Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Szamomra nem az a kerdes hogy LJ passzai hogyan lesznek pontosabbak, hanem az hogy mikent maradhat meg ez a szint. Szerintem oriasi hiba lenne ebbol fejlodest varni. Az ahova eljutott szerintem oriasi mar, nem veletlenul lett MVP, de nem is veletlen csuszott le az elso korben, belole nem lesz soha Brees es nem is kell hogy legyen. Ot egeszsegesen kell tartani. Akkor jar el jol a Ravens ha egyel kevesebbszer oldja meg labbal a szitukat. Ez lesz baromi nehez feladat mert iden osztonbol jatszott es kerdes mi lesz akkor ha fejbol kell reszben.Hát pont ez az. Egész szezonban végig előnyben játszottak. Először kerül hátrányba a csapata és LJ nem tudott a csapatán segíteni.
Szituacio volt a gond tegnap ez evidens, de ilyen szituk adodnak egy NFL szezonban sokszor, nemhogy a playoffban es a come back win az ami nelkul nem frencsi egy QB.
Klemó
több mint 6 éve
Szamomra nem az a kerdes hogy LJ passzai hogyan lesznek pontosabbak, hanem az hogy mikent maradhat meg ez a szint. Szerintem oriasi hiba lenne ebbol fejlodest varni. Az ahova eljutott szerintem oriasi mar, nem veletlenul lett MVP, de nem is veletlen csuszott le az elso korben, belole nem lesz soha Brees es nem is kell hogy legyen. Ot egeszsegesen kell tartani. Akkor jar el jol a Ravens ha egyel kevesebbszer oldja meg labbal a szitukat. Ez lesz baromi nehez feladat mert iden osztonbol jatszott es kerdes mi lesz akkor ha fejbol kell reszben.Szituacio volt a gond tegnap ez evidens, de ilyen szituk adodnak egy NFL szezonban sokszor, nemhogy a playoffban es a come back win az ami nelkul nem frencsi egy QB.
több mint 6 éve
Lamar Jackson szerintetek fr. irányító lesz? A tegnapi meccs során nőtt a frusztrációja és pont a végén nem volt eléggé nyugodt. Passzai pontatlanok voltak.
több mint 6 éve
A fak nem nonek a sztratoszferaig. Ez mindig mindenkinek rossz hir hogy ki lesz elemezve, ha nem ujulsz meg folyamatosan akkor baj van. Rank is igaz termeszetesen. A ti D-re es DJohnson-tol mindenkire. LJ-ben viszont meg van potencial a dobojatekban ( es nem is kell akkorat ugrania mint tavalyrol idenre, bar nem is lesz olyan konnyu ).3x volt hátrányban idén a Ravens és ebből kettő meccset el is bukott. Ilyenkor nem illik űberokosnak lenni, de az ütött vissza, hogy minden tökéletes volt a szezonban. Mindig mindenre volt válasz és ha nem, akkor LJ megoldotta szinte mindig. Ezen a meccsen sem játszott rosszul, ez az érdekes, de az azért látszott, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy ő fut egy 30 yardost, ha ég a ház. (és ha nem, akkor is) Ez utóbbi már akkor sikerült, amikor a Titans csak arra vigyázott, hogy nagy passzjáték ne jöjjön.A fák nem nőnek az égig. Elképesztő volt nézni, hogy LJ fut egy hatalmasat, aztán majdnem hátba dobja az elkapót. És az a rossz hírem, hogy 1 évnyi videóanyag áll majd minden elemző rendelkezésére. És tisztelet a kivételnek, mennyi okosságot kellett végighallgatni az elmúlt hónapokban. Basszus ez a Titans védelem nincs azon a szinten állítom, mint a Vikes vagy a 9ers védelme, de mennyire okosan játszottak...
Ettől még jövőre is a Ravens az egyik nagy esélyes az SB runra, de tartom továbbra is azt, hogy egy ilyen futós QB játékot sérülés nélkül lehozni, szinte lehetetlenség lesz.
Emellett az is érdekes, hogy mennyire lenézték az AFC wild card szintet. Erre a Titans az AFC döntőben van. Megmondom őszintén, hogy ez a csapat egyben van, így mindenkire veszélyes, bár nyilván ennyire ideális a TO mutató nem fog mindig arra lejteni.
Klemó
Klaci79
A Titans azon keves csapat egyike akik folyamatosan tudnak futni es olni az orat ( sot a D-kel is ) es ellenuk nem akarsz hatranyba kerulni. SF, Ravens is ilyen. Nem a Titans D volt a lenyeges bar nagyon jol dolgoztak hanem a szituacio amibe kerultunk. Ha dominaljak majd a falainkat akkor bajban leszunk, ha ilyen sok TO-t csinalunk bajban leszunk, fejlodes nelkul a hatrany mind a D-nek mind az O-nek oriasi hatrany az ismert okok miatt ( nem fogjuk jol a futast es LJ es az OL nem a passzjatek erobastyaja ), ezekkel egyutt meg tragikus bajban leszunk. Ha erre hulye dontesekkel raerositunk akkor korbeert a bajsag.
több mint 6 éve
3x volt hátrányban idén a Ravens és ebből kettő meccset el is bukott. Ilyenkor nem illik űberokosnak lenni, de az ütött vissza, hogy minden tökéletes volt a szezonban. Mindig mindenre volt válasz és ha nem, akkor LJ megoldotta szinte mindig. Ezen a meccsen sem játszott rosszul, ez az érdekes, de az azért látszott, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy ő fut egy 30 yardost, ha ég a ház. (és ha nem, akkor is) Ez utóbbi már akkor sikerült, amikor a Titans csak arra vigyázott, hogy nagy passzjáték ne jöjjön.A fák nem nőnek az égig. Elképesztő volt nézni, hogy LJ fut egy hatalmasat, aztán majdnem hátba dobja az elkapót. És az a rossz hírem, hogy 1 évnyi videóanyag áll majd minden elemző rendelkezésére. És tisztelet a kivételnek, mennyi okosságot kellett végighallgatni az elmúlt hónapokban. Basszus ez a Titans védelem nincs azon a szinten állítom, mint a Vikes vagy a 9ers védelme, de mennyire okosan játszottak...
Ettől még jövőre is a Ravens az egyik nagy esélyes az SB runra, de tartom továbbra is azt, hogy egy ilyen futós QB játékot sérülés nélkül lehozni, szinte lehetetlenség lesz.
