Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
gedam
6 477
Biztos, hogy nem leszünk aggresszívak a piacon, nincs semmi pénzünk.szerződéseket lehet átalakítani, felesleges embereket kivágni, elcserélni, lehet agresszívnek lenni.
tenorx
több mint 6 éve
Idén is sokan azt várták, hogy a Ravens + Browns tutira előttünk lesz, és majd a Bengalssal meccselünk a 3. helyért. Egy dolog az álmodozás, egy másik meg az élet. 😊Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
de most azért röviden gratulálnék az ősi nemezisnek 😊
2, 3 számú irányítóval, Tomlin inkompetenciájával lehoztátok a szezont úgy, hogy végig PO távon voltatok - azért az kemény. Van mit helyre rakni az offseasonben de szerintem ez így megsüvegelendő teljesítmény volt.
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
ha most kéne tippelnem erősorrendet, a jelenlegi ismereteink alapján a steelers a csoportban max. a 3. erő.
gedam
több mint 6 éve
Nem tudom...en inkabb azon aggodnek Mayfieldre teszeke fel mindent.amikor egy Backham, Landry duoval nem tudtak dominalni....de persze bejohet az is amit irsz....meg az is ami a Cards rebuildet jellemzi....Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
2, 3 számú irányítóval, Tomlin inkompetenciájával lehoztátok a szezont úgy, hogy végig PO távon voltatok - azért az kemény. Van mit helyre rakni az offseasonben de szerintem ez így megsüvegelendő teljesítmény volt.
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
ha most kéne tippelnem erősorrendet, a jelenlegi ismereteink alapján a steelers a csoportban max. a 3. erő.
gedam
több mint 6 éve
Év elején még a Browns volt a legerősebb a csoportban!Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
gedam
Majd meglátjuk!
több mint 6 éve
Biztos, hogy nem leszünk aggresszívak a piacon, nincs semmi pénzünk.
több mint 6 éve
gedam
6 477
Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)szerintem azért voltak po közelben, mert alacsonyan volt a küszöb és a szezon közepén top 10-es csapatokat vertek. mármint hátulról top10-es. csalóka és így a jövőre nézve nyalóka.( mivel tomlin is tudja magyarázni a bizonyítványt és elhiszik, hogy egy rozsdás bennel sikerülhetett volna.) pedig az o évtizedes mértékkel lukas. ben már csak menedzselni jó, conner rotációs rb, juju wr2 max., te gyakorlatilag nincs. a védelemben is inkább az eleje bivaly, a hátulja középszer. ha nem lesznek agresszívek a piacon, bajban lesznek, sok a lyuk és az afc northban már mindenki meglépte a rebuildet, így vagy úgy.(rebuild lehet tankolás nélkül is.) jövőre a kezdő qb-k a csoportban:
Grat!
Snagal
lj, baker, burrow és bb.
több mint 6 éve
Ritkán szoktam írni és ha még is akkor is még ritkábban ide (talán még nem is nagyon jártam erre 😊)de most azért röviden gratulálnék az ősi nemezisnek 😊
Grat!
több mint 6 éve
Még a végén tuti megkapjuk a HBO-t is a nyakunkba figyuzzatok
több mint 6 éve
Amikor Ben hozza majd az 1-2-3 vagy lassan 4 gyászosan szar meccsét évente, gondoljatok vissza erre az idényre. Ami mondjuk a leginkább fájdalmas, hogy csak Ben miatt maradni fog a szakmai stáb O része és igazából a védelemben sem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez a kiugró szezon nem annak köszönhető inkább, hogy Watt-Dupree-Heyward-Hargrave brutális évet tolt és ez felhúzta a csapatot, mint annak, hogy a DC helyére tette a láncszemeket. Mert ha jó a sejtésem, komoly erőfeszítésekre lesz szükség amennyiben szeretnénk megtartani ezt a DL-t, bár Tuittal kiegészülve még komolyabb egység lenne. És a két front 7 tag mellett ott van a lejáró Hilton is (talán Sutton pótolhatja) és szerintem a D legnagyobb problémája Edmunds lesz, aki egy újabb erős bust gyanús esetünk.
több mint 6 éve
Egy optimális esetben még ma este a hazaúton megköszönné Tomlin Fitch egész éves kitartó szakbarbárságát és többet nem kérne belőle. Döbbenet hová züllött az O így szezon végére, de főleg az hogy a változtatni akarás szikrája sem tűnt fel rajtuk. Más kérdés hogy maradni fog minden változatlanul, mert Benire várunk aki beígérte a csúcsformát jövőre... meglepne ha így lenne de hajrá mutassa meg.Ami a hárlemsztájlmenágerünket illeti, egyelőre Riverát írják 'Skins 1.sz. várományosának..
Lesz azért baj bőven mert amíg a D-t tuningoltuk (aminél azért Butler hozzáadott értéke is még minimum kérdéses), addig az Oból egy nulla lett. Kezd befolyni a víz a falban, TE nincs, RB üvegből Conner személyében, illetve Samuék erősen szódával elmenő kategóriásak, WR-ek pedig hát nem is tudom... várjuk ki náluk mi lesz ha Beni legalább a környékükre kezdi dobálni a lasztikat, de azért rájuk se mondanám hogy megvagyunk, távolról sem.
