peet_24

Seattle Seahawks

peet_24
Utoljára láttuk
13 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
191


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
peet_24 Seattle Seahawks 191
1. c
2. d
3. b
4. e
5. e
6. b g

köszi
4 napja
peet_24 Seattle Seahawks 191
Lock a a kezdő QB,és nem 1/1-ért megyünk ! Csak pozitívan emberek !
Zman77
Forrás?! Múlt héten még geno kezdett a lapok szerint.
Helmut _Professional drinker
Én is ezt olvastam, ezen a héten meg azt, hogy Lock jobb számokat hoz. Tippre nyílt verseny lesz az előszezonban, de lehet, hogy a szezon elején is, az biztos, hogy egyikőjük sem kiemelkedő a másikhoz képest.
4 napja
peet_24 Seattle Seahawks 191
Semmi edzőtábori hír/pletyka? Lehengerlő és újszerű már az offense?
funkyparduc
Woolenről azt mondják, hogy jó
Walker hasít
Wilson nem eladó,
jah ez régi... (bocs, még túl korai?)

Nem értek eléggé hozzá, nekem túl sok az ismeretlen. Ha Lock értékelhető számokat hoz a D első csapat ellen, az mit jelent? Valamennyire életképes Qb? Kisegítik az elkapók? Jó a rendszer? Rossz rendszer ellenére értékelhető? Annyira gané a D#, hogy még Lock is irányítónak tűnik ellenük? Tudjuk egyáltalán, hogy ki alkotja pl a végleges CB sort? Van már valamilyen D# rendszerünk? (amit láttam, az megint 10 yardra felállás a WR-től, az nem tetszett...). Nyilatkozat szinten a szokásos, mienk a Lombardi, a szezon csak formalitás.
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
Vendégként már nagyon kellemetlen volt hallgatni, hogy - bár mosolyogva hozták a levest - a konyhában a szakács, meg az étteremvezető üvöltözik. Elromlott miatta a hely hangulata. Engem nem érdekel a Michelin csillag, vagy ha koszos a tányér, csak más legyen a menü, mint eddig.
2 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
ööööö...eladó a csapat?
3 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
Helmut the Dystopian Ride
+1
They also didn't pick a linebacker to help make up for the loss of Bobby Wagner.
NFL.com

NFL.com tipp Qb+LB lett volna az első két helyre, mert elment a sztár Qb+LB. Lehet, hogy ez kicsit bonyolultabb...
3 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
John Schneider says they may or may not make a pick at No. 9 overall.

Szerintem nem húzunk itt Qb-t. De akkor miért akarna felmozogni ide másik csapat? Nem látom, hogy irányítóért ki akarna kit megelőzni azzal, hogy a kilencedik helyre feljön. Akkor miért? CB, OT, EDGE? Olyan nekünk is jól jönne és nem hátsókörös, red flag projektjátékos, hogy hátha, hanem mondjuk értéken elhozott tehetség. Értem, hogy nincs garancia a tehetségnek gondolt játékosoknál sem, de egyszer nem akarnánk konzervatívan draftolni? Csak az elején...Csak egyszer...

Megint az lesz, hogy okosabbak akarunk lenni mindenkinél és vagy csinálunk ebből valami hátsókörösöket, amin jönnek a bustszagú legények, vagy meglepődünk, hogy senki sem akar velünk cserélni és zavarunkban bemondjuk annak a nevét, akit az elcserélt második körös pickért akartunk volna hozni...
4 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
Kár hogy megosztva nem lehet gyűrűt nyerni, mondjuk ha RW és BW egyaránt odaállna jövő februárban az új gyűrűivel PC elé és az orrába nyomnák, az epic lenne.
tomz
Szerintem egy face to face SB is éppen elég keserű lenne. Azaz kéne lennie, de nálunk ilyesminek nincs következménye, kár ezt várni sajnos, csak a mi lelkünknek rossz. Esetleg körbe röhögnek minket ligaszinten, de ennyi.
4 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
a csapatnak nincs tömegvonzása
Helmut the Dystopian Ride
Ryanért azt azért megadhattuk volna
braxa88
Twitter:
Trent Brown had a great visit with Seahawks. But Patriots were able to make comparable offer and he decided to stay put protecting Mac Jones.


ha úgy nézem, elég gyorsan alátámasztásra került a teória... persze lehet belemagyarázni, hogy konferencián belül nem akarták odaadni, meg ilyenek, de simán lehetett annyira normális az Atlanta, hogy nem adták ide Ryant, ha nem akart jönni. És el tudom képzelni, hogy nem akart jönni

Szerkesztette: peet_24
4 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
jön ide már mindenki szóban... Kaepernickről is beszéltek, meg "ton of faith in Drew".

