Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Kedvencünk Haley mester egy floridai középiskola OC-a lett
több mint 6 éve
baszek ez egy westvirzsinia meccs pfüjjjA jobb oldali a csapat idei reménysége 😊1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
Spy
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
Jan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Colbert a státuszáról: "I can say this without any hesitation: as long as the Rooneys and the Pittsburgh Steelers want me to be a part of this organization and it's a good thing for our family, we'll be here. I'm not looking to go anywhere else."
Két változó, a családi -amit nem ismerünk- ill. a főnöké. Mellette önkritikát gyakorolt, miszerint nem elfogadható, hogy immáron második éve nem rakott össze PO csapatot. Gondolom, egy harmadik év meginogtatná a hitét, Rooney-ét nem hiszem.
Nyilván a Post-BB éra egy másik történet lesz.
több mint 6 éve
gedam
6 508
ettől féltem, nagyonén tudtam
index.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/
sutianap
több mint 6 éve
ettől féltem, nagyonindex.hu/kultur/2020/02/13/big_ben_london_harang_torony_felujitas/

több mint 6 éve
A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊1: de milyen szép a Kentucky rifle agyazása, valami habos juhar vagy ilyesmi, 1db kisebb vagyon lehetett csak a faanyag hozzá,
Spy
2: profi focistánál ekkora pocakot csak falembereknél láttam (eddig)
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
ezek teljesen nyilvanvalo bocsanatkeresi korok a kezeles miatt.Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))
Klemó
www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
Fast Willie
elso lepes, lasd be, hogy gond van, kerj bocsanatot oszinten.
több mint 6 éve
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....Nézd már, nemcsak Pittsburghbe akarna visszamenni, hanem az egyik énje Vegast kívánja : ))))
Klemó
www.totalprosports.com/2020/02/12/antonio-brown-says-hes-talking-to-jon-gruden-about-a-potential-return-to-raiders-audio/
több mint 6 éve
Boriszov elvtárs 🤣A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊
Spy
bcsarli
több mint 6 éve
A jobb oldali a csapat idei reménysége 😊Soha nem az arca szépségéért szerettük 😊
Spy
több mint 6 éve
leszállt ő már az üstökösről az NFL-ben. Ha fizet érte, eljöhet visszahordani.A terápia első lépése csupán..semmi xtra.visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele
Spy
sutianap
több mint 6 éve
A terápia első lépése csupán..semmi xtra.visszaaggya a felit, amit elvitt, - azt akkor lehet telefonálni vele
Spy

több mint 6 éve
A terápia első lépése csupán..semmi xtra.
több mint 6 éve
Ejh......ennek fele nem tréfa....emberünk egyre komolyabban gondolja ezt a témát.....
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B8eEUdPh-gB/
több mint 6 éve
draft 3. karika 😜Inkább hozzuk el azt aki passzolgatott neki 😊
youtu.be/qdBe857dR38
sutianap
több mint 6 éve
szerencsére, me lepattanóban könyörtelennek köll lenni, főleg ekkori pojénnál 😂Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
ukk eza Bulldogz family, happyhours 🌞
sutianap
De szerencsére figyelsz 😉
Klaci79

több mint 6 éve
Ofkorsz Süti! Mentség: McLendon korábban mar volt írva a telefonomrol az ismert okok végett és a T9 megjegyezte, így McClendon úr esetében önálló almás gondolatta vált 😊Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
sutianap
De szerencsére figyelsz 😉
több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!nyomdmega Cét Laccca! McClendon
Klaci79
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Brian McLendon lett az új WR coach, aki a Gamecocks OC állását hagyta ott az új meló kedvéért. Ismét egy új fiú...nekem tetszik az irány!