Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
sőt már az NFL-t is kinőttékRáadásul a pats 3rd stringek máshol kezdők, mint tudjuk.szabaA végén belehúztunk! 11 pontos hátrány.nekem a Pats!
Mi volt az első félidőben Hasselbeck-el?
Ti kinek drukkoltok, Jets, vagy Patriots a jövő meccsen?
Majd holnap délután jelentkezem.Mate96
Szeretem BB-t, tisztelem a munkáját, sok Patses barátom van -már amikor éppen nem sértem halálra őket -
A Jets hozzáállása pedig tűrhetetlen... számomraHelmut Zimmer
több mint 13 éve
szaba
10 545
😂 😂 😂 😛Helmut ZimmerMi a szart röhögsz. Hoyerral már az NFC döntőre készülne a Hawks.
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
Ráadásul a pats 3rd stringek máshol kezdők, mint tudjuk.A végén belehúztunk! 11 pontos hátrány.nekem a Pats!
Szeretem BB-t, tisztelem a munkáját, sok Patses barátom van -már amikor éppen nem sértem halálra őket -
A Jets hozzáállása pedig tűrhetetlen... számomraHelmut Zimmer
több mint 13 éve
A végén belehúztunk! 11 pontos hátrány.nekem a Pats!
A Jets hozzáállása pedig tűrhetetlen... számomra
több mint 13 éve
hát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.kacsa brada, nem volt Hasséknél a laszti.
helmutnak igaza van, bradley fire 1 héten belül. ez a elgfontosabb sztem is, és a védelmet meg kell erősíteni iszonyatosan.
hassie viszont jövőre ne legyen kezdő végig. sajnos ő is csak egy meccsre szedte össze magát, és tényleg nincs benne már 1 év. maradjon mentornak mert tényleg sokat tett seattle-ért, de kell vmi fiatal srác.a.kacsa
Nem tudom ki mondta, hogy álljunk vissza a jólmegszokott rövid yardos játékra. Ez most tényleg nem arról szól, hogy én megmodtam, de én akkor is azt írtam, hogy szerintem NE! Nos a meccs elején visszaálltunk. Láttuk az eredményét. Nincs futójátékunk, a fal iszonyat gyenge, és egyáltalán nem fizikális. (a Macik ráadásul nagyon jól tömik a lyukakat!
Hassnek közel sincs vége, csak 22 percig volt nála a laszti. Közel kétszer annyit volt a maciknál. Íg nem lehet meccset nyerni. Bradley féle védelem NEM TUDJA letirhítani az ellenfeleket a pályáról, és esélyt sem ad az O-nak.
Hóban minuszban borzasztóan nehéz elkapni a lasztit, még az én amatőr szintemen, amatőr irányítóval is, de így is sok a drop.
több mint 13 éve
Sajnálom :/ A végjáték pofás volt, de miért csak a vég? :/Két csapat kell egy meccshez, nem gondolod? És mindegyik csapat annyit játszik, amennyit engednek neki.
Volt jó pár rossz playhívás. Nem értem miért erőltették a hosszú passzt.Ventura
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Sajnálom :/ A végjáték pofás volt, de miért csak a vég? :/ Volt jó pár rossz playhívás. Nem értem miért erőltették a hosszú passzt.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
2.körben Stanzi nagyon jöhetne, elsőben meg mongyuk CB, mint Harris, vagy Jimmy Smith. vagy egy DE. Aldon SmithŐ sztem nem megoldás. Drafton kell hozni valakit. Stanzi ftw!Sebiihát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.Van már Vince Youngnak csapata?Attilahawks
helmutnak igaza van, bradley fire 1 héten belül. ez a elgfontosabb sztem is, és a védelmet meg kell erősíteni iszonyatosan.
hassie viszont jövőre ne legyen kezdő végig. sajnos ő is csak egy meccsre szedte össze magát, és tényleg nincs benne már 1 év. maradjon mentornak mert tényleg sokat tett seattle-ért, de kell vmi fiatal srác.a.kacsa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A végén belehúztunk! 11 pontos hátrány.Mi volt az első félidőben Hasselbeck-el?
Majd holnap délután jelentkezem.
