Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Rosenért csere nem jöhet szóba? nem ugy tűnik mintha Miami nagyon meg akarná tartni.. Hátha több van benne mint rudiban--
több mint 6 éve
És JT Barrett a PS-ben...vele készülünk RG III ellen
több mint 6 éve
Rudi IR-en közben.
több mint 6 éve
gedam
6 477
ahogy elnéztem bent múltkor az oldalvonal mellett annyira nem éhes. lehet a támadófalba tér vissza.Kb már 3 éve csoda, hogy még játszik Ben, ahogy érzékelem, meg időnként a játékát látom... Szép dolog a hűség, állandóság, régi eredményeksstb... de ezzel csak elodázták, amit úgy is meg kell lépni és lemaradhattak igazi megoldásról. Ez valóban lehet Tomlin felelőssége és a vezetésé... kicsit olyan érzésem van, Ben nagyobb lett, mint a csapat... emlékszem első 4-5 évében szerettem, és drukkoltam is neki...Johet a ziccer? Wentzre tenned a kovetkezo 10 evet a frencsinek?
dande
Csak azert kerdezem mert en nem nagyon latom a kulonbseget Goffra vagy akar Wentzre tenni a voksom az SB remenyek kapcsan versus meg kiaknazni egy meglevo QB kepessegebol azt ami benne van rovid tavon. Ezen felul latjuk mit jelent a kapkodas mondjuk a Cards kapcsan. Most 1/1 dobigal akit szinten egy fiatal elso korosrol csereltek le. Arrol mar nem is beszelek, hogy a fiatal Pexton, a Broncos nagy remenye a mi padunkon utolso. Szoval en annak orolok most hogy jovore Ben visszater...
Ben pihenhetett egy evet. Szerintem ez meg jol is johet, ehesebben terhet vissza. Annyit mar tudunk hogy Rudi nem lesz No1es opcio mogotte es minden bizonnyal Hodges egyelore a no2 poziert kell barhol harcoljon a ligaban.
Klemó
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
BB-nek lesznek fantasztikus meccsei es ezeken minden szuper lesz, es lesznek ahol szar lesz ahol a D kisegitheti. De az O totalis csodnek fog tunni. Iden jatszott 1.5 meccset a full csapattal. Utana Rudi marha jol nezett ki ( itt olvasgatva a velemenyeket), Rudi utan detto hasonlo Kacsarol.
több mint 6 éve
Én ebben nem hiszek. Az utóbbi években szinte mindig ott volt az év végi keserű szájíz, hogy motivált legyen. Hogy jobban odafigyeljen magára, edzzen, gyakoroljon. Ehhez képest nem ez volt. Most se gondolnám, hogy nagyon benne lenne, hogy majd én meg mutatom nektek csicskák. Illetve lehet benne van hiúság szinten, csak abban nem hiszek, hogy érdemben tenni is fog ezért, fizikailag.Rendszeresen akad egy Carson Palmer féle váratlan visszatérő, akit már mindenki leírt. Rivers? Newton? Big Ben? Egyik sem? Többen is? Én sem Big Benre tennék, de ki tudja. Lehet, hogy mindenkit meglep és ő lesz az.
Cáfoljon rá!
kishaszi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én ebben nem hiszek. Az utóbbi években szinte mindig ott volt az év végi keserű szájíz, hogy motivált legyen. Hogy jobban odafigyeljen magára, edzzen, gyakoroljon. Ehhez képest nem ez volt. Most se gondolnám, hogy nagyon benne lenne, hogy majd én meg mutatom nektek csicskák. Illetve lehet benne van hiúság szinten, csak abban nem hiszek, hogy érdemben tenni is fog ezért, fizikailag.Kb már 3 éve csoda, hogy még játszik Ben, ahogy érzékelem, meg időnként a játékát látom... Szép dolog a hűség, állandóság, régi eredményeksstb... de ezzel csak elodázták, amit úgy is meg kell lépni és lemaradhattak igazi megoldásról. Ez valóban lehet Tomlin felelőssége és a vezetésé... kicsit olyan érzésem van, Ben nagyobb lett, mint a csapat... emlékszem első 4-5 évében szerettem, és drukkoltam is neki...Johet a ziccer? Wentzre tenned a kovetkezo 10 evet a frencsinek?
dande
Csak azert kerdezem mert en nem nagyon latom a kulonbseget Goffra vagy akar Wentzre tenni a voksom az SB remenyek kapcsan versus meg kiaknazni egy meglevo QB kepessegebol azt ami benne van rovid tavon. Ezen felul latjuk mit jelent a kapkodas mondjuk a Cards kapcsan. Most 1/1 dobigal akit szinten egy fiatal elso korosrol csereltek le. Arrol mar nem is beszelek, hogy a fiatal Pexton, a Broncos nagy remenye a mi padunkon utolso. Szoval en annak orolok most hogy jovore Ben visszater...