Emellett az is érdekes, hogy mennyire lenézték az AFC wild card szintet. Erre a Titans az AFC döntőben van. Megmondom őszintén, hogy ez a csapat egyben van, így mindenkire veszélyes, bár nyilván ennyire ideális a TO mutató nem fog mindig arra lejteni.
Klemó
több mint 6 éve
3x volt hátrányban idén a Ravens és ebből kettő meccset el is bukott. Ilyenkor nem illik űberokosnak lenni, de az ütött vissza, hogy minden tökéletes volt a szezonban. Mindig mindenre volt válasz és ha nem, akkor LJ megoldotta szinte mindig. Ezen a meccsen sem játszott rosszul, ez az érdekes, de az azért látszott, hogy nem lehet mindig abban bízni, hogy ő fut egy 30 yardost, ha ég a ház. (és ha nem, akkor is) Ez utóbbi már akkor sikerült, amikor a Titans csak arra vigyázott, hogy nagy passzjáték ne jöjjön. Ettől még jövőre is a Ravens az egyik nagy esélyes az SB runra, de tartom továbbra is azt, hogy egy ilyen futós QB játékot sérülés nélkül lehozni, szinte lehetetlenség lesz.
több mint 6 éve
...és Bush sem megy ProBowl-ra...
több mint 6 éve
több mint 6 éve
De örülök, hogy itt még nem voltam a football szerelmese 😀twitter.com/sdextrasmedia/status/1216054706675449856?s=20
több mint 6 éve
Ezt a két nevet csak példának írtam, valszeg egyik sem lesz elérhető, amikor nálunk kiderül hogy mi a helyzet.Én Ben után nem feltétlenül abban látnám a megoldást, hogy minél jobb draftpick, és húzzunk elöl QB-t. Semmi garancia arra, hogy beválik. Inkább rámennék arra, hogy szinten tartsuk a D-t, felépítsünk egy komoly futójátékot, irányítónak meg hozzunk olyat, aki már látott NFL meccset, és el tud menedzselni egy neki való sémát. (pillanatnyilag Bridgewater, esetleg Mariota, vagy ilyesmi) Bár szvsz a mi csereirányítóinknak is magasabban van a plafonja, mint amit idén Fich kihozott belőlük, és tényleg kiváncsi lennék, hogy optimális körülmények közt mire lennének képesek... de nálunk sosem lesznek optimális körülmények a számukra.Bridgewater-re biztos nem lesz pénzünk, mert a piacon ő el fog kérni 15-18 milliót és kezdő szeretne lenni; backupnak csak a Saintsnél maradna szerintem Payton miatt. Mariota FA, nekem ő nagy kedvencem, de nekünk ő is luxus, mert azzal a Rudolph projektnek annyi lenne. Máshová lehet nagyobb reményekkel írna alá (Chargers, Bears, Colts)
Ami Bent illeti, ha megint teljes offseasonban vele számolunk, rá építjük a playbookot, a játékosállományt, stb... majd a szezonban pár meccs után kiderül, hogy mégsem tud játszani, akkor én teljesen nyugodt szívvel vágnék ki mindenkit, akinek köze volt ehhez.
Jóhiszeműen azt feltételezem, hogy idén ez váratlanul történt, senki nem tudott előre semmit. Vagy mindenki tudta, de teljes konszenzus volt abban, hogy próbálják ki, hátha megy. De kétszer egymásután ez nemigen fér bele.
Én azt mondanám, ha nyárig nem derül ki, hogy Ben teljesen rendbejött-e, és biztosan képes játszani, akkor már preseasonra hoznék valakit.
Jan
Ben után nem sok választásunk lesz, a drafton lőnünk kell egy magas kört, mert a bridge QB-k nem olyan sokszor jönnek be; lásd Flacco/Keenum - Broncos, Foles - JAX, akárki - Redskins).
Két embert látok, akivel reálisan előreléphetnénk, ha szabad lenne és ha meg tudnánk fizetni, mert BB pénze felszabadul: Dalton és Carr. Tannehill szerintem marad Titán, Rivers - ha nem marad LA-ben - valószínűleg visszavonul, Alex Smith-től én fázok.
Minden évben van legalább egy kétséges irányító, aki piacra jön, meglátják benne a lehetőséget, ordas módon túlfizetik és legtöbbször bebukják. Az én részemről inkább felépíttetnék egy QB-t, akit én választok ki, de biztos, hogy teljesen új stábbal
Fast Willie
Carrt én is el tudnám képzelni, de szvsz ő túl drága lesznekünk. Dalton, hát az előzmények miatt nem hinném, és mellé nagyon komoly futójáték kellene. Ha meg felépítünk egy ilyen szintű futást, akkor Rudi és Hodges se nézne ki sz.rul.
A rookie QB felépítése nem megy pikk-pakk, lehet hogy egy szezon rámenne. Itt pedig nincs ilyen lehetőség, hogy eldobunk egy szezont. Ha ez opció lenne, akkor idén pont meg lehetett volna próbálni Rudival. De szó sem volt erről. És ez nem is feltétlenül baj, mert ha a győztes kultúra, gondolkodásmód kiveszik egy franchiseból, azt sokkal nehezebb újra felépíteni, mint hozni egy QB-t.
több mint 6 éve
Én Ben után nem feltétlenül abban látnám a megoldást, hogy minél jobb draftpick, és húzzunk elöl QB-t. Semmi garancia arra, hogy beválik. Inkább rámennék arra, hogy szinten tartsuk a D-t, felépítsünk egy komoly futójátékot, irányítónak meg hozzunk olyat, aki már látott NFL meccset, és el tud menedzselni egy neki való sémát. (pillanatnyilag Bridgewater, esetleg Mariota, vagy ilyesmi) Bár szvsz a mi csereirányítóinknak is magasabban van a plafonja, mint amit idén Fich kihozott belőlük, és tényleg kiváncsi lennék, hogy optimális körülmények közt mire lennének képesek... de nálunk sosem lesznek optimális körülmények a számukra.Bridgewater-re biztos nem lesz pénzünk, mert a piacon ő el fog kérni 15-18 milliót és kezdő szeretne lenni; backupnak csak a Saintsnél maradna szerintem Payton miatt. Mariota FA, nekem ő nagy kedvencem, de nekünk ő is luxus, mert azzal a Rudolph projektnek annyi lenne. Máshová lehet nagyobb reményekkel írna alá (Chargers, Bears, Colts)
Ami Bent illeti, ha megint teljes offseasonban vele számolunk, rá építjük a playbookot, a játékosállományt, stb... majd a szezonban pár meccs után kiderül, hogy mégsem tud játszani, akkor én teljesen nyugodt szívvel vágnék ki mindenkit, akinek köze volt ehhez.