Nagyon meglepődnék ha az értkelhető és Dt kisegítő O csak egy jobbik arcát mutató Benin múlna...
Jah és akkor még kérdés Tomlin is, hogy költözik-e a fővárosba végül, őt nem tudom hova tenni. Novemberben még kalapot lengettünk előtte, de a mostani helyzetben azért vastagon saras ő is.
Kíváncsi leszek nagyon hogy hogy látják a fejesek majd a helyzetet Pittsburghben, és hogyan akarnak innen kimozdulni. Remélem nem csak azzal hogy jövőre már visszatér majd a karmester és minden fasza lesz...
The terrible towel
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
On the other hand, Minkah 1/18ért eléggé megérte.egyike a ritka eseteknek amikor sztem mindkét érintett csapat happy
tenorx
több mint 6 éve
On the other hand, Minkah 1/18ért eléggé megérte.
több mint 6 éve
Egy optimális esetben még ma este a hazaúton megköszönné Tomlin Fitch egész éves kitartó szakbarbárságát és többet nem kérne belőle. Döbbenet hová züllött az O így szezon végére, de főleg az hogy a változtatni akarás szikrája sem tűnt fel rajtuk. Más kérdés hogy maradni fog minden változatlanul, mert Benire várunk aki beígérte a csúcsformát jövőre... meglepne ha így lenne de hajrá mutassa meg.Lesz azért baj bőven mert amíg a D-t tuningoltuk (aminél azért Butler hozzáadott értéke is még minimum kérdéses), addig az Oból egy nulla lett. Kezd befolyni a víz a falban, TE nincs, RB üvegből Conner személyében, illetve Samuék erősen szódával elmenő kategóriásak, WR-ek pedig hát nem is tudom... várjuk ki náluk mi lesz ha Beni legalább a környékükre kezdi dobálni a lasztikat, de azért rájuk se mondanám hogy megvagyunk, távolról sem.
Nagyon meglepődnék ha az értkelhető és Dt kisegítő O csak egy jobbik arcát mutató Benin múlna...
Jah és akkor még kérdés Tomlin is, hogy költözik-e a fővárosba végül, őt nem tudom hova tenni. Novemberben még kalapot lengettünk előtte, de a mostani helyzetben azért vastagon saras ő is.
Kíváncsi leszek nagyon hogy hogy látják a fejesek majd a helyzetet Pittsburghben, és hogyan akarnak innen kimozdulni. Remélem nem csak azzal hogy jövőre már visszatér majd a karmester és minden fasza lesz...
több mint 6 éve
Meccs közben még elhangzott egy gyönyörű stat: zsinórban 9 meccsen nem szereztünk a 4. negyedben TD-t. Az is szép.Egyetértek. Be kell látnunk, hogy ez a 8-8 is felülteljesítés. A 8-5-ös mérleg maga volt a csoda és Én azt gondolom, hogy az ellenfelek egyszerűen felkészültek ránk és erre már nem volt válasz az O oldalon (sajnos). Az OC ebben erősen benne van, de ugyanúgy a gyenge QB play, amellett, hogy a no1 WR és RB is gyakorlatilag alig látta a pályát a sérülése okán. Az pedig, hogy ennyire eltoltuk a TE drafot (Gentry egy vicc, nem NFL ready játékos), a GM óriási bakija, ami hatványozottan kijött ebben a sérülésekkel tizedelt szezonban. Csak abban reménykedem, hogy erre tényleg rágyúrunk 2020-ra.
Valamikor korábban szó volt róla, hogy ha 8-8 9-7 körül végzünk, akkor a körülményekhez képest kimaxoltuk a szezont. A 8-5 után ezt nem feltétlen gondolom így, de végül is októberben,1-4 mérlegnél simán aláírtam volna. Összességében azt gondolom ez a realitás, nem villantottunk nagyot, de nem is estünk össze. Ez ilyen év volt. Ilyen is kell, hogy tudjuk értékelni az olyanokat, amikor jól megy a szekér. 😊
Jan
Néztem a 2020-as cap-et éppen. Barron-Csikilló-Mcdonald 15 milla cap saving cirka. A probléma az, hogy így is szumma 20 milla lenne "csak", amiből nagyjából 10-15 között lehet új szerződésben gondolkodni, ami nagyon vékony, így valószínű lesz átstrukturálás is.
