Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Amikor először megláttam a videót a Twitter falamon, azt hittem valami 50 év körüli Steelers legenda ugrott be dobálgatni.Miért, nem így van? 😀
Cruyffista
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Amikor először megláttam a videót a Twitter falamon, azt hittem valami 50 év körüli Steelers legenda ugrott be dobálgatni.
több mint 6 éve
JAVON HARGRAVE NAMED 2019 BLACK COLLEGE FOOTBALL PRO PLAYER OF THE YEAR, PRESENTED BY @NFLPA 🏈Will be honored during the @BCFHOF Induction Ceremony in Atlanta this Saturday night.
Full Release: t.co/1S7vRvaF6E t.co/nvK6AlVFgU

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Új pozíciós gyakorlatok várhatók a Combine-on. Köztük: Teryl Austin: The drill named after the Steelers secondary coach includes two parts. First, a player will back pedal five yards, then open and break downhill on a 45 degree angle before catching a thrown ball. Then a player will back pedal five yards, open at 90 degrees and run to the first coach and break down, then plant and turn around (180 degrees) to run toward a second coach and catch a ball from thrown by a QB before reaching the second coach
Secondary coach-unkról elnevezve: 5yard hátra, 45 fok előre, elkapás, 5yard hátra, ki oldalra egy edzőhöz, majd vissza másik oldalra egy edzőhöz, elkapás
több mint 6 éve
Hát pedig ez rendesen fejbeverteSzegény AB..."rájár a rúd" 😀Ha rendesen fejbeverte volna, akkor lehet h visszatér az ,esze'!
twitter.com/Steelersdepot/status/1230569370255933443?s=20
Klaci79
steelwolf
több mint 6 éve
Szegény AB..."rájár a rúd" 😀Ha rendesen fejbeverte volna, akkor lehet h visszatér az ,esze'!
twitter.com/Steelersdepot/status/1230569370255933443?s=20
Klaci79
több mint 6 éve
Szegény AB..."rájár a rúd" 😀twitter.com/Steelersdepot/status/1230569370255933443?s=20
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Szerintetek Deboo HOF kaliber?Elég nehéz az elfogultságot félre rakni amikor róla beszélünk, de ha sikerül akkor szerintem nem. Túl kevés évig dominálta a ligát ahhoz. Ha a csúcsformáját hozta volna mondjuk 5-6-7 évig kb, akkor azt mondom hogy igen.
steelwolf
Ennek ellenére imádtam minden percét amikor pályán volt, és visszasírom azokat az éveket, de ha picit távolabbról nézem a dolgot akkor nálam aki HOF szint az ha többet nem is, de legalább több ideig dominál.
Igaz amennyire hígul már a HOF-ek listája, az alapján simán lehetne, de szerintem nem kellene.
több mint 6 éve
Szerintetek Deboo HOF kaliber?
több mint 6 éve
Hát, maradjunk annyiban, hogy vannak olyan edzők a ligában, akiknek a keze alatt fr. QB-nak nézne ki, de Randy pont nem tartozik közéjük. Balszerencse. 😊Akko mégse frencsájz kúbé? 😂😂😂De szar lesz nekünk! 😂vagy a nigger tudja hogyan kell kijátszani a rasszista kártyát.És a végén Rudit meszelik el min 4 meccsre
tamaske (doki)
ThundersNFL
steelwolf
ThundersNFL
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Akko mégse frencsájz kúbé? 😂😂😂De szar lesz nekünk! 😂vagy a nigger tudja hogyan kell kijátszani a rasszista kártyát.És a végén Rudit meszelik el min 4 meccsre
tamaske (doki)
ThundersNFL
steelwolf
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
De szar lesz nekünk! 😂vagy a nigger tudja hogyan kell kijátszani a rasszista kártyát.És a végén Rudit meszelik el min 4 meccsre
tamaske (doki)
ThundersNFL
több mint 6 éve
vagy a nigger tudja hogyan kell kijátszani a rasszista kártyát.És a végén Rudit meszelik el min 4 meccsre
tamaske (doki)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
vagy a nigger tudja hogyan kell kijátszani a rasszista kártyát.
több mint 6 éve
Idegállapotba vót. Olyankor meg kicsúsznak az ember száján ilyen-olyan szavak...Nem tudom, de az milyen furcsa lélekre vallana, ha dobálózna a nigger szóval mindezt úgy, hogy az amerikai kultúra elég nagy szeglete az afrokról szól. A sportoknak és mindennek. És az őt védő csapattársak is afro-amerikaiak, akikkel együtt van elég sokat ...Biztosan van valami olyan felvétel is a történtekről, amihez van hang.www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2939435052786525/?type=3&theaterRudi beadta a rágalmazást is közbe
steelwolf
sutianap
Remélem Rudi jól emlékszik, mert ha mégis mondta, akkor a végén ő fogja jobban megszívni.
Jan
kishaszi
De igazából mindegy, biztosan van valami felvétel. Kizárt hogy erről ne legyen.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Villanyóra meg Decastro volt ott, attó függ mint mondnak, meg a bíró, de az is fehír....Nem tudom, de az milyen furcsa lélekre vallana, ha dobálózna a nigger szóval mindezt úgy, hogy az amerikai kultúra elég nagy szeglete az afrokról szól. A sportoknak és mindennek. És az őt védő csapattársak is afro-amerikaiak, akikkel együtt van elég sokat ...Biztosan van valami olyan felvétel is a történtekről, amihez van hang.www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2939435052786525/?type=3&theaterRudi beadta a rágalmazást is közbe
steelwolf
sutianap
Remélem Rudi jól emlékszik, mert ha mégis mondta, akkor a végén ő fogja jobban megszívni.
Jan
kishaszi

több mint 6 éve
McClendon mégse lesz a Steelers WR-ek edzője!Kocseri volt a másik interjuh
Jó nagy káosz van itt nálunk
Klaci79

több mint 6 éve
Nem tudom, de az milyen furcsa lélekre vallana, ha dobálózna a nigger szóval mindezt úgy, hogy az amerikai kultúra elég nagy szeglete az afrokról szól. A sportoknak és mindennek. És az őt védő csapattársak is afro-amerikaiak, akikkel együtt van elég sokat ...Biztosan van valami olyan felvétel is a történtekről, amihez van hang.www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2939435052786525/?type=3&theaterRudi beadta a rágalmazást is közbe
steelwolf
sutianap
Jan
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
McClendon mégse lesz a Steelers WR-ek edzője!Jó nagy káosz van itt nálunk
több mint 6 éve
Biztosan van valami olyan felvétel is a történtekről, amihez van hang.www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2939435052786525/?type=3&theaterRudi beadta a rágalmazást is közbe
steelwolf
sutianap
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2939435052786525/?type=3&theaterRudi beadta a rágalmazást is közbe
steelwolf