Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
"A Steelers 2 éves szerződést kötött az outside linebacker Tuzar Skipperrel. Érdekes lépés, mert egyrészt ERFA lett volna, vagyis bagóért megtartható legalább egy évig (bár jó eséllyel így sem keresi betegre magát), másrészt pedig egy percet nem játszott idén a Pittsburgh-ben."
több mint 6 éve
Nem szamit hogy kikapott a csapat akar szoros akar nem es egy jobb O-el jobb lenne a helyzet ebbol a szempontbol. Persze osszefuggnek, de azert el tudod valasztaniJa, ezt én se értettem. Ráadásul egy ilyen O-val is elég szoros vereségek voltak. Egy kicsinykét jobb O-val még az is lehet, hogy győzelmek lettek volna. 🙂Mivel Hawks, a 49-ers is játszópajti volt (ti pedig kétszeee), vajh kérdezem, ki volt idén az az O, akivel nem bírtunk volna, de nem játszottunk? Baromira kiváncsi vagyok.....merthát meglepett, hogy topO-val nem játszottunk.....nem kicsit meglepett.....Továbbra sem értem egyesek Tomlin mániáját, bár ez az ellenfelek szurkolóitól persze teljesen normális.A Tomlin maniat leirtad ide. A jo dolgait es a rosszakat is.
Eddig azt vetettük a szemére, hogy hagyta a védelmet és minden erőforrás az O-ba ment, így persze a D egy top-ból flop lett. Mindezt persze úgy, hogy a családias hangulat megmaradt, vagyis az "Öreg" utóda jött, aki már megérdemelte a posztot, miközben tényleg láttuk, hogy megkaptak pénzt, paripát és fegyvert is.
Most ismét top lett a védelem és ha nem ilyen offseason lett volna, egy simán contender csapatunk lenne. Amit nem tudok Tomlin számlájára írni, ahogy a Bell ügy alakult...végül teljesen hasonló szerződésért aláírt egy rosszabb helyre a jó manager tanácsára hallgatva. Számomra érthetetlen, de sajnos a mai világban a klubhűség már semmit nem jelent, vagyis 1-2 millió dollár többet ér egy 40-50 milliós szerződésnél. A Jets megtehette a sok garantáltat, mi nem...jó éve volt Bell-nek, jó messze került az elittől.
A másik AB ügye...sajnos ott a teljes elhülyülés ide vezetett...ez az offense egy Bell-AB-vel még 2-3. számú QB segítségével is összehozhatott volna legalább 10 győzelmet.
Ezek és a sérülés faktor ilyenek. Amit pl a Ravens háza táján csináltak igazán fantasztikus, de azért csak egész évben már LJ-vel dolgoztak, nem pedig a 3. fordulóban váltottak egy 3. körös, majd a 6.-ban egy UDFA QB-ra.
Nincs abban nagy bizodalmam, hogy contender csapatunk lesz jövőre, mert láttam már, hogy Ben süllyed és a potens futóját hiányzik, mint ahogy a TE játék is, de leginkább egy baromnak tűnik az OC, de egy esélyt mindenképp érdemes adni, mert ha sikerül a Barron, Foster, McDonald szerződésekből és a szokásos struktúrálásokból annyit kihozni, hogy kifizessük a Dupree, Hargrave párost, akkor bőven lehet egy szép évünk majd.
Egyelőre nem tartok a Burrow féle Bengalstól, mert ott azért van más gond is, mint ahogy a Browns sem néz ki túl jól mostanában. Mint ahogy a Ravens elképesztő dominanciája sem tartható sokáig, legalábbis az összes statisztika szerint, ami igencsak árulkodó a tendenciákról.
Meg kell oldani a pénzügyi dolgokat ebben eddig jók voltunk, mint ahogy kell egy jó RB, egy jól blokkoló TD és egy belső falember. De én is azon a véleményen vagyok, hogy Tomlin bőven alkalmas HC, a körülmények ellen pedig senki nem tud dolgozni.
Klaci79
Az hogy az O-re tette a hangsulyt az nem volt baj es a tudatos dontes/ munka szerencsevel keveredve kiadta a bomba OL, WR, RB egy jo QB-val. Az hogy nem jutott akkora toke a D-be az termeszetes, de a jatek az O-re lett allitva a siettetes jo mukodesevel a passzjatek ellen erositett. Az elkepzeles remek, de alap hogy az O-nek jol kell mukodnie es hatekonyan mert a D magaban nem ero.
A kovetkezo ev/ lepcso volt a hibas ahol tovabb erositette ugyanezeket az O-ben es a D-ben is. Amikor az O mukodott akkor barkit/ barhol/ barmikor, de ha nem akkor a D-t megettek az ellenfelek futassal. Eleget irtam errol.
Jott a korrigalas persze.
Azert a 2017 az utolso ev ahol az O bomba es a D meg szar ( de siettetni vegig tudott ). Ez a D keret nem valtozott annyit idenre ami ekkora ugrast kellene eredmenyezni.
