Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 11 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Helmut!
Az is közrejátszhat, hogy pl. ahogy kevés a fekete bőrű gerelyhajító, úgy a jól passzoló irányítók is rendszerint fehér bőrűek? Tehát valahogy emiatt van az, hogy gyakoribb a fehér irányító, mert "dobni jobban tudnak"?
Vagy ez hülyeség?funkyparduc
persze, hogy hülyeség... inkább azt kell nézni, hogy a sötét bőrű emberkék genetikailag sokkal atletikusabbak és szívósabbak, és ez ugye a fejlődés miatt van, csak gondolj a romákra, télen mezítláb semmi gondjuk nincs (nevelés, kultúra, genetika - sok aspektusa van, hogy egy ember miért olyan, amilyen)... de amúgy ez, hogy fehér legyen az irányító egy kicsit nekem a történelemre hajaz, hogy majd a fehér főnök irányít minket... sztem teljesen mindegy a bőr színe. Egy fehér is élhet gettóban, vagy egy fekete palotában. És most nem a rasszizmus ellen papolok. Ott van Peyton, akiről tudjuk, hogy milyen mennyiségű munkát végez el. Itt van RW, aki talán még többet. Kettejük közt már "csak" a tehetség és a szerencse dönt. Fizikálisan nem érdemes ezt fejtegetni, mert mindkét játékos van annyira okos, hogy tudja a fizikális előnyeit és hátrányait, amit ki fog használni. Inkább mentálisan kell nézni. És itt nekem személy szerint az a fontos, hogy az illető jó döntést hozzon... előfordulhat, h nem vesz észre egy blitzet, vagy nem vesz észre egy üres elkapót, de hogy azt mennyire tudja megjegyezni, megtanulni, hogyha ezt látom a D-től akkor mi fog jönni stb. az a fontos.
Na most bebizonyítottam, h mennyire nem értek a dolgokhoz, de még azért sem törlöm ki 😊

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Kidobtam a facebookra egy erdekes videot Carollal:

www.facebook.com/seahawkshungary/posts/132164526946971

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
.... és a színes bőrű sakkozókkal, vízilabdázókkal, meg műkorcsolyázókkal mi a helyzet? Ha színes, ha fehér, mindkettőmnek meg van az előnye-hátránya. Ha jól megnézem RW négernek fehér, fehérnek meg néger. Vagyis hobbit. Éppen ezért pont jó nekünk! Na jó, csak kicsit sarkítottam. Mindegy, már beírta a nevének az első betűjét a szívünkbe. Atlantában jöhet a következő.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Valamit totál félreértettél

Meg kell őket különböztetni, ha játékost akarsz belőlük faragni! Az oka egyszerű más, kultúrális gyökerekkel rendelkeznek, más ritmust szívtak magukba. A belső idő játék egyik legfontosabb komponense, az irányító játék egyik alapja, mert valójában senki sem olyan magányos mint egy irányító. És minden jó irányító, csakúgy mint minden jó dobos számol! Csak nagyon nem mindegy,hogy 2/4-ben,vagy 4/4-ben éled az életed, mert ez alapján számolsz 2/4-ben vagy 4/4-ben. Éppen csak egy ici pici különbség. más a lüktetése, de mégis mennyire más az egész:

Hogy egértsük ezt, hallgasd meg Pastor Jacksont, és mögötte a tapsot, állati laza:  www.youtube.com/watch?v=uJ8R9A69oh0

