Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
A következő expansion csapatokA Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
A halászsaskék-zöld szívem szakad meg.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
Stez
- NFL: Pécs Peaches
- NBA: Dávid Kornél Akadémia

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belülEz lehetséges, viszont valószínűbb, hogy Brady ott lesz. 😃
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Hát én tényleg simán kinezem viszont, hogy a Puskásba elhozzanak egy meccset 10 éven belül

több mint 3 éve
Felcsút GasfittersA Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
Stez
több mint 3 éve
A Girora is ezt mondtak, aztan most meg innen rajtoltak.2024-re mar ket NBA-, meg harom NFL-csapat is lesz Magyarorszagon. 😀Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
BigBaltazar
több mint 3 éve
Azért ennél közelebb már nem lesznek Magyarországhoz.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Igen, jól mondja Undi. Nem lesz nagy party. München amúgy is uncsi. Az aréna környéki meccs utáni partizásnak gyenge hagyományai vannak.Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
undisputedly
😊
több mint 3 éve
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥Ha oszintek akarunk lenni, olyan nagy dologrol nem fogsz lemaradni.
akdestroyer
több mint 3 éve
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥de van 2 veséd...hint hint
akdestroyer
több mint 3 éve
Én is szívesen mennék, de nincs rá pénzem! 😥A halászsaskék-zöld szívem szakad meg.
több mint 3 éve
Szeretnék én is menni. Ha tudtok segíteni,megköszönöm !
több mint 3 éve
Sorry off: Überfogadadás,100%win Giro- Valer Atti legjobb helyezése 1-8 @1.50Borzasztó off, de faternak azon ment el a 13+1Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
"Hivatalos bejelentés és fix menetrend csak ma ebéd után érkezik, de a hírek (erős pletykák?) szerint az alábbi 4 mérkőzést rendezik majd idén Európában.
Seahawks @ Buccaneers (München)
Vikings @ Saints (London)
Giants @ Packers (London)
Broncos @ Jaguars (London)"
Hanni
Helmut the Dystopian Ride
briareos
Reggio1914
Wyatt
Off end
több mint 3 éve
Sajnoshál'isten a párom seahawks szurkoló....úgyhogy a fiam idén nem tengerpartra megy,hanem Tottenham és Munchen lesz a nyaralás!Ha tudtok segíteni Munchen azt megköszönöm!Megoldva!
Vobox
több mint 3 éve
Sajnoshál'isten a párom seahawks szurkoló....úgyhogy a fiam idén nem tengerpartra megy,hanem Tottenham és Munchen lesz a nyaralás!Ha tudtok segíteni Munchen azt megköszönöm!
több mint 3 éve
Borzasztó off, de faternak azon ment el a 13+1Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
"Hivatalos bejelentés és fix menetrend csak ma ebéd után érkezik, de a hírek (erős pletykák?) szerint az alábbi 4 mérkőzést rendezik majd idén Európában.
Hanni
briareos
Reggio1914

több mint 3 éve
Biztos ami biztos, már foglaltam a szállást szépségesen. 😀 Jegy meglátjuk lesz-e, nem szeretném a londoni YOLO utazást megismételni.
több mint 3 éve
Azt lehet-e tudni, hogy mikor kezdik értékesíteni a ticketeket? 😊Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát?Csaladom egyik fele muncheni. Ha nem lesz mas dolog, akkor meglatogatjuk oket 😀
Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
A családdal is jó program, de a fiús kiruccanásnak is vannak ... khhmm előnyei. Nehéz lesz. 😃
funkyparduc
undisputedly
több mint 3 éve
Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát?Csaladom egyik fele muncheni. Ha nem lesz mas dolog, akkor meglatogatjuk oket 😀
Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
A családdal is jó program, de a fiús kiruccanásnak is vannak ... khhmm előnyei. Nehéz lesz. 😃
funkyparduc
több mint 3 éve
kint voltam ostseestadionban az 1:2nélMi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
briareos
Reggio1914
több mint 3 éve
Mi az intertotóban '98-ban kifiléztük őket. 😀 (jó, hatalmas túlzással 😉 )világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
briareos
több mint 3 éve
Ha minden jól alakul, ki az aki bevállalja a német túrát? Nekem komoly döntést kell meghoznom, mert az asszony is jönne, de egy haverom is bejelentkezett, hogy ki akar jönni velem.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
világ legjobb focicsapataHoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni
több mint 3 éve
Hoppá!!én lehet, felkapom az OberBayern-es susogóst, és kikocogok a stadionba, de addig szervezek magamnak egy nagyon komoly tokás, kiszőkített vokuhila-t (vorne kurz ), bajusszal .... 😊 nem teljesen jó, de ez lenne az irány:
Hanni