Seattle Seahawks
Az aranycsapat is úgy játszott, hogy több gólt rúgjanak a támadók, mint amennyit a védők bekapnak. Lehet ez itt is működne... 🤪14 több a 13nál és persze a 37 is a 34nél
tomz
Tényleg úgy gondolod, hogy egy Julio Jonesra vagyunk a stabil PO-tól. Szerintem van legalább négy csapategység amelyikre jobban ráférne az erősítés. Pl: OLine, CB-k, RB-k, DLine. Speciel a WR sorunk ami szerintem már most liga szinten is szuper.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
— PFF (@PFF) May 30, 2021
Russ + DK + Lockett + Julio 🤯 pic.twitter.com/ggy7vn5Fnj
Matthew99
garrett27
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
Én teljesen őszintén annyi párhuzamot látok, hogy nyertek , és vesztettek 1-1 SB-t, de sem filozófiát, sem csapatépítési elképzeléseiket figyelembe véve nem látok párhuzamot.Poénkodni próbáltam kicsit azzal, hogy a Google autokorrekciót és a Carroll-Holmgren pályaívek korrelációját egy mondatba zanzásítottam, de lehet, hogy ez már nagyon áttételes volt.Biztos baj van a humorérzékemmel, de nem értem.... mindegyBeírod a Google-be, hogy Pete Carroll és átjavítja Mike Holmgrenre?😀no akkor 2033-ig nem lesz 1. körösünk.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
garrett27
A z utóbbi évek kulcsszava autokorreláció
Cancel Culture
Willie Parker
Cancel Culture
Willie Parker
Sending out an S.O.S
Poénkodni próbáltam kicsit azzal, hogy a Google autokorrekciót és a Carroll-Holmgren pályaívek korrelációját egy mondatba zanzásítottam, de lehet, hogy ez már nagyon áttételes volt.Biztos baj van a humorérzékemmel, de nem értem.... mindegyBeírod a Google-be, hogy Pete Carroll és átjavítja Mike Holmgrenre?😀no akkor 2033-ig nem lesz 1. körösünk.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
garrett27
Cancel Culture
Willie Parker
Cancel Culture
Biztos baj van a humorérzékemmel, de nem értem.... mindegyBeírod a Google-be, hogy Pete Carroll és átjavítja Mike Holmgrenre?😀no akkor 2033-ig nem lesz 1. körösünk.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
garrett27
Cancel Culture
Willie Parker
Sending out an S.O.S
Beírod a Google-be, hogy Pete Carroll és átjavítja Mike Holmgrenre?😀no akkor 2033-ig nem lesz 1. körösünk.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
garrett27
Cancel Culture
no akkor 2033-ig nem lesz 1. körösünk.Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
garrett27
Sending out an S.O.S
Nem volna hülyeség. Ha a snap után 3 másodperccel Wilson még életben lenne, akkor ezekkel a manusokkal bármit megoldana.The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
Matthew99
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
The Seahawks have had discussions about a possible trade with Atlanta for Julio Jones, per @diannaESPN
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Sokan haragszanak Pete-re, mert futójáték fetisiszta. Nekem ezzel nem lenne alapvetően bajom, mert én eleve a brusztolós futójáték és a gyilkos védelmek miatt szerettem meg ezt sportot.En is kedvelem , az a baj nem tudom mi az az ar amiert jatszanamert az en elkepzelesemben nem Carson helyett hanem egymast kiegeszitve huznak vegig az evet igy megosztva a terhelest es nem maradnank 3-4 hetekre futo nelkul. Bar ez lehet ilyen tul azep lenne hogy igaz legyen 😂Olvastatok FK-n hogy Le'Von Bell jatszani akar stb stb....?Hát nem tudom. Én Carsont kedvelem, szerintem több mint korrekt futó, a nem túl acélos OL mögött. Nem látom azt a pluszt amit Bell hozzá tudna rakni a stabil futójátékhoz.
En nagyon szerettem a jatekat a Steelersbe es azt gondolom h nalunk jol jonne nem hiszem h nagy penzt kell neki fizetni mert bizonyitani akar , barkinek velemeny ?
Fantomas0429
funkyparduc
Fantomas0429
A baj azzal van, hogy évek óta nincs stabil futójátékunk. Rendre azt kellett nezni hogy 1&10-re futás, és az aktuális RB nyakán már a LOS-on 3 védő lóg. Ebből jöttek azok, hogy 3&hosszúra kellett a wilson magic.
Ezért volt felüdülés az előző év első fele O szempontból. Csak hát azt a DC-k szépen feltörték.
Szóval lehetne itt runheavy O meg egy dual RB megoldás is felőlem, de annak (is) az alapja a jó falmunka, ami meg nincs.
Várom amúgy az új OC-t, hogy milyen irányba indulunk el (ha elindulunk egyáltalán).