Szerintem Lock lesz idén és reménykednek benne, hogy nem lesz olyan jó az a denveri kaland az első évben, érni fog valamit az az első kör jövőre is (ha mást nem, trade alapot). Most néztem, olyan nagyon sok pickünk így sincs, szerintem draftról sem jön qb hátsó körből próbáljuk meg címszóval, max a sok letrade után, abban úgyis erősek vagyunk...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
 www.cbssports.com/nfl/news/k-j-wright-isnt-ruling-out-possible-reunion-with-seahawks-im-not-closing-the-door-on-seattle/

Az utóbbi évek egyik legfelemelőbb, és emiatt egyben legszomorúbb interjúja.
Cancel Culture
KJ Wright meghal és feljut a mennyek kapujába. Vár egy darabig, majd kinéz Szent Péter:
- Szervusz Fiam! Elég sok dolgom van, gyorsan mondj egy pár szót magadról, aztán eldöntöm, hogy beengedlek, vagy sem!
- Életem nagy részében NFL linebacker voltam. Volt gyűrűm, pro-bowlom és még év embere díjra is jelöltek. Játszottam középen és szélen is, jó voltam Samnek, Mikenak és Willnek. Játszottam Gus Bradley, Dan Quinn, Kris Richard és Ken Norton vezénylete alatt is.
- Jól van fiam, úgy látom, hogy nagy világjáró voltál, mozgalmas életed lehetett, sok helyen megfordultál, biztosan mindenhova hívtak játszani.
- Én-e? El se mentem Seattle-ből...
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
200 IQ PC-taktika: felerősítjük az elkapó gárdát, hogy bármikor passzolhassunk. Mi tudjuk, hogy ők úgy tudják, hogy passzolunk, tehát futunk. De most ezt elmondtam, tehát tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők úgy tudják, hogy passzolunk és futni fogunk, tehát mégis passzolunk... óóó, megint elmondtam...
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Mélyen szakmaiatlan a poszt, mert én kevesebbet tudok a fociról, mint amennyit itt többen már elfelejtettek róla, de ez mi volt?

1
A snap pillanata, a futó már el is indul: nem lesz futás, vagy Murray fog futni.


2
Murray hátralép, első szándékból már tuti nem lesz futás, középen meg biztosan nem. Adams nem jön előre, nem mozog emberrel. Murray hátralép, nézi az első célpontokat, de sok az ember, valószínűleg a futóra is jutni fog. Edmonds közben kerül.


3
Murray tovább hátrál, kicsi idő, az első célpontoknál óriási tumultus, fordítja tovább a tekintetét. Adams előtt elmegy a TE, elvileg adja át Diggsnek nem? Diggs meg átadja Edmondsot Adamsnek gondolom. Diggs lemaradt, Murray azt látja, hogy vagy a TE, vagy Edmonds üres lesz.


4
Murray tovább hátrál, Diggs elindul felfelé, veszi fel a TE-et (vagy legalábbis tüzet olt), ha már Murray feje fordult. Adams pedig előre jön. Miért? Hogy megakadályozzon egy falembernek belöbbölt labdát? (Ők elkaphatnak egyáltalán?) Van 2 ember a területén, a qb meg nem fog mindenkin keresztülfutni…


5
Adams megy előre, de 10 yardra a labdától és Murray-től és a rush is kezd odaérni. Edmonds megy tovább kifele, a TE pedig Diggs területére tart. Murray türelme kifizetődött, bárhova dobja lágyan, Edmonds alááll.

Értem: ösztön, meg nem annyira jó a coverige skill. De ez nettó fegyelmezetlenség nem? (ami végül is edzői hiba is) Ha marad, akkor viszonylag nagy eséllyel kivédekeztük volna? (tudom: nincs ha, de feltételezve). Vagy előre kellett mozognia? Mondjuk hogy a TE kitakarta Edmondsot? Gyengének tűnő duma.

Jah az eredmény: TD persze
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Tök OFF:
Mennyit ér 12 millió dollár? Repkednek a számok, meg rengeteg a "tiszteletlenség", az un "respect hiány".
Magyarországról nézve a 12 M USD értelmezhetetlen mennyiségű pénz. Nade hogyan van ez az USA-ban.

Szóval azért ...na!
Helmut Zimmer
És ez a történet az én szemszögemből nézve pl még mindig népmese-szerű (a fiatal királyfi a nehézségek ellenére is talpra áll és révbe ér). Itthon, egy ilyen szintű üzlethálózatot összehozni KÉTSZER, hát aztakur… (biztosan van rá példa, csak én nem ismerek, de mindenképpen kalapot le!), szerintem simán elsodornak a nehézségek, ha nem vagy ennyire kitartó. Vagy több energiát fektetsz a családba a munka rovására, vagy csak egyszerűen van egy hobbid, amiből nem veszel ki pénzt (pl agyagozol minden héten 5-8 órát, az már óriási kiesés), vagy a testi/szellemi egészségedre több időt áldozol, akkor már sokat romlanak a talpra állási esélyeid. Tömegével tudnék mondani olyanokat, akik végigmelózott és szétesett élettel forintban sem tudnak 12M-t felmutatni a végén. Jól írtad, a 12M dollár innen, Kishazánk rögvalóságából nézve feldolgozhatatlan összeg, nem egy évre, hanem egy élet munkájára is. (nem akartam ennyire drámába vinni, csak azt akartam érzékeltetni, hogy az általad leírt történetre a magyar melós csak csettint a nyelvével, hogy „micsoda-csoda”).