Jóhiszeműen azt feltételezem, hogy idén ez váratlanul történt, senki nem tudott előre semmit. Vagy mindenki tudta, de teljes konszenzus volt abban, hogy próbálják ki, hátha megy. De kétszer egymásután ez nemigen fér bele.
Én azt mondanám, ha nyárig nem derül ki, hogy Ben teljesen rendbejött-e, és biztosan képes játszani, akkor már preseasonra hoznék valakit.
Jan
Ben után nem sok választásunk lesz, a drafton lőnünk kell egy magas kört, mert a bridge QB-k nem olyan sokszor jönnek be; lásd Flacco/Keenum - Broncos, Foles - JAX, akárki - Redskins).
Két embert látok, akivel reálisan előreléphetnénk, ha szabad lenne és ha meg tudnánk fizetni, mert BB pénze felszabadul: Dalton és Carr. Tannehill szerintem marad Titán, Rivers - ha nem marad LA-ben - valószínűleg visszavonul, Alex Smith-től én fázok.
Minden évben van legalább egy kétséges irányító, aki piacra jön, meglátják benne a lehetőséget, ordas módon túlfizetik és legtöbbször bebukják. Az én részemről inkább felépíttetnék egy QB-t, akit én választok ki, de biztos, hogy teljesen új stábbal
több mint 6 éve
Ahogy süti fogalmazott valamikor: "foglyul ejtette a franchise-t" 😊Én Ben után nem feltétlenül abban látnám a megoldást, hogy minél jobb draftpick, és húzzunk elöl QB-t. Semmi garancia arra, hogy beválik. Inkább rámennék arra, hogy szinten tartsuk a D-t, felépítsünk egy komoly futójátékot, irányítónak meg hozzunk olyat, aki már látott NFL meccset, és el tud menedzselni egy neki való sémát. (pillanatnyilag Bridgewater, esetleg Mariota, vagy ilyesmi) Bár szvsz a mi csereirányítóinknak is magasabban van a plafonja, mint amit idén Fich kihozott belőlük, és tényleg kiváncsi lennék, hogy optimális körülmények közt mire lennének képesek... de nálunk sosem lesznek optimális körülmények a számukra.Erre milyen jo lett volna ez az ev, legalabbis az alapokra. A "semat" nem kell az RB1-nek futtatni hogy lehessen belole tanulni es foleg kovetkeztetest levonni. Nem mellesleg ez BB-nek is jo lenne.
Jan
BB amugy egy legendaja a Vasasnak, es a liganak is. Viszont nem csapatbarat szerzodest kotott es az egesz helyzete megoszto.
no
több mint 6 éve
Én Ben után nem feltétlenül abban látnám a megoldást, hogy minél jobb draftpick, és húzzunk elöl QB-t. Semmi garancia arra, hogy beválik. Inkább rámennék arra, hogy szinten tartsuk a D-t, felépítsünk egy komoly futójátékot, irányítónak meg hozzunk olyat, aki már látott NFL meccset, és el tud menedzselni egy neki való sémát. (pillanatnyilag Bridgewater, esetleg Mariota, vagy ilyesmi) Bár szvsz a mi csereirányítóinknak is magasabban van a plafonja, mint amit idén Fich kihozott belőlük, és tényleg kiváncsi lennék, hogy optimális körülmények közt mire lennének képesek... de nálunk sosem lesznek optimális körülmények a számukra.Erre milyen jo lett volna ez az ev, legalabbis az alapokra. A "semat" nem kell az RB1-nek futtatni hogy lehessen belole tanulni es foleg kovetkeztetest levonni. Nem mellesleg ez BB-nek is jo lenne.
Jan
BB amugy egy legendaja a Vasasnak, es a liganak is. Viszont nem csapatbarat szerzodest kotott es az egesz helyzete megoszto.
több mint 6 éve
Én Ben után nem feltétlenül abban látnám a megoldást, hogy minél jobb draftpick, és húzzunk elöl QB-t. Semmi garancia arra, hogy beválik. Inkább rámennék arra, hogy szinten tartsuk a D-t, felépítsünk egy komoly futójátékot, irányítónak meg hozzunk olyat, aki már látott NFL meccset, és el tud menedzselni egy neki való sémát. (pillanatnyilag Bridgewater, esetleg Mariota, vagy ilyesmi) Bár szvsz a mi csereirányítóinknak is magasabban van a plafonja, mint amit idén Fich kihozott belőlük, és tényleg kiváncsi lennék, hogy optimális körülmények közt mire lennének képesek... de nálunk sosem lesznek optimális körülmények a számukra.Ami Bent illeti, ha megint teljes offseasonban vele számolunk, rá építjük a playbookot, a játékosállományt, stb... majd a szezonban pár meccs után kiderül, hogy mégsem tud játszani, akkor én teljesen nyugodt szívvel vágnék ki mindenkit, akinek köze volt ehhez.
több mint 6 éve
Nem értem azt a mondást összességében, hogy Bennel nem kellett volna hosszabbítanunk. Ráadásul a mostani szezon után pedig még az is okés nekem, hogy a 2021-es idényre ez átnyúlik.Igen, igazad lesz, ha Ben egészséges marad, és nem szenvedi végig ezt az évet is. Kérdés, hogy felgyógyul-e teljesen, képes lesz-e 30-at dobni egy meccsen? Oda jutunk-e esetleg, mint Cam Newtonnál, hogy a kezét nem bírja felemelni? Akkor teljesen más stratégia kell vagy ugye összejöhet egy jobb draftpick az utódra (aki nem Rudi lesz).
Mi lett volna, ha ezt nem tesszük meg? Haskins, Lock, Jones trióból húztunk volna QB-t. Ha ez előbbit húzzuk mindenki az FO-t szidja ma, de gyanítom, hogy az ucsó kettőnél is ugyanez lenne a helyzet, csak kisebb szidalmakkal. Ezen felül a védelem egy befejezetlen ügy lenne ma Bush és Minkah nélkül és kilátástalanul ücsörögnénk itt egy negatív mérleggel a zsebünkben.