több mint 6 éve
Meccs közben még elhangzott egy gyönyörű stat: zsinórban 9 meccsen nem szereztünk a 4. negyedben TD-t. Az is szép.Valamikor korábban szó volt róla, hogy ha 8-8 9-7 körül végzünk, akkor a körülményekhez képest kimaxoltuk a szezont. A 8-5 után ezt nem feltétlen gondolom így, de végül is októberben,1-4 mérlegnél simán aláírtam volna. Összességében azt gondolom ez a realitás, nem villantottunk nagyot, de nem is estünk össze. Ez ilyen év volt. Ilyen is kell, hogy tudjuk értékelni az olyanokat, amikor jól megy a szekér. 😊
több mint 6 éve
De hogy a végére jót is írjak. Nelson nagyon jó igazolás volt, a secondary végre a helyére került. Hilton szép idényt nyomott nickel cornerként és Minkah-val pedig megérkezett a ballhawk mentalitás. Bush egy tackle mashine és bár nem volt tökéletes az idénye, jövőre ha nagyobb rutinnal játszik nagy erőssége lesz a csapatnak.Az O oldalon Johsnon szépen épült és jövőre jó lehet, ahogy Snell is bizonyította, hogy no2 poziban megállja a helyét. (számomra váratlanul)
Én azt várom, hogy ha egy potens TE bekerül ebbe az elkapó egységbe, akkor ez tudhat működni annyira, ami ezzel a D-vel kiegészítve jó lehet.
Szerkesztette: Klemó
több mint 6 éve
Hát igen, offense nélkül nehéz 😀Mindegy, igazából én büszke vagyok a csapatra az év miatt, bőven erőn felül teljesítettek. A D-ben rengeteg potenciál van, az Offense-el nem tudom mit kellene kezdeni.
több mint 6 éve
A labda mind a két oldalán vesztettünk. A D annyira labdát akart szerezni, annyira akart a LOS mögött playt csinálni, hogy szedtük a yardokat. Az O pedig hozta azt a semmit, amit az elmúlt 3 meccsen. Kiszámítható és borzalmas playcalling....és amit megkérdeznék a sajttájon....mi a faszt gyakorolt a csapat, ha nem a blitzek felvételét...a blitzek elleni játékot...mert hogy ez meglepi volt annak a 11 embernek folyamatosan azt "öröm" volt nézni....A Titans egy kidobott és magára talált QB-val felélesztette az O-ját. Nem gondolom esélytelennek egyébként a Pats ellen sem őket. Teljesen megérdemelten ők kerültek be.
Lehet levonni a tanulságokat és készülni a jövő évre...
több mint 6 éve
Fogd fel úgy, hogy ha lett volna idén BB-d, nem lenne évekig Ficced. Örüljünk annak, hogy egy nem túl élvezetes (elég polkorrekt kifejezés?) szezon lassan véget ér!Amilyen kurva nagy szerencsénk van, valami csodával bejutunk a rájászásba és a Rókalyukban kapunk negyvenet! 😎Az a kár, hogy amilyen fos idén az AFC, ezzel a D-vel simán messzire juthatnánk, és akkor pont idén nincs QB-nk. 😕
Szokol
Jan
Szerkesztette: Szokol
több mint 6 éve
Amilyen kurva nagy szerencsénk van, valami csodával bejutunk a rájászásba és a Rókalyukban kapunk negyvenet! 😎Az a kár, hogy amilyen fos idén az AFC, ezzel a D-vel simán messzire juthatnánk, és akkor pont idén nincs QB-nk. 😕
Szokol
több mint 6 éve
Azért mókás ez a Ravens inactive névsor... 😊Félnek na..
RB Mark Ingram
QB Lamar Jackson
G Marshal Yanda
T Ronald Stanley
TE Mark Andrews
DT Brandon Williams
S Earl Thomas
Klemó
több mint 6 éve
Azért mókás ez a Ravens inactive névsor... 😊RB Mark Ingram
QB Lamar Jackson
G Marshal Yanda
T Ronald Stanley
TE Mark Andrews
DT Brandon Williams
S Earl Thomas
több mint 6 éve
Érdekes lehetett volna ez a KC meccs a visszahordás nélkül, dehát volt visszahordás....Viszont megmondom őszintén nekem a Dolphins amit 0-7 után csinált baromi szimpatikus. A GM tankolást határozott el, de a coach és a csapat bemutatott egyet és összeállt. Megmutatták, hogy a Rókalyukban is lehet nyerni...szép volt na....
Szeretnék látni egy jó meccset, többre nem vágyom, nem érdekel, hogy ott leszünk-e a PO-ban...
több mint 6 éve
Amilyen kurva nagy szerencsénk van, valami csodával bejutunk a rájászásba és a Rókalyukban kapunk negyvenet! 😎
több mint 6 éve
Nem értem ezt az egész Conner esetet, ennyit sérült lenni egész évben hihetetlen!Se Conner,se Punci nem lesz!Azt nem gondolom hogy elengedtük a meccset, nyilván nem, de láttunk már olyat, hogy amikor tényleg win or die szitu volt, akkor összedrótoztak komolyabban sérült játékosokat is.
steelwolf
Szóval ez persze Ravens-Steelers, rivalizálás, vérfürdő meg minden, de ma ez ilyen backup-vérfürdő lesz. Mondjuk úgy nehéz igazi háborút vizionálni, ha az egyik félnek kb érdektelen a végeredmény.
Jan