NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
ha húzunk egy qb-t a drafton, akkor ideális lesz h hassie marad. az elején játszik aztán ha szarul megy neki (amire van azért lehetőség) bedobják a mélyvízbe. mint mondjuk mccoyt clevelandban.de sztem is pszichológia a nagy része. hassie ha bízik magában akkor azért tud teljesítményt hozni, bár ahhoz kéne az is h az oline ilyen faszán munkálkodjon.
több mint 13 éve
Engem külön zavar, hogy olyan lassan repülnek Hass labdái, hogy néha félek, győz a gravitáció, és függőlegesen lezuhannak.Helmut ZimmerNa ezzel én is így vagyok, ezeknél a boltívet lekövető passzoknál rendszeresen infarktus közeli állapotba kerülök, tragikus lassúsággal mennek azok a lasztik.
több mint 13 éve
Endo!Szerinted? Mert nekem most mar fogalmam sincs. Nyilvan arrol van szo, hogy az idot akarjak huzni. Viszont Hassie teljesitmenyerol pont itt horogtunk mar a szezon elejen is, hogy gyakorlatilag egy meccset jol jatszik, majd harom meccsen kutyauto. Majd leserul. Ha konzisztensebb teljesitmenyt nyujtana, akkor nem aggodnek annyira, de ezek a csucsok, mint most a Saints ellen egyre kevesbe vannak jelen. En nagyon orulnek egy jo Hasselbecknek, de mindenki erti, hogy ez most nagy lutri es idohuzas.endorphynHasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211endorphyn
Én most inkorrekt leszek, de vállalom.
Köztudott, hogy nem vagyok nagy PC fan, szóval nem meglepő, ha azt mondom, hogy újabb kártyatrükk.
Biztos vagyok abban, hogy ez az egész megint csak a túlartikulált motivációs hadigépezet része. Persze lehet, komolyan gondolja.
Mondhat bárki bármit.
Amikor a végzónában üresen, vagy leshatárról kiugratva 4 lépés előnnyel kapja a célpont a labdát, az az OC elképesztően nagy győzelme az ellenfél DC-je felett. Ez elemzés, felkészülés, playhívás.
Persze végre kell tudni hajtani, de Matt és Bates nem teljesen kompatibilisek, vagy csoda történt(beérett a munka), mert eddig nem voltak azok.
Mondjátok a sérülékenységet, és az inkonzisztens játékot. Igazatok van.
Bates rendszeresen széthúzza a pályát, de mindig hagy menekülőutat Mattnek. Hass pedig akkor is a menekülő LOS+5 yardot használja sokszor, amikor van más út is (főleg ha Williams nincs a pályán). Most valami változott, de az okát nem láthatjuk.Engem külön zavar, hogy olyan lassan repülnek Hass labdái, hogy néha félek, győz a gravitáció, és függőlegesen lezuhannak.
több mint 13 éve
Hát nem tudom szó volt a Hawks vs. Saints meccsről az elején, nyílván akkor a meccs felvezetőben kicsit több Bears jutott. 2 meccset láttam tőletek az alapszakaszban (Bears, és az utolsó Rams), de talán nem tévedek nagyot azzal, hogy a Soldieron nyújtott teljesítményetek TOP3 meccsek között volt. Erősítsetek v cáfoljatok. Érdekes meccset várok. remélem nem Gumbó lesz stúdióba.tüsi91Igazad van. A szezonban talán ez volt a legjobb idegenbeli meccsünk... Talán csak a múlt héten játszottunk annál jobban.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a hétvégén.... remélem akkora hülyék nem leszünk még eccer, hogy Hester kezébe rúgjuk a labdát... 😊
több mint 13 éve
Persze... Megérdemeljük, hiszen a lehosszabb sorozataink:Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211endorphyn
2W
3L
több mint 13 éve
Szerinted? Mert nekem most mar fogalmam sincs. Nyilvan arrol van szo, hogy az idot akarjak huzni. Viszont Hassie teljesitmenyerol pont itt horogtunk mar a szezon elejen is, hogy gyakorlatilag egy meccset jol jatszik, majd harom meccsen kutyauto. Majd leserul. Ha konzisztensebb teljesitmenyt nyujtana, akkor nem aggodnek annyira, de ezek a csucsok, mint most a Saints ellen egyre kevesbe vannak jelen. En nagyon orulnek egy jo Hasselbecknek, de mindenki erti, hogy ez most nagy lutri es idohuzas.Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Én biztos nem! Ha van esze Hassie-nek, akkor most vonul vissza, mert egy ilyen meccs után a szurkolók is csak a szépre emlékeznének.Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
Mondjuk az is lehet, hogy adnak még egy évet neki és mögé állítják Nate Davist, hogy tanuljon. Csárli meg megy a piacra.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hát nem tudom szó volt a Hawks vs. Saints meccsről az elején, nyílván akkor a meccs felvezetőben kicsit több Bears jutott. 2 meccset láttam tőletek az alapszakaszban (Bears, és az utolsó Rams), de talán nem tévedek nagyot azzal, hogy a Soldieron nyújtott teljesítményetek TOP3 meccsek között volt. Erősítsetek v cáfoljatok. Érdekes meccset várok. remélem nem Gumbó lesz stúdióba.Szerintem sem érdemes a magyar kommentátorok, szakértők, megszólalók véleményén megsértődni. El kell fogadni, hogy ma azok népszerűsítik ezt a sportot, akik rajongók, és ehhez hozzátartozik, hogy van kedvenc - sőt - esetenként utált csapatuk is. Így elemzéseikbe időről-időre becsúszik a szubjektivitás. Ezen azért nem érdemes bosszankodni, mert csak a szőlő savanyú 😀mr nemode a legrosszabb számomra az volt h az egész podcastben h csak a bearsről volt szó.