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
En is kedvelem , az a baj nem tudom mi az az ar amiert jatszanamert az en elkepzelesemben nem Carson helyett hanem egymast kiegeszitve huznak vegig az evet igy megosztva a terhelest es nem maradnank 3-4 hetekre futo nelkul. Bar ez lehet ilyen tul azep lenne hogy igaz legyen 😂Olvastatok FK-n hogy Le'Von Bell jatszani akar stb stb....?Hát nem tudom. Én Carsont kedvelem, szerintem több mint korrekt futó, a nem túl acélos OL mögött. Nem látom azt a pluszt amit Bell hozzá tudna rakni a stabil futójátékhoz.
En nagyon szerettem a jatekat a Steelersbe es azt gondolom h nalunk jol jonne nem hiszem h nagy penzt kell neki fizetni mert bizonyitani akar , barkinek velemeny ?
Fantomas0429
funkyparduc
Olvastatok FK-n hogy Le'Von Bell jatszani akar stb stb....?Hát nem tudom. Én Carsont kedvelem, szerintem több mint korrekt futó, a nem túl acélos OL mögött. Nem látom azt a pluszt amit Bell hozzá tudna rakni a stabil futójátékhoz.
Fantomas0429
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
Most lehet én maradtam le az elmúlt pár hétben, vagy kómában voltam, vagy nem tudom, de most már tényleg mindenki full tényként kezeli, hogy Wright többé nincs a fedélzeten?Ime:
Hanni
www.fieldgulls.com/2021/5/27/22455959/no-seattle-seahawks-not-going-bring-back-k-j-wright-cody-barton-jordyn-brooks-bobby-wagner-lb-draft
Sending out an S.O.S
www.seahawks.com/news/monday-round-up-pete-carroll-rich-eisen-talk-seahawks-offensive-changes-dk-metca
Sending out an S.O.S
az a baj, hogy futball- szakmi kérdést akarsz csinálni ebből, de ez nem football-szakmai kérdés. Szar volt Wilson az utolsó 6 meccsén? az volt. meglett a feleőse?! meglett Wilson az.... dehogyis!Mint korabban ,en elhiszem neked ezt is mert nem ertek hozza es valoszinuleg felre ertjuk egymast gondolom a hozza es hozza nem ertes utkozese miatt en meg mindig annal a kerdesnel voltam h ki a rosszfiu, ahogy irtam, senki.
ARod a cseh kettőt nézte a TB ellen 1 félidőn át? Azt nézte.....meglett a felelőse? nem tudom, de mindegy is, nem ő lett. Azt tudjuk, hogy a D szar volt, meg is történt a csere. Az a cimbora, aki adja a tippeket azt mondja hogy a jelenlegi és a tavalyi draft után 3-4 év maradt a jelenleg futó irányítóknak legacy építésre , ha a jets és a jags, a cincy, Niners, Bears, Pats nagyon el nem kúrja.... mondjuk elkúrja a fele, akkor is itt az új generáció...Cancel CultureNem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
fuzovelkifele.com/2021/05/a-hall-of-famer-gm-nek-nem-tetszik-ahogy-az-iranyitok-divaskodnak/
Cancel Culture
A hisztis irányító, a szívtelen edző vagy a hálátlan szurkoló, aki szeretne látványos meccseket látni? 😊
funkyparduc
Fantomas0429
Az a baj, hogy veszítik el a hozzáférésüket a termékhez. Számukra a termék a játékos, illetve a játékos által eladható/megszerezhető csomag. CSAK a termék helyét átveszi a Personal Brand, ami egy ágyugolyó, és nem olyan szánalmas seftesek kezébe való csodafegyver, mint egy GM, vagy "menő" ügynök. Ők Shylockok, akik egy gyűrött értéktelen szerződéssel a kezükben próbálnak igazságuknak érvényt szerezni. Ezeknek a nyomorúságos figuráknak még van vesztenivalójuk.
Szánalmas vergődés ez egy post-modern térben.
Az igazán "komoly" Personal Brand hatalomtechnikai nagymenők kezébe való..., akik nem vállalnak valós kockázatot.
Cancel Culture
Mindenki mashogy latja de nekem a foedzo azert van h donteseket hozzon es az o vizioja legyen megvalositva mert o 53 embert mozgat az iranyito meg csak a sajat oldalan szeretne javitani.
Peldakent a Hawks, ha iden es jovore se huztunk volna egyetlen offense jatekost se drafton szerintem.meg akkor is erosebb lenne az offense mint a D , tehat ha RW nyomatja az o falat (amire persze raferne a segitseg) akkor meg 3-4 evig tortenelmi szar D fensunk lenne amit nem lehet megengedni . En ezert nem szeretem a "picsogast".
De ez beallitottsag kerdese szerintem vagy lehet hozzaertes nem tudom.
Fantomas0429
Az altalad osztott cikkre pedig a velemenyem egyet ertek az urgevel mert nem erdekel az iranyitok hisztije barki csinalja is RW/Arod akarki.
En mint szurkolo nem foglalkozok egyik iranyito legacyaval se nem erdekel , csinalja amit mondanak neki amiert fizetik ami a dolga es kesz , ez a velemenyem es mar azon is tul vagyok a szezon vegi nagy vitak utan h barmiert is felelost vagy hibast keressek azt gondolom akkora organizaciok ezek annyira keves informacio jut el hozzank annyi szereplon keresztul (jatekos,ugynok,brand manadzser stb) hogy nem is lehet/kell hibast keresni.
