Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
az a baj, hogy futball- szakmi kérdést akarsz csinálni ebből, de ez nem football-szakmai kérdés. Szar volt Wilson az utolsó 6 meccsén? az volt. meglett a feleőse?! meglett Wilson az.... dehogyis!
ARod a cseh kettőt nézte a TB ellen 1 félidőn át? Azt nézte.....meglett a felelőse? nem tudom, de mindegy is, nem ő lett. Azt tudjuk, hogy a D szar volt, meg is történt a csere. Az a cimbora, aki adja a tippeket azt mondja hogy a jelenlegi és a tavalyi draft után 3-4 év maradt a jelenleg futó irányítóknak legacy építésre , ha a jets és a jags, a cincy, Niners, Bears, Pats nagyon el nem kúrja.... mondjuk elkúrja a fele, akkor is itt az új generáció...
Na az áldozathibáztató vén mészlerakat! Hol a <3 egyház?!

fuzovelkifele.com/2021/05/a-hall-of-famer-gm-nek-nem-tetszik-ahogy-az-iranyitok-divaskodnak/
Cancel Culture
Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
A hisztis irányító, a szívtelen edző vagy a hálátlan szurkoló, aki szeretne látványos meccseket látni? 😊
funkyparduc
Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !
Fantomas0429
Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.
Az a baj, hogy veszítik el a hozzáférésüket a termékhez. Számukra a termék a játékos, illetve a játékos által eladható/megszerezhető csomag. CSAK a termék helyét átveszi a Personal Brand, ami egy ágyugolyó, és nem olyan szánalmas seftesek kezébe való csodafegyver, mint egy GM, vagy "menő" ügynök. Ők Shylockok, akik egy gyűrött értéktelen szerződéssel a kezükben próbálnak igazságuknak érvényt szerezni. Ezeknek a nyomorúságos figuráknak még van vesztenivalójuk.
Szánalmas vergődés ez egy post-modern térben.

Az igazán "komoly" Personal Brand hatalomtechnikai nagymenők kezébe való..., akik nem vállalnak valós kockázatot.
Cancel Culture
Nem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.

Mindenki mashogy latja de nekem a foedzo azert van h donteseket hozzon es az o vizioja legyen megvalositva mert o 53 embert mozgat az iranyito meg csak a sajat oldalan szeretne javitani.

Peldakent a Hawks, ha iden es jovore se huztunk volna egyetlen offense jatekost se drafton szerintem.meg akkor is erosebb lenne az offense mint a D , tehat ha RW nyomatja az o falat (amire persze raferne a segitseg) akkor meg 3-4 evig tortenelmi szar D fensunk lenne amit nem lehet megengedni . En ezert nem szeretem a "picsogast".

De ez beallitottsag kerdese szerintem vagy lehet hozzaertes nem tudom.
Fantomas0429

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429

fuzovelkifele.com/2021/05/a-hall-of-famer-gm-nek-nem-tetszik-ahogy-az-iranyitok-divaskodnak/
Cancel Culture
Én már nem tudok eligazodni ebben a történetben! Valaki mondja meg, hogy ki a rosszfiú!
A hisztis irányító, a szívtelen edző vagy a hálátlan szurkoló, aki szeretne látványos meccseket látni? 😊
funkyparduc
Szerintem senki ez csak beallitottsag kerdese , en egyet ertek Wolfal gondolom sokan masok nem !
Fantomas0429
Wolf is csak egy hatalomtechnikai "autókereskedő", ahogy a pandantja a játékosügynök is.
Az a baj, hogy veszítik el a hozzáférésüket a termékhez. Számukra a termék a játékos, illetve a játékos által eladható/megszerezhető csomag. CSAK a termék helyét átveszi a Personal Brand, ami egy ágyugolyó, és nem olyan szánalmas seftesek kezébe való csodafegyver, mint egy GM, vagy "menő" ügynök. Ők Shylockok, akik egy gyűrött értéktelen szerződéssel a kezükben próbálnak igazságuknak érvényt szerezni. Ezeknek a nyomorúságos figuráknak még van vesztenivalójuk.

Az igazán "komoly" Personal Brand hatalomtechnikai nagymenők kezébe való..., akik nem vállalnak valós kockázatot.
Cancel Culture
Nem tudok veled erdemben vitatkozni mert ennyire en nem latom at ugyhogy elhiszem neked higy ez Wolf inditeka viszont ami az en egyetertesem adja vele amire a beallitottsagot irtam az a csapaton beluli hierarchia.

Mindenki mashogy latja de nekem a foedzo azert van h donteseket hozzon es az o vizioja legyen megvalositva mert o 53 embert mozgat az iranyito meg csak a sajat oldalan szeretne javitani.

