NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Barnaby
28
Interesting: #Seahawks WR Tyler Lockett told teammates that Russell Wilson is still using the same hand signals he had when he was in Seattle.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 16, 2022
Lockett: "If you see this..."
Tariq Woolen: "Go ball"
Lockett: "That's a Go."
"He's running a Go!!"pic.twitter.com/wm61uxlZ28
több mint 2 éve
no
7 290
Helmut professional drinker miatt majdnem elkovettem egy oriasi hibat, hogy a heten mar nem iszom. Orommel raugrottam az osszefoglalora es masrol nem is csak a D-F7-rol es kiegeszitem az ovet egy parral. 1negyed 11.15
Itt 5 ember van a LOS-on. A problema leginkabb az hogy a H-markoktol lefele latszo 8 emberke a 3 "DT" kivetelevel mindenki elverve/ elveszve a jatekban. A ket edge elverve passz es futas ellen is ( ha az jott volna ), 2 ILB teljesen remenytelen raadasul ha pozitivan akarom leirni mennyire akkor dicserem a 99-t hogy hamarabb olvasta/ reagalt mint a ILB-k es egy vonalba futottak utana. 57 olvasasa es atletikussaga felhaborito foleg egyutt. Az edzoi hivast nem firtatom egy 3 mp jatekbol, mert ugy tunik hogy a D jobb es bal oldala mast jatszik, de ennek megallapitasahoz latni kellene mindenkit mert a 27 CB mozgasa eldonthetetlenne teszi.
1 negyed 9.06
En ugy nezem ezeket hogy megallitom a jatek elott a videot hogy lassam a felallast. Leugrott a kepernyorol a D lehetetlen feladat elott es 1 and 10 nel egy ilyen felallasra mindenkeppen megprobaljak. Vartam a D-tol a trukkot, de hiaba. Persze a jatekosok hibai hozzatettek a plussz yardokat. A szelso vedo mindenkeppen kikapott volna persze neki a "hosszabb" utra kellett volna terelni a labdat, de ilyen S jatek mellett mindegy, ami konkretan pocsek volt es ez csak a jatekos magaban.
2 negyed 5.45
Tavaly pont itt irtam le hogy dolgozik alapbol a 4 DL, Teljesen rosszul van kivitelezve. RW labaval csuklosbusznyi helyen az edge-DT-k kozott 3and 2 siman megfutja a 1st downt ( ha kellet volna ).
Volt az elso negyedben is 2.15nel es meg nagyjabol sem az volt irva amirol Helmut irt mondtam hogy a heten mar nem iszom. Vissza ujraolvasva es meg ugy sem mire rjottem hogy rossz negyedet nezek. Ekkor gondoltam nem is irok mert ilyen allapotomban tudok olyanokat irni hogy mar vitatkoztam magammal is forumon.
2negyed 2 00
Errol irt es kiegeszitem, bar ez egyeni dolog. Ezeket az edzoi hivasokat utalom a legjobban. A hosszabban elfelezve a palyat a felso es az also resze a D-nek teljesen mas felfogasban jatszik. Az also nem hiszi el hogy sikeres lesz a blitz es ugy jatszott hogy "Istenem el ne verjenek hosszun", arra ott tartom a S-H Safety-t es kesz. Amugy nalam a F7 jol jatszik a blitz be van hivva es mennie kell, de a passz ellen igy hogy felkinalom a rovid passzt es nem elvarom az nalam nem konzekvens. | Remelem itt erthetoen irtam 😊 |
2 negyed 0.48
5 percig csovaltam a fejem, ha ez a ravens akkor abban biznek hogy csak a DL volt ambiciozus es nem ez volt a hivas.
3. negyed 13.34
A kommentator "good protection" nem hazugsag volt nem mondta hogy szabalyosan, de a holdingot nem, csak az 52 jatekost nezve. Egyszeruen mar belemasztak a fejebe, Fogja es dolgozik a futas ellen es fel van keszulve a 2 gap-re, mire siettetnie kellene addigra a labat elhagyta es nulla teljesitmeny jott ki belole. A baj hogy mindezt nem az RT ellen hanem egy TE ellen ( ot ismerem es jol blokkol, de akkor is )
Idaig neztem mert mennem kell.