En elvezem ezeket a kis eszmecsereket de azt gondolom nem ugyanazon a szinten latjuk at a dolgot 😂 .
Fantomas0429
Sending out an S.O.S
12thmanrising.com/2021/05/17/seahawks-replace-pete-carroll-2021/
Sending out an S.O.S
az a baj, hogy futball- szakmi kérdést akarsz csinálni ebből, de ez nem football-szakmai kérdés. Szar volt Wilson az utolsó 6 meccsén? az volt. meglett a feleőse?! meglett Wilson az.... dehogyis!Mint korabban ,en elhiszem neked ezt is mert nem ertek hozza es valoszinuleg felre ertjuk egymast gondolom a hozza es hozza nem ertes utkozese miatt en meg mindig annal a kerdesnel voltam h ki a rosszfiu, ahogy irtam, senki.
ARod a cseh kettőt nézte a TB ellen 1 félidőn át? Azt nézte.....meglett a felelőse? nem tudom, de mindegy is, nem ő lett. Azt tudjuk, hogy a D szar volt, meg is történt a csere. Az a cimbora, aki adja a tippeket azt mondja hogy a jelenlegi és a tavalyi draft után 3-4 év maradt a jelenleg futó irányítóknak legacy építésre , ha a jets és a jags, a cincy, Niners, Bears, Pats nagyon el nem kúrja.... mondjuk elkúrja a fele, akkor is itt az új generáció...Cancel CultureNem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
fuzovelkifele.com/2021/05/a-hall-of-famer-gm-nek-nem-tetszik-ahogy-az-iranyitok-divaskodnak/
Cancel Culture
A hisztis irányító, a szívtelen edző vagy a hálátlan szurkoló, aki szeretne látványos meccseket látni? 😊
funkyparduc
Fantomas0429
Az a baj, hogy veszítik el a hozzáférésüket a termékhez. Számukra a termék a játékos, illetve a játékos által eladható/megszerezhető csomag. CSAK a termék helyét átveszi a Personal Brand, ami egy ágyugolyó, és nem olyan szánalmas seftesek kezébe való csodafegyver, mint egy GM, vagy "menő" ügynök. Ők Shylockok, akik egy gyűrött értéktelen szerződéssel a kezükben próbálnak igazságuknak érvényt szerezni. Ezeknek a nyomorúságos figuráknak még van vesztenivalójuk.
Az igazán "komoly" Personal Brand hatalomtechnikai nagymenők kezébe való..., akik nem vállalnak valós kockázatot.
Cancel Culture
Mindenki mashogy latja de nekem a foedzo azert van h donteseket hozzon es az o vizioja legyen megvalositva mert o 53 embert mozgat az iranyito meg csak a sajat oldalan szeretne javitani.
Peldakent a Hawks, ha iden es jovore se huztunk volna egyetlen offense jatekost se drafton szerintem.meg akkor is erosebb lenne az offense mint a D , tehat ha RW nyomatja az o falat (amire persze raferne a segitseg) akkor meg 3-4 evig tortenelmi szar D fensunk lenne amit nem lehet megengedni . En ezert nem szeretem a "picsogast".
Fantomas0429
Az altalad osztott cikkre pedig a velemenyem egyet ertek az urgevel mert nem erdekel az iranyitok hisztije barki csinalja is RW/Arod akarki.
En mint szurkolo nem foglalkozok egyik iranyito legacyaval se nem erdekel , csinalja amit mondanak neki amiert fizetik ami a dolga es kesz , ez a velemenyem es mar azon is tul vagyok a szezon vegi nagy vitak utan h barmiert is felelost vagy hibast keressek azt gondolom akkora organizaciok ezek annyira keves informacio jut el hozzank annyi szereplon keresztul (jatekos,ugynok,brand manadzser stb) hogy nem is lehet/kell hibast keresni.
En elvezem ezeket a kis eszmecsereket de azt gondolom nem ugyanazon a szinten latjuk at a dolgot 😂 .
ARod a cseh kettőt nézte a TB ellen 1 félidőn át? Azt nézte.....meglett a felelőse? nem tudom, de mindegy is, nem ő lett. Azt tudjuk, hogy a D szar volt, meg is történt a csere. Az a cimbora, aki adja a tippeket azt mondja hogy a jelenlegi és a tavalyi draft után 3-4 év maradt a jelenleg futó irányítóknak legacy építésre , ha a jets és a jags, a cincy, Niners, Bears, Pats nagyon el nem kúrja.... mondjuk elkúrja a fele, akkor is itt az új generáció...
Nem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
Cancel Culture
funkyparduc
Fantomas0429
Cancel Culture
Fantomas0429
Sending out an S.O.S
Nem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
Cancel Culture
funkyparduc
Fantomas0429
Cancel Culture
Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
Cancel Culture
funkyparduc
Fantomas0429
Sending out an S.O.S
Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
Cancel Culture
funkyparduc