Peldakent a Hawks, ha iden es jovore se huztunk volna egyetlen offense jatekost se drafton szerintem.meg akkor is erosebb lenne az offense mint a D , tehat ha RW nyomatja az o falat (amire persze raferne a segitseg) akkor meg 3-4 evig tortenelmi szar D fensunk lenne amit nem lehet megengedni . En ezert nem szeretem a "picsogast".

De ez beallitottsag kerdese szerintem vagy lehet hozzaertes nem tudom.
több mint 3 éve

Cancel Culture
funkyparduc
Fantomas0429

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve

Cancel Culture
funkyparduc
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 126 — Erin Elite Andrews

Cancel Culture

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve

Matthew99
Erős lesz az év első fele.
Simán kijöhet egy 0-6. 😃
funkyparduc
Rémhírkeltő ! 😀
Wenc tradicionálisan nem jó ellenünk- Cocc 1. meccsen bentmarad az öltözőben, Vikestől annyira nem tartok, bár Kirk kapitány szokott jól játszani ellenünk - Steelers - nem érzem, hogy erősödött volna.

Nem tűnik a sorsolásunk borzalmasnak.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 126 — Erin Elite Andrews

Matthew99
Erős lesz az év első fele.
Simán kijöhet egy 0-6. 😃

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei menetrend:
több mint 3 éve
Demagóg! 😀 😀 😀
Hol van ilyenkor a <3 ???!!
2 draft hiba:
 clutchpoints.com/2-mistakes-by-the-seattle-seahawks-in-2021-nfl-draft/

Ez egy vélemény, amelyet én nyilván véleményesnek tartok, de ettől még lehet igaz is. Csak azt kérem, hogy a felesleges commentekkel ne verjétek szét a topic integritását.
Cancel Culture
Tavalyi falunk, amelyiket a PO-ban pofan verte a Rams:

RT - Rovid tavon megoldva JO szinten (Brown mar oreg ugye, de meg azert jo, annak ellenere, hogy korabbi onmagahoz kepest megkopott kicsit)

RG - Lyuk

C - Lyuk

LG - Hosszu tavon megoldva JO szinten

RT - Lyuk (Shell rovid tavon ELFOGADHATO szinten megoldotta volna, de serulekeny)

Jon az Super Bowl, latod, hogy az RW-nel egy szinttel magasabban jatszo Mahomes es a KC azert bukik, mert pofan veri oket a Bucs vedofala. Jon az offseason, a QB-d sir, hogy tul sokat sackelik, minden valamirevalo QB-val rendelkezo csapat az OL-t probalja egyberakni, a KC is teljesen ujraepiti, ramegy az FA piac legnagyobb vadaira is.

Hozol egy oreg, de jo LG-t, aki rovid tavon megoldja a guard posztot, de atmozgatod RG-be, hogy a tavalyi ujoncod aki jo volt a baloldlaon, atmenjen a jobbra. Jon a draft, majd ahogyan a cikk is irja, sz@rsz magasbol a falra, elhozol egy slot elkapot a 2. korben (draft elso pickje, hiszen elso korosunk a safetyben van), a 4.-ben egy CB-t, majd a 6. korben a harmadik es egyben utolso pickeddel egy project OT-t.

Ez az OT, Fagyis (en igy hivom magamban) meg jo is lehet, elit ellenfelek ellen kivaloan jatszott. Futasban gyenge. Ok. Project. Nagy mak, hogy 6. korben meg bent volt, steal lehet, de ezt nem az FO szakertelmere irnam, hiszen ha lattak volna benne az erteket, korabban megszerzik valahogyan, nem kockaztatnak.

Ahogyan a cikk is irja, ott volt egy nagyon jo C prospect bent, akit el is vitt a KC. Nekunk nagyobb vagy legalabb akkora lyuk volt a Center poszt, de a vezetes megint nagyon okos volt.

2. korben az elso pickel pedig minek slot elkapot huzni? Oke, az uj OC rendszerehez kell, de konyorgom, a slot elkapo olyan melyen van a prioritas listaban, foleg RW-nek, aki menekulesben a crossingot szerintem nem is szereti, a zsebbol meg foleg.

