Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Ami viszont fontos még. 2/18 után ugye nem lesz "rendes" harmadik körünk. Minden bizonnyal egy harmadik végénk és két negyedik körünk fog következni, utána pedig megint semmi a 6. körig. Mivel a Titans bejutott a rájátszásba, így sajnos a Miamitól kapott 4. körös Titans pickünk csúszik. Mindez együtt véve azt jelenti, hogy nagyon kis mozgásterünk lesz a drafton. Ezt persze tudtuk, hogy a 2020-as év ilyen lesz a Bush és a Minkah trade után, de most nem jó ezzel a "féllábas" csapattal szembesülni. Ezért is gondolom, hogy lesz Tuitt restrukturálás és akár Heyward hosszabbítás, mert ne feledjük, hogy Hilton szerződése is lejár és habár ott van mögöttük Sutton, mögötte viszont már senki sem lesz Layne-en kívül, vagyis nem csak az O-ban, de a D-ben is folyhat be a víz, főleg, ha Hargrave is távozik a DL-ból.
Ami persze igen jó hír, hogy nem visz el a draft sokat a capből, ahogy lentebb tanult fórum társam is írja....
több mint 6 éve
Ha az 53-ra feltöltés már benne van, akkor a draftra első kör nélkül elég lesz 2.5 milla is. De így is szoros lesz a cipő. Becsapós az a 25 millió felszabadítható összeg. mert sok olyan tétel van amivel az ember nem is számol (főleg az olcsó, kiegészítő emberek megfizetése, ERFA, RFA tenderelt játékosok bérei, stb. És minden megspórolt pénzből eleve érdemes levonni 1 milliót, mert az elküldött játékos helyére új játékos érkezik majd a rosterre, a roster végén a minimálbér környéki helyeket meg úgyis mindig a hátsó körös frissen draftoltak, UDFA-k, future contractosok foglalják el lényegében minden csapatnál. Szóval eleve magasabbról indul a cserejátékos ára).
A viszonyításhoz: Az utóbbi években az átlagos induló cap space 40-45 millió szokott lenni. Ez az első napi keret, még mindenféle kivágás, átstrutúrálás, stb. előtt. idény kezdetre ez a 40-45 millió szokott lemenni átlagosan 10-12 millióra. Tehát egy átlagos csapat 30 milliót elkölt azon felül, hogy elkölti a kivágott játékosain spórolt összes pénzét is. És ebbe tipikusan 1 v. 2 nagyobb (nem csúcsgázsis) igazolás fér bele, kiegészülve 1-2 kisebb, de még szemmel láthatóval. A többit a sok kis apró 1-1.5-2 milliós mozgás adja össze.
Az induló 0, és esetlegesen felszabadítható 25 milliós mozgásteret ehhez érdemes viszonyítani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Viszont ha ilyen jól állunk akkor remélem Bellre is teszünk ajánlatot mert ez az RB corp liga utolsó kb.Nos, ha ebből az jött le, hogy jól állunk, akkor túllőttem a célon 😀
Razi
Drága lenne nekünk a Bell trade, mert jövőre csak 6 milliós DM-et nyelne be belőle a Jets.
Viszont az alábbi urakat érdemes figyelni, szerintem nagyon erős RB class jön ki, de olyan "elit" mint Barkley például nincs köztük, így jó eséllyel a 2. körben is lehet csemegézni.
Jonathan Taylor Wisconsin
Travis Etienne Clemson
D'Andre Swift Georgia
J.K. Dobbins Ohio State,
és a kedvencem:
Chuba Hubbard Oklahoma State
Bár persze még nem 100% hogy mind jön a draftra.
több mint 6 éve
Viszont ha ilyen jól állunk akkor remélem Bellre is teszünk ajánlatot mert ez az RB corp liga utolsó kb.Ez virtualis, vagyis nagyon nem sok. A Dupree/Hargrave hosszabbitas melle kell TE es raadasul vegre nem az alja. Kell ugy 5 milla a draftra es megint 5 milla az evkozi varatlan helyzetekre. Hat maris szuk a cipoke.