Persze igen tudom ez a worste case scenárió és talán azzal a 20 milliós CAP-pel kezdhettünk volna már idén is, és a 2020-as drafton is lenne első körünk, de összességében Én örülök ilyen halovány QB felhozatalnál, hogy Ben maradt és így a drafton a D-t tettük rendbe első körben, amely életre kelt és lehet rá építeni.
Klemó
Ben visszaesésének már 2018-ban is voltak bőven jelei, szerintem ezért volt hiba kitolni a szerződést.
Bush kellett, mint egy falat kenyér, ez tény, meg is kellett lépni, jót is tett az egységnek, miként a Fitzpatrick trade is szép volt. Daniel Jones-t azért elfogadtam volna, de akkor valami pöpec OC-t kellett volna mellé hozni és nyilván romokban heverne a Def.
Mindegy, ez csak elmélkedés, azok döntöttek, akiknek kellett, szerencsére nem nekünk kellett határozni 😊
több mint 6 éve
Nem értem azt a mondást összességében, hogy Bennel nem kellett volna hosszabbítanunk. Ráadásul a mostani szezon után pedig még az is okés nekem, hogy a 2021-es idényre ez átnyúlik. Mi lett volna, ha ezt nem tesszük meg? Haskins, Lock, Jones trióból húztunk volna QB-t. Ha ez előbbit húzzuk mindenki az FO-t szidja ma, de gyanítom, hogy az ucsó kettőnél is ugyanez lenne a helyzet, csak kisebb szidalmakkal. Ezen felül a védelem egy befejezetlen ügy lenne ma Bush és Minkah nélkül és kilátástalanul ücsörögnénk itt egy negatív mérleggel a zsebünkben.
Persze igen tudom ez a worste case scenárió és talán azzal a 20 milliós CAP-pel kezdhettünk volna már idén is, és a 2020-as drafton is lenne első körünk, de összességében Én örülök ilyen halovány QB felhozatalnál, hogy Ben maradt és így a drafton a D-t tettük rendbe első körben, amely életre kelt és lehet rá építeni.
több mint 6 éve
Sokfelekeppen tudod segiteni a QB-dat, szemely szerint en futasorientalt vagyok ujoncQB nelkul is.Szerintem
A D nalam kerdojeles maradt, de ez rajtuk kivulallo okokbol es majd jovore meglatjuk, de mindenkeppen eros egyseg es epiteni lehet es kell rajuk.
Az O reszerol megyunk korbe-korbe. Oriasi problema volt vele iden. Ezt le lehet irni. Jobb lesz a csapat BB-vel. Felfogja huzni a passzjatekot/ a futast/ a falat is. Kerdes mennyivel, mert iden ha van a fal akkor el tudja osztani az embereket vagy a futok NFL keszek lettek volna? A TE-k jobbak lettek volna vagy Juju legitim WR1?
BB jatszott masfel meccset ami rosszabb volt mint Rudiek ahol volt Conner-Juju. Valtozas nelkul BB-vel sem megy sokra a csapat. Kell a jo fal, RB garda felturbozasa, a jatek nem csak abbol all hogy ki jatsza jobban az "adj kiraly katonat", OL edzo kell, iden sem artott volna egy QB edzo, mert lehet BB-nek lehet nem kell de a fiataloknak kellett volna. A WR-k jok lesznek, de kell egy lancmozgato, aki lehetne TE ami szinten kellene.
De ugy erzem hogy vedjuk a munder becsuletet es el akarjuk hinni hogyha BB nem serul le akkor minden rendben lett volna. Az elso 1.5 meccs nem azt mutatta, es neki hiaba fajt a konyoke a a futas 0 volt teljes hadrendben es RF playhivasa es termeszetesen az erosebb ellenfelek BB-bol kihoztak egy combos 20.4 QBR-t.
De BB kiesese pillanataban tudta mindenki hogy idenre vege a dalnak. Sot lehet nem csak idenre. Erre a reagalas mi lett? A SF meccs utan irtam mit varok es mit szeretnek( abbol semmi nem jott be ).
Jovore csak jobb lehet es remeljuk BB felkeszulve jon, mert erzi a D erejet.
1.) Én is futásorientált lettem volna. Tavaly Fichtner rendszerében Conner az OL segítségével egy 1000 yardos, gamechanger futónak tűnt, tudtunk haladni vele, ha kellett, vagy ha akartunk.
Erre az évre a fal runblockja drasztikusan visszaesett, főleg középre és a bal oldali B gapre. Kell az utánpótlás, illeve Chucks és Finney már ott van, lehet, hogy megpróbálják őket (mondjuk Finney is nyűglődött sérülésekkel). Munchak távozása meglátszik sajnos az egységen, én biztosan OL edzőt váltanék most.
Az bebizonyosodott, hogy Conner nem bírja egészséggel, sajnos üveg . Hogy a példánál maradjak, a Saintsnél meg bebizonyosodott, hogy Kamara nem RB workhorse Ingram nélkül, a Giantsnél Barkleyval, a Ramsnél Gurleyvel ugyanerre jutottak, szétverették őket, a Hawksnál meg megette a rendszer az összes futójukat (Saintsnél és SEA-ban a korszakos QB azért sok mindent megold maga). Van számos példa a küszködésre, sőt talán a Ravens, Niners és Titans kivételével nincs is csapat, ahol betonbiztosan működik a futójáték.
Tudta mindenki, hogy Conner mellé kell váltótárs, Samuels nem az, hanem egy trick player, Snell majd az lehet, csak hát ő is megsérült a szezonban azt hiszem kétszer is. Sőt még Kerryth White is lehalt. Ezzel nehéz mit kezdeni.
2.) Nem védem a mundér becsületét, csak azt mondom, hogy egészséges BB-Juju-RB-vel az előtte évben futott a rendszer, persze nem biztos, hogy 2020-2021-ben is fog (az is lehet, hogy újra megsérül mindenki.) Sztem RF rendszere igényli az intelligens és középtávig pontos irányítót, Mason meg nem az.
Kiesett a séma alapja, a futójáték pedig összeomlott, én sokkal inkább elővenném az OL és RB coachokat, meg a medical staffot, hogy ez mégis miapicsa volt? Attól még igazad van abban, hogy HA újonc QB-ra építettünk volna a KEZDETEKTŐL, akkor kellett volna QB edző. (Elképzelhető, hogy valamennyire BB megvezette a stábot a sérülésének súlyosságát illetően, vagy egyszerűen reménykedtek, hogy nem lesz ekkora baj, hiszen eddig is mindenből visszatért.)