Es itt jonnek a hibak Tomlin-tol, mivel a tortenetben az O nem tudott konzekvensen jo szintet hozni ezert elmaradtak a nagy eredmenyek, Butler meg gyakorlatilag valtozatlan kerettel az uberszartol a topD-ig vitte a gardat. Vitte? Evekrol beszelunk, ha amelle az O melle egy kozepes D-t fel tudott volna rakni akkor sokkal jobb eredmenyek jottek volna. Es csak halkan, ez a kesz D nem jatszott top O-el. Az egyetlen Rams a kivetelevel akik iden meg maximum: meh
Az O-nel ti latjatok mi volt/ lesz a jatek BB-el? Az kellene meghatarozza a D jatekat. Vagy forditva ami itt lehetetlen. En a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj elvet varom. De jelenleg ez a D a fantasztikus nyomasbol fakado labdaszerzesekbol el. Ezt meglehet tamogatni egy rovidpasszos/ futas alapu idobirtoklason alapulo O-el ami keves lehetoseget ado, nyomaskenyszerbe teszi az ellenfeleket vagy egy Blitzkrieg felepitese ahol ponthaborura keszteted az ellent ( lasd KC ). Ezekre teljesen mas O kell, ahol en az elsot preferalnam amire iden lehetett volna mar keszulni. Ezek csak alapelvek es fel kell tolteni tartalommal ( lasd elozo mondat ). Persze ez a D egy bivaly alapokon fekszik es erre lehet, sot kellene epiteni es haladni a 3 and out D fele. De alkalmas Fichtner-Butler? Nem kaptunk valaszt es vannak/ voltak kifogasok/ ervek ellenuk es mellettuk. De en ezt a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj O-t varom.
A fontosabb kerdes ami meg inkabb befolyasolni fogja a dolgokat az a sapka alatti hely jovore es hogy BB egy lezart korszakot fog jelenteni vagy atmenetet. A ketto teljesen mas szemleletet kivan a piacon ( persze aranyev draftok megoldhatjak hogy ez ne kavarjon be )
no
Klemó
Sajna ez már soha nem derül ki.
zidane99
Bejutni a PO-ba csapatkent nem volt ertelme erdmeny eleres szempontjabol, mert az O miatt kikaptok. Ettol fuggetlenul a D-tek egy Titans, Texans, KC szintu O-el nem jatszott es mar kifejtettem miert lenne erdekes. De nem kellene felni toluk es nincs olyan allitas sem hogy "ezek nelkul nem nem er semmit hogy mutat a D"
Leirtam hogy nalam Butler a kerdes
több mint 6 éve
Hát ebből a hozzászólásodból nem ez jött le... 😊várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
A tegnapi remelem teged is meggyozott, hogy elertuk volna a 8-8-at iden a cseresorral?
Bar volt olyan aki szerint nem vertuk el a D-teket. 😕
no
Klaci79
ez egy teljes baromság. nfl-ben nincs még egy ilyen kigondolt, összeszedett rendszer és a rendszerben, a pass rushon kívül, kb. minden a helyén. nincs lamar, rg3 futtatja a gépezetet 80%-on. nincs rg3 mcsorley fogja futtatni 70%-on. szóval ha nincs lamar és nincs ingram, (adaptáljuk a helyzetetekre), akkor van rg3 és gusthebus.
gedam
Légy szíves, rugdossál még bele a csapatomba néhányszor a mi topikunkban, keseregj, h mekkora szarok vagyunk, mert mi magunk hülyék vagyunk ehhez és nem látjuk! Köszönjük az értékes tartalmakat!
Igen, nálatok eljött a KÁNAÁN, földreszállt a NégerJézus, halgyalulja! Nálunk meg most hintik pétisóval a Heinzet, annyira kilátástalanok vagyunk, h legközelebb ki sem állunk ellenetek, csak ha megengeded.
Tőlem örömködj a csodanégereiden, de van erre egy megfelelő hely, ami NEM EZ! Nem érdekel, hogy kisebbségi komplexusod van, az sem érdekel, h lesajnálták a Jackodat, szarok a Browns és a Bengals problémáira is, mert ezeknek NEM itt van a helye. 😈
Remek, h a Ravens alapszakaszelső lett, azért még szart sem adnak, gondoltam szólok! Egyébként a lelkem mélyén még tudnék is nektek szurkolni...de sosem tenném, mert a lelkem romlott, arany és sár!😇
Amúgy ez az NFL, semmi nem tart örökké. Jó sok "kigondolt rendszert" láttam már összedőlni, többek között a LeBeau D-t is. Akár egy emberen is múlhat, pl Reich távozása Phillyből. Ne nyüszíts majd kérlek, ha nem teljesül az álmod, vagy legalábbis a nyüszítésedet nekünk ne kelljen hallani, mert leszarjuk, nem ránk tartozik! Ahogy az sem, hogy mennyira polírozod a saját csapatod.
Mi sem tesszük, mert nem hisztis p*csák szurkolnak Acélvárosban...
De tudod mit, legyen. Majd átjárunk mi is röhögni a ti szánalmaitokon! Spoiler: Nem fogunk
Gondolom te lennél az első, aki megsértődik.
Fast Willie
Miért baj hogy átjön ide? Jan kijelentette, hogy ez a Ravens csak LJ-vel képes pluszos szezonra, amivel alapból sem értek egyet, és most itt volt egy meccs ami alá is támasztotta, hogy milyen erős a Ravens rendszere, edzői stábja. Biztos nagyon nehéz beismerni, hogy mennyire jók idén, főleg úgy hogy mi ismét nem jutottunk rájátszásba.