Razi
Ezen felul jomagam a falat fiatalitanam es fejlesztenem es semmi esetre sem az RB corpot.
több mint 6 éve
Viszont ha ilyen jól állunk akkor remélem Bellre is teszünk ajánlatot mert ez az RB corp liga utolsó kb.
több mint 6 éve
steelers.hu/article/felkeszules-2020-ra/1200"Chickillo, McDonald, Barron, Berry cuttal és Pouncey, Ben átalakítással könnyedén 25 milliós cap space lehet.(Fosterben is biztos vagyok, de az ő megtakarítása Finney miatt ugye bizonytalan)."
több mint 6 éve
Az, hogy Barron, Dönci, és Csikilló cut és ezzel 15 milla a zsákban valóban nem kérdés nálam sem. Foster lehet érdekes, akivel 4 millát nyernénk és valljuk be ez a Foster-Villanueva duó nagyon nem nézett ki jól idén. Ez utóbbit, vagyis egy LT-t nem fogunk cserélni, de Foster lehet már lelassult, gondolkoznék mindenképp rajta, vagy azon, hogy beszélgessünk vele kicsit egy paycutról.Puncival nem fogunk elkezdeni "hadonászni" és nem is gondolom, hogy szabad most egy ilyen backup QB idény után.
Ami benne lehet, az egy Heyward hosszabbítás és egy Tuitt strukturálás úgy, hogy a 2020-2021 könnyítettebb legyen és a nehezebb összegek 2022-re a Ben utáni időkre. Ne feledjük ugyanis, hogy akkor 32 milla helyett vélhetően jóval kisebb szám fog szerepelni a QB salary során.
A Dönci cut miatt mindenképp szükség lesz egy potens FA igazolásra, ezt nem tudjuk megspórolni. Csak a draftra hagytkozni borzasztó felelőtlenség. (nem, nem írom le az idei remek TE class kihagyott lehetőségeit......azt a nyomorult istenit neki....)
több mint 6 éve
Már ma akartam kitenni egy cikket a Steelers.hu-ra a pontosabb számokkal, de elcsesztem a szerkesztést. Úgyhogy holnap lesz belőle, de utána szívesen belinkelem ide isÉlőben nem, felvételről eredmény tudatában, ha érdekes a meccs. Legutóbbi SB-t pl nem láttam, annyira érdektelen volt számomra- mégha állítólag def csemege is volt.Ne már, te nem szoktad nézni a PO-t? A legjobb rész a szezonban, ahol üzembiztosan kipukkannak a lufik. 😊Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!
Miért baj hogy átjön ide? Jan kijelentette, hogy ez a Ravens csak LJ-vel képes pluszos szezonra, amivel alapból sem értek egyet, és most itt volt egy meccs ami alá is támasztotta, hogy milyen erős a Ravens rendszere, edzői stábja. Biztos nagyon nehéz beismerni, hogy mennyire jók idén, főleg úgy hogy mi ismét nem jutottunk rájátszásba.
Jövőre újra próbálkozhatunk, BB-vel jobb esélyekkel, de nem kell ezért össze-vissza hisztiznünk.
laby
Nem gondolom, h hisztiztem, csak figyelemfelhívtam, h unalmas!
Sokan látjuk, h mit kellene változtatni, ráhatásunk nincs, úgyhogy max bosszankodunk.
Engem nem érdekel a Ravens pl, playoffot sem szoktam nézni, ha nem vagyunk érdekeltek
Fast Willie
Jan
Más. Valaki lenne szíves leírni - mert lusta vagyok - hogy pénzügyileg hogy állunk? Kiket lehetne pluszosan kivágni és olcsóért megtartani? Köszi!