Én már akkoriban is írtam, hogy hibának tartom a Ben hosszabbítást, a belterjességet is, de az FO ezt az utat választotta, nehezen enged el egy valódi fr QB-t (kb Bradshaw óta az egyetlent). Attól még lehet működőképes, de kevés olyan csapatot lehet mutatni, ahol a kezdő irányító kiesése nem eredményezett visszaesést.
Megnézzük, hogy Ben visszatérésével mi lesz a helyzet, én nála nem a rendszer működőképességében, hanem az egészségi állapotának romlásában látom a hibát és a veszélyt.
Azt azért remélem tudod, hogy BigBen már a Pats ellen sérülten játszott (az nálam évek óta előre lefutott meccs majdnem minden évben, szóval eleve L-nek veszem, mert nem tudják megoldani az edzőink), a Hawks ellen megpróbálta, de sohasem volt teljes értékű. Ezért sztem hiba a ratingjéből kiindulni, bár elképzelhető, hogy 16 meccsen keresztül is rosszul dobált volna.
3.) Most: cserélnék OL edzőt és hoznék egy komolyabb run game koordinátort, drafton turbóznám az OL mélységet + rámennék egy bivaly TE-re FA-n.
Def-ben megpróbálnék megegyezni Hargrave-vel, még azon az áron is, hogy cut-olok embereket. Dupree-re maximum franchise tag-et raknék, ha nem sikerül megegyezni, akkor az első pickem OLB lenne (megint).
Fast Willie
- Conner nem volt meglepetes hogy nem birja es hiaba jo jatekos de nem megbizhato ilyen teren.
- 2018-ban nektek vagy nagyon ment vagy nagyon nem. Nalam a Cicak elleni mindenkeppen gyozni kell meccs az utolso forduloban jellemzi a legjobban a jatekotokat. Ok hogy passz ellen kb ligautolso volt a macska D es a masik oldalon Driskel iranyitott es kiizadtatok egy 16-13 gyozelmet. De a hogyan a lenyeg, mert a passz-futas erdekesen volt talalva.
Es igy a kulonbseg koztunk meglesz mindig hiaba ertek egyet sok mindenel amit irtal.
| BTW a statjat BB-nek direkt irtam le, mert magaban nem mondja el az igazsagot ahogy Rudieknal sem, de bedobtal egy par tablazatot a jokedv fenttartasaert. 😊 |
Ami innen jon nem erdekes, mert ez az evnek nincs ertelme/ szerepe
| A munder becsuletenek a vedeset nem negativ dolognak irtam remelem nem is annak vedted. Hanem egy korkoros "magyarazkodas" tortenik.
Donteni kell valahogy mert egy dolgot nem lehet 2 helyre magyarazni. Pl: BB valoszinuleg az Offseason-ban meglevo ok a serulesere, de megprobalja. Ez remek es magyarazat a rossz jatekara. De a stabnak nem szolt? Es eszre sem vettek? De legrosszabb esetben amikor IR-e raktak akkor el kellett volna kezdeni alakitani az eletet Rudiek korul, Playbook, QB edzo..stb. Ez Tomlin-RF
A futas: a FO tenyleg meglepodott hogy Conner nem birja? Mindenesetre nem keszultek ra es ev kozben sem hoztak/ kerestek egy olcso erofutot.
Az OL-re nem irok, mert jovore uj OL edzovel nem lepodnek meg ha visszajonne az "ero"
TE: Itt a FO lepett, mert kovettek az egyik alapigazsagot a TE a rookie QB mentsvara. Egyszeruen nem voltak eleget hasznalva. Az ok sokretu, de egy erdekesseg Vannett eseteben, R Wilson-al 3 meccsen ugyanazt az atlagot hozta yardban es elkapasi %-ban, mint Rudiekkal. |
Egesz evben nem kritizaltam magat a jatekot, kiveve a "PO on the line" INT jateknal amit valaki berakott ide, de az is kihozta RF-Tomlin sulyos hibait is azon kivul is hogy a jatekosok mire voltak kepesek es ez hozta az O teljes katasztrofajat osszesegeben.
több mint 6 éve
Azért ezt az AB dolgot szerintem nagyon rosszul látod. Nálunk is megkapott mindent amíg meg szét nem cseszte az öltözőt. A Raiders is megadott neki mindent és látjuk mi lett a vége. A Patsnél sem tudott megmaradni, azóta sem kell egy csapatnak sem. Ha nézed miket művel a neten, akkor nagyjából látható, hogy neki nem nagyon lesz visszaút egy komoly csapatnál.emondom az én verzémetén is hasonlóan látom, bástya. szóval, amikor a hozzászólásaimat írtam, akkor arra próbáltam utalni, hogy alapvető lukak vannak a csapatban, rosszul használtak játékosokat ( azt hitték, hogy minden rb bell és fent lehet a snappek 99%-ában), sztem rosszul kezelték az ab ügyet (ab buta, látszatnyalizásokkal ki lehetett volna elégíteni az egóját). ennyi tehetséget nem szabad kidobni az ablakon hiúsági okokból. meg ugye nyilván ben felmérte, hogy vagy ő kap nagy pénzt vagy bell vagy ab és elkezdett áskálódni, igazi csapatjátékosként. tudta hova szúrjon, ahol ab-nek fáj. nem dobált felé, szándékosan!!! sztem ab-t és csengettyűt is meg lehetett volna tartani ben lóvéjából. és akkor ez milyen döntés? pocak benő vs bell, ab? nálam nem kérdés.
