San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 13 éve
köszi, akkor beállítottam én is 😀Berni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriapeteyMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 13 éve
Ööö... köszi.. és mit csináljak vele? 😛 😀 Hova tegyem? 😀
több mint 13 éve
Berni, meg aki szeretne: bowl.hu/forum/galeriak/userbar_galeriaMilyen csík? az aláírásra gondoltok?GáborFiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 13 éve
Milyen csík? az aláírásra gondoltok?Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕Petrosz
több mint 13 éve
Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛49ersfanEgy ideig próbálgattam, de beleuntam a dologba, mert nem sikerült. Szóval passz. 😕
több mint 13 éve
Hát én az elején egy pöttyet aggódtam... de szerencsére összekaptuk magunkat! 😊 49ersfaneleje tényleg döcögött, de Sanchez formáját nézve én nem aggódtam 😀
már sajnáltam szegény jets drukkereket, főleg mikor Holmes is megsérült :S
több mint 13 éve
Hát én az elején egy pöttyet aggódtam... de szerencsére összekaptuk magunkat! 😊
több mint 13 éve
szép volt fiúk, gratula! azt hittem, nagyobb ellenállás lesz NYJ részéről, de a D-ünk bedarálta őket.
több mint 13 éve
jó kis meccs volt 😊fejben ott voltak a srácok, most jöhet 3 hazai meccs 😊
több mint 13 éve
Fiúk... segítsetek nekem kicsit (ha tudtok). Szeretnék olyan csíkot ami Peteynek, meg Fucunak is van! Azt hogy kell? 😛
több mint 13 éve
😀Választott. Ennyi. 😀PetroszÉn a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊Fucu
49ersfan
több mint 13 éve
Választott. Ennyi. 😀Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊Fucu
49ersfan
több mint 13 éve
Amikor egymás ellen megyünk, akkor a 9ers! 😊
több mint 13 éve
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀ilyen nincs választanod kell 😊
49ersfan
több mint 13 éve
2 éve lettem a szerelmesük... Mind a két team annyira kis szerencsétlen volt, hogy annyira sajnáltam őket, kényszert éreztem, hogy szorítsak nekik! 😊 A 49ers a favorit, de a Cards is nagyon a szívemben van! És most nagyon büszke vagyok rájuk! 😀
több mint 13 éve
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀Széép! 😀
49ersfan
több mint 13 éve
Én a 9ers után a Cardinalst szeretem a legjobban... Mindkettőnek nyerni kell!!! 😀
több mint 13 éve
meglátjuk. fél szememet rajtatok tartom a tv-ben 😊
több mint 13 éve
Vállalom. 😊 Egyébként csapni fogjátok a Miamit.bunkó 😛FucuSziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊Petrosz
Az elmúlt 10 napban nem hogy net, de még tv közelbe sem kerültem, így telefonon kaptam a hírt a Vikings meccs eredményéről... Hát ha nem lettem volna alapból sokkos, akkor tuti azt kaptam volna! Miután kialudtam magam, rájöttem, hogy ennyi még belefér, semmi gond, lehet kellett ez a tasli, hogy ne szaladjon el velünk a szekér. Még semmi sincs veszve! Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom! 49ersfan
több mint 13 éve
bunkó 😛Sziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊Petrosz
Az elmúlt 10 napban nem hogy net, de még tv közelbe sem kerültem, így telefonon kaptam a hírt a Vikings meccs eredményéről... Hát ha nem lettem volna alapból sokkos, akkor tuti azt kaptam volna! Miután kialudtam magam, rájöttem, hogy ennyi még belefér, semmi gond, lehet kellett ez a tasli, hogy ne szaladjon el velünk a szekér. Még semmi sincs veszve! Lassan rászedem magam, hogy meg is nézzem, bár hiába tudom az eredményt, biztos, hogy 300 lesz a vérnyomásom! 49ersfan
több mint 13 éve
Sziasztok!Üdv újra itt! Reméljük győzelmet és egy Cardinals vereséget is hoztál magaddal. 😊
több mint 13 éve
Előkerültem! 😊Jets veréssel kezdjük a győzelmi szériát a bye week-igA próféta szóljon belőled! 😀
több mint 13 éve
Berni, már csodálkoztam merre jársz 😊 hát igen, a Vikingek elleni meccsen minden rossz ami lehetett összejött. mindegy, lépjünk túl.ma Jets veréssel kezdjük a győzelmi szériát a bye week-ig 😊
legyen ma RJF-nek nagy meccse Sopo helyén. a futásuk nem jó, Revis season ending injury, plusz majdnem a fél csapatuk sérült.
Sanchez egy csomó passza nem talált célba, elég pontatlan.
ettől függetlenül figyelni kell Holmsra nehogy ritmusba jöjjenek.
tőlünk sok futással operáló offense-t várok hogy kimerítsük a DL-jüket. aztán a mély passz Moss-nak 😊
tipp: 27-13 ide
több mint 13 éve
Ha dühöngeni akarsz akkor nézd meg egyébként ne, jobb a családi békesség is.
"Az igazságból elveszett az i."