Én Graham Glasgow-t és Austin Hoopert karmolnám, ha vmelyik érkezhetne
Fast Willie
több mint 6 éve
Chikillo, Barron és McDonald no brainer cut, páraknak strukturálni kell, Pouncey-t megkérdezném egy paycutról.Más. Valaki lenne szíves leírni - mert lusta vagyok - hogy pénzügyileg hogy állunk? Kiket lehetne pluszosan kivágni és olcsóért megtartani? Köszi!A jövő évi capet 199 milliónak feltételezve, Big Bent is beszámolva 46 játékosnak van szerződése, ezek összessége (+DM, stb.) 1.5 millióval van ez alatt. Még 7 minimálbéres játékost feltételezve tehát a jövő év -2 millióról indul a cap alatt (vagyis felett).
Fast Willie
Finney, Burns, Dupree, Sean Davis, Hargrave lesznek free agentek + egy rakat RFA és ERFA.
Majdnem mindenkit ki lehet vágni pluszosan 😊. Ha a "10M-t keresne versus 9M DM és 1M spórolás" nem számít pluszosnak 😊, akkor DeCastro-n 7M-t, Heywardon 10M-t, Hadenen 6M-t, Puncin, Nelsonon, Villanueva-n, Barronon, Chikillo-n 5-5M-t lehetne fogni a kivágással. És McDonaldon kb. 6-ot, ha nincs lehívva az opciója. Ezek a nagyobb tételek, emelett van pár 1-2-3 milliós spórolási lehetőség. Vedd ki akiknek maradniuk kell, és kb. annyi lesz a jövő évi mozgástér (mert a 0-ról indulás miatt ki is KELL rúgni legalább párat).
Nem hiszem, hogy jövőre bele fog férni Austin Hooper féle igazolás.
peterk2005
Dupree nem marad ez alapján, Finneyvel s Hargravvel lehetne egyezkedni.
több mint 6 éve
Más. Valaki lenne szíves leírni - mert lusta vagyok - hogy pénzügyileg hogy állunk? Kiket lehetne pluszosan kivágni és olcsóért megtartani? Köszi!A jövő évi capet 199 milliónak feltételezve, Big Bent is beszámolva 46 játékosnak van szerződése, ezek összessége (+DM, stb.) 1.5 millióval van ez alatt. Még 7 minimálbéres játékost feltételezve tehát a jövő év -2 millióról indul a cap alatt (vagyis felett).
Fast Willie
Finney, Burns, Dupree, Sean Davis, Hargrave lesznek free agentek + egy rakat RFA és ERFA.
Majdnem mindenkit ki lehet vágni pluszosan 😊. Ha a "10M-t keresne versus 9M DM és 1M spórolás" nem számít pluszosnak 😊, akkor DeCastro-n 7M-t, Heywardon 10M-t, Hadenen 6M-t, Puncin, Nelsonon, Villanueva-n, Barronon, Chikillo-n 5-5M-t lehetne fogni a kivágással. És McDonaldon kb. 6-ot, ha nincs lehívva az opciója. Ezek a nagyobb tételek, emelett van pár 1-2-3 milliós spórolási lehetőség. Vedd ki akiknek maradniuk kell, és kb. annyi lesz a jövő évi mozgástér (mert a 0-ról indulás miatt ki is KELL rúgni legalább párat).
Nem hiszem, hogy jövőre bele fog férni Austin Hooper féle igazolás.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én sem láttam, de én csak a Pats meccsekkel vagyok úgy, hogy eredmény függvényében nézem, a többi azért alapból érdekel.Élőben nem, felvételről eredmény tudatában, ha érdekes a meccs. Legutóbbi SB-t pl nem láttam, annyira érdektelen volt számomra- mégha állítólag def csemege is volt.Ne már, te nem szoktad nézni a PO-t? A legjobb rész a szezonban, ahol üzembiztosan kipukkannak a lufik. 😊Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!
