Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 14 éve
@undisputedly@slowmotionén sem hittem volna, ezért mondtam, hogy biztos úgy lesz.
A meccs második felét sajnos nem láttam, így csak most olvastam vissza a topicot, és vettem észre ,hogy írtál.
Gratulálok a győzelemhez, a 100 yardot nem hittem volna egy futótól, de szerintem ezzel sokan voltak még így.undisputedly
azt sem hittem volna, hogy képesek vagyunk úgy nyerni, hogy valaki 135 yardot fut ellenünk.
Hasselbeck-kel a fedélzeten elég meleg lett volna a pite.
több mint 14 éve
akkor nálatok milyen lehetett....ti is utáltátok Kelly Jenningst?Amadeus91Nálatok sokkal jobban játszik, mint nálunkHelmut Zimmer
több mint 14 éve
Közben Curry feltámadt Oaklandben, hátha egy körrel jobb picket kapunk érte
több mint 14 éve
ti is utáltátok Kelly Jenningst?Amadeus91Nálatok sokkal jobban játszik, mint nálunk
több mint 14 éve
ti is utáltátok Kelly Jenningst?Amadeus91Utálni túlzás, de valljuk be nem tartozik a legalább "jó" jelzővel ellátott cb-k közé 😊
több mint 14 éve
ti is utáltátok Kelly Jenningst?
több mint 14 éve
Második félidőről lemaradtam. Történt valami szokatlan ? 😊
több mint 14 éve
ja, már én is unom. Nem értem T-Jack döntéseit, jópárszor volt tiszta elkapó de nem oda dobta, hanem a darálóba. Nembaj, jövő héten javíthat a Ravens DEF ellen. 😀Nem tudom figyelitek az evolúciót sackek terén??? 😊ja, nagyon unalmas.endorphyn
Unom már, hogy mindig agyonvernek minket! 😕Helmut Zimmer
több mint 14 éve
de azért Lyhch egy istenKell az a QB első körben, aztán jöhet 2. ban egy có CB prospect-nagyságrendekkel jobb csapat lennénk!!!!
több mint 14 éve
Nem tudom figyelitek az evolúciót sackek terén??? 😊ja, nagyon unalmas.
Unom már, hogy mindig agyonvernek minket! 😕Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem tudom figyelitek az evolúciót sackek terén??? 😊 Unom már, hogy mindig agyonvernek minket! 😕
több mint 14 éve
Remenykedjunk, hogy Romo eladja? Vegul is miert ne? 😊Én várok némi D# pontot. Alapjáraton nem hiszem,hogy az O# többet rak fel a táblára mint a Dallas.undisputedlyErre a meccsre gondoltam szezoninduláskor, h az egyik legbiztosabb L. És ezt sajnos tartom is. Bár a pályára nem ilyen mentalitással kell kifutni, győzni kell! Ha a Giantset le tudtuk nyomni, tán a Cowboyst is le tudjuk.DuffOrszágos fix 1-esnek gondolja mindenki. Ideje csalódást okozni!garrett27
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Én várok némi D# pontot. Alapjáraton nem hiszem,hogy az O# többet rak fel a táblára mint a Dallas.Országos fix 1-esnek gondolja mindenki. Ideje csalódást okozni!garrett27Gameday !Erre a meccsre gondoltam szezoninduláskor, h az egyik legbiztosabb L. És ezt sajnos tartom is. Bár a pályára nem ilyen mentalitással kell kifutni, győzni kell! Ha a Giantset le tudtuk nyomni, tán a Cowboyst is le tudjuk.Duff
Captain Jack vs Romocoaster. Place your bets.undisputedly
több mint 14 éve
Országos fix 1-esnek gondolja mindenki. Ideje csalódást okozni!Gameday !Erre a meccsre gondoltam szezoninduláskor, h az egyik legbiztosabb L. És ezt sajnos tartom is. Bár a pályára nem ilyen mentalitással kell kifutni, győzni kell! Ha a Giantset le tudtuk nyomni, tán a Cowboyst is le tudjuk.Duff
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
Gameday !Erre a meccsre gondoltam szezoninduláskor, h az egyik legbiztosabb L. És ezt sajnos tartom is. Bár a pályára nem ilyen mentalitással kell kifutni, győzni kell! Ha a Giantset le tudtuk nyomni, tán a Cowboyst is le tudjuk.
