peet_24

Seattle Seahawks

peet_24
Utoljára láttuk
10 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
257


Utolsó 10 fórum hozzászólás

29 napja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Akkor ,az új kickoff miatt maradt Dee Eskridge .
Zman77
az első kickoff előtti felkocogás előtti bemelegítés előtti cipőfűzés előtti lehajoláskor már meg fog húzódni
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Folyamatosak az igazolások. Tetszetős a dolog 🙂
Zman77
Sok az 1 éves prove it szerződés. Kétélű fegyver, ha nem illenek a rendszerbe, akkor mehetnek és "megúsztuk", de ha beválnak, akkor sokan akarnak majd "nagy pénzt". Alapvetően szerintem jók a lépések, csak az igazán királyok tudják azt is, hogy kit kell hosszúra lekötni már most. De összehasonlítva az utóbbi évek irányaival bőven jobban tetszik ez.
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Hogy ertekelitek az eddigi free agency mozgasokat?
Nekem eddig B-

Az igazolasok tetszenek viszont en nem voltam rossz velemennyel Diggsrol szerintem a rendszer es Adams balfaszkodasa rettenetesen lehuzta a teljesitmenyet ezert kapott olyan rossz ertekelest.
Fantomas0429
Nem látszik égbekiáltó faszság. Diggs-t én sem értettem. Wagnert sajnáltam. Adamsnek örültem. De addig nincs nagyon értelme osztályozni, amíg nem tudjuk, hogy a kirakós darabkái hogyan állnak össze. A Howell-t is meg tudom érteni. A drafttőkénk vékony nagyon. Az undrafted csoportban kell nagyon jónak lenni...
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Én személy szerint a letrade 22-26 környékére és ott a legjobb elérhető oline kiválasztásnak örülnék. Az így szerzett 2. körössel pedig Colson.
Sebii
nem kéne magasan hozni egy RB-t?
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Lewis el...
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Brooks el...
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
ööö ki is most a TE nálunk?
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
Wilson cut. Azért örülök, hogy minden idők egyik legrosszabb tradejében, a fallosz jó végén álltunk.
Hanni
Persze, csak az eredményt nézve jól jöttünk ki belőle, de bazzzzz. Nagyon nem jó ezt nézni...

Örökké ott lesz két csillag a neve mellett. Egyik, hogy a világ legrosszabb cseréjét ő húzta le nagyon, a másik, hogy MAJDNEM legeslegfelső polcos qb volt (mindenért RG3 sérülését teszem felelőssé, onnan kezdve szorult vissza a futó qb-k szabadon eresztése)

Minden szarság ellenére (brand, ciara, love like Jesus és a többi) ezt nem érdemelte szerintem. Szar ezt nézni, mert bárhova is megy ő a mi irányítónk

Szerkesztette: peet_24
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
3-4-5 helyen jelzik a qb-k között. Az első két választás nagyon valószínű, hogy qb lesz. NE-ARI-NYG-ATL-NYJ-MIN(?)-ATL-DEN-LV-NO van előttünk olyan, aki gondolkodhat irányítóban, nem lenne meglepő szerintem. Feltrade? Kevés a pick, sok a lyuk... Még nem élném bele magam JJ-be. Persze jó lenne
1 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
 nflpa.com/seattle-seahawks-report-card-2024

Felhívnám a figyelmet a headcoach, és az ownership közti őrjöngő szakadékra. Rossz embert rúgtunk ki léptettünk elő. 😊

Javasolnám, hogy a Caffeteriát, Nutritionist/Dieticiant és a Locker roomot is léptessük elő!!!
Helmut Zimmer
Ownership - C+ - 23RD

Club chair Jody Allen receives a rating of 7.9/10 from Seahawk players when considering her willingness to invest in the facilities (23rd overall)

én értem, hogy ebben a gyönyörű sportban mindent IS lehet analizálni és ebből következtetést levonni, de ebből még mi a lóf@szt lehet leszűrni?

nagyon az elején vagyunk az uborkaszezonnak, de fúúú, ilyen hírekkel tűzdelve hosszú lesz...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
peet_24 Seattle Seahawks 257
2 SB részvétel
petey
segítek szívesen elírást javítani 😘

ha csak ezt nézed, akkor 2012-2017 között a 2 SB részvételből egyszer mi legalább el is hoztuk. a logikád alapján akkor bele kell férnie az Adams féle hibáknak is kirúgás nélkül