Miért baj hogy átjön ide? Jan kijelentette, hogy ez a Ravens csak LJ-vel képes pluszos szezonra, amivel alapból sem értek egyet, és most itt volt egy meccs ami alá is támasztotta, hogy milyen erős a Ravens rendszere, edzői stábja. Biztos nagyon nehéz beismerni, hogy mennyire jók idén, főleg úgy hogy mi ismét nem jutottunk rájátszásba.
Jövőre újra próbálkozhatunk, BB-vel jobb esélyekkel, de nem kell ezért össze-vissza hisztiznünk.
laby
Sokan látjuk, h mit kellene változtatni, ráhatásunk nincs, úgyhogy max bosszankodunk.
Engem nem érdekel a Ravens pl, playoffot sem szoktam nézni, ha nem vagyunk érdekeltek
Fast Willie
Jan
...
Fast Willie
több mint 6 éve
Élőben nem, felvételről eredmény tudatában, ha érdekes a meccs. Legutóbbi SB-t pl nem láttam, annyira érdektelen volt számomra- mégha állítólag def csemege is volt.Ne már, te nem szoktad nézni a PO-t? A legjobb rész a szezonban, ahol üzembiztosan kipukkannak a lufik. 😊Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!
laby
Fast Willie
Jan
Más. Valaki lenne szíves leírni - mert lusta vagyok - hogy pénzügyileg hogy állunk? Kiket lehetne pluszosan kivágni és olcsóért megtartani? Köszi!
Én Graham Glasgow-t és Austin Hoopert karmolnám, ha vmelyik érkezhetne
több mint 6 éve
@ProFootballTalk: Cardinals, Lions, Broncos, Jaguars, Steelers can be forced to do Hard Knocks
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=vbpJSiKnWjk
több mint 6 éve
Ne már, te nem szoktad nézni a PO-t? A legjobb rész a szezonban, ahol üzembiztosan kipukkannak a lufik. 😊Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!
laby
Fast Willie
több mint 6 éve
Ha már szívesen vagyunk látva, kijött melyik csapatok lehetnek a hard knocksban . Engem leginkább a Steelers érdekelne és sztem a nagytöbbséget is. Nekem leginkább Big Ben visszatérése miatt lenne izgalmasBármelyik csapat lehet a Hard Knocksban, ha a vezetőség úgy dönt, hogy vállalják az extra
Hightower94
Ha tippelnem kéne, nálam a Cardinals legesélyesebb jelölt az ötösfogatból, akit felkérnének elsőként Murray és Kingsbury miatt.
több mint 6 éve
Ha már szívesen vagyunk látva, kijött melyik csapatok lehetnek a hard knocksban . Engem leginkább a Steelers érdekelne és sztem a nagytöbbséget is. Nekem leginkább Big Ben visszatérése miatt lenne izgalmas
több mint 6 éve
Szerintem nem kellene ennyire negatívnak lenni, én személy szerint örülök, hogy nem csak Steelers szurkolók vagyunk a topicban.Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
A tegnapi remelem teged is meggyozott, hogy elertuk volna a 8-8-at iden a cseresorral?
Bar volt olyan aki szerint nem vertuk el a D-teket. 😕
no
Klaci79
ez egy teljes baromság. nfl-ben nincs még egy ilyen kigondolt, összeszedett rendszer és a rendszerben, a pass rushon kívül, kb. minden a helyén. nincs lamar, rg3 futtatja a gépezetet 80%-on. nincs rg3 mcsorley fogja futtatni 70%-on. szóval ha nincs lamar és nincs ingram, (adaptáljuk a helyzetetekre), akkor van rg3 és gusthebus.
gedam
Légy szíves, rugdossál még bele a csapatomba néhányszor a mi topikunkban, keseregj, h mekkora szarok vagyunk, mert mi magunk hülyék vagyunk ehhez és nem látjuk! Köszönjük az értékes tartalmakat!