A 2/4, 4/4 dolgot most felejtsd el, a lényeg a számolás. Ez lehet "Loose", vagy "Tight". A jó, tehát fegyelmezett zseb irányítók mindit tight, a jó atléták, de fejben kevésbé erős srácok, általában az első incidensig tight, utána loose számolásúak, onnantól menekülés rohanás,és tánc van.
Minden játékosnak van belső órája, de egyik posztnál sem ennyire fontos a számolás. Az irányító brutális szellemi munkát végez,és csak saját belső órájára hallgathat, az nem hagyhatja cserben, ahogy snapet átveszi, hátralép, mozdítja a fejét, ráterhel a lábára, és beleáll a passzba- mind mind ütemre történik, és mind mind a belső órája szerint! Amíg tight a számolás, addig kontrollált a helyzet, és lényegesen komolyabb esély van közös nevező kialakítására. És pontosan ez a kémia utolsó mozzanata, hogy ez az óra olyan pontos, fegyelmezett, vagy szoros osztású legyen, hogy létrejöjjön a közös nevező a célponttal!

röviden ennyi!
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
1. szerinted mi a legfontosabb különbség egy fehér irányató, és egy színesbőrű irányító között?

2. hát, lehet, hogy etikátlan lenne maradnom! A szezont mégvégignyomjuk 😊Helmut Zimmer
1. ez alapján nem különböztetek meg irányítót sem, embert sem. 😊 persze tudom, hogy objektíven gondoltad, de fogalmam nincs.

2. ezt nem értem. ha gondolod, pm-ben leírhatnád, kíváncsi vagyok.

3. csak mert ez a magyar igazság. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
én írtam 😀 nem!
Látod mennyire fogok hiányozi Nektek!

Más bejelentkezem a pofonomért! Vannak dolgok, amelyeket lehet tanulni, ezért is fantasztikus a mi kis-Bradynk (Russel Wilson the first 😛 )tanítani való munkamorálja. sajnoa a 4/4-et a legnehezebb. RW the First 2/4-es srác. Reméljük ezt is megtanulja. Most ezen lehet röhögni, de phys edun tanítják
Helmut Zimmer
Hiányozni? Lakatlan szigetre költözöl? 😊

Wilson: inkább visszakérdezek, ebben az offenseben egy újonc irányítótól jogos elvárás a 4/4? Biztos, hogy fog fejlődni az alapjai megvannak hozzá.
Medvepapa
szerinted mi a legfontosabb különbség egy fehér irányató, és egy színesbőrű irányító között?

hát, lehet, hogy etikátlan lenne maradnom! A szezont mégvégignyomjuk 😊
több mint 11 éve
én írtam 😀 nem!

Más bejelentkezem a pofonomért! Vannak dolgok, amelyeket lehet tanulni, ezért is fantasztikus a mi kis-Bradynk (Russel Wilson the first 😛 )tanítani való munkamorálja. sajnoa a 4/4-et a legnehezebb. RW the First 2/4-es srác. Reméljük ezt is megtanulja. Most ezen lehet röhögni, de phys edun tanítják
Helmut Zimmer
Hiányozni? Lakatlan szigetre költözöl? 😊

Wilson: inkább visszakérdezek, ebben az offenseben egy újonc irányítótól jogos elvárás a 4/4? Biztos, hogy fog fejlődni az alapjai megvannak hozzá.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Irvin lesz Leo Clem helyett. Ha valamikor, most berobbanhat. Ha nem fog...nagyon jónak tűnik ez az Atlanta gyerekek. Pass prot. kurva jó, de kell is nekik, mert Ryan tud hülyeséget csinálni nyomás alatt. Kíváncsi vagyok Bradley milyen blitz csomagokat talál ki. A receiver állományuk meg félelmetes. Jaj de várom! SEAAAAAAA!Medvepapa
Szerintem nagyon jól fogunk játszani! Gödrök mindig lesznek, de van egy olyan érzésem, hogy egészen egyedi gameplan lesz ezen a meccsen.
Meglepődnék, ha Irvin Clem helyére ugrana be, szerintem egy orr-váll techhel kíjjebb lesz (már, ha tudja már játszani)és konkrétan rabbit-ot fog játszani, mert szerintem most fogjuk elővenni a legrondább tulajdonságunk a nem pozis játékot, Hill, és KJ pedig már a tavalyi blitzsémákat porolgatja! Mondjuk örülnék is, mert az volt a mi játékunk! Egy Wagnerrel azóta jobbak lettünk.
Helmut Zimmer
Iiiigen, ahogy posztoltam, utána olvastam szinte ugyanezt egy külföldi fórumon amit írtál, egyedi gameplan, védőfalban Irvin, Scruggs, K.J., Morgan, Hill is váltogatják majd egymást, Bradley meg a sémákat. Bízok is a D-ben. Wagnernek lesz INT-je, érzem. Ja, újranéztem a meccset is, Lynch nem tud blokkolni, 1-2 sackben simán benne volt. De ettől még Skittles! 😊Medvepapa
én írtam 😀 nem!