Amúgy mehet napestig a szájkarate itt róla, hogy JS egy felkapaszkodott senki, aki most hirtelen erős lett, vagy egy elnyomott zseni, de nem tudjuk milyen GM PC nélkül. Annyit tudunk, hogy a szerződés és a cap szitu általában rendben volt (jajj, de várom a választ, hogy most mennyire nincs egyensúlyban...)

amit NEM tudunk és évek óta megy a találgatás:

- mennyire kapott szabad kezet a DC / OC? Mennyire hozhatott saját plan-t (Waldronon a világ szeme)
- a pozíciós edzők mennyire kaptak szabad kezet? (Helló O-line! A magasan draftolt játékosokkal együtt sem működik. Miért? Helló missed tackle hegyek! Hurt faledző. Miért rossz a D-Line?)
- drafton kinek a boardja ütötte a másikét? én is olvastam a cikket, hogy az utóbbi 2 évben már JS választott és nem PC. Igaz? Én nem tudom.

Ezeket a mechanikákat pontosan szerintem max egy maroknyi ember látta.

Én azt sem tudom, hogy az EXECUTIVE VP OF FOOTBALL OPERATIONS+HEAD COACH, vagy a EXECUTIVE VICE PRESIDENT+GENERAL MANAGER a kitalálója egy Adams tradenek pl.

Az biztos, hogy a következő szezonban legalább több, hosszú ideje nyomasztó kérdésre választ kapunk, amiből a legfontosabb az, hogy ez eddig egy olyan one man show volt, aminek az árnyékában gyülekezett egy ingyenélő csürhe és a kifulladt produkció után marakodnak a koncon, vagy PC egy bot volt a hasznos fogaskerekek között, amik már eddig is dolgoztak volna, ha hagyták volna őket. De ezekhez a válaszokhoz kicsi idő kell, mert gecire csak találgat mindenki.
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
"We don't need to hold him back at all," Carroll said on Seattle Sports 710 AM's Pete Carroll Show. "I think Geno's got his game ready to go."

Na most kapaszkodjál g.ci, mert lekerülnek a láncok végre Geno-ról!
Az öreg megint feldobta a napom 😀
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
 www.cbssports.com/nfl/news/k-j-wright-isnt-ruling-out-possible-reunion-with-seahawks-im-not-closing-the-door-on-seattle/

Az utóbbi évek egyik legfelemelőbb, és emiatt egyben legszomorúbb interjúja.
Cancel Culture
KJ Wright meghal és feljut a mennyek kapujába. Vár egy darabig, majd kinéz Szent Péter:
- Szervusz Fiam! Elég sok dolgom van, gyorsan mondj egy pár szót magadról, aztán eldöntöm, hogy beengedlek, vagy sem!
- Életem nagy részében NFL linebacker voltam. Volt gyűrűm, pro-bowlom és még év embere díjra is jelöltek. Játszottam középen és szélen is, jó voltam Samnek, Mikenak és Willnek. Játszottam Gus Bradley, Dan Quinn, Kris Richard és Ken Norton vezénylete alatt is.
- Jól van fiam, úgy látom, hogy nagy világjáró voltál, mozgalmas életed lehetett, sok helyen megfordultál, biztosan mindenhova hívtak játszani.
- Én-e? El se mentem Seattle-ből...
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
200 IQ PC-taktika: felerősítjük az elkapó gárdát, hogy bármikor passzolhassunk. Mi tudjuk, hogy ők úgy tudják, hogy passzolunk, tehát futunk. De most ezt elmondtam, tehát tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők úgy tudják, hogy passzolunk és futni fogunk, tehát mégis passzolunk... óóó, megint elmondtam...
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
push middle - run middle - nem egy bonyolult taktika és ezzel idénre már meg is van a recept ellenünk. A dolog jó része, hogy ezek javítására van keret (főleg a denveri pick elcserélésével).

Alapvetően még nincs vége a szezonnak, de az kb látszik, hogy 1 év alatt a PO határon billegő csapatból egy PO határán billegő csapattá váltunk elmondhatatlanul több mozgástérrel (Cap+draft) és emberi potenciállal. Ez így összességében szerintem k.nagy win. Messziről látszanak a gyenge pontok, nem nagyon meglepő, hogy a Carolina is felállt 8 emberrel a LOS-re. De a 3.WR úgy tűnik megvan, TE potenciál van, RB squad amúgy van (lehet, hogy nem is töretném össze őket ennél jobban, max PO-ban, ha becsúszunk), CB sor van (na ezt nem gondoltam volna). Van lyuk is bőven, lehet melózni.

