve a nagy Dzsó még a "húhadefaszaelkapóink"-kal se

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Steelers cut W'ton from PS, add Al Woods, blue-chip recruit who dissappointed LSU as NT. Maybe better as 3-4 DE.

Sajnálom Worthingtont 😕 Azt hittem van a srácban potenciál. Viszont Al Woods jó lehet, 4. körben húzta a New Orleans.tenorx
Azért az érdekes, hogy az UDFA McLendon tovább húzza, mint Worthington és Harris. Pályára se lépett a preseason meccseken!
Valamit nagyon tudhat, vagy a két hátul draftolt DE volt ennyire gyenge.Robilluma
Asszem pont Te írtad Robi (még a régi fórumon), h TC alatt a stábot is mennyire meglepte, h milyen gyenge fizikailag Worthington.
Woods igazi monster alkat, hatalmas karokkal, aki igaz futás ellen sokkal jobb mint pass rush-ba.
S. Payton úgy nyilatkozott az elengedéséről, h túl nagyok voltak a hiányosságai és legalább 2-3 évre lett volna szüksége h beépüljön a rendszerbe. Egy 4. köröstől ez sovány volt úgy látszik.
Nem tudom...., a következő TC-n bizonyíthat.Chrisdol
Worthingtont sajnálom...

Viszont a Woods nem hangzik rossznak, sőt.....
Majd meg látjuk mi lesz belőle.