több mint 14 éve
Romocoaster,ez tetszik,szellemes 😊CowboykarcsiA médiából vettem át 😊
több mint 14 éve
Romocoaster,ez tetszik,szellemes 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Gameday !Captain Jack vs Romocoaster. Place your bets.
több mint 14 éve
Na igen, most sokan mondják, hogy Earl Thomas a legjobb játékosunk, ő lehet majd a csapat arca, de ez szerintem gond (bár most nekem is ő a kedvencem). Ha már a FS-ről jut mindenkinek eszébe a Hox, az jelez valamit. Általában a QB-ról, a fő WR-ről, vagy az elit passrusherről, esetleg a kőkemény TE-ről beszélnek. Nálunk nem. MH elment, LT-t elküldték, a SB-t játszó csapatból maradt két hírmondó (Hill, Trufant), azóta szinte csak fiatalítunk. Ezeknek a srácoknak még sokat kell dolgozni, hogy beérjenek, a managementnek meg végre normális scout-okat kellene felfogadni, hogy elkerüljük a méregdrága bust (vagy bust gyanús) első körös draftokat (Jennings, Jackson, Curry, stb.). Sokat pocsékolunk és nagyon lassan haladunk előre.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
figyeljétek meg, h a top pickünkkel elhozunk egy új falembert, mert kiderítik h unger stinks, és marad minden 😊na de viccet félretéve, undi mindennel egyet értek amit mondasz, a számok nem hazudnak. annak nagyon örülök, h a defense ilyen kaliberű, mert egy jó csapatnak ez az alapja. és igen erre a védelemre lehet építeni. mondjuk ismét ittj ön a kérdés, h mi a faszért nem fizettünk túl egy jajo-t vagy bárki elérhető free agent cb-t. na de mindegy.
az offense meg hát. én tjaxhez nem fűztem soha nagy álmokat, nem szerettem és nem is láttam benne a fantáziát. az is sok mindent elárul h ő az offense captain (??). charlieban meg reménykedtem, szeretem a cinderella storykat, de belőle nem lesz az 😊 a fal meg előbb utóbb összeáll sztem. például ott a jets fal, ami elég faszentosan működött mostanság. nagyjából 2006ban kezdték összerakni (ferguson mangold) nekik se ment egyből a minőségi javítás. de a következő évben már 1300 yardot futott a thomas jones. reméljük nálunk is az lesz.
végszóra sztem még időt kell adni a stábnak mindenféleképpen, és kell egy potenciális franchise qb, akiről eszébe juthat a seattle seahawks. mert most nincs olyan ember sztem, aki egyértelműen minden embernek eszébe jut ha a seahawksra gondol. és ez baj.
több mint 14 éve
Üdv,az Isten hozott köztünk... 😀
Remélhetőleg hamarosan több győztes meccsben lesz örömöd!
több mint 14 éve
Idáig csak olvastam a fórumot, de most elérkezettnek láttam az időt hogy írjak is.Régóta rajongója vagyok ennek a sportnak és ennek a csapatnak. Mint a legtöbb szurkoló nem nagyon értek/tünk a zone blockinghoz v. west-coast offensehez v. a dupla TE-es felálláshoz. Engem csak az érdekel ( mint általában a legtöbb rajongót ), hogy nyer-e a csapatom vagy sem. Sajnos az utóbbi időben nem. Én úgy vélem a csapat semmiféle előrelépést nem tett a tavalyi évhez képest. Még tavaly legalább az itthoni meccseinken úgy léphettünk pályára, hogy van esélyünk a győzelemre, addigra idén már Seattlebe nyerni jönnek az ellenfelek. Hol van már a félelmetes CenturyLink Field érzés?
Hogy ebben a szakvezetésnek mekkora része van? Hát óriási. Lehet hogy Curry szarul játszott, de ezt elmondhattuk volna még 15 másik játékosról is. Az a megoldás hogy kirúgjuk, szerintem nem. Valaki látott benne fantáziát hogy 1/4-esként draftoltuk. Nem? Az idén olyan meghatározó játékosoktól váltunk meg akik még sokat tehettek volna a csapatért.