Ben pihenhetett egy evet. Szerintem ez meg jol is johet, ehesebben terhet vissza. Annyit mar tudunk hogy Rudi nem lesz No1es opcio mogotte es minden bizonnyal Hodges egyelore a no2 poziert kell barhol harcoljon a ligaban.
Klemó
Cáfoljon rá!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ben szempontjából ez a mostani év mit jelenthet?Kb már 3 éve csoda, hogy még játszik Ben, ahogy érzékelem, meg időnként a játékát látom... Szép dolog a hűség, állandóság, régi eredményeksstb... de ezzel csak elodázták, amit úgy is meg kell lépni és lemaradhattak igazi megoldásról. Ez valóban lehet Tomlin felelőssége és a vezetésé... kicsit olyan érzésem van, Ben nagyobb lett, mint a csapat... emlékszem első 4-5 évében szerettem, és drukkoltam is neki...Johet a ziccer? Wentzre tenned a kovetkezo 10 evet a frencsinek?
dande
Klemó
1) megéri a giga pénzt, mert nélküle nincs normális O, esetleges minden
2) nem éri meg a giga pénzt, mert nélküle sem estünk össze, PO esély ugyanúgy megvolt
Azt hogy (valszeg) nem jutunk PO-ba, most nem veszem ide, mert tavaly vele sem jutottunk.
több mint 6 éve
Kb már 3 éve csoda, hogy még játszik Ben, ahogy érzékelem, meg időnként a játékát látom... Szép dolog a hűség, állandóság, régi eredményeksstb... de ezzel csak elodázták, amit úgy is meg kell lépni és lemaradhattak igazi megoldásról. Ez valóban lehet Tomlin felelőssége és a vezetésé... kicsit olyan érzésem van, Ben nagyobb lett, mint a csapat... emlékszem első 4-5 évében szerettem, és drukkoltam is neki...Johet a ziccer? Wentzre tenned a kovetkezo 10 evet a frencsinek?
dande
több mint 6 éve
igazat irt, te meg az NFC-rol detto csak hogy jon ide. Hiaba lenne az NFC jobb vagy rosszabb vagy akarmilyen ok csak az AFC-ben lehetnek PO eselyesek. Ahogy az NFC-rol ugy a jovorol sem irt. 😊És PO esélyesek is leginkább azért vagyunk, mert idén az egész AFC valami rém gyenge. Gyakorlatilag van jóindulattal 3 jó csapat, mögöttük viszont a megszokott szolid középkategória helyett (ebbe idén jó ha 2 csapat tartozik), jön a totális fogalmatlan nihil, ahol bárki megverhet bárkit, de nem azért, mert sok a masszív csapat, akinek kijöhet a lépés, hanem azért, mert sok a teljesen fogalmatlan alakulat, aki bárkitől ki kaphat.MilesAz NFC ugyanilyen, csak nem 3, hanem 4 talán 5 jó csapat van. Bár ha a Seattle-t is ideveszem, akkor már a Texanst is ide lehet, mert lényegében csak annyi a különbség köztük, hogy a Seattle az összes szoros ki-ki meccsét behúzta, a Texans meg párat elbukott belőle. Ennyi. Ha egymással játszanának, az is ki-ki meccs lenne, bármelyikük pályáján.
Ha általánosságot kellene mondani, akkor nem egyik vagy másik konferencia lett jobb vagy rosszabb, hanem - az említett Seattle-n és Texanson kívül - mindkettőben eltűnt a szűk elit mögül a közvetlen másod vonal. Kiesett jópár irányító, akik korábban vitték a csapataikat, illetve visszaesett 1-2 további csapat. Big Ben, Luck, Newton, Stafford, (Flacco), stb., És idén éppen nincs egyik konferenciában sem olyan csapat, mint a 2 évvel ezelőtti Jags vagy Vikings vagy a tavalyi Bears, akik egy elit védelemmel, gyenge offense-el fel tudták volna venni a versenyt az elit csapatokkal. (A Patset mondjuk tehetjük akár ebbe a kategóriába is, mindegy a darabszám marad.)