több mint 11 éve
Irvin lesz Leo Clem helyett. Ha valamikor, most berobbanhat. Ha nem fog...nagyon jónak tűnik ez az Atlanta gyerekek. Pass prot. kurva jó, de kell is nekik, mert Ryan tud hülyeséget csinálni nyomás alatt. Kíváncsi vagyok Bradley milyen blitz csomagokat talál ki. A receiver állományuk meg félelmetes. Jaj de várom! SEAAAAAAA!Medvepapa
Szerintem nagyon jól fogunk játszani! Gödrök mindig lesznek, de van egy olyan érzésem, hogy egészen egyedi gameplan lesz ezen a meccsen.
Meglepődnék, ha Irvin Clem helyére ugrana be, szerintem egy orr-váll techhel kíjjebb lesz (már, ha tudja már játszani)és konkrétan rabbit-ot fog játszani, mert szerintem most fogjuk elővenni a legrondább tulajdonságunk a nem pozis játékot, Hill, és KJ pedig már a tavalyi blitzsémákat porolgatja! Mondjuk örülnék is, mert az volt a mi játékunk! Egy Wagnerrel azóta jobbak lettünk.
Helmut Zimmer
Iiiigen, ahogy posztoltam, utána olvastam szinte ugyanezt egy külföldi fórumon amit írtál, egyedi gameplan, védőfalban Irvin, Scruggs, K.J., Morgan, Hill is váltogatják majd egymást, Bradley meg a sémákat. Bízok is a D-ben. Wagnernek lesz INT-je, érzem. Ja, újranéztem a meccset is, Lynch nem tud blokkolni, 1-2 sackben simán benne volt. De ettől még Skittles! 😊

több mint 11 éve
több mint 11 éve
Irvin lesz Leo Clem helyett. Ha valamikor, most berobbanhat. Ha nem fog...nagyon jónak tűnik ez az Atlanta gyerekek. Pass prot. kurva jó, de kell is nekik, mert Ryan tud hülyeséget csinálni nyomás alatt. Kíváncsi vagyok Bradley milyen blitz csomagokat talál ki. A receiver állományuk meg félelmetes. Jaj de várom! SEAAAAAAA!

több mint 11 éve
- Seahawks execs say they've never seen a harder worker. After he threw three picks in a Sept. 30 loss to the Rams, Wilson broke down his performance on the flight home, then stayed at the team facility to watch video of Seattle's next opponent. Receivers arrived on Monday to find notes from Wilson about the Panthers defense. Six days later, Wilson completed 19 of 25 passes against Carolina's top-10 pass defense in a 16-12 win.
fetomy
Ennyi. Kedvencem. 😊

több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az se rossz, de hozza kell tennem, hogy egy igazi ferfi keket birtokol. 😀endorphyn
Az igazi férfi nem választhatott 😀 Jutott egy fehér Alex, egy narancssárga Palmer és egy kék Pro Bowl mez, örültem, hogy ez is sikerült 😀 Egyébként az Alex mezem rám már amúgysem jó, sztem nálam is a falon végzi majd, ha lesz falam 😀

No de hogy ne csak off legyen. Találtam egy cikket a rookie QB-kkal kapcsolatos rizikókról, de igazából főleg Wilson volt a téma. Volt néhány érdekesség, remélem még nem volt itt 😊

- Az esküvőjén csak gyömbért ivott, mert mindig jó példát akar mutatni.