Jövőre újra próbálkozhatunk, BB-vel jobb esélyekkel, de nem kell ezért össze-vissza hisztiznünk.
több mint 6 éve
Ja, ezt én se értettem. Ráadásul egy ilyen O-val is elég szoros vereségek voltak. Egy kicsinykét jobb O-val még az is lehet, hogy győzelmek lettek volna. 🙂Mivel Hawks, a 49-ers is játszópajti volt (ti pedig kétszeee), vajh kérdezem, ki volt idén az az O, akivel nem bírtunk volna, de nem játszottunk? Baromira kiváncsi vagyok.....merthát meglepett, hogy topO-val nem játszottunk.....nem kicsit meglepett.....Továbbra sem értem egyesek Tomlin mániáját, bár ez az ellenfelek szurkolóitól persze teljesen normális.A Tomlin maniat leirtad ide. A jo dolgait es a rosszakat is.
Eddig azt vetettük a szemére, hogy hagyta a védelmet és minden erőforrás az O-ba ment, így persze a D egy top-ból flop lett. Mindezt persze úgy, hogy a családias hangulat megmaradt, vagyis az "Öreg" utóda jött, aki már megérdemelte a posztot, miközben tényleg láttuk, hogy megkaptak pénzt, paripát és fegyvert is.
Most ismét top lett a védelem és ha nem ilyen offseason lett volna, egy simán contender csapatunk lenne. Amit nem tudok Tomlin számlájára írni, ahogy a Bell ügy alakult...végül teljesen hasonló szerződésért aláírt egy rosszabb helyre a jó manager tanácsára hallgatva. Számomra érthetetlen, de sajnos a mai világban a klubhűség már semmit nem jelent, vagyis 1-2 millió dollár többet ér egy 40-50 milliós szerződésnél. A Jets megtehette a sok garantáltat, mi nem...jó éve volt Bell-nek, jó messze került az elittől.
A másik AB ügye...sajnos ott a teljes elhülyülés ide vezetett...ez az offense egy Bell-AB-vel még 2-3. számú QB segítségével is összehozhatott volna legalább 10 győzelmet.
Ezek és a sérülés faktor ilyenek. Amit pl a Ravens háza táján csináltak igazán fantasztikus, de azért csak egész évben már LJ-vel dolgoztak, nem pedig a 3. fordulóban váltottak egy 3. körös, majd a 6.-ban egy UDFA QB-ra.
Nincs abban nagy bizodalmam, hogy contender csapatunk lesz jövőre, mert láttam már, hogy Ben süllyed és a potens futóját hiányzik, mint ahogy a TE játék is, de leginkább egy baromnak tűnik az OC, de egy esélyt mindenképp érdemes adni, mert ha sikerül a Barron, Foster, McDonald szerződésekből és a szokásos struktúrálásokból annyit kihozni, hogy kifizessük a Dupree, Hargrave párost, akkor bőven lehet egy szép évünk majd.
Egyelőre nem tartok a Burrow féle Bengalstól, mert ott azért van más gond is, mint ahogy a Browns sem néz ki túl jól mostanában. Mint ahogy a Ravens elképesztő dominanciája sem tartható sokáig, legalábbis az összes statisztika szerint, ami igencsak árulkodó a tendenciákról.
Meg kell oldani a pénzügyi dolgokat ebben eddig jók voltunk, mint ahogy kell egy jó RB, egy jól blokkoló TD és egy belső falember. De én is azon a véleményen vagyok, hogy Tomlin bőven alkalmas HC, a körülmények ellen pedig senki nem tud dolgozni.
Klaci79
Az hogy az O-re tette a hangsulyt az nem volt baj es a tudatos dontes/ munka szerencsevel keveredve kiadta a bomba OL, WR, RB egy jo QB-val. Az hogy nem jutott akkora toke a D-be az termeszetes, de a jatek az O-re lett allitva a siettetes jo mukodesevel a passzjatek ellen erositett. Az elkepzeles remek, de alap hogy az O-nek jol kell mukodnie es hatekonyan mert a D magaban nem ero.
A kovetkezo ev/ lepcso volt a hibas ahol tovabb erositette ugyanezeket az O-ben es a D-ben is. Amikor az O mukodott akkor barkit/ barhol/ barmikor, de ha nem akkor a D-t megettek az ellenfelek futassal. Eleget irtam errol.
Jott a korrigalas persze.
Azert a 2017 az utolso ev ahol az O bomba es a D meg szar ( de siettetni vegig tudott ). Ez a D keret nem valtozott annyit idenre ami ekkora ugrast kellene eredmenyezni.
Es itt jonnek a hibak Tomlin-tol, mivel a tortenetben az O nem tudott konzekvensen jo szintet hozni ezert elmaradtak a nagy eredmenyek, Butler meg gyakorlatilag valtozatlan kerettel az uberszartol a topD-ig vitte a gardat. Vitte? Evekrol beszelunk, ha amelle az O melle egy kozepes D-t fel tudott volna rakni akkor sokkal jobb eredmenyek jottek volna. Es csak halkan, ez a kesz D nem jatszott top O-el. Az egyetlen Rams a kivetelevel akik iden meg maximum: meh
Az O-nel ti latjatok mi volt/ lesz a jatek BB-el? Az kellene meghatarozza a D jatekat. Vagy forditva ami itt lehetetlen. En a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj elvet varom. De jelenleg ez a D a fantasztikus nyomasbol fakado labdaszerzesekbol el. Ezt meglehet tamogatni egy rovidpasszos/ futas alapu idobirtoklason alapulo O-el ami keves lehetoseget ado, nyomaskenyszerbe teszi az ellenfeleket vagy egy Blitzkrieg felepitese ahol ponthaborura keszteted az ellent ( lasd KC ). Ezekre teljesen mas O kell, ahol en az elsot preferalnam amire iden lehetett volna mar keszulni. Ezek csak alapelvek es fel kell tolteni tartalommal ( lasd elozo mondat ). Persze ez a D egy bivaly alapokon fekszik es erre lehet, sot kellene epiteni es haladni a 3 and out D fele. De alkalmas Fichtner-Butler? Nem kaptunk valaszt es vannak/ voltak kifogasok/ ervek ellenuk es mellettuk. De en ezt a nyergelj-jol odabaszunk valahogy-fordulj O-t varom.