Emiatt kicsit szétesett a mezőny. Lett a szokásosnál több 14-2 - 12-4-es mérlegű csapat, és a korábbi 11-5/10-6-os, potens, de nem szűk elit visszaesett a 8-8-as táborba, ahol 1-2 berúgott vagy kimaradt FG-n múlik a 9-7 vagy 6-10. Ilyen a Steelers is, a Raiders is, a Titans is, a Colts is. Meg a Denver, Chargers stb. Az NFC-ben meg Panthers, Lions, Bears, Falcons, és ide csúszott az Eagles, Cowboys, stb. Egyik helyen a stáb van jobban rendben és a roster picit hiányosabb, másutt fordítva, harmadik helyen a forma nem jön ki, stb. Nincs érdemi különbség, nagyjából egyforma erősségű csapatok, csak idén picit messzebb kerültek a konferencia legjobb 3-4 csapatától. Nem lesz ez így sokáig, mert nem szokott sokáig tartani. Valahol egy védelem össze fog állni, vagy előkerül egy használható irányító, egy jó edző és máris újra lesz közvetlen második vonal is. Idén így alakult.
peterk2005
több mint 6 éve
És PO esélyesek is leginkább azért vagyunk, mert idén az egész AFC valami rém gyenge. Gyakorlatilag van jóindulattal 3 jó csapat, mögöttük viszont a megszokott szolid középkategória helyett (ebbe idén jó ha 2 csapat tartozik), jön a totális fogalmatlan nihil, ahol bárki megverhet bárkit, de nem azért, mert sok a masszív csapat, akinek kijöhet a lépés, hanem azért, mert sok a teljesen fogalmatlan alakulat, aki bárkitől ki kaphat.MilesAz NFC ugyanilyen, csak nem 3, hanem 4 talán 5 jó csapat van. Bár ha a Seattle-t is ideveszem, akkor már a Texanst is ide lehet, mert lényegében csak annyi a különbség köztük, hogy a Seattle az összes szoros ki-ki meccsét behúzta, a Texans meg párat elbukott belőle. Ennyi. Ha egymással játszanának, az is ki-ki meccs lenne, bármelyikük pályáján.
Ha általánosságot kellene mondani, akkor nem egyik vagy másik konferencia lett jobb vagy rosszabb, hanem - az említett Seattle-n és Texanson kívül - mindkettőben eltűnt a szűk elit mögül a közvetlen másod vonal. Kiesett jópár irányító, akik korábban vitték a csapataikat, illetve visszaesett 1-2 további csapat. Big Ben, Luck, Newton, Stafford, (Flacco), stb., És idén éppen nincs egyik konferenciában sem olyan csapat, mint a 2 évvel ezelőtti Jags vagy Vikings vagy a tavalyi Bears, akik egy elit védelemmel, gyenge offense-el fel tudták volna venni a versenyt az elit csapatokkal. (A Patset mondjuk tehetjük akár ebbe a kategóriába is, mindegy a darabszám marad.)
Emiatt kicsit szétesett a mezőny. Lett a szokásosnál több 14-2 - 12-4-es mérlegű csapat, és a korábbi 11-5/10-6-os, potens, de nem szűk elit visszaesett a 8-8-as táborba, ahol 1-2 berúgott vagy kimaradt FG-n múlik a 9-7 vagy 6-10. Ilyen a Steelers is, a Raiders is, a Titans is, a Colts is. Meg a Denver, Chargers stb. Az NFC-ben meg Panthers, Lions, Bears, Falcons, és ide csúszott az Eagles, Cowboys, stb. Egyik helyen a stáb van jobban rendben és a roster picit hiányosabb, másutt fordítva, harmadik helyen a forma nem jön ki, stb. Nincs érdemi különbség, nagyjából egyforma erősségű csapatok, csak idén picit messzebb kerültek a konferencia legjobb 3-4 csapatától. Nem lesz ez így sokáig, mert nem szokott sokáig tartani. Valahol egy védelem össze fog állni, vagy előkerül egy használható irányító, egy jó edző és máris újra lesz közvetlen második vonal is. Idén így alakult.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Áldott, békés Karácsonyt kívánok minden Steelers szurkolónak ! 🙂
több mint 6 éve
Semmi jelentősége, hogy nekünk mi jó 😊nektek az jó?Jelzem ugyanaz, aki lehozta ezt a cikket, most azt írja, hogy meg 2020 után is játszana Ben...hülye firkász!Nem tudom mi az igazság, de állítólag olyan Ben sérülése, hogy lehet soha többe nem tud játszani. Az mondjuk érdekes lenne..,Én is ezt olvastam. Ez viszont alapvetően forgatná fel az egész jövő évi terveket.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
gedam
Mi csak szaladunk az események után és reméljük, hogy jobb lesz.