Zaraskent egy 2 gap-es aki siettetni is kepes az nagyon nehez talalni es egy vagyon. Nagyon nehez feladat. Ha nem tudja akkor kar kerni tole, mert nem lesz hatekony es konnyen ki fogjak hasznalni az ellenfelek.
A megoldasok:
1.) keresni egy futas ellenit playat aki ugyan nem lesz jo sietettni de ezt meg lehet oldani semabol es blitzelni az oldalarol..stb ( a kedvencem a nevtelen hosok kozul a ravensbol JJ, szerintem a csaladjan kivul csak nekem van mezem tole, de Suggs aki egy kivalo pelda a posztra neki sokat koszonhet). De igy zarva van a szel.
2.) Esetleg ha a secondary es foleg a CB-k nagyon jok futas ellen akkor lehet jatszani es akkor el lehet maszkirozni, ha ok rosszak futas ellen akkor ongyilkossag ezt jatszatni, es az sem konnyu feladat, de lehet van ra ember ra itt ( lovesem sincs a keretrol ).
A harmadik ha marad emberunk es jo lesz kesobb vagy egyszeruen csak egy gap-es lesz. Kerdes hogy a 2gap vajon a sarokkove-e a DC-nek.
több mint 2 éve
Zman77
531
Jön Neal,és Kenneth Walker. Nagyon várom már.
több mint 2 éve
Nem biztos, hogy nem lesz igazad.Adams egèsz èvre pihi 😔😔😔Hot take: Igy, hogy a vedelem nem lesz rakenyszeritve, hogy kedvezzen Adamsnek, csak erosebbek lettunk hatul.
dande2
undisputedly
Elvileg a rendszerünk nem Single high.... Adams boxon kívül alkotott valaha maradandót?
Mondjuk blitzelni kb csak ő tudott.
több mint 2 éve
Adams egèsz èvre pihi 😔😔😔Hot take: Igy, hogy a vedelem nem lesz rakenyszeritve, hogy kedvezzen Adamsnek, csak erosebbek lettunk hatul.
dande2
több mint 2 éve
Adams egèsz èvre pihi 😔😔😔
több mint 2 éve
Mit műveltetek a Denver topicban ember, te jó ég!...elmentünk szobára... 😀
akdestroyer
több mint 2 éve
Hát, én azért nem mondanám ezt!Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
Többiek nőhetnek fel mellé.
braxa88
Duff
DT-nek szerintem ez a rendszer nem ízlik, és szerintem ő nem olvas annyira jól. Elvileg ő OLB, gyakorlatilag sok alkalommal DE.
Fiatalka a 2 gap felügyelethez. The Smith' gondolom megvan. Aaron Smith, Bruce Smith, Justin Smith. Na ők prototípus 3-4 5 tech Endek - 280 font alatt nincs élet.
Nekem nem tetszett a gap elosztás, de Taylor sem mindig értette, hogy merre jön a játék. Próbálok összefoglalós játékokat hozni.
2. negyed. 2:17 rossz oldalt választ. Én tudom, hogy 2 DL+2 OLB játékos van a pályán de valójában szerep szerint 3 DL, és a gyenge oldal Nwosu OLB. Ez azért sarkalatos, mert az értékeléseknél ez mindig kérdés. Nwosu OLB, és nem az a feladata, hogy eltolja a fal tengelyét, hanem, hogy read and react módon kontrollálja a Gapet, illetve a zónát.
Ezt azért kell tisztázni, mert Taylor sok alkalommal DL szerepet kapott valójában 2 gap felügyelettel, míg Nwosu itt is OLB-t játszik. Táguló zóna van a gyenge oldalon, nyilván nem rohan bele Nwosu a pofonba- ez még érdekes lesz . Mind a 2 End kívülről megy, ők itt megették a passz opciót, de igazán nagy hülyeséget nem csináltak. Cody Barton viszont, rossz gapet választ. De ez sem igaz, mert ez lenne a jó gap, ha Barton gyors lenne, de nem az.
Úgyhogy kapunk egy nagy futójátékot.