WAS, NYG, SEA, (LIONS? 😮) között dől el a 7. hely. Az óriásokkal együtt mi vagyunk a két (idénre) kipukkadó lufi, ha az oroszlánok nem folytatják a hengert, akkor sztem a WAS lesz a 6., mi vagy a giants a 7. Morálisan jó lenne szerintem becsusszanni, de valójában nem múlik rajta semmi.

Szerkesztette: peet_24
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
Mélyen szakmaiatlan a poszt, mert én kevesebbet tudok a fociról, mint amennyit itt többen már elfelejtettek róla, de ez mi volt?

1
A snap pillanata, a futó már el is indul: nem lesz futás, vagy Murray fog futni.


2
Murray hátralép, első szándékból már tuti nem lesz futás, középen meg biztosan nem. Adams nem jön előre, nem mozog emberrel. Murray hátralép, nézi az első célpontokat, de sok az ember, valószínűleg a futóra is jutni fog. Edmonds közben kerül.


3
Murray tovább hátrál, kicsi idő, az első célpontoknál óriási tumultus, fordítja tovább a tekintetét. Adams előtt elmegy a TE, elvileg adja át Diggsnek nem? Diggs meg átadja Edmondsot Adamsnek gondolom. Diggs lemaradt, Murray azt látja, hogy vagy a TE, vagy Edmonds üres lesz.


4
Murray tovább hátrál, Diggs elindul felfelé, veszi fel a TE-et (vagy legalábbis tüzet olt), ha már Murray feje fordult. Adams pedig előre jön. Miért? Hogy megakadályozzon egy falembernek belöbbölt labdát? (Ők elkaphatnak egyáltalán?) Van 2 ember a területén, a qb meg nem fog mindenkin keresztülfutni…


5
Adams megy előre, de 10 yardra a labdától és Murray-től és a rush is kezd odaérni. Edmonds megy tovább kifele, a TE pedig Diggs területére tart. Murray türelme kifizetődött, bárhova dobja lágyan, Edmonds alááll.

Értem: ösztön, meg nem annyira jó a coverige skill. De ez nettó fegyelmezetlenség nem? (ami végül is edzői hiba is) Ha marad, akkor viszonylag nagy eséllyel kivédekeztük volna? (tudom: nincs ha, de feltételezve). Vagy előre kellett mozognia? Mondjuk hogy a TE kitakarta Edmondsot? Gyengének tűnő duma.

Jah az eredmény: TD persze
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
Tök OFF:
Mennyit ér 12 millió dollár? Repkednek a számok, meg rengeteg a "tiszteletlenség", az un "respect hiány".
Magyarországról nézve a 12 M USD értelmezhetetlen mennyiségű pénz. Nade hogyan van ez az USA-ban.

Szóval azért ...na!
Helmut Zimmer
És ez a történet az én szemszögemből nézve pl még mindig népmese-szerű (a fiatal királyfi a nehézségek ellenére is talpra áll és révbe ér). Itthon, egy ilyen szintű üzlethálózatot összehozni KÉTSZER, hát aztakur… (biztosan van rá példa, csak én nem ismerek, de mindenképpen kalapot le!), szerintem simán elsodornak a nehézségek, ha nem vagy ennyire kitartó. Vagy több energiát fektetsz a családba a munka rovására, vagy csak egyszerűen van egy hobbid, amiből nem veszel ki pénzt (pl agyagozol minden héten 5-8 órát, az már óriási kiesés), vagy a testi/szellemi egészségedre több időt áldozol, akkor már sokat romlanak a talpra állási esélyeid. Tömegével tudnék mondani olyanokat, akik végigmelózott és szétesett élettel forintban sem tudnak 12M-t felmutatni a végén. Jól írtad, a 12M dollár innen, Kishazánk rögvalóságából nézve feldolgozhatatlan összeg, nem egy évre, hanem egy élet munkájára is. (nem akartam ennyire drámába vinni, csak azt akartam érzékeltetni, hogy az általad leírt történetre a magyar melós csak csettint a nyelvével, hogy „micsoda-csoda”).