Idén BB-vel tuti lett volna a PO. Így meg leshetjük. Hogy jövőre, meg pláne két év múlva mi lesz....bár tudnám, sokat mixelnék az eredményekre 😂
több mint 6 éve
gedam
6 477
nektek az jó?Jelzem ugyanaz, aki lehozta ezt a cikket, most azt írja, hogy meg 2020 után is játszana Ben...hülye firkász!Nem tudom mi az igazság, de állítólag olyan Ben sérülése, hogy lehet soha többe nem tud játszani. Az mondjuk érdekes lenne..,Én is ezt olvastam. Ez viszont alapvetően forgatná fel az egész jövő évi terveket.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
több mint 6 éve
Jelzem ugyanaz, aki lehozta ezt a cikket, most azt írja, hogy meg 2020 után is játszana Ben...hülye firkász!Nem tudom mi az igazság, de állítólag olyan Ben sérülése, hogy lehet soha többe nem tud játszani. Az mondjuk érdekes lenne..,Én is ezt olvastam. Ez viszont alapvetően forgatná fel az egész jövő évi terveket.
Klaci79
Gergőke
több mint 6 éve
Ha jó a terápia akkor nem is fáj.Biztosan jobb dolog, mint a klívlendi indiánoknak szurkolni. De: olyan ez a nincs negatív mérleg dolog, mint a betegség: amíg nem fáj eléggé, hajlamosak vagyunk nem változtatni.Hozzá vagyunk szokva a jóhoz.Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.
Annyi tortent hogy ez az O.most teljesit ugy ahogy a realitas mutatna. Egy jobb OCval tobb lehetne, de csoda nem. Juju lathatoan nem volt 100as...Conner is kiesett az elejen ahogy Punci is. Megint az jott hogy elso szamu QB, RB, WR, C es a stabil FB nelkul kellett kuzdeni ugy hogy WR poszton a masodeves Washigton a legtapasztaltabb, aki nem mellesleg szinten kiszallt egy kis idore. Igen en is irtam es tartom is hogy ilyenkor lenne jo egy kreativ OC ez segitene, de az nekunk nincs.
Aki ezen ev utan Tomlint szidja nem ertem.mit nez. Tegye meg hogy megnezi hogy a trillios QBval kieso Rams vagy a Hawks vagy a Falcons jatekoskeretet osszenezi, de ez csak pelda...lehetne a Brownst is hozni
Klemó
És PO esélyesek is leginkább azért vagyunk, mert idén az egész AFC valami rém gyenge. Gyakorlatilag van jóindulattal 3 jó csapat, mögöttük viszont a megszokott szolid középkategória helyett (ebbe idén jó ha 2 csapat tartozik), jön a totális fogalmatlan nihil, ahol bárki megverhet bárkit, de nem azért, mert sok a masszív csapat, akinek kijöhet a lépés, hanem azért, mert sok a teljesen fogalmatlan alakulat, aki bárkitől ki kaphat.
Miles
Láttunk SB győzelmeket, (Tomlinnal egyet) SB vereséget is, PO-t, stb...
Többségünk egy dolgot nem látott.
Negatív mérlegű alapszakaszt.
Persze tudom, hogy ez nem Tomlin érdeme.
Cowher öröksége, később az AFC North, most meg az egész AFC gyengesége miatt van.
Klemó szerint sok GM szeretne ilyen edzőt.
Szerintem sok-sok szurkoló is. (A Pecc fanok mindig kivételek)
Ne menjünk messzire csak Cleveland-ig vagy Cincinnati-be...
kittli
kishaszi
Sőt néha kifejezetten gyógyultnak tekinthető a beteg.
Viszont nem lóg ki a katéter a micsodánkból és a nővérkének se dolga bepelenkázni minket.