Igen, nálatok eljött a KÁNAÁN, földreszállt a NégerJézus, halgyalulja! Nálunk meg most hintik pétisóval a Heinzet, annyira kilátástalanok vagyunk, h legközelebb ki sem állunk ellenetek, csak ha megengeded.
Tőlem örömködj a csodanégereiden, de van erre egy megfelelő hely, ami NEM EZ! Nem érdekel, hogy kisebbségi komplexusod van, az sem érdekel, h lesajnálták a Jackodat, szarok a Browns és a Bengals problémáira is, mert ezeknek NEM itt van a helye. 😈
Remek, h a Ravens alapszakaszelső lett, azért még szart sem adnak, gondoltam szólok! Egyébként a lelkem mélyén még tudnék is nektek szurkolni...de sosem tenném, mert a lelkem romlott, arany és sár!😇
Amúgy ez az NFL, semmi nem tart örökké. Jó sok "kigondolt rendszert" láttam már összedőlni, többek között a LeBeau D-t is. Akár egy emberen is múlhat, pl Reich távozása Phillyből. Ne nyüszíts majd kérlek, ha nem teljesül az álmod, vagy legalábbis a nyüszítésedet nekünk ne kelljen hallani, mert leszarjuk, nem ránk tartozik! Ahogy az sem, hogy mennyira polírozod a saját csapatod.
Mi sem tesszük, mert nem hisztis p*csák szurkolnak Acélvárosban...
De tudod mit, legyen. Majd átjárunk mi is röhögni a ti szánalmaitokon! Spoiler: Nem fogunk
Gondolom te lennél az első, aki megsértődik.
Fast Willie
laby
Fast Willie
Nem azért jönnek a srácok soha, hogy kárörvendjenek, hanem adnak egy másik szemléletet is a dolgoknak.
Jobb ez, mintha a Steelerses circlejerk menne itt folyamatosan.
Szóval srácok, ha nem is mindenki által, de szívesen vagytok itt látva 😊
Ja, és BUÉK 😊
több mint 6 éve
Nekem nem szokásom magunkat fényezni más topikban és direkt v burkoltan szarozni a másik csapatot, mert irritáló, ennyi!Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
A tegnapi remelem teged is meggyozott, hogy elertuk volna a 8-8-at iden a cseresorral?
Bar volt olyan aki szerint nem vertuk el a D-teket. 😕
no
Klaci79
ez egy teljes baromság. nfl-ben nincs még egy ilyen kigondolt, összeszedett rendszer és a rendszerben, a pass rushon kívül, kb. minden a helyén. nincs lamar, rg3 futtatja a gépezetet 80%-on. nincs rg3 mcsorley fogja futtatni 70%-on. szóval ha nincs lamar és nincs ingram, (adaptáljuk a helyzetetekre), akkor van rg3 és gusthebus.
gedam
Légy szíves, rugdossál még bele a csapatomba néhányszor a mi topikunkban, keseregj, h mekkora szarok vagyunk, mert mi magunk hülyék vagyunk ehhez és nem látjuk! Köszönjük az értékes tartalmakat!
Igen, nálatok eljött a KÁNAÁN, földreszállt a NégerJézus, halgyalulja! Nálunk meg most hintik pétisóval a Heinzet, annyira kilátástalanok vagyunk, h legközelebb ki sem állunk ellenetek, csak ha megengeded.
Tőlem örömködj a csodanégereiden, de van erre egy megfelelő hely, ami NEM EZ! Nem érdekel, hogy kisebbségi komplexusod van, az sem érdekel, h lesajnálták a Jackodat, szarok a Browns és a Bengals problémáira is, mert ezeknek NEM itt van a helye. 😈
Remek, h a Ravens alapszakaszelső lett, azért még szart sem adnak, gondoltam szólok! Egyébként a lelkem mélyén még tudnék is nektek szurkolni...de sosem tenném, mert a lelkem romlott, arany és sár!😇
Amúgy ez az NFL, semmi nem tart örökké. Jó sok "kigondolt rendszert" láttam már összedőlni, többek között a LeBeau D-t is. Akár egy emberen is múlhat, pl Reich távozása Phillyből. Ne nyüszíts majd kérlek, ha nem teljesül az álmod, vagy legalábbis a nyüszítésedet nekünk ne kelljen hallani, mert leszarjuk, nem ránk tartozik! Ahogy az sem, hogy mennyira polírozod a saját csapatod.