sztem pepsi meg lesz fogva, inkább tommie harristől meg israel gyermekétől félek a line-ban. mondjuk urlacher lynch ütközetek se lesznek pitik 😀a.kacsa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A chicago elleni meccsről is készült egy kis beharangozó:Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀Helmut Zimmer
http://mnfl.blog.hu/2011/01/12/11_vs_11_a_seahawks_chicago_ba_latogat
több mint 13 éve
Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest.És most ennek tényleg örülünk? :/ 😀
több mint 13 éve
Hasselbacket akarja jovore is megtartani Carrol. Ha ugy jatszik mint szombaton es nem serul le egy ot yardos futastol, akkor engem megvett a dologgal. Viszont surgosen utod utan kell nezni, ha Charlie tenyleg nem jo. Legutobb O is jol jatszott azert. Legalabbis a negativ hypehoz kepest. http://msn.foxsports.com/nfl/story/Pete-Carroll-says-Seattle-Seahawks-want-Matt-Hasselbeck-back-011211
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
hallás utáni szövegértésem nem a legjobb de sztem azt mondta h valami régi barátja még a középsuliból hivta 😊braxa88Igen ezt mondja, utána meg azon gondolkozik hogy vajon visszahívja-e majd 😀 De nem értem akkor minek van ott a telója? Vagy felveszi magának is a nyilatkozatot? Lehet. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hallás utáni szövegértésem nem a legjobb de sztem azt mondta h valami régi barátja még a középsuliból hivta 😊http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81da2ed3/You-rangÉn először azt hittem hogy az nem az ő telója és úgy veszi fel, vagy nem értem most az kié volt? 😀Hanni
Carroll nagy arc 😀braxa88
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81da2ed3/You-rangÉn először azt hittem hogy az nem az ő telója és úgy veszi fel, vagy nem értem most az kié volt? 😀
Carroll nagy arc 😀braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
http://www.nfl.com/videos/seattle-seahawks/09000d5d81da2ed3/You-rangCarroll nagy arc 😀
több mint 13 éve
Diszlexia önmagában megfeleő magyarázat. OFF:
Én sok dislexiással dolgozom, illetve az emelt matekon kikötő problémás srácokról sűrűn derül ki. Sajnos pocsék a monotónia tűrésük, és így nem írnak jó wonderlicet. Ennek sajnos gondolkodásmódbeli, és a gyerekkoruk óta tartó izélgetés és értetlenség miatt pszichés okai vannak. Olyan, mintha más programnyelvet használnának, mintha más rendszerben gondolkoznának. Sokszor fogalmuk nincs, hogy mit akarnak tőlük.Magas intelligenciával párosítva viszont inkább áldás, mint átok (már ha az ember túllendül a kezdeti nehézségeken) A rendszerükben megadott feladatokat, elképesztően jól oldják meg.
Bocs az offért 😂
több mint 13 éve
Dyslexiás, gondolom ezért is esett az 5. körig.semmi esetre sem fejlődés. Csak dobálgatni jött az edzőtábor végéigFucu49ersnél volt aztán idén edzőtábor után kivágták.Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?Hanni
Erős kar, egész pontos is, de ugye csak előszezonban láthattuk. Nem ő fogja megváltani a világot Seattle-benFucu
Nem a munkamoráljáról volt híres..
több mint 13 éve
egyébként egyetértek veled. nem jelenti azt, hogy nem ér meg egy próbát. Mondjuk nekem szimpatikus volt Davis amikor láttam játszani.
több mint 13 éve
Mert meguntam... 😕 😊 😀
több mint 13 éve
Miért törölted a hozzászólást Helmut? pont most akartam válaszolni rá
több mint 13 éve
semmi esetre sem fejlődés. Csak dobálgatni jött az edzőtábor végéig49ersnél volt aztán idén edzőtábor után kivágták.Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?Hanni
Erős kar, egész pontos is, de ugye csak előszezonban láthattuk. Nem ő fogja megváltani a világot Seattle-benFucu
több mint 13 éve
apropó podcastek, rich eisen beszélget jó sokat matthew-al. érdemes meghallgatni
több mint 13 éve
49ersnél volt aztán idén edzőtábor után kivágták.Hmm sejtettem. Néztem nflen de még adatlapja sincs a lelkemnek. 😐 Csárlihoz/Losmanhez képest?