A fontosabb kerdes ami meg inkabb befolyasolni fogja a dolgokat az a sapka alatti hely jovore es hogy BB egy lezart korszakot fog jelenteni vagy atmenetet. A ketto teljesen mas szemleletet kivan a piacon ( persze aranyev draftok megoldhatjak hogy ez ne kavarjon be )
no
Klemó
Sajna ez már soha nem derül ki.
több mint 6 éve
kétéves lett Tüzér, Csikiló vakarhatja a névtábláját...Skippert visszahozzuk a hírek szerint 1 éves szerződéssel. Az, hogy erre figyeltünk és meg is csináltuk kis jelzés affelé, hogy nem nagyon bízunk abban, hogy Dupree ad valamifélre home diszkontot. (látva egyébként a Ravens meccset Én nem is bánom)Nekem inkább azt üzeni, hogy Chickillo megy a levesbe. Dupree más szint, ott más lenne az üzenet.
Marcus Allen is Skipper mellett az újraszerződöttek között.
Klemó
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
2027-el kevesebb passzolt yard, mint tavaly. Ez a legnagyobb visszaesés a liga történetében.
több mint 6 éve
Szimpatikus gyerek...hogy rakná meg valaki a sitten....Mindeközben NY-ban nem felhőtlen a viszony Gase és Bell között...
twitter.com/steelersdepot/status/1211729284953329664?s=21
Klaci79
twitter.com/LeVeonBell/status/1211752805150539776
több mint 6 éve
Rosszul fogalmaztam mindenkeppen. A lenyeg ha MF a ground zero akkor onnantol szamitva nem volt "erdekes" ellenfel.Félreértesz...Én tudom, hogy nem akarsz bántani...Én pont azért provokállak, mert azért azt Te is érzed, hogy erős kijelentés volt az, hogy nem volt megtesztelve ez a D erős O-kkal, mert egész egyszerűen ez nem igaz. Az az igaz, hogy lehetnek, sőt vannak biztosan rossz matchup-ok nekünk és most már az látszik/érződik, hogy azok a csapatok, ahol a futás domináns, de a passzok is mennek és ebben fejlődni is kell. A KC érdekes, mert egy nagyon jó O, de ez nekünk lehet jó matchup, ahogy szerintem a Texans is és igen a Titans nem hiszem, hogy feküdne nekünk egy ilyen jó QB játék mellett Herryvel. (megjegyzem a Titans így életveszélyes, mert egy mokány védelem is van ott) A Raiderst nem értem semmilyen szempontból....Még mindig kiváncsian várom no, hogy kik azok az O-k, akiktől félnünk kellene, vagy kellett volna....mert a Chiefsen kívül fingom sincs kire gondoltál volna....En nem irtam hogy felnetek kellene barkitol. Egy dolgot irtam hogy nem lett letesztelve ami nem a ti hataskorotok hogy milyen az ellenfel O-e, sorsolas, akarat a nyeresre..stb. Az elso 3 meccsen a NE-Hawks-SF a masfelszeres yardmennyiseget podorte oda az eves atlaghoz kepest ( ami nelkuluk meg jobb lenne ) es a SF azota csak jobb lett, RW varazslattol fugg a Hawks, a Pats meg nem az O-evel nyer.
Klemó
Erre jon hogy utana jott MF, ami igaz es oriasi hatasa lett. De az utana jovo O-ek nem verdesik a ligat. Az AFC-bol egy mostani Titans, Texans, Raiders es KC ellen megneznem a D-teket kulonbozo okok miatt. Egy biztos jo csemege lenne es kiderulne egy ket dolog. Lehet azt mondanam hogy nem a 3. legjobb D vagytok hanem az elso. Ugy gondolom azt hiszed hogy bantani akarom oket, pedig nem. Oriasit nyujtottak az evben es ugy megy el a csapat a holtidenyre hogy a jovore tekintettel pozitivan gondol meg a szertaros is, joggal.
no
Egyébként pedig a D kapcsán azt kell látni, hogy ez egy playmaking D.....de TO-kkal nem lehet mindig számolni, így kevésbé konzisztens is. Bárki ellen tehát tudunk nagyot alkotni én azt gondolom összességében és azért is fontos az O itt, mert annál inkább tud nagyot alkotni minél inkább van az O oldalról is nyomás. Ebben ez az ördögi kör.
Klemó
Nem a rossz matchup-ot keresem, hanem a valaszaitokat a kulonbozo feladatokra.