Ettől függetlenül lehet lejárt Tomlin ideje, lehet, hogy változtatni kellene, időnként nem árt a vérfrissítés.
Én még nem tenném.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Biztosan jobb dolog, mint a klívlendi indiánoknak szurkolni. De: olyan ez a nincs negatív mérleg dolog, mint a betegség: amíg nem fáj eléggé, hajlamosak vagyunk nem változtatni.Hozzá vagyunk szokva a jóhoz.Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.
Annyi tortent hogy ez az O.most teljesit ugy ahogy a realitas mutatna. Egy jobb OCval tobb lehetne, de csoda nem. Juju lathatoan nem volt 100as...Conner is kiesett az elejen ahogy Punci is. Megint az jott hogy elso szamu QB, RB, WR, C es a stabil FB nelkul kellett kuzdeni ugy hogy WR poszton a masodeves Washigton a legtapasztaltabb, aki nem mellesleg szinten kiszallt egy kis idore. Igen en is irtam es tartom is hogy ilyenkor lenne jo egy kreativ OC ez segitene, de az nekunk nincs.
Aki ezen ev utan Tomlint szidja nem ertem.mit nez. Tegye meg hogy megnezi hogy a trillios QBval kieso Rams vagy a Hawks vagy a Falcons jatekoskeretet osszenezi, de ez csak pelda...lehetne a Brownst is hozni
Klemó
És PO esélyesek is leginkább azért vagyunk, mert idén az egész AFC valami rém gyenge. Gyakorlatilag van jóindulattal 3 jó csapat, mögöttük viszont a megszokott szolid középkategória helyett (ebbe idén jó ha 2 csapat tartozik), jön a totális fogalmatlan nihil, ahol bárki megverhet bárkit, de nem azért, mert sok a masszív csapat, akinek kijöhet a lépés, hanem azért, mert sok a teljesen fogalmatlan alakulat, aki bárkitől ki kaphat.
Miles
Cowher öröksége, később az AFC North, most meg az egész AFC gyengesége miatt van.
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Kb már 3 éve csoda, hogy még játszik Ben, ahogy érzékelem, meg időnként a játékát látom... Szép dolog a hűség, állandóság, régi eredményeksstb... de ezzel csak elodázták, amit úgy is meg kell lépni és lemaradhattak igazi megoldásról. Ez valóban lehet Tomlin felelőssége és a vezetésé... kicsit olyan érzésem van, Ben nagyobb lett, mint a csapat... emlékszem első 4-5 évében szerettem, és drukkoltam is neki...
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Hozzá vagyunk szokva a jóhoz.Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.
Klemó
Miles
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Nem tudom mi az igazság, de állítólag olyan Ben sérülése, hogy lehet soha többe nem tud játszani. Az mondjuk érdekes lenne..,Én is ezt olvastam. Ez viszont alapvetően forgatná fel az egész jövő évi terveket.
Klaci79
több mint 6 éve
Nem tudom mi az igazság, de állítólag olyan Ben sérülése, hogy lehet soha többe nem tud játszani. Az mondjuk érdekes lenne..,
több mint 6 éve
Jackson, Ingram, Earl Thomas, Yanda és Brandon Williams biztosan nem játszik ellenünk.
több mint 6 éve
En is szidom akkor amikor raszolgal es ismeros az is amikor megjelennek azok akik mindig fikazzak. Szo nincs arrol hogy hibatlan lenne sot, de hogy azt amit iden nyomott nem lehet nem elismerni.Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.
Klemó
Miles
Az hogy milyen szezont forditottunk meg leszarod mert te le akarod irni amit evek soran mindig.
Persze igen, minden bizonnyal az NFCben mas lenne a helyzet, de en cirka a Ramsszel latom egy helyzetben magunkat. Ok is ott vannak a vonalon. No es az idei meccsunk megmutatta hogy nem vagyunk messze...ohh wait....netan vertuk is oket?
több mint 6 éve
Mindenki nyerni akar!!!Amit írtál minden szava igaz
De azert a ravenst remélem agyon basszuk
Es a titanst meg rommá verik 😉
Hajra Defense
Öröm nézni őket(3db pick 6meccsenként)
több mint 6 éve
Ugyan....kikapott a csapatka es megy a minden szar....Én mondjuk évek óta szidom Tonlint, csak a sok future HoF-zás közben ami a Steelers fórumot jelentette éveken át, ez mindig felesleges kör volt.
Klemó
Szerkesztette: Miles