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Ő sztem nem megoldás. Drafton kell hozni valakit. Stanzi ftw!hát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.Van már Vince Youngnak csapata?Attilahawks
több mint 13 éve
hát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.Van már Vince Youngnak csapata?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Offensive linet jövöre meg kell erősíteniDuffOkung, Unger és Gibson maradhat. a többi mehet.
egy első körös OT pick sem lenne rossz...
több mint 13 éve
hát vége a szezonnak.reméltem h azért több közünk lesz a meccshez, de ez van.helmutnak igaza van, bradley fire 1 héten belül. ez a elgfontosabb sztem is, és a védelmet meg kell erősíteni iszonyatosan.
hassie viszont jövőre ne legyen kezdő végig. sajnos ő is csak egy meccsre szedte össze magát, és tényleg nincs benne már 1 év. maradjon mentornak mert tényleg sokat tett seattle-ért, de kell vmi fiatal srác.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Offensive linet jövöre meg kell erősíteni
több mint 13 éve
braxa88
12 534
az is vicc, h középről annyira nulla a rush h az hihetetlen...
több mint 13 éve
Méri valaki mennyit volt a D# pályán?Helmut te kit hoznál DC-nek? Jauron esetleg?SebiiDJ ! Egyértelműen, vagy vissza Marshallt!
nem igaz, hogy nincs Passrush, nem igaz, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni.
Annyira látszik a LB-inken, hogy fogalmuk nincs mit kellene csinálni, hogy döbbenet. 0 a Coverage.
Amúgy meg Josh Wilsont tegnap láttam, és majdnem elsírtam magam!
utolsó dolog BAZZZZDMEG folyamatosan 3 srác megy nyomni. 8 an mifaszt ténferegnek a pályán!???
DC csere kell, nem lehet megúszni!!!Helmut Zimmer
Ugyanmár, nem állíthatjuk be minden héten a rekordunkat... O# 43 perc => "-" pontPersze... Megérdemeljük, hiszen a lehosszabb sorozataink:Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211endorphyn
2W
3L12
több mint 13 éve
Helmut te kit hoznál DC-nek? Jauron esetleg?SebiiDJ ! Egyértelműen, vagy vissza Marshallt!
nem igaz, hogy nincs Passrush, nem igaz, hogy nem tudunk nyomást gyakorolni.
Annyira látszik a LB-inken, hogy fogalmuk nincs mit kellene csinálni, hogy döbbenet. 0 a Coverage.
Amúgy meg Josh Wilsont tegnap láttam, és majdnem elsírtam magam!
utolsó dolog BAZZZZDMEG folyamatosan 3 srác megy nyomni. 8 an mifaszt ténferegnek a pályán!???
DC csere kell, nem lehet megúszni!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most Pete Carroll feltüzeli őket!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem hiszem el!!! 0-21 az állás :mad:Remélem a második félidőben összekapják magukat.
több mint 13 éve
mindjárt elsírom magam emiatt... teljesen homály minden, arról meg nem is beszélve, hogy olyan mintha félholt emberek mászkálnának seahawks mezben. semmi tűz. de semmi...mondjuk hassie dolgát se könnyíti meg egyetlen elkapó se. stokley williams morrah drop parádé
több mint 13 éve
Duff
3 133
Hát b@zdmeg egy idomított majom jobb védőjátékokat hív!!!!!! Nem hiszem el! Nem DE draft kell ide, hanem egy tisztességes koordinátor. Teljes homály ez a f@sz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :oHelmut ZimmerRemélem ezt látják Seattleben is és kibasszák a nyomorékot.
több mint 13 éve
Sebii
3 533
Helmut te kit hoznál DC-nek? Jauron esetleg?
több mint 13 éve
Rendben lesz a srác!Hát b@zdmeg egy idomított majom jobb védőjátékokat hív!!!!!! Nem hiszem el! Nem DE draft kell ide, hanem egy tisztességes koordinátor. Teljes homály ez a f@sz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :oHelmut Zimmerhat ez tragikus, de oszintenszolva en Carlsonert jobban aggodok!endorphyn
Bates hívásaihoz még nem gratuláltam, de róla legalább tudom, hogy tud ennél jobbat is.