A KC nalam erdekes lenne, hogy mit kezdenetek Mahomes "menekuleseivel" amivel megnyujtja a jatekokat es a gyorsasagukkal. Ok a legjobb csapat az AFC-ben az egy csemege lett volna.
A Titans-t leirtad
A Texans az MVP W-al egy tempot hajtva megneznem a DL-t, a Pats jobb lenne ha jo lenne.
A Raiders a benga OL mogott egy ok QB es jo futo, itt az OL ellen lenne a kerdesem.
A fo kerdes nalam Butler, mert hiszem ha latom.
A D-t ahogy irtam a 3 and out fele tolnam, de ugyis az O fogja meghatarozni. Tomlin-ek agyaban biztos megvan az elkepzeles mit fognak jatszani.
több mint 6 éve
Szimpatikus gyerek...hogy rakná meg valaki a sitten....Felcsűrték válasznak ezt...
twitter.com/steelersdepot/status/1211729284953329664?s=21
Klaci79
First 3 seasons
AB: 2062 yards, 7 TDS
JUJU: 2895, 17 TDS
Szerintem ez jobb válasz mindennél... 😊
több mint 6 éve
Skippert visszahozzuk a hírek szerint 1 éves szerződéssel. Az, hogy erre figyeltünk és meg is csináltuk kis jelzés affelé, hogy nem nagyon bízunk abban, hogy Dupree ad valamifélre home diszkontot. (látva egyébként a Ravens meccset Én nem is bánom)Nekem inkább azt üzeni, hogy Chickillo megy a levesbe. Dupree más szint, ott más lenne az üzenet.
Marcus Allen is Skipper mellett az újraszerződöttek között.
Klemó
több mint 6 éve
Szimpatikus gyerek...hogy rakná meg valaki a sitten....twitter.com/steelersdepot/status/1211729284953329664?s=21
több mint 6 éve
Igen, teljesen mindegy mit irunk ugy lesz ahogy ok akarjak es ez igy van jol. Mi attol elbeszelgethetunk rola mi mit es hogyan csinalnank. Ami altalaban 95%-ban kulonbozik a valosagban megvalosulotol. Igen maradni fognak, ettol meg leirhatja barki hogy pl. nem ert egyet Fichtnwr megtartasaval.Majd átrepülök az óceánon, aztán kérek egy audienciát Rooneytól, hogy rebuildeljen, mert gedam aszonta.nem nagyon értem miért kell ez. nem jöttem át röhögni, csak leírtam, hogy szerintem általánosságban rosszul látjátok a helyzeteteket, amire van megoldás, de nem az, hogy ben visszatér és az o beindul, hanem az o rebuildje vagy természetes cserélődése vagy akárhogy nevezzük. ebben mi a sértő? a többi meg jan hozzászólására a válasz.várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
A tegnapi remelem teged is meggyozott, hogy elertuk volna a 8-8-at iden a cseresorral?
no
Klaci79
ez egy teljes baromság. nfl-ben nincs még egy ilyen kigondolt, összeszedett rendszer és a rendszerben, a pass rushon kívül, kb. minden a helyén. nincs lamar, rg3 futtatja a gépezetet 80%-on. nincs rg3 mcsorley fogja futtatni 70%-on. szóval ha nincs lamar és nincs ingram, (adaptáljuk a helyzetetekre), akkor van rg3 és gusthebus.
gedam
Légy szíves, rugdossál még bele a csapatomba néhányszor a mi topikunkban, keseregj, h mekkora szarok vagyunk, mert mi magunk hülyék vagyunk ehhez és nem látjuk! Köszönjük az értékes tartalmakat!
Igen, nálatok eljött a KÁNAÁN, földreszállt a NégerJézus, halgyalulja! Nálunk meg most hintik pétisóval a Heinzet, annyira kilátástalanok vagyunk, h legközelebb ki sem állunk ellenetek, csak ha megengeded.
Tőlem örömködj a csodanégereiden, de van erre egy megfelelő hely, ami NEM EZ! Nem érdekel, hogy kisebbségi komplexusod van, az sem érdekel, h lesajnálták a Jackodat, szarok a Browns és a Bengals problémáira is, mert ezeknek NEM itt van a helye. 😈
Remek, h a Ravens alapszakaszelső lett, azért még szart sem adnak, gondoltam szólok! Egyébként a lelkem mélyén még tudnék is nektek szurkolni...de sosem tenném, mert a lelkem romlott, arany és sár!😇
Amúgy ez az NFL, semmi nem tart örökké. Jó sok "kigondolt rendszert" láttam már összedőlni, többek között a LeBeau D-t is. Akár egy emberen is múlhat, pl Reich távozása Phillyből. Ne nyüszíts majd kérlek, ha nem teljesül az álmod, vagy legalábbis a nyüszítésedet nekünk ne kelljen hallani, mert leszarjuk, nem ránk tartozik! Ahogy az sem, hogy mennyira polírozod a saját csapatod.
De tudod mit, legyen. Majd átjárunk mi is röhögni a ti szánalmaitokon! Spoiler: Nem fogunk
Fast Willie
gedam
Ha fejreállok is BigBen lesz jövőre a QB, Tomlin a HC és Ficht az OC.
Ha nem húzza fel a QB játék a többieket, majd lesz esélyünk magasan draftolni irányítót.