alapvetően szerintem Conner lett volna az igásló, de emiatt olyan kényszer alatt álltunk, hogy többször is sérülten játszattuk
nem játszottuk a Ben által legkedveltebb screeneket Connerrel meg Switzzel
ebből azt vonnám le, hogy a két tojáshéjasnak dögmás plabookja volt, főleg a legnagyobb rizikófaktoros háliméri hívásokkal, tudom úgy látszik mintha kockázatkerülő lett volna, de szevasz a legnagyobb risket mondanám rá, hogy folyamatosan ezt műveltük a ligában a legalacsonyabb hatékonysággal
Fics Ben bábuja, s a játszmában egy a fontos, a király visszatérése, erre aszondom jövőre megláttyuk az első három meccset, persze lehet ha megin nem megy, s elvonul IRre, - de akkor Kolbertesül, Tomlinostul ki kell baszni mindenkit a picsába, aki hagyta, hogy ez megtörténhessen
a centerjáték katasztrofális, én még nem láttam ennyi hibás snapfeladást, mexorozva azzal hogy középre futunk, és ez az OL idén ott volt a leggyengébb. mondanám, hogy ki kinek a spanja, de úgyis tudjátok
és ha harmadik rokibarát, a TE poszt le se van szarva, próbálkozás sincs rá
a négy hogy meg se próbáltuk az FB pótlását, de továbbra is lelkesen nyomtuk középre
szóva ronda dolgok ezek, de ettől függetlenül várom az évadzáró Rúáni nyilatkozatot, hátha abban lesz valami óhaj, mer az teljesülni szokott
sutianap
most tomlinnak már csak egy dolga maradt idén, az edzői renoméját menteni. és ezt sikerrel megtette, mert a médiában ez lett a narratíva, az év edzője, micsoda hőstett. szerintem 80%-ban ő a felelős a jelenlegi keretért és helyzetért. nálam inkább az évtized elmenedzselése.
(nem kárörvendek, csak leírtam hogyan látom)
gedam
Steelers fan
több mint 6 éve
AB meggárgyultMikor Bryantnek mentek el - Kolbert rögtön elfirnyákolta, persze Benji odapakolt, de nem hiszem, hogy menthető volt, különben nem baszunk el ennyi pénzt. Kezelhetetlenné vált a helyzet, viszont Bennek nem kellett volna szerződést adni, ez már a húszra lapot húzni esete volt. Tudom, hogy a másodkontraktos fiatalok eszetlent kaszáltak, de egy generáció QB kiszáll a versenyből, ennyi, kevesebbet szakajtottak. És most van a kefe rágás, nemcsak Ben, hanem Bree, FolyóFülöp meg BomTredi is, Bambapofi ugye kiszállt. Sitt most évi harmincakról van szó, meg sérülés eseténi totál garantáltakról. Emondom, Ben nem erőltette, a kérdés, hogy annyira hijúe, hogy superheroban jöjjön vissza ( ebben reménykedhetünk ). Bree sem erőlteti, lassan a snapek negyedében nincs fenn, és ottis látszik Bree Hillel váltogat és hacsak nem sérült, akkor jöhet csak Bridzs. BomTredi nulla kockát vállal, igaz 6 misi garival jól teszi, se qbsneak, se sosopass, semmi, kidobja szatnnyi. Ribbersrő meg úgyisnkiderül, hogy az egész Csargers-átok miatta van.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
gedam
6 477
arra hogy hogyan kezeli az öltözőt van ráhatása, meg gondolom úgy működik, hogy a gm-nek tanácsot ad, hogy ki menjen, ki maradjon. nyilván ben a frencsájz arca, de itt a business decision elmaradt, amikor itt lett volna az ideje. mert akkor lett eldöntve, hogy mi lesz a frencsivel 5 évig minyimum.Ha valaki nem komálja Séf bácsit az én vagyok, de azért szerintem nem lehet a jelenlegi állapotot egy személyben a nyakába varrni. Állományt is tekintve szerintem abszolút nem lehet szabad keze a dolgok felett,.. Ha mégis, akkor hülle 😀 😕emondom az én verzémetén is hasonlóan látom, bástya. szóval, amikor a hozzászólásaimat írtam, akkor arra próbáltam utalni, hogy alapvető lukak vannak a csapatban, rosszul használtak játékosokat ( azt hitték, hogy minden rb bell és fent lehet a snappek 99%-ában), sztem rosszul kezelték az ab ügyet (ab buta, látszatnyalizásokkal ki lehetett volna elégíteni az egóját). ennyi tehetséget nem szabad kidobni az ablakon hiúsági okokból. meg ugye nyilván ben felmérte, hogy vagy ő kap nagy pénzt vagy bell vagy ab és elkezdett áskálódni, igazi csapatjátékosként. tudta hova szúrjon, ahol ab-nek fáj. nem dobált felé, szándékosan!!! sztem ab-t és csengettyűt is meg lehetett volna tartani ben lóvéjából. és akkor ez milyen döntés? pocak benő vs bell, ab? nálam nem kérdés.
alapvetően szerintem Conner lett volna az igásló, de emiatt olyan kényszer alatt álltunk, hogy többször is sérülten játszattuk
ebből azt vonnám le, hogy a két tojáshéjasnak dögmás plabookja volt, főleg a legnagyobb rizikófaktoros háliméri hívásokkal, tudom úgy látszik mintha kockázatkerülő lett volna, de szevasz a legnagyobb risket mondanám rá, hogy folyamatosan ezt műveltük a ligában a legalacsonyabb hatékonysággal
Fics Ben bábuja, s a játszmában egy a fontos, a király visszatérése, erre aszondom jövőre megláttyuk az első három meccset, persze lehet ha megin nem megy, s elvonul IRre, - de akkor Kolbertesül, Tomlinostul ki kell baszni mindenkit a picsába, aki hagyta, hogy ez megtörténhessen
a centerjáték katasztrofális, én még nem láttam ennyi hibás snapfeladást, mexorozva azzal hogy középre futunk, és ez az OL idén ott volt a leggyengébb. mondanám, hogy ki kinek a spanja, de úgyis tudjátok
a négy hogy meg se próbáltuk az FB pótlását, de továbbra is lelkesen nyomtuk középre
szóva ronda dolgok ezek, de ettől függetlenül várom az évadzáró Rúáni nyilatkozatot, hátha abban lesz valami óhaj, mer az teljesülni szokott
sutianap
most tomlinnak már csak egy dolga maradt idén, az edzői renoméját menteni. és ezt sikerrel megtette, mert a médiában ez lett a narratíva, az év edzője, micsoda hőstett. szerintem 80%-ban ő a felelős a jelenlegi keretért és helyzetért. nálam inkább az évtized elmenedzselése.
gedam
kishaszi
több mint 6 éve
emondom az én verzémet1.) A rendszer bizonyította egy évvel előtte, hogy lehetne igásló, de nem bírta. Ezt már tudjuk legalább.
sutianap
2.) Mason Rudolph tudod, hogy miben a legrosszabb? A 0-1 ütemű passzokban, azaz a screen és a shallow cross megdobásában. Nem véletlen, hogy 5-7 lépésből dob, szinte a legtöbbet vár a zsebben, mert meg kell várnia az elszakadást.