Mi sem tesszük, mert nem hisztis p*csák szurkolnak Acélvárosban...
De tudod mit, legyen. Majd átjárunk mi is röhögni a ti szánalmaitokon! Spoiler: Nem fogunk
Gondolom te lennél az első, aki megsértődik.
Fast Willie
laby
több mint 6 éve
Ohh bocs, persze, ha nincs kommentár mellé, sem az, hogy honnan idézted, lehet egyet is értesz vele, de látom nem. 😊Valami félrement."A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben."Én azt nem értem, te mit nem értesz. Annak mi értelme van egy csapat szemszögéből, hogy egy éves szerződést kötünk és ha bejön az emberünk, akkor pedig adhatjuk a súlyos milliókat, vagy el kell engedjük? Én is megkínáltam volna egy alacsony 2 éves szerződéssel és persze egy nem túl magas alacsony aláírási pénzen. Egy olyan játékosnak, aki próbajátékozott még egy éve és az NFL-ben is két csapatnál járt, szerintem most pont erre vár és nem is lepődnék meg, ha ez lett volna a minimum kérése (a menedszernének). Egyébként pedig ha jól teljesít 2020-ban, akkor megpróbálnék vele hosszúzni, szintén korrekt áron, Csikilló magasságokban. Ez így szerintem egy win-win helyzet most és lehetőség 2020-ra. Hja...ha pedig nagyon szar, akkor kivágom.....
zidane99
Klemó
Lehet nem láttad az idézőjelet.
Ezt egy az egyben bemásoltam a hírekből. Nem az én irományom.
zidane99
több mint 6 éve
Valami félrement."A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben."Én azt nem értem, te mit nem értesz. Annak mi értelme van egy csapat szemszögéből, hogy egy éves szerződést kötünk és ha bejön az emberünk, akkor pedig adhatjuk a súlyos milliókat, vagy el kell engedjük? Én is megkínáltam volna egy alacsony 2 éves szerződéssel és persze egy nem túl magas alacsony aláírási pénzen. Egy olyan játékosnak, aki próbajátékozott még egy éve és az NFL-ben is két csapatnál járt, szerintem most pont erre vár és nem is lepődnék meg, ha ez lett volna a minimum kérése (a menedszernének). Egyébként pedig ha jól teljesít 2020-ban, akkor megpróbálnék vele hosszúzni, szintén korrekt áron, Csikilló magasságokban. Ez így szerintem egy win-win helyzet most és lehetőség 2020-ra. Hja...ha pedig nagyon szar, akkor kivágom.....
zidane99
Klemó
Lehet nem láttad az idézőjelet.
Ezt egy az egyben bemásoltam a hírekből. Nem az én irományom.
több mint 6 éve
Nekem teljesen más szempontok a fontosak. Éppen ezért számomra felesleges ezt tovább görgetni.Nem szamit hogy kikapott a csapat akar szoros akar nem es egy jobb O-el jobb lenne a helyzet ebbol a szempontbol. Persze osszefuggnek, de azert el tudod valasztaniJa, ezt én se értettem. Ráadásul egy ilyen O-val is elég szoros vereségek voltak. Egy kicsinykét jobb O-val még az is lehet, hogy győzelmek lettek volna. 🙂Mivel Hawks, a 49-ers is játszópajti volt (ti pedig kétszeee), vajh kérdezem, ki volt idén az az O, akivel nem bírtunk volna, de nem játszottunk? Baromira kiváncsi vagyok.....merthát meglepett, hogy topO-val nem játszottunk.....nem kicsit meglepett.....Továbbra sem értem egyesek Tomlin mániáját, bár ez az ellenfelek szurkolóitól persze teljesen normális.A Tomlin maniat leirtad ide. A jo dolgait es a rosszakat is.