Fast Willie
En szeretek itt beszelgetni, mert lehet es vannak partnerek is hozza, de lenyeges eleme hogy ez a csapat hozza van nove a Ravens-hez es a regi idokben aki szerette az egyiket az szerette a masikat is ( persze ugy mint a regi C vitaminrol leszopogatni a cukorkat, elobb utobb jon a "meccsnap" ).
Viszont az el tudja rontani a beszelgetest mindketto felnek ha a barminemu piszkalodast vel felfedezni. Engem erdekel a Vasasnak a jelene multja es a jovoje is, ha nem igy lenne akkor nem is foglalkoznek vele.
En viszont problema megoldo vagyok es orulok ami jo de nem az mozgat meg, igy en a negativ vagy nem annyira sikeres dolgokrol irok, -ami nem jelenti hogy nem latom es ertekelem a jokat - amit meg kell oldani es kesz. Lehet piszkalodasnak tunik, de nem az. Nem vagyok galamblelku, de hianyozna ha elmaradnanak mert mindenki ugrik minden mondatra.
BTW jovore sem fogtok magasan huzni a sorsolast nezve.
több mint 6 éve
Skippert visszahozzuk a hírek szerint 1 éves szerződéssel. Az, hogy erre figyeltünk és meg is csináltuk kis jelzés affelé, hogy nem nagyon bízunk abban, hogy Dupree ad valamifélre home diszkontot. (látva egyébként a Ravens meccset Én nem is bánom)Marcus Allen is Skipper mellett az újraszerződöttek között.
több mint 6 éve
Félreértesz...Én tudom, hogy nem akarsz bántani...Én pont azért provokállak, mert azért azt Te is érzed, hogy erős kijelentés volt az, hogy nem volt megtesztelve ez a D erős O-kkal, mert egész egyszerűen ez nem igaz. Az az igaz, hogy lehetnek, sőt vannak biztosan rossz matchup-ok nekünk és most már az látszik/érződik, hogy azok a csapatok, ahol a futás domináns, de a passzok is mennek és ebben fejlődni is kell. A KC érdekes, mert egy nagyon jó O, de ez nekünk lehet jó matchup, ahogy szerintem a Texans is és igen a Titans nem hiszem, hogy feküdne nekünk egy ilyen jó QB játék mellett Herryvel. (megjegyzem a Titans így életveszélyes, mert egy mokány védelem is van ott) A Raiderst nem értem semmilyen szempontból....Még mindig kiváncsian várom no, hogy kik azok az O-k, akiktől félnünk kellene, vagy kellett volna....mert a Chiefsen kívül fingom sincs kire gondoltál volna....En nem irtam hogy felnetek kellene barkitol. Egy dolgot irtam hogy nem lett letesztelve ami nem a ti hataskorotok hogy milyen az ellenfel O-e, sorsolas, akarat a nyeresre..stb. Az elso 3 meccsen a NE-Hawks-SF a masfelszeres yardmennyiseget podorte oda az eves atlaghoz kepest ( ami nelkuluk meg jobb lenne ) es a SF azota csak jobb lett, RW varazslattol fugg a Hawks, a Pats meg nem az O-evel nyer.
Klemó
Erre jon hogy utana jott MF, ami igaz es oriasi hatasa lett. De az utana jovo O-ek nem verdesik a ligat. Az AFC-bol egy mostani Titans, Texans, Raiders es KC ellen megneznem a D-teket kulonbozo okok miatt. Egy biztos jo csemege lenne es kiderulne egy ket dolog. Lehet azt mondanam hogy nem a 3. legjobb D vagytok hanem az elso. Ugy gondolom azt hiszed hogy bantani akarom oket, pedig nem. Oriasit nyujtottak az evben es ugy megy el a csapat a holtidenyre hogy a jovore tekintettel pozitivan gondol meg a szertaros is, joggal.
no
Egyébként pedig a D kapcsán azt kell látni, hogy ez egy playmaking D.....de TO-kkal nem lehet mindig számolni, így kevésbé konzisztens is. Bárki ellen tehát tudunk nagyot alkotni én azt gondolom összességében és azért is fontos az O itt, mert annál inkább tud nagyot alkotni minél inkább van az O oldalról is nyomás. Ebben ez az ördögi kör.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Még mindig kiváncsian várom no, hogy kik azok az O-k, akiktől félnünk kellene, vagy kellett volna....mert a Chiefsen kívül fingom sincs kire gondoltál volna....En nem irtam hogy felnetek kellene barkitol. Egy dolgot irtam hogy nem lett letesztelve ami nem a ti hataskorotok hogy milyen az ellenfel O-e, sorsolas, akarat a nyeresre..stb. Az elso 3 meccsen a NE-Hawks-SF a masfelszeres yardmennyiseget podorte oda az eves atlaghoz kepest ( ami nelkuluk meg jobb lenne ) es a SF azota csak jobb lett, RW varazslattol fugg a Hawks, a Pats meg nem az O-evel nyer.
Klemó
több mint 6 éve
2 dologrol beszelunk.JanNem teljesen. 😊
no
A futásotok maximálisan meggyőző volt, ez valszeg menne sok más csapat ellen is. Emiatt Griffinnek nem kellett sokat hozzátenni, és nem is tett. Nem feltétlen a számok miatt (RG3 : 11/21 96y, 52%-os pontosság, 0TD/1INT 45-ös rating, kb ilyesmik Hodges számai is ) hanem mert rendszeresen megállt a RZ-ban.