Az biztos, hogy most már minden meccsünkön az ellenfél az esélyesebb. Talán az Arizona és a St. Louis ellen leszünk partiban.
Ha jövőre szerzünk kell egy elit QB ahhoz, hogy a csapat ismét meccseket tudjon nyerni. Elkapókkal nincs gond, pláne ha használnánk végre a TE-ket. Az O line több sebből vérzik. Fal nélkül pedig nincs futójáték, sehol. A védelem úgy érzem egyben van. Talán egy jó CB még elférne.
Én bízom benne hogy sok munkával és néhány új szerzeménnyel jövőre megint harcban leszünk a rájátszásért.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 14 éve
Ja ja!Ajánlom figyelmetekbe a Raiders OL munkáját, játékképét...az mostani kezdőből 4 tavaly is kerettag volt, 3 kezdett többnyire...az LG poszton történ annyi változás, h Gallery helyére jött 1 rookie...a lényeg,h nem volt minőségi javítás a kereten, de az új OL edző(k) valamit jobban tudnak mint Cable...egyedül a 2007-es falunkat rakta ő össze futáshoz, de utána már nem ment a varázslás neki...mostani szezonig azt hittem a OL emberanyag a nagyon kevés, de idén úgy tűnik Kábel nem akkora OL guru...
"Az,hogy Bevell és Cable jött, annyi mindenen nem változtatott ... "
Azért annyi változott, hogy Kábel előtt legalább a passprot rendben volt, mondjuk a futás akkor is tré volt.Helmut Zimmer
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Ja ja!Bevell ugye ha minden igaz WCO edzők mögött tanulta a szakmát, és ő is ezt vallja magáénak.
"Az,hogy Bevell és Cable jött, annyi mindenen nem változtatott ... "
Azért annyi változott, hogy Kábel előtt legalább a passprot rendben volt, mondjuk a futás akkor is tré volt. De én még mindig hiszek abban, hogy ez a társulat is belejön, addig meg emberbaráti szeretetből fáj a szíven T Jaxért, de amúgy nem sajnálom, főleg, ha belelép a zacskóba.
A D nagyon jó lesz, de erről már megemlékeztünk.
Bryant jó ám, ha fent van a pályán. Clemons kifejezetten jó. Amúgy meg "nem-pozíciós" játékot játszunk (ezt próbálja a Pats is, csak náluk nem működik). Bryantnak nem feltétlenül feladata a zacskózás, viszont annyi Blitz sémát játszunk, amennyit kevés csapat. Egy jó CB prospect nem ártana, de az lesz az várhatóan lesz az idei drafton.
Nagyon egyetértek Veled, de a Passz dolgot nem értettem.
Nem WCO-t játszunk. 😊Helmut Zimmer
Jött is , megcsinálta a maga kis falát, wco kompatibilisra, legyen jó a futás, a Qb meg gyorsan lepasszolja a wco routokat futó elkapóknak a labdát. Ez elméletben működne is, csak hogy ugye ahogy Te is mondtad, nem ezt játszuk a passzban,
ergo csak elméletileg létezik.
több mint 14 éve
Ja ja!"Az,hogy Bevell és Cable jött, annyi mindenen nem változtatott ... "
Azért annyi változott, hogy Kábel előtt legalább a passprot rendben volt, mondjuk a futás akkor is tré volt. De én még mindig hiszek abban, hogy ez a társulat is belejön, addig meg emberbaráti szeretetből fáj a szíven T Jaxért, de amúgy nem sajnálom, főleg, ha belelép a zacskóba.
A D nagyon jó lesz, de erről már megemlékeztünk.
Bryant jó ám, ha fent van a pályán. Clemons kifejezetten jó. Amúgy meg "nem-pozíciós" játékot játszunk (ezt próbálja a Pats is, csak náluk nem működik). Bryantnak nem feltétlenül feladata a zacskózás, viszont annyi Blitz sémát játszunk, amennyit kevés csapat. Egy jó CB prospect nem ártana, de az lesz az várhatóan lesz az idei drafton.
Nagyon egyetértek Veled, de a Passz dolgot nem értettem.
Nem WCO-t játszunk. 😊