Vissza Taylorra. féidő vége előtt 2:00 . Amit mondtunk a táguló zónáról az itt lesz érdekes. Mind a 2 oldalon táguló zóna van. Nwosu megint OLB valójában, és zár a zónába. Taylor meg End megint és támadja a LOS-t, szinte érintetlenül lerohanja Wilsont, belesétál a csapdába.
Itt megint ki kell emelnem Cody Bartont, aki valójában megeszi a játékot.
Nem tűnik fel, hogy a 2 xSB győztes Flemings simán átengedi Taylort, és őt veszi fel tehát aki belül. Na vajon miért? Ahelyett hogy kiváltana a táguló zónába, megy tovább. A táguló zónából elvitte a DB-ket a két elkapó. Ilyenkor azért lehet sejteni, hogy "bazdmeg van".
Amiről igazán beszélnünk kéne az a 2 ILB játékintelligenciája. Pont Undival néztük a Denver 3. harmados fumblejét, és jordyn Brooks egyszerűen érthetetlen, hogy mit néz.
Tajlor Passrusha egébként nem volt olyan rossz. Ehhez hozzátartozik, hogy a 73-sa egy rutinos legény, mindig csak annyira fog, amennyire még belefér. Arra nem fognak dobni. Taylor összedönteni nem tudta -egyébként ő inkább gyors, mint erős, ő nem Frank Clark. Amikor Taylor próbált befelé forogni, akkor mindig csak annyira fogta, hogy ne dobjanak zászlót, és a Guard be tudjon segíteni. Ennek viszont lett egy olyan következménye, hogy a Guard helyén kialakult a nyomás. Egyébként a 61-es Guard konkrétan ki is csekkol a meccs végére. A goal linenál ott sincs szinte, és ekkor már Flemingset is eltemetik.
több mint 2 éve
😊 ördögöd van!Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.
Wilson már nem a mi gondunk.
Helmut _Professional drinker
Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
Fantomas0429
több mint 2 éve
Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.
Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
több mint 2 éve
Sebii
3 535
Passrushban elfogadható volt, de futás ellen teljesen súlytalan volt, amikor épp nem takarították el tükörsimán, akkor is rossz szöget választott rendre. Tudom, hogy nem ez az ő fő feladata, de azért többet várnék.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
3 nyomás, (1 hit 2 sürgetés)Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
braxa88
Duff
nem sok, de nem 0.
Volt egy olyan play is amin durván holdingolták,sima sack lett volna, sőt fumble esélyes oylan gyorsan érkezett volna Taylor. Persze még itt se jött zászló a holdingra. Nagyon durván lőtt ki amugy Taylor a snapre.
4. negyed, 3:27, 2.&5, Jeudy drop.
itt a play:
twitter.com/MitchSchwartz71/status/1569520496605011969
Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Duff
3 133
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
braxa88
több mint 2 éve
Merkozes utan azt mondtam, hogy nem tudom mit gondoljak rola, de egyre jobban tetszik a jateka, csak a labdat kellene keresnie es akkor jo lesz. Ebben az ertekben (Passer Rating) nincs benne a 2 DPI amit dobtak ra, de azert nem rossz:Tariq Woolen vs Broncos:
— PFF SEA Seahawks (@PFF_Seahawks) September 13, 2022
🔵 34 coverage snaps
🔵 3 targets
🔵 0 catches allowed
🔵 39.6 passer rating allowed (best among rookies, 5th among all CBs)
5th Round Rookie 😌😌😌 pic.twitter.com/5sjMawoaxo
Ez mar jobban tetszik, mint a kozonseg futyulese:
Love forever bro @dkm14 🙌🏾 https://t.co/hO3HR57AHN
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) September 13, 2022
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
531
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?
több mint 2 éve
braxa88
12 534
elnézve hogy védekeztünk a futás ellen, nem is kell Lancenek adniuk a labdátLance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Zman77
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
több mint 2 éve
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Zman77
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
több mint 2 éve
Zman77
531
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.
több mint 2 éve
Nekem már megvolt a SuperBowl! 😀Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
Vitézlő Titoknok tomz
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nekem az egész hetemet előre bearanyozta ez a W.Zárjuk sztem a hetet is egy W-vel.
akdestroyer
A legszebb úgyis mindig a friscot helyrerakni
több mint 2 éve
Nekem az egész hetemet előre bearanyozta ez a W.Vhogy így?
akdestroyer
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...