Egy egységsugarú szurkoló számára tényleg feldolgozhatatlan összeg ez a 12M, de valójában egy ilyen sportcsapat komplett működése, mechanikája is, kiragadva ebből csak a FO működését például (valószínűleg még annál is komplexebb, mint amit tippelünk ezért is lehet az, hogy összesen nincs 32 jó GM és jó HC). A szurkolói lét aszimmetrikus, furcsa rendszer. Én rajongok valamiért, amit magaménak, a családomnak érzek, pedig az a valami valójában le sem szar. (általánosságban, mint a szurkolói közösség része, még talán foglalkozik velem, bár akkor is leginkább a pénztárcám érdekli, de személy szerint, hogy mi van azzal a peet gyerekkel, háát…nem igazán).
Válaszul belepofázok olyan dolgokba, amihez nagyon nem értek és dobálózok olyan számokkal, amit valójában fel sem tudok fogni. Szóval simán megérte volna a fix 15M/év Clowney-ért. Szerintem legalábbis biztos 😊

Hogy nekik (sportolóknak) mit jelent 12M, azt undi tökéletesen leírta. Ilyenkor abba gondolok bele, hogy vannak olyan szuper-atléták, akik valamilyen testi hibájuk miatt nem tudnak kiteljesedni (most nem a kézfej nélküliségre gondolok). De biztosan van valahol az alsóbb ligában, vagy mekiben dolgozó olyan elkapó, aki van olyan gyors, meg ügyes, mint egy top WR, csak alacsony, meg kicsi a keze (nem mindenki RW, hogy kompenzálni tudjon). Neki mennyire csikoroghat a foga, hogy látja hisztizni őket néhány millióval több fizuért

Bocs az off-ért és a wall of textért.
több mint 1 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
Otthon illene szoros meccset jatszani.
undisputedly
Ha a Denver el akar érni valamit az idényben, akkor sajnos nagyon "illene" átgyalogolnia rajtunk. Nagyon.

Hajrá RW, szerintem mindenki kíváncsi rá, hogy az arc mögé kerül-e meló. "Love like Jesus", de azért a videókat is kéne pörgetni. Ne legyenek téveszmék - főleg az új szerződés fényében - a vállán kell vinnie új csapatát is. Menni fog?

Az a kérdés, hogy a rendszerünk mennyire változott?
- Lesznek pálya közepére passzok, változatos route-ok?
- Lesznek felrajzolt playek? Ha a QB nem scramble erős, akkor tervezett előrehaladással megyünk?
- Tele leszünk belső futással?
- A védelem megint 10 yardra áll fel 3&2-re?
- Lesz siettetés és D-Line meló a visszamozgások helyett?
- Adamsnek lesz normális szerepe? Coverage?
- CB sor?
- Waldron/Hurtték?

Ha nincsenek legalább jelek, amik egy összeszedettebb rendszer felé mutatnak (akár qb-ra tankolással együtt), teljesen mindegy, hogy mi van RW-vel, meg mi lett volna ha....
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
ugyanaz a mantra évek óta...

Magától szar az OC? PC vezeti az OC-t és azért szar a játék képe? RW limitációi miatt nem domborít az OC? De ha jó lenne az OC, akkor a keretek ellenére is menne a play. De a fal miatt nincs mozgástere az OC-nak, nem tud kidolgozni playeket, mert egyből ütik a QB-t. Nem, a szar fal RWnak nem jó, mert őt ütik egyből. De RW amiatt az, aki, mert ilyen fal mögött megy neki igazán, ezt tudja hozzátenni. De a scramble-re nem lehet playbookot alapozni. De az elhajtott OC-k máshol sem dobnak akkorát. De PC meg jó edző, mert eredményes szervezetet vezet évek óta, 20 franchise inkább kérné, mint nem. RW igenis jó qb, mert a statok ezt támasztják alá, 20 csapat inkább kérné, mint nem... Akkor az OC a hibás nem? De az OC vajon magátol szar, vagy...

Igazából egyszerű SEA szurkolónak lenni, egy választott szimpatikus ponton kell bekapcsolódni a körforgásba...
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 257
Here comes the Wilson Church.
Végre van nyomorult Mahomeznek 1 vacak meccse és jön az imamalom. 😀 😀 😀
Helmut Zimmer
Néha muszáj átmennem Stalker-be, nem tudok azzal a tudattal együtt élni, hogy a QB-nk nem az a hős, akit megénekeltünk.
akdestroyer
Attól, hogy Mahomez nem volt jó Wilson nem lesz jobb. Wilson attól lesz jobb, ha beletesz egy csomó melót.....
Helmut Zimmer
Most mi nem tetszik? Menofdöjír! Beletette a melót? Bele. Megkapta? Megkapta. Akkor? Igen, mellette szeret sportolni is aszongyák...