Az én számomra életveszélyesen pontatlan oldalra, lehet, hogy több eladott labdája lenne screen-ből, mint hosszúból, mert meg sem látja a beugró védőt. Persze lehet 2 yarddal LOS mögé is dobatni, de abból nem lesz előrehaladás.
3.) Tessék a deep játékok száma (12-14. hely a ligában):
www.nflsavant.com/search.php?hfPTY=DeepRight%7CDeepMiddle%7CDeepLeft%7C&hfRTY=&hfPT=PASS%7C&hfF=&ddlDown=&ddlQuarter=&ddlYardLineGT=&ddlYardLineLT=&txtGameDateGT=&txtGameDateLT=&txtYTGGT=&txtYTGLT=&txtYFPGT=&txtYFPLT=&hfPR=&ddlYear=2019&ddlOTeam=&ddlDTeam=&ddlBall=Offense&ddlPenaltyType=&ddlOrderBy=Team#results
Nem annyira vészes ez, főleg, ha beleveszem, hogy Wash ebben volt szinte a legjobb az Okie-ban és Rudinak vele kellene meglennie a kémiának. (Sőt ha lenne a statban éves adjusment az év közbeni beugróknál, akkor pl Titans is a környékünkön lenne Tannehillel, a NO Brees-zel és a Jax Minshew-val, tehát kb liga közepe lennénk.)
A hatékonyság más tészta, az inkább már a játékosokon múlik, de már írtam korábban Juju-ról, hogy miért volt szar (ő gyorsan elszakad a védőtől és bevárta a QB a védő felzárkózását).
A short játékok csak a szemléltetés végett (liga 20-22. helye):
www.nflsavant.com/search.php?hfPTY=ShortRight%7CShortMiddle%7CShortLeft%7C&hfRTY=&hfPT=PASS%7C&hfF=&ddlDown=&ddlQuarter=&ddlYardLineGT=&ddlYardLineLT=&txtGameDateGT=&txtGameDateLT=&txtYTGGT=&txtYTGLT=&txtYFPGT=&txtYFPLT=&hfPR=&ddlYear=2019&ddlOTeam=&ddlDTeam=&ddlBall=Offense&ddlPenaltyType=&ddlOrderBy=Team#results
4.) Az OL blokkvisszaesést már írtam, ebben teljesen egyetértünk, a "B" gapen komoly gondjaink voltak.
Ne röhögtess már a TE és FB posztok emlegetésével: McDonald Bennel tudott működni annyira, amennyire kellett, az újoncokkal meg semennyire. Vannettet hozták blokkolni az OL segítésére, amire szükség is volt. Ami vicces volt, az a TE draft, azt előbb kellett volna húzni (Jó kérdés, hogy kit? TJ és Fant elérhetetlenek voltak Bush miatt, Irv Smith magasan ment el, nem is annyira jó; Sternberger sérült volt szinte végig; talán Moreau-ért kár, de a Raidersben azért Waller a lényeges TE). Ilyen hibák minden csapatnál vannak.
Persze a mostani offseasonben jó lenne egy all around TE-t hozni, én nagyon bírnám Henry-t vagy Hooper-t is, de nekünk mindketten drágák lesznek.
Értelmes szabad FB-et én nem láttam szezon közben, Ollison-t nem hiszem, hogy elengedték volna Falconstól, hiszen végül is bejött nekik, Nix meg szintén kiülte a szezon nagy részét. Azért egy FB sérülés pótlására nem készülsz előre.
Conner és Snell tudnak futni középen, a többiek a testalkatuk és más (pl.: rossz vision, mint Edmundsnál) miatt nem, ezt nyilván hülyeség volt erőltetni.
Különben 10%-kkal többet futottunk, mint előtte évben (liga 11. helye)
www.teamrankings.com/nfl/stat/rushing-play-pct
A futás sikerességi mutatónk 43% és meglepetésre DeCastro felé futottunk a legrosszabbul,:
www.sharpfootballstats.com/play-selection---success-rate--off-.html
Lehet szemezgetni (összehasonlításképp a Ravens RB-ek 54%-os sikerességgel futottak, - kb 10%-os lemaradásunk van tehát)
www.sharpfootballstats.com/rushing-success-rate-over-average--sroa-.html
több mint 6 éve
Ha valaki nem komálja Séf bácsit az én vagyok, de azért szerintem nem lehet a jelenlegi állapotot egy személyben a nyakába varrni. Állományt is tekintve szerintem abszolút nem lehet szabad keze a dolgok felett,.. Ha mégis, akkor hülle 😀 😕emondom az én verzémetén is hasonlóan látom, bástya. szóval, amikor a hozzászólásaimat írtam, akkor arra próbáltam utalni, hogy alapvető lukak vannak a csapatban, rosszul használtak játékosokat ( azt hitték, hogy minden rb bell és fent lehet a snappek 99%-ában), sztem rosszul kezelték az ab ügyet (ab buta, látszatnyalizásokkal ki lehetett volna elégíteni az egóját). ennyi tehetséget nem szabad kidobni az ablakon hiúsági okokból. meg ugye nyilván ben felmérte, hogy vagy ő kap nagy pénzt vagy bell vagy ab és elkezdett áskálódni, igazi csapatjátékosként. tudta hova szúrjon, ahol ab-nek fáj. nem dobált felé, szándékosan!!! sztem ab-t és csengettyűt is meg lehetett volna tartani ben lóvéjából. és akkor ez milyen döntés? pocak benő vs bell, ab? nálam nem kérdés.
sutianap
gedam
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
gedam
6 477
emondom az én verzémetén is hasonlóan látom, bástya. szóval, amikor a hozzászólásaimat írtam, akkor arra próbáltam utalni, hogy alapvető lukak vannak a csapatban, rosszul használtak játékosokat ( azt hitték, hogy minden rb bell és fent lehet a snappek 99%-ában), sztem rosszul kezelték az ab ügyet (ab buta, látszatnyalizásokkal ki lehetett volna elégíteni az egóját). ennyi tehetséget nem szabad kidobni az ablakon hiúsági okokból. meg ugye nyilván ben felmérte, hogy vagy ő kap nagy pénzt vagy bell vagy ab és elkezdett áskálódni, igazi csapatjátékosként. tudta hova szúrjon, ahol ab-nek fáj. nem dobált felé, szándékosan!!! sztem ab-t és csengettyűt is meg lehetett volna tartani ben lóvéjából. és akkor ez milyen döntés? pocak benő vs bell, ab? nálam nem kérdés.
sutianap
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
emondom az én verzémetalapvetően szerintem Conner lett volna az igásló, de emiatt olyan kényszer alatt álltunk, hogy többször is sérülten játszattuk
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Sokfelekeppen tudod segiteni a QB-dat, szemely szerint en futasorientalt vagyok ujoncQB nelkul is.A D nalam kerdojeles maradt, de ez rajtuk kivulallo okokbol es majd jovore meglatjuk, de mindenkeppen eros egyseg es epiteni lehet es kell rajuk.