Amíkor a D nem adott short fieldet, csak FG-okra volt képes. Ez elég, amikor egy udfa rookie QB-t kell felülmúlni, akinek egy Fichtner szintű OC hívja a playeket. Az egy kérdés, hogy lesz-e 8 ilyen csapat a szezonban?
Az offensetek 19 pontot rakott fel. Az 5 pontszerző driveból 4FG, 1TD. Én ebből a tegnapiból nem tudom eldönteni se pro se kontra, hogy szezon szinten mennyire tudnátok működni a 2 csere QB-val, -mert ugye amíg új volt Rudi és Duck, addig ők is tudtak nyerni . Hodgessel akkor kezdődtek a bajok, amikor volt már 3-4 meccse, és fel tudtak készülni rá, akkor vége is lett a bulinak. Tegnapi alapján RG3-ről nem sok derült ki, a 3. QB-ról meg épp semmi. De ha ilyen jól működő futás mellett csak 19 pontot tud hozni RG3, abból én nem vizionálnék pozitív vagy 8-8 szezont.
Az alapkérdés viszont az volt, hogy mekkora hatása van Lamarnak a csapatra? Ez tegnap nem derült ki egyértelműen, de szerintem nagyobb, mint nálunk Bennek. Emiatt jobban megéreznétek a hiányát.
Jan
Az egyik a 8-8 es azt ezzel a futassal ( es igaz RGIII soha nem lesz kezdo tobbet a ligaban es kielemezve rosszabb lenne, de a masik iranyba segitene az allando gyakorlas a fo csapattal es a meccs snap-ek.) a Miami-Bengals-Bengals-Jets-Browns-Arizona-Colts-Chargers-Browns hasonlo vagy gyengebb es nem volt elhivatott az idenyben. Bills-ellenetek 2x jatszva az adott pillanattol fuggoen barmi lehetne szerintem osszejonne 8. A mi D-unk se rossz es a ST meg talan a legjobb egy jo kis pozicios harchoz.
A meccsunkon volt 1-1 shortfield a 4. negyed utolso 5 perceig. Addig uraltuk az orat es az eredmenyt is es ezert is jott a csunya veg. Es ugye a D altal szerzett shortfield-ek es pontok nalunk is ervenyesek lennenek ahogy nalatok is, amit segitene az ellenfelek O-nek a minosegei. A mi 19 pontunk egy top 3 D ellen volt a ti pont atlagotok 18.1y/g. A felsorolt elso 9 csapat kozul egynek sincs max kozepmezony D-e. A Bills-nek hasonlo rossz az O es ellenetek a csoport miatt barmikor barmi lehetne.
De ennyi, eselyunk semmire nem lenne a tovabbiakban.
A masik hogy jobban megereznenk LJ hianyat mi ti BB-t. Igen. Mi LJ nelkul is kiegyensulyozottabb jatekra lennenk kepesek, de alacsony plafonnal. Nalatok a D a lenyeg es a zaszloshajo. A ket QB nelkul partra vetett
De nalunk LJ kore van epitve, BB-re nincs es raadasul LJ most a liga 10 legjobb jatekosa kozott van jelenleg, BB nem.
több mint 6 éve
Majd átrepülök az óceánon, aztán kérek egy audienciát Rooneytól, hogy rebuildeljen, mert gedam aszonta.nem nagyon értem miért kell ez. nem jöttem át röhögni, csak leírtam, hogy szerintem általánosságban rosszul látjátok a helyzeteteket, amire van megoldás, de nem az, hogy ben visszatér és az o beindul, hanem az o rebuildje vagy természetes cserélődése vagy akárhogy nevezzük. ebben mi a sértő? a többi meg jan hozzászólására a válasz.várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
Fast Willie
gedam
Ha fejreállok is BigBen lesz jövőre a QB, Tomlin a HC és Ficht az OC.
Ha nem húzza fel a QB játék a többieket, majd lesz esélyünk magasan draftolni irányítót.
több mint 6 éve
gedam
6 477
nem nagyon értem miért kell ez. nem jöttem át röhögni, csak leírtam, hogy szerintem általánosságban rosszul látjátok a helyzeteteket, amire van megoldás, de nem az, hogy ben visszatér és az o beindul, hanem az o rebuildje vagy természetes cserélődése vagy akárhogy nevezzük. ebben mi a sértő? a többi meg jan hozzászólására a válasz.várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
Fast Willie
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Az a hsz szó szerint így nézett ki:várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
"Azért annak várd ki a végét, mert a Ravens egy bazi nagy kártyavár. Kiveszel 1 lapot (Jacksont) és bedől az egész. Ott minden arra van feltéve.
Nálunk pedig csapat van, ahol 2., 3. QB-val is jók vagyunk egy 8-8-ra."
A második feléről már kiderült hogy igaz, megcsináltuk a 8-8-at.