Egy egységsugarú szurkoló számára tényleg feldolgozhatatlan összeg ez a 12M, de valójában egy ilyen sportcsapat komplett működése, mechanikája is, kiragadva ebből csak a FO működését például (valószínűleg még annál is komplexebb, mint amit tippelünk ezért is lehet az, hogy összesen nincs 32 jó GM és jó HC). A szurkolói lét aszimmetrikus, furcsa rendszer. Én rajongok valamiért, amit magaménak, a családomnak érzek, pedig az a valami valójában le sem szar. (általánosságban, mint a szurkolói közösség része, még talán foglalkozik velem, bár akkor is leginkább a pénztárcám érdekli, de személy szerint, hogy mi van azzal a peet gyerekkel, háát…nem igazán).
Válaszul belepofázok olyan dolgokba, amihez nagyon nem értek és dobálózok olyan számokkal, amit valójában fel sem tudok fogni. Szóval simán megérte volna a fix 15M/év Clowney-ért. Szerintem legalábbis biztos 😊

Hogy nekik (sportolóknak) mit jelent 12M, azt undi tökéletesen leírta. Ilyenkor abba gondolok bele, hogy vannak olyan szuper-atléták, akik valamilyen testi hibájuk miatt nem tudnak kiteljesedni (most nem a kézfej nélküliségre gondolok). De biztosan van valahol az alsóbb ligában, vagy mekiben dolgozó olyan elkapó, aki van olyan gyors, meg ügyes, mint egy top WR, csak alacsony, meg kicsi a keze (nem mindenki RW, hogy kompenzálni tudjon). Neki mennyire csikoroghat a foga, hogy látja hisztizni őket néhány millióval több fizuért

Bocs az off-ért és a wall of textért.
8 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 191
ugyanaz a mantra évek óta...

Magától szar az OC? PC vezeti az OC-t és azért szar a játék képe? RW limitációi miatt nem domborít az OC? De ha jó lenne az OC, akkor a keretek ellenére is menne a play. De a fal miatt nincs mozgástere az OC-nak, nem tud kidolgozni playeket, mert egyből ütik a QB-t. Nem, a szar fal RWnak nem jó, mert őt ütik egyből. De RW amiatt az, aki, mert ilyen fal mögött megy neki igazán, ezt tudja hozzátenni. De a scramble-re nem lehet playbookot alapozni. De az elhajtott OC-k máshol sem dobnak akkorát. De PC meg jó edző, mert eredményes szervezetet vezet évek óta, 20 franchise inkább kérné, mint nem. RW igenis jó qb, mert a statok ezt támasztják alá, 20 csapat inkább kérné, mint nem... Akkor az OC a hibás nem? De az OC vajon magátol szar, vagy...

Igazából egyszerű SEA szurkolónak lenni, egy választott szimpatikus ponton kell bekapcsolódni a körforgásba...
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Here comes the Wilson Church.
Végre van nyomorult Mahomeznek 1 vacak meccse és jön az imamalom. 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Néha muszáj átmennem Stalker-be, nem tudok azzal a tudattal együtt élni, hogy a QB-nk nem az a hős, akit megénekeltünk.
akdestroyer
Attól, hogy Mahomez nem volt jó Wilson nem lesz jobb. Wilson attól lesz jobb, ha beletesz egy csomó melót.....
Helmut Zimmer
Most mi nem tetszik? Menofdöjír! Beletette a melót? Bele. Megkapta? Megkapta. Akkor? Igen, mellette szeret sportolni is aszongyák...
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Akkor most kiveszed a fenszi arany fülbevalódat, eldobod a vicces cumis fogvédődet, ma már nem állsz be, akkor sem, ha kikapunk és meccs végéig nyomod a fekvőket megállás nélkül... Ehelyett pacsizás van, meg vigyorgás...
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Make the skittles rain! A sok sérülés, a rossz OC\DC szemlélet és ugyanazok az idegesítő banánhéjak után (O-line, passrush...) a szezonban én nem várok már eredményeket. De az öreg miatt szívesen ülök le meccset nézni 😀
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Ez így nem megy fejre?
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 191
Ha jól jön ki a lépés, akkor van esély a POra, ami túlteljesíti az elvárásaimat és ettől igazán boldog vagyok. De nagyon látszanak a gyenge pontok. DE és a secondary nagyon halovány