- Carrollék a draft előtt úgy számoltak, hogy pár év padozás után Flynn mögött, Wilson esetleg egy elfogadható kezdő lesz.

- Meccsek után: Wilson watched video at night and alone, the only signs of his presence being his car in the empty parking lot and the pizza delivery in his name.

- He also didn't take his cues like a rookie. During one offseason practice, he hit Kellen Winslow for a touchdown. As they jogged to the sideline, Wilson said, "You run a route like that every time and I'll hit you every time." Winslow ignored him. Undeterred, Wilson yelled, "Did you hear me? If you run it that way, I'll hit you every time!"

- Seahawks execs say they've never seen a harder worker. After he threw three picks in a Sept. 30 loss to the Rams, Wilson broke down his performance on the flight home, then stayed at the team facility to watch video of Seattle's next opponent. Receivers arrived on Monday to find notes from Wilson about the Panthers defense. Six days later, Wilson completed 19 of 25 passes against Carolina's top-10 pass defense in a 16-12 win.

Egyébként a cikk nagyon jól rámutat arra, hogy a szerencsén, a rizikóvállaláson rengeteg múlik. Könnyen mehetett volna Wilson másik csapathoz, ahol nem merik bevállalni a kezdetését, mint ahogy Carroll tette, és tán sosem tudjuk meg, hogy milyen. 😊
több mint 11 éve
MEg mindig megvan az Alexander mezem. Egy felisten volt par evig. 😊endorphyn
az van nekem is, szép fehérben 😊fetomy
Az se rossz, de hozza kell tennem, hogy egy igazi ferfi keket birtokol. 😀

Amugy gondolkodtam, hogy bekeretezem es fel a falra. endorphyn
fehér Hassie mezem van...kösz endor... 😕 😀Medvepapa
Hat igen, az elet nagy pofonjai mindig hirtelen jonnek! 😀 😀
endorphyn
Ez a női pofonokra is igaz... 😛Medvepapa
Hat aki hagyja, hogy egy no megpofozza, az meg is erdemli.. vagy csak szimplan szubmissziv mazohista 😀
Na, tema lezarva, mielott megkapjuk a forumrendorsegtol, hogy offolunk 😀endorphyn
OK, úgyis a Falcons-Giants meccset nézem. 😊

több mint 11 éve

endorphyn
Ez a női pofonokra is igaz... 😛Medvepapa
Hat aki hagyja, hogy egy no megpofozza, az meg is erdemli.. vagy csak szimplan szubmissziv mazohista 😀
Na, tema lezarva, mielott megkapjuk a forumrendorsegtol, hogy offolunk 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve

endorphyn
Ez a női pofonokra is igaz... 😛

több mint 11 éve

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve

fehér Hassie mezem van...kösz endor... 😕 😀

több mint 11 éve

Amugy gondolkodtam, hogy bekeretezem es fel a falra.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
az van nekem is, szép fehérben 😊
több mint 11 éve
Longwell és Rackers érkezik próbarugásrabraxa88
én már azon is elgondolkoztam, hogy lehet RW-nek az is menne. 😀krankovics
aztán ha a kick-offnál földbe rúg és megsérül rajtunk fog röhögni még a sakkszövetség is! 😀

több mint 11 éve
Don't fumble the Skittle! 😊

több mint 11 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
Longwell és Rackers érkezik próbarugásrabraxa88
én már azon is elgondolkoztam, hogy lehet RW-nek az is menne. 😀

http://seahawks.hu
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Longwell és Rackers érkezik próbarugásra
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hát több rúgót is nézegetünk, de még nem kizárt Hauschka szereplése sem, csütörtök-péntek fele többet tudunk majd. Medvepapa
Hál Isten Cundiffról lemaradtatok 😂

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P