Mindegy is...
undisputedly

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014
2 draft hiba:

Ez egy vélemény, amelyet én nyilván véleményesnek tartok, de ettől még lehet igaz is. Csak azt kérem, hogy a felesleges commentekkel ne verjétek szét a topic integritását.
Cancel Culture
Tavalyi falunk, amelyiket a PO-ban pofan verte a Rams:

RT - Rovid tavon megoldva JO szinten (Brown mar oreg ugye, de meg azert jo, annak ellenere, hogy korabbi onmagahoz kepest megkopott kicsit)

RG - Lyuk

C - Lyuk

LG - Hosszu tavon megoldva JO szinten

RT - Lyuk (Shell rovid tavon ELFOGADHATO szinten megoldotta volna, de serulekeny)

Jon az Super Bowl, latod, hogy az RW-nel egy szinttel magasabban jatszo Mahomes es a KC azert bukik, mert pofan veri oket a Bucs vedofala. Jon az offseason, a QB-d sir, hogy tul sokat sackelik, minden valamirevalo QB-val rendelkezo csapat az OL-t probalja egyberakni, a KC is teljesen ujraepiti, ramegy az FA piac legnagyobb vadaira is.

Hozol egy oreg, de jo LG-t, aki rovid tavon megoldja a guard posztot, de atmozgatod RG-be, hogy a tavalyi ujoncod aki jo volt a baloldlaon, atmenjen a jobbra. Jon a draft, majd ahogyan a cikk is irja, sz@rsz magasbol a falra, elhozol egy slot elkapot a 2. korben (draft elso pickje, hiszen elso korosunk a safetyben van), a 4.-ben egy CB-t, majd a 6. korben a harmadik es egyben utolso pickeddel egy project OT-t.

Ez az OT, Fagyis (en igy hivom magamban) meg jo is lehet, elit ellenfelek ellen kivaloan jatszott. Futasban gyenge. Ok. Project. Nagy mak, hogy 6. korben meg bent volt, steal lehet, de ezt nem az FO szakertelmere irnam, hiszen ha lattak volna benne az erteket, korabban megszerzik valahogyan, nem kockaztatnak.

Ahogyan a cikk is irja, ott volt egy nagyon jo C prospect bent, akit el is vitt a KC. Nekunk nagyobb vagy legalabb akkora lyuk volt a Center poszt, de a vezetes megint nagyon okos volt.

2. korben az elso pickel pedig minek slot elkapot huzni? Oke, az uj OC rendszerehez kell, de konyorgom, a slot elkapo olyan melyen van a prioritas listaban, foleg RW-nek, aki menekulesben a crossingot szerintem nem is szereti, a zsebbol meg foleg.

Mindegy is...
több mint 3 éve
2 draft hiba:

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 572

steelwolf
Szép teljesítmény, de a sérülésveszély egy ilyen kiélezett szituban nagyobb, mint az otthoni tréningen.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 366 — Josh testamentuma
nap kérdése:

profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/04/should-the-seahawks-and-packers-swap-their-disgruntled-quarterbacks/
Cancel Culture
Szerintem jó ötlet, meglépném 😀
Helmut the Dystopian Ride
Vajon ARodnak is tetszene? Ez nem az az edzői stáb aki nagyon hagyja az irányítónak hogy beleugasson a dolgukba. Pedig Rodgersnek ez hiányzik.
BigBaltazar
áááá nem.... tényleg ez az offseason másról sem szólt. ! 😀
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
nap kérdése:

profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/04/should-the-seahawks-and-packers-swap-their-disgruntled-quarterbacks/
Cancel Culture
Helmut the Dystopian Ride
Vajon ARodnak is tetszene? Ez nem az az edzői stáb aki nagyon hagyja az irányítónak hogy beleugasson a dolgukba. Pedig Rodgersnek ez hiányzik.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 366 — Josh testamentuma
nap kérdése:

Cancel Culture
több mint 3 éve
nap kérdése:

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött a kedden tőlünk kitett LB, Nate Evans waiver claimmel. Tavaly mutatott biztató dolgokat TC idején, ami elég volt ahhoz, hogy tavaly egész évben nálunk legyen.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 www.seahawks.com/news/seahawks-allocated-german-lb-aaron-donkor

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Metcalf indul az amerikai bajnokságban 100m-en 😊

Imádom a csávót
gabokocka
Nem lesz gond a dopping teszt?
sapka
Áh, lefutja a dopping ellenoroket ha meg gond lenne kapnak egy tacklet is mint Budda Baker 😂😂
több mint 3 éve
 www.fieldgulls.com/2021/5/1/22414820/seattle-seahawks-2021-udfa-tracker-nfl-roster-news

Ugy latszik a 3 pick melett eleg aktivak udfa teren a front officeba.
Hatha lesz koztuk valaki hasznalhato.
több mint 3 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Metcalf indul az amerikai bajnokságban 100m-en 😊

Imádom a csávót
gabokocka
Nem lesz gond a dopping teszt?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!