Az O reszerol megyunk korbe-korbe. Oriasi problema volt vele iden. Ezt le lehet irni. Jobb lesz a csapat BB-vel. Felfogja huzni a passzjatekot/ a futast/ a falat is. Kerdes mennyivel, mert iden ha van a fal akkor el tudja osztani az embereket vagy a futok NFL keszek lettek volna? A TE-k jobbak lettek volna vagy Juju legitim WR1?
BB jatszott masfel meccset ami rosszabb volt mint Rudiek ahol volt Conner-Juju. Valtozas nelkul BB-vel sem megy sokra a csapat. Kell a jo fal, RB garda felturbozasa, a jatek nem csak abbol all hogy ki jatsza jobban az "adj kiraly katonat", OL edzo kell, iden sem artott volna egy QB edzo, mert lehet BB-nek lehet nem kell de a fiataloknak kellett volna. A WR-k jok lesznek, de kell egy lancmozgato, aki lehetne TE ami szinten kellene.
De ugy erzem hogy vedjuk a munder becsuletet es el akarjuk hinni hogyha BB nem serul le akkor minden rendben lett volna. Az elso 1.5 meccs nem azt mutatta, es neki hiaba fajt a konyoke a a futas 0 volt teljes hadrendben es RF playhivasa es termeszetesen az erosebb ellenfelek BB-bol kihoztak egy combos 20.4 QBR-t.
De BB kiesese pillanataban tudta mindenki hogy idenre vege a dalnak. Sot lehet nem csak idenre. Erre a reagalas mi lett? A SF meccs utan irtam mit varok es mit szeretnek( abbol semmi nem jott be ).
Jovore csak jobb lehet es remeljuk BB felkeszulve jon, mert erzi a D erejet.
1.) Én is futásorientált lettem volna. Tavaly Fichtner rendszerében Conner az OL segítségével egy 1000 yardos, gamechanger futónak tűnt, tudtunk haladni vele, ha kellett, vagy ha akartunk.
Erre az évre a fal runblockja drasztikusan visszaesett, főleg középre és a bal oldali B gapre. Kell az utánpótlás, illeve Chucks és Finney már ott van, lehet, hogy megpróbálják őket (mondjuk Finney is nyűglődött sérülésekkel). Munchak távozása meglátszik sajnos az egységen, én biztosan OL edzőt váltanék most.
Az bebizonyosodott, hogy Conner nem bírja egészséggel, sajnos üveg . Hogy a példánál maradjak, a Saintsnél meg bebizonyosodott, hogy Kamara nem RB workhorse Ingram nélkül, a Giantsnél Barkleyval, a Ramsnél Gurleyvel ugyanerre jutottak, szétverették őket, a Hawksnál meg megette a rendszer az összes futójukat (Saintsnél és SEA-ban a korszakos QB azért sok mindent megold maga). Van számos példa a küszködésre, sőt talán a Ravens, Niners és Titans kivételével nincs is csapat, ahol betonbiztosan működik a futójáték.
Tudta mindenki, hogy Conner mellé kell váltótárs, Samuels nem az, hanem egy trick player, Snell majd az lehet, csak hát ő is megsérült a szezonban azt hiszem kétszer is. Sőt még Kerryth White is lehalt. Ezzel nehéz mit kezdeni.
2.) Nem védem a mundér becsületét, csak azt mondom, hogy egészséges BB-Juju-RB-vel az előtte évben futott a rendszer, persze nem biztos, hogy 2020-2021-ben is fog (az is lehet, hogy újra megsérül mindenki.) Sztem RF rendszere igényli az intelligens és középtávig pontos irányítót, Mason meg nem az.
Kiesett a séma alapja, a futójáték pedig összeomlott, én sokkal inkább elővenném az OL és RB coachokat, meg a medical staffot, hogy ez mégis miapicsa volt? Attól még igazad van abban, hogy HA újonc QB-ra építettünk volna a KEZDETEKTŐL, akkor kellett volna QB edző. (Elképzelhető, hogy valamennyire BB megvezette a stábot a sérülésének súlyosságát illetően, vagy egyszerűen reménykedtek, hogy nem lesz ekkora baj, hiszen eddig is mindenből visszatért.)
Én már akkoriban is írtam, hogy hibának tartom a Ben hosszabbítást, a belterjességet is, de az FO ezt az utat választotta, nehezen enged el egy valódi fr QB-t (kb Bradshaw óta az egyetlent). Attól még lehet működőképes, de kevés olyan csapatot lehet mutatni, ahol a kezdő irányító kiesése nem eredményezett visszaesést.
Megnézzük, hogy Ben visszatérésével mi lesz a helyzet, én nála nem a rendszer működőképességében, hanem az egészségi állapotának romlásában látom a hibát és a veszélyt.
Azt azért remélem tudod, hogy BigBen már a Pats ellen sérülten játszott (az nálam évek óta előre lefutott meccs majdnem minden évben, szóval eleve L-nek veszem, mert nem tudják megoldani az edzőink), a Hawks ellen megpróbálta, de sohasem volt teljes értékű. Ezért sztem hiba a ratingjéből kiindulni, bár elképzelhető, hogy 16 meccsen keresztül is rosszul dobált volna.
3.) Most: cserélnék OL edzőt és hoznék egy komolyabb run game koordinátort, drafton turbóznám az OL mélységet + rámennék egy bivaly TE-re FA-n.
Def-ben megpróbálnék megegyezni Hargrave-vel, még azon az áron is, hogy cut-olok embereket. Dupree-re maximum franchise tag-et raknék, ha nem sikerül megegyezni, akkor az első pickem OLB lenne (megint).