Eddig azt vetettük a szemére, hogy hagyta a védelmet és minden erőforrás az O-ba ment, így persze a D egy top-ból flop lett. Mindezt persze úgy, hogy a családias hangulat megmaradt, vagyis az "Öreg" utóda jött, aki már megérdemelte a posztot, miközben tényleg láttuk, hogy megkaptak pénzt, paripát és fegyvert is.
Most ismét top lett a védelem és ha nem ilyen offseason lett volna, egy simán contender csapatunk lenne. Amit nem tudok Tomlin számlájára írni, ahogy a Bell ügy alakult...végül teljesen hasonló szerződésért aláírt egy rosszabb helyre a jó manager tanácsára hallgatva. Számomra érthetetlen, de sajnos a mai világban a klubhűség már semmit nem jelent, vagyis 1-2 millió dollár többet ér egy 40-50 milliós szerződésnél. A Jets megtehette a sok garantáltat, mi nem...jó éve volt Bell-nek, jó messze került az elittől.
A másik AB ügye...sajnos ott a teljes elhülyülés ide vezetett...ez az offense egy Bell-AB-vel még 2-3. számú QB segítségével is összehozhatott volna legalább 10 győzelmet.
Ezek és a sérülés faktor ilyenek. Amit pl a Ravens háza táján csináltak igazán fantasztikus, de azért csak egész évben már LJ-vel dolgoztak, nem pedig a 3. fordulóban váltottak egy 3. körös, majd a 6.-ban egy UDFA QB-ra.
Nincs abban nagy bizodalmam, hogy contender csapatunk lesz jövőre, mert láttam már, hogy Ben süllyed és a potens futóját hiányzik, mint ahogy a TE játék is, de leginkább egy baromnak tűnik az OC, de egy esélyt mindenképp érdemes adni, mert ha sikerül a Barron, Foster, McDonald szerződésekből és a szokásos struktúrálásokból annyit kihozni, hogy kifizessük a Dupree, Hargrave párost, akkor bőven lehet egy szép évünk majd.
Egyelőre nem tartok a Burrow féle Bengalstól, mert ott azért van más gond is, mint ahogy a Browns sem néz ki túl jól mostanában. Mint ahogy a Ravens elképesztő dominanciája sem tartható sokáig, legalábbis az összes statisztika szerint, ami igencsak árulkodó a tendenciákról.
Meg kell oldani a pénzügyi dolgokat ebben eddig jók voltunk, mint ahogy kell egy jó RB, egy jól blokkoló TD és egy belső falember. De én is azon a véleményen vagyok, hogy Tomlin bőven alkalmas HC, a körülmények ellen pedig senki nem tud dolgozni.
Klaci79
Az hogy az O-re tette a hangsulyt az nem volt baj es a tudatos dontes/ munka szerencsevel keveredve kiadta a bomba OL, WR, RB egy jo QB-val. Az hogy nem jutott akkora toke a D-be az termeszetes, de a jatek az O-re lett allitva a siettetes jo mukodesevel a passzjatek ellen erositett. Az elkepzeles remek, de alap hogy az O-nek jol kell mukodnie es hatekonyan mert a D magaban nem ero.
A kovetkezo ev/ lepcso volt a hibas ahol tovabb erositette ugyanezeket az O-ben es a D-ben is. Amikor az O mukodott akkor barkit/ barhol/ barmikor, de ha nem akkor a D-t megettek az ellenfelek futassal. Eleget irtam errol.
Jott a korrigalas persze.