Az elsőről meg vagy kiderül, vagy nem. 😊
több mint 6 éve
Nekem nem sikerült ennyire kulturáltan😁Összeállt a kép igen, ezt senki nem vitatja. Egy Eagles, vagy egy Rams SB run esetében ugyanezeket a gondolatokat írtuk/írták le anno. Utóbbi csapat nincs a PO-ban...és az előbbi RPO rendszere is már a holdon van. Azt azért nem árt alázattal átgondolni, hogy mi marad meg tartósan dominánsan az NFL-ben és nem azért, mert LJ-t kettétörik, hanem azért, mert szarrá elemzik a játékokat/játékosokat. Fog ez így is működni, csak az a laza "minden bejön csuklóból" ügy fog eltűnni és máris jobban fog remegni a kéz. De félreértés ne essék, az, ahogy OC-t találtatok, az ahogy felépítette a rendszert, és ez a két év draftja nagyon bejött nektek, ami előtt le a kalappal. Lássuk be viszont, hogy ez nem rebuild koránsem, csak természetes cserélődés, ami szépen összeállt.várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
Ugyanúgy mi is kerestük sokáig mi is a D-t. Idén pár puzzle a helyére került (Nelson, Bush, Minkah) és összeállt az, ami pár éve szétesett. Írta itt Laci, hogy a D remeklése a front7 kiemelkedő éve miatt van, de Én másképp látom. A secondary ad többlet másodperceket a front7-nek az odaéréshez és ezt érzem nagyobb faktornak a Dupree beérésénél. Én tehát ide (is) fejlesztenék tovább, nem esnék újra abba a hibába, hogy mindenáron a falat tömködjem.
Klemó
több mint 6 éve
várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
több mint 6 éve
Összeállt a kép igen, ezt senki nem vitatja. Egy Eagles, vagy egy Rams SB run esetében ugyanezeket a gondolatokat írtuk/írták le anno. Utóbbi csapat nincs a PO-ban...és az előbbi RPO rendszere is már a holdon van. Azt azért nem árt alázattal átgondolni, hogy mi marad meg tartósan dominánsan az NFL-ben és nem azért, mert LJ-t kettétörik, hanem azért, mert szarrá elemzik a játékokat/játékosokat. Fog ez így is működni, csak az a laza "minden bejön csuklóból" ügy fog eltűnni és máris jobban fog remegni a kéz. De félreértés ne essék, az, ahogy OC-t találtatok, az ahogy felépítette a rendszert, és ez a két év draftja nagyon bejött nektek, ami előtt le a kalappal. Lássuk be viszont, hogy ez nem rebuild koránsem, csak természetes cserélődés, ami szépen összeállt.várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79
gedam
Ugyanúgy mi is kerestük sokáig mi is a D-t. Idén pár puzzle a helyére került (Nelson, Bush, Minkah) és összeállt az, ami pár éve szétesett. Írta itt Laci, hogy a D remeklése a front7 kiemelkedő éve miatt van, de Én másképp látom. A secondary ad többlet másodperceket a front7-nek az odaéréshez és ezt érzem nagyobb faktornak a Dupree beérésénél. Én tehát ide (is) fejlesztenék tovább, nem esnék újra abba a hibába, hogy mindenáron a falat tömködjem.
több mint 6 éve
Még mindig kiváncsian várom no, hogy kik azok az O-k, akiktől félnünk kellene, vagy kellett volna....mert a Chiefsen kívül fingom sincs kire gondoltál volna....
több mint 6 éve
JanNem teljesen. 😊
no
A futásotok maximálisan meggyőző volt, ez valszeg menne sok más csapat ellen is. Emiatt Griffinnek nem kellett sokat hozzátenni, és nem is tett. Nem feltétlen a számok miatt (RG3 : 11/21 96y, 52%-os pontosság, 0TD/1INT 45-ös rating, kb ilyesmik Hodges számai is ) hanem mert rendszeresen megállt a RZ-ban.
Amíkor a D nem adott short fieldet, csak FG-okra volt képes. Ez elég, amikor egy udfa rookie QB-t kell felülmúlni, akinek egy Fichtner szintű OC hívja a playeket. Az egy kérdés, hogy lesz-e 8 ilyen csapat a szezonban?
Az offensetek 19 pontot rakott fel. Az 5 pontszerző driveból 4FG, 1TD. Én ebből a tegnapiból nem tudom eldönteni se pro se kontra, hogy szezon szinten mennyire tudnátok működni a 2 csere QB-val, -mert ugye amíg új volt Rudi és Duck, addig ők is tudtak nyerni . Hodgessel akkor kezdődtek a bajok, amikor volt már 3-4 meccse, és fel tudtak készülni rá, akkor vége is lett a bulinak. Tegnapi alapján RG3-ről nem sok derült ki, a 3. QB-ról meg épp semmi. De ha ilyen jól működő futás mellett csak 19 pontot tud hozni RG3, abból én nem vizionálnék pozitív vagy 8-8 szezont.
Az alapkérdés viszont az volt, hogy mekkora hatása van Lamarnak a csapatra? Ez tegnap nem derült ki egyértelműen, de szerintem nagyobb, mint nálunk Bennek. Emiatt jobban megéreznétek a hiányát.
több mint 6 éve
gedam
6 477
várjál, ő azt írta, hogy a ravens jövőre nem játszik, meg egyébként sem, mert az egy kártyavár, ami lamarra épül. (lamart meg ugye kettétörik úgyis, gondolom ez az alapgondolat)JanBár túl sokat nem láttam azért durván rövid pályák voltak néha az offense és a spec bénasága miatt. Úgyhogy nem a védelem volt megint a gyenge láncszem, de emlékezetem szerint 14 pont biztosan ment a benazas miatt. Nyilván nem vagyunk egy súlycsoportban idén, de reálisan kell nézni mindent, nektek is.
no
Klaci79