NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
20
5
2:15, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 2 éve
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Ja szerencsére az itészek kicsit konkrétabbak, mint a sporik voltak. Folyamatosan Wilson nyakában lihegett.
Többiek nőhetnek fel mellé.
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Többiek nőhetnek fel mellé.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?első meccse volt. Chubb meg ha egészséges akkor nagyon jó edge, megverte többször, de sztem pár meccs után úgy belerázódik hogy a legjobb OT-k között legyen hamar.
Helmut _Professional drinker
Ha már Giants, Andrew Thomas teljes rookie éve gyenge volt, most meg már elit szinten képes játszani 3.évére
több mint 2 éve
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?
több mint 2 éve
Zman77
531
A két Tight end TD pedig külön öröm,hogy ha Metcalf,és Lockett párost leveszik a pályáról a védők.
több mint 2 éve
Zman77
531
Ez a Gino,ha főzni nem is főz,azért a szendvicset korrektül megcsinálta 😀 Most,hogy meg van az idei év legfontosabb WIN-je,a következő mérkőzéstől már jöhetne Lock ... Lucas ,és Michael J. játékát meg öröm nézni !
több mint 2 éve
Ordas nagy 😊 😊 Lemings 73-assal sokkal diszkétebb volt.holding gyanús.Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Nwosu nagykirály amúgy. De neki is kell pihenő.
Dunlap mondjuk maradhatott volna
Eskridge 5 db snap...
braxa88
De ez előfordul
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
holding gyanús.Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Eskridge 5 db snap...
braxa88
De ez előfordul
több mint 2 éve
Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
Eskridge 5 db snap...
braxa88
több mint 2 éve
Wilson haterek!Hol vagytok?! Tessék, tessék, lehet kicsapni az asztalra, mondjátok csak! 😀
Ma látványosan csak én nem kaptam reggelit a családban a feleségemtől, akinek nem sok csak egy 4-6 doboznyi Broncos ereklyéje van, de mondjátok csak....!
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Eskridge 5 db snap...
több mint 2 éve
őőőő...nem..akkor jó láttam ami történt 😀 😀Tedd a szívedre a kezed, te nem markolnál bele abba a feszes seggbe?
Nemzetes és Méltóságos petey
...
Naugye.
akdestroyer
😀
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
..akkor jó láttam ami történt 😀 😀Tedd a szívedre a kezed, te nem markolnál bele abba a feszes seggbe?
...
Naugye.
több mint 2 éve
..akkor jó láttam ami történt 😀 😀Geno megcsinál ennyi! 😊
több mint 2 éve
Kultúrkörökben ezt úgy oldanák meg h a bevonuláskor éljenzik, majd a meccsen fütyülnek (lásd Pecc és TB). Az FO/PC eléggé efelé vitte a közhangulatot, pedig RW egy rossz szót sem mondott a csapatra/városra/szurkolókra. Ez van, remélhetőleg utólag megkapja majd az általad is említett és megérdemelt ovációt.Mondjuk a szurkolok elmehetnek melegebb eghajlatra:Ellenfél QB-ja, aki lelépett mert nem akart itt játszani. Én nem búúúznék, de érthető.
Russell Wilson getting booed in his return to Seattle 😬
— PFF (@PFF) September 12, 2022
(🎥 @gbellseattle pic.twitter.com/fJFTLVURrH
undisputedly
Majd ha visszavonul és felhúzza egy meccs előtt a 12-es zászlót majd megkapja a megérdemelt ovációt.
braxa88
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Mondjuk a szurkolok elmehetnek melegebb eghajlatra:Ellenfél QB-ja, aki lelépett mert nem akart itt játszani. Én nem búúúznék, de érthető.
Russell Wilson getting booed in his return to Seattle 😬
undisputedly
Majd ha visszavonul és felhúzza egy meccs előtt a 12-es zászlót majd megkapja a megérdemelt ovációt.
több mint 2 éve
Mondjuk a szurkolok elmehetnek melegebb eghajlatra:Russell Wilson getting booed in his return to Seattle 😬
több mint 2 éve
A meccset este pótolom (ígérem), de hogy a tippmixesek a kardjukba dőltek, az tuti. Igazi méretes zakóra számítottam, RW HOF szintű produkciójával, mert nem hinném hogy nem volt benne a csakazértis. Aztán egyszercsak csoportelsők lettünk. Vélhetően csak átmenetileg, hogy aztán helyre álljon a világ és idén is küzdjünk a levegővételért, de idén minden apróságnak nagyon kell örülni. Ma még egyetlen PC takarodj el nem hangzott, és ez azért haladás. (Na jó, azért készülnek már a tacepaók, biztos ami biztos). Mindenesetre 1 db W a táblán. Kopasz gyíkok már nem leszünk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Vilag butaja volt a Broncos, csomo sarga is, de amellett oriasit kuzdve es jatszva nagyon kellemes meglepetes es Seahawks nyitany!😊
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Én sokkal többet kaptam a meccstől, mint amennyit vártam.Kezdjük a negatívumokkal.
A halftime adjustment-ünk egy duplanulla - funfact: a klozetet is ezzel szokták jelölni.
Én értem, hogy gyorsan kielemezték Genot, de erre illik reagálni, és mivel Geno egy backup QB, ez nem is (csak) az ő feladata/felelőssége lenne. Oldalról viszont nem kapott valami sok segítséget, mondjuk úgy semmit, bazki, nem lehetünk startégitalilag ennyire leforrázva.
Mondom ezt úgy mintha nem félidőnyi a letolt gatya lenne a Carroll-féle signature move egy évtizede.
Mondjuk ennek is van egy érdekes íve, hiszen amikor még volt csapat, pont ellentétes előjellel zajlott ez, általában a meccs első félideje nézett úgy ki, mintha csak valami sörfocira ruccant volna össze a brigád 0 felkészüléssel, kb nem volt TD-vel végződő nyitó drive-unk, egyáltalán lófasz se, csak rengeteg 3&out.
Aztán a félidő után általában mi törtük fel a reteszt, és érkeztünk meg a meccsbe, de erre azért ráment az évek során pár tucat regular season W, meg 2-3 PO menetelés.
Érdekesség nem csak meccs szinten volt ez így, hanem éves viszonylatban is, ordenáré szeptemberek-októberek után általában a szezon közepére érkezett meg a contender forma.
Az elmúlt pár évben viszont 180 fokot fordult ez a trend.
Most meg már régóta óta azt nézzük hogy össze van rakva a csapat a kezdésre, megy a henger, nyitódriveok, vezetés, aztán a halftime adjustment után rendre feltörlik velünk a padlót, de dulván.
Éves szinten dettó, a hagyományokkal ellentétben rendre erős szezonkezdeteket produkálunk, hogy aztán az 5.-6. forduló után beleálljunk a földbe.
Ez csak szerintem tök érdekes?
És hiába az új QB, nincs új a nap alatt.
Nem lehetne egyszer az a k.életben, hogy Carroll összerakja úgy az egységet, mintha a meccseknek mind a 2 félidejét lejátszanák?
Ez nagyon csípi a szemem, és nem tegnap óta.
És ezért legkevésbé sem Genot hibáztatom, amikor rendesen alárakták a playbookot, MINDENT tökéletesen megcsinált. Én nagyon elégedett voltam vele, az ami benne volt azt kimaxolta, ennél többet senki sem várhat komoly arccal tőle.
Én alapvetően 3-5 W-re raktam a szezont, de ha le tudunk pakolni még pár ehhez hasonló félidőt, akkor egy 7-10 is simán benne van a pakliban.
Nyerjünk minél többet, én alapvetően nem vagyok annak a híve, hogy +8 draftpozícióért szopjunk egész évben. Úgyis olyan futót reachelünk majd akit a harmadik kör közepére várnak - akkor meg nem tökmindegy hogy 1/5-re vagy 1/12 húzzuk ki?
Na, nem akarok többet károgni, igen ezer sebből vérzett az O#, és igen lesznek védelmek akik ellen nagyon csúnyán beleállunk majd a földbe - de nézzük azt miben bízhatunk.
Pozitívumok
Számomra az elmúlt évek draftpolitikája egyre jobban igazolja magát. Gyűlöltem a Penny/Brooks húzásokat, nyilván mindenki emlékszik mennyit téptem miatta a számat, de az elmúlt évek roster eseményeit figyelembe véve most már mindkettővel kibékültem.
-Penny az egyik oszlopa lehet ennek az O#-nek, nagyon nagy formában van, és végülis egy 1/huszonx pick nem is volt nagy ár érte, ha azt nézzük hogy a Dallas se kapott sokkal nagyobb boostot egy 1/4-en kihúzott Elliottal.
Örülök hogy itt van.
-Jordyn Brooks pedig szép lassan a védelem vezére lett, és nem csak fizikailag, hanem a teljesítményével is abszolút kiérdemelte. Elég olcsó demagógia lenne azzal jönni, hogy bezzeg nézzük meg mit mutatott Wagner a Rams-ben... mert ez egy baromság, nem ezen a meccsen múlik, és nyilván sosem nem lesz belőle egy BW kaliberű MLB, de ő is egy nagyon nagyon erős oszlopa (már most) a védelemnek, és igen, így végül örülök hogy őt húztuk.
További draft sikerek:
- A két kezdő OT, basszus nagyon jó srácok lesznek.
- DB sor
Michael Jackson az egyik új kedvencem, nagyon nagy fogás, CB1 és igazi playmaker a csávó, és többetekkel ellentétben én Woolen-nel is ki vagyok békülve, mert élénken él még bennem Tre Flower, meg Dunbar szelleme.
Nagyon jó CB lesz ő is. Ami a nagy hibája, a túlzott agresszió, azon pont tud majd változtatni, viszont ami meg nem tanulható azt már most tudja.
Ha van poszt amit ki tud nevelni Carroll, akkor a DB pont az.
Szóval az elmúlt évek fiatalitása az én szememben összességében erősen pluszos, és ennek fényében még az ilyen Collier-féle rövidzárlatokat is el tudom engedni.
(Mondjuk az J.Adams tradet azt még így se, ahhoz legalább egy P.Manninget kéne draftolnunk jövőre.)
Szóval ha azt nézzük, hogy az elmúlt években, rendre történelmi mélységekből sikerült felrángatni a D#-et egy korrekt közepesre, akkor idén ezzel a sok fiatallal a határ a csillagos ég.
Lájk.
UI: Még mindig szívszorító dolog Wilsont narancsban látni.
UI2: A lelátóról belógatott 12>3 tábla egy vicc volt, és egyúttal azt sem gondolom hogy a 7>3 igaz lenne.
<3, így helyes.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Pl. Az OL amugy rendre tiszta zsebet adott neki (lol, ilyet leirni ennyi ev utan meg mindig fura), de nem akart fellepni. O nem kezdo QB. Csere. Ez meg is latszott. A masodik felidoben 0 pontot csinalt.Nala a brainfart dontesek lesznek majd kivaltkeppen idegesitoek.Mint pl az a remek meglátása, amikor úgy gondolta, hogy futás közben félig hátrafordulva, keresztbe vágja a labdát a pálya átlós felére Dissly és Penny közé? 😀 Hát majdnem a szívemhez kaptam, mert az minden rendes helyen instant pick6, itt meg még mi jöttünk ki jól valami büntinek hála.
undisputedly
Hanni
Amugy Lucas nagy allat lesz ebben az O#-ban szerintem. A vedelemben MJ volt az ude szinfolt.
több mint 2 éve
Nala a brainfart dontesek lesznek majd kivaltkeppen idegesitoek.Mint pl az a remek meglátása, amikor úgy gondolta, hogy futás közben félig hátrafordulva, keresztbe vágja a labdát a pálya átlós felére Dissly és Penny közé? 😀 Hát majdnem a szívemhez kaptam, mert az minden rendes helyen instant pick6, itt meg még mi jöttünk ki jól valami büntinek hála.
undisputedly
több mint 2 éve
Hát ez elég vicces meccs volt...Geno egy felidon at volt jo. Amint kielemeztek azt a par playt amit eroltettunk, mar megallt a tudomanya. Tavaly ugyanez volt. RW serulese utan beallt, az elso meccsen ha jol emlekszem, meg QB-nak nezett ki, aztan utana volt rola video, meg is ettek. Nala a brainfart dontesek lesznek majd kivaltkeppen idegesitoek.
Észrevételeim, amit még előttem talán nem volt. Ránk férne egy tackle coach 😀 Annyi misstackle volt, ráadásul többször is éppen hogy az hozta meg a Denvernek a továbbhaladás lehetőségét, hogy az a pár centi hiányzott egy rendes seggrefejelésből.
Gyanítom nem lesz több olyan ellenfél idén, aki akármennyi&Goalnál kétszer is fumblizik, de bízom benne, hogy a mi Safetyjeink sem esznek meccs előtt sültkrumplit, és az országos pickeket leszedik, legalább az egyik.
Woolen nekem most nem tetszett, ostoba DPI volt mindkettő, nem a "megbocsátható" DPI or TD szitu, hanem ez az igazi rookie fegyelmezetlen mezrángatás. Remélem kinövi hamar.
Geno jól elmanagelte a játékot, örüljünk a váratlan győzelemnek, de azért ez kurva kevés lesz egy szezonon keresztül. Fognak kelleni nagy passzok, a pálya meghosszabbítása. Az hogy DK-t arra használtuk, hogy 1-2 yardos passzok után birkózzon a védőkkel... meg is láttuk mi lett az eredménye.
Szóval tök jó, sérültek jöjjenek helyre mihamarabb, a héten Frisco, várom nagyon a meccset, az is igazi paralimpia lesz, ahogy láttam őket 😀
Hanni