Azert a 2017 az utolso ev ahol az O bomba es a D meg szar ( de siettetni vegig tudott ). Ez a D keret nem valtozott annyit idenre ami ekkora ugrast kellene eredmenyezni.
Es itt jonnek a hibak Tomlin-tol, mivel a tortenetben az O nem tudott konzekvensen jo szintet hozni ezert elmaradtak a nagy eredmenyek, Butler meg gyakorlatilag valtozatlan kerettel az uberszartol a topD-ig vitte a gardat. Vitte? Evekrol beszelunk, ha amelle az O melle egy kozepes D-t fel tudott volna rakni akkor sokkal jobb eredmenyek jottek volna. Es csak halkan, ez a kesz D nem jatszott top O-el. Az egyetlen Rams a kivetelevel akik iden meg maximum: meh
Az O-nel ti latjatok mi volt/ lesz a jatek BB-el? Az kellene meghatarozza a D jatekat. Vagy forditva ami itt lehetetlen. En a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj elvet varom. De jelenleg ez a D a fantasztikus nyomasbol fakado labdaszerzesekbol el. Ezt meglehet tamogatni egy rovidpasszos/ futas alapu idobirtoklason alapulo O-el ami keves lehetoseget ado, nyomaskenyszerbe teszi az ellenfeleket vagy egy Blitzkrieg felepitese ahol ponthaborura keszteted az ellent ( lasd KC ). Ezekre teljesen mas O kell, ahol en az elsot preferalnam amire iden lehetett volna mar keszulni. Ezek csak alapelvek es fel kell tolteni tartalommal ( lasd elozo mondat ). Persze ez a D egy bivaly alapokon fekszik es erre lehet, sot kellene epiteni es haladni a 3 and out D fele. De alkalmas Fichtner-Butler? Nem kaptunk valaszt es vannak/ voltak kifogasok/ ervek ellenuk es mellettuk. De en ezt a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj O-t varom.
A fontosabb kerdes ami meg inkabb befolyasolni fogja a dolgokat az a sapka alatti hely jovore es hogy BB egy lezart korszakot fog jelenteni vagy atmenetet. A ketto teljesen mas szemleletet kivan a piacon ( persze aranyev draftok megoldhatjak hogy ez ne kavarjon be )
no
Klemó
Sajna ez már soha nem derül ki.
zidane99
Bejutni a PO-ba csapatkent nem volt ertelme erdmeny eleres szempontjabol, mert az O miatt kikaptok. Ettol fuggetlenul a D-tek egy Titans, Texans, KC szintu O-el nem jatszott es mar kifejtettem miert lenne erdekes. De nem kellene felni toluk es nincs olyan allitas sem hogy "ezek nelkul nem nem er semmit hogy mutat a D"
Leirtam hogy nalam Butler a kerdes
no
Te úgy látod, én meg emígy. 🙂
több mint 6 éve
"A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben."Én azt nem értem, te mit nem értesz. Annak mi értelme van egy csapat szemszögéből, hogy egy éves szerződést kötünk és ha bejön az emberünk, akkor pedig adhatjuk a súlyos milliókat, vagy el kell engedjük? Én is megkínáltam volna egy alacsony 2 éves szerződéssel és persze egy nem túl magas alacsony aláírási pénzen. Egy olyan játékosnak, aki próbajátékozott még egy éve és az NFL-ben is két csapatnál járt, szerintem most pont erre vár és nem is lepődnék meg, ha ez lett volna a minimum kérése (a menedszernének). Egyébként pedig ha jól teljesít 2020-ban, akkor megpróbálnék vele hosszúzni, szintén korrekt áron, Csikilló magasságokban. Ez így szerintem egy win-win helyzet most és lehetőség 2020-ra. Hja...ha pedig nagyon szar, akkor kivágom.....
zidane99
több mint 6 éve
"A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben."Mi tudjuk a választ, ok meg nyilván nem látják az 1/18-as csapat 52.játékosának szerződtetése